Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='amber']ja za każdym razem jak widzę ten baner to mam ochotę wystawić cycka i go nakarmić... W końcu to moje dzieciątko! (omg... Co ja pier..... :evil_lol: Jaki baner taki twórca :eviltong:) banerki mogę robić, inne kolorki też potrafię :evil_lol: co ja pacze?!!! Quote
Alicja Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kolana będą lizac ?? a dziala to na reumatyzma ?? Quote
Amber Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Raczej na usztywnienie pewnych części ciała :cool3: :evil_lol: Quote
monia&nero Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Witanko! Nowy banerek śliczności! To może jakieś słit focie Frania i Eriska? Pozdrawiam i głaski dla psiaków Quote
FredziaFredzia Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='Alicja']Kolana będą lizac ?? a dziala to na reumatyzma ?? Na reumatyzma raczej nie... :diabloti: Bardziej tak jak Amber mówi. Tu masz więcej na ten temat: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12514966,Piana_na_kolanach_ksiedza__Prokuratura_zajmie_sie.html [quote name='Aleks89']co ja pacze?!!! Aleks, ja też nie ogarnęłam tamtego postu. :lol: [quote name='monia&nero']Witanko! Nowy banerek śliczności! To może jakieś słit focie Frania i Eriska? Pozdrawiam i głaski dla psiaków Na razie fotek nie ma, są na telefonie. Zanim je zgram to pewnie trochę minie. ;) Monia, jak tam sprawa koleżanki dla Nero? Quote
Amber Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Aleks, ja też nie ogarnęłam tamtego postu. :lol: Do tego trzeba stopnia profesorskiego moi mili :lol!: :evil_lol: Quote
monia&nero Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Mamy się odezwać do hodowli w listopadzie będzie coś więcej wiadomo :) Quote
monia&nero Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 a czy Franio będzie prezentował swoje wdzięki w Poznaniu w przyszły weekend? Quote
FredziaFredzia Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Franio nie, bo jego Pani w piątek jedzie na Lazurowe Wybrzeże. :cool3: Ale z tego co wiem, jego siostra powinna być. Quote
Alicja Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Na reumatyzma raczej nie... :diabloti: Bardziej tak jak Amber mówi. Tu masz więcej na ten temat: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12514966,Piana_na_kolanach_ksiedza__Prokuratura_zajmie_sie.html a to to ja znam :) Musialam przeczytać tutuł blogaska by się zorientować gdzie jestem :lol: Quote
monia&nero Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Franio nie, bo jego Pani w piątek jedzie na Lazurowe Wybrzeże. :cool3: Ale z tego co wiem, jego siostra powinna być. o szkoda bo myślałam że zobaczę Frania na żywo :) W takim razie życzę miłego urlopu :) Quote
omry Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 monia&nero napisał(a):o szkoda bo myślałam że zobaczę Frania na żywo :) W takim razie życzę miłego urlopu :) A ja widziałam :cool3: I Eriska też :) Quote
FredziaFredzia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Alicja napisał(a):a to to ja znam Musialam przeczytać tutuł blogaska by się zorientować gdzie jestem Znam to, ostatnio mam tak w kilku galeriach. :lol: monia&nero napisał(a):o szkoda bo myślałam że zobaczę Frania na żywo W takim razie życzę miłego urlopu Myślę, że jeszcze będzie okazja! Bo za rok oczywiście się wybieram, jak co roku. ;-) Po prostu studencki wyjazd tak wypadł w tym czasie... omry napisał(a):A ja widziałam I Eriska też Widziałaś, widziałaś! I myślę/ że się jeszcze zobaczymy, co? :) Quote
Lucky. Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 FredziaFredzia napisał(a): Widziałaś, widziałaś! I myślę/ że się jeszcze zobaczymy, co? :) ja też chcę! :< Quote
monia&nero Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja mam nadzieję, że na wystawie już się coś dowiem na temat siostrzyczki dla Nero bo będzie pani Edyta z De Ficca :) Quote
Tekla64 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 no ale zdjecia to ja bych se poogladala bo dawno gamoni nie widzialam Quote
monia&nero Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Tekla64 napisał(a):no ale zdjecia to ja bych se poogladala bo dawno gamoni nie widzialam popieram :) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Fakt, foteczki by sie przydały:) pzdr. Quote
omry Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 FredziaFredzia napisał(a): Widziałaś, widziałaś! I myślę/ że się jeszcze zobaczymy, co? :) A co robisz teraz w niedzielę po świętach? Będziesz może w Nowogardzie? :) Bo my jedziemy na zdjęcie szwów z kurą :) Quote
FredziaFredzia Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Powinnam być, ale napisz w niedzielę smsa gdzie jestem, bo może się zdarzyć że tu z rodziną nie wytrzymam do końca tygodnia. :diabloti: 509846036 Tadaaam! Oto jak Prezes Franek i "jego" Eris cieszą się z mojego powrotu po 10 dniach nieobecności... :lol: Quote
mańka_ Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Cieszą się...... bardzo :diabloti: Witajcie, zajrzeliśmy do Was szczerze przyznam się że dzięki temu cyckiem wykarmionemu banerkowi..... ;-) I myśle, ze bedziemy zaglądac, bo tu to chyba wesoło... i poczucie humoru jakieś takie jak moje :evil_lol: Quote
KASIA&TOSIA Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 oj jaka radość:))) pokazali co myślą o tym jak ich opuszczasz na taaaaki szmat czasu:))) Quote
Martens Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Miny boskie :megagrin: Obraza majestatu jak się patrzy ;) Quote
Saththa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Hmmmm Czyzby postanowili Cie olac tak jak Ty ich przez 10 dni?:lol: Quote
Recommended Posts