Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='amber']ja za każdym razem jak widzę ten baner to mam ochotę wystawić cycka i go nakarmić... W końcu to moje dzieciątko!

(omg... Co ja pier..... :evil_lol: Jaki baner taki twórca
:eviltong:)

banerki mogę robić, inne kolorki też potrafię :evil_lol:

co ja pacze?!!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicja']Kolana będą lizac ?? a dziala to na reumatyzma ??

Na reumatyzma raczej nie... :diabloti: Bardziej tak jak Amber mówi. Tu masz więcej na ten temat: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12514966,Piana_na_kolanach_ksiedza__Prokuratura_zajmie_sie.html

[quote name='Aleks89']co ja pacze?!!!

Aleks, ja też nie ogarnęłam tamtego postu. :lol:

[quote name='monia&nero']Witanko! Nowy banerek śliczności! To może jakieś słit focie Frania i Eriska? Pozdrawiam i głaski dla psiaków

Na razie fotek nie ma, są na telefonie. Zanim je zgram to pewnie trochę minie. ;) Monia, jak tam sprawa koleżanki dla Nero?

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Franio nie, bo jego Pani w piątek jedzie na Lazurowe Wybrzeże. :cool3: Ale z tego co wiem, jego siostra powinna być.

o szkoda bo myślałam że zobaczę Frania na żywo :) W takim razie życzę miłego urlopu :)

Posted

monia&nero napisał(a):
o szkoda bo myślałam że zobaczę Frania na żywo :) W takim razie życzę miłego urlopu :)

A ja widziałam :cool3: I Eriska też :)

Posted

Alicja napisał(a):
a to to ja znam
Musialam przeczytać tutuł blogaska by się zorientować gdzie jestem

Znam to, ostatnio mam tak w kilku galeriach. :lol:

monia&nero napisał(a):
o szkoda bo myślałam że zobaczę Frania na żywo W takim razie życzę miłego urlopu

Myślę, że jeszcze będzie okazja! Bo za rok oczywiście się wybieram, jak co roku. ;-) Po prostu studencki wyjazd tak wypadł w tym czasie...

omry napisał(a):
A ja widziałam I Eriska też

Widziałaś, widziałaś! I myślę/ że się jeszcze zobaczymy, co? :)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

Widziałaś, widziałaś! I myślę/ że się jeszcze zobaczymy, co? :)

A co robisz teraz w niedzielę po świętach? Będziesz może w Nowogardzie? :) Bo my jedziemy na zdjęcie szwów z kurą :)

Posted

Powinnam być, ale napisz w niedzielę smsa gdzie jestem, bo może się zdarzyć że tu z rodziną nie wytrzymam do końca tygodnia. :diabloti: 509846036

Tadaaam! Oto jak Prezes Franek i "jego" Eris cieszą się z mojego powrotu po 10 dniach nieobecności... :lol:

Posted

Cieszą się...... bardzo :diabloti:

Witajcie, zajrzeliśmy do Was szczerze przyznam się że dzięki temu cyckiem wykarmionemu banerkowi..... ;-)
I myśle, ze bedziemy zaglądac, bo tu to chyba wesoło... i poczucie humoru jakieś takie jak moje :evil_lol: