KASIA&TOSIA Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 A pies chętnie je? w zalezności jaki ma humor...Tosia jest raczej niejadkiem i strzela fochy... zdjęcia z wystawy super:)) przyłączam się do gratulacji:)) Quote
FredziaFredzia Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='Saththa']https://lh4.googleusercontent.com/-7pgtWeE0Ujg/T-ijkxvcvYI/AAAAAAAABaA/yvRxjPdl6Jk/s640/IMG_0284%20%28Kopiowanie%29.JPG alez on na dużego wygląda :) :lol: Ale Ty wiesz co ja na ten temat myslę;) A zdjecie chłopaków razem- SUPER!! No wiem, wiem... To musisz Frania zobaczyć, on to dopiero karzeł w takim razie. :lol: [quote name='Izabela124.']I ode mnie gratulacje! Dziękuję! :) [quote name='KASIA&TOSIA']A pies chętnie je? w zalezności jaki ma humor...Tosia jest raczej niejadkiem i strzela fochy... zdjęcia z wystawy super:)) przyłączam się do gratulacji:)) Dziękuję! Franek wszystko chętnie je, najlepiej to co leży na ziemi. :diabloti: Na poprzedniej stronie są zdjęcia z wystawy w Szczecinie! Quote
Saththa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 FredziaFredzia napisał(a):No wiem, wiem... To musisz Frania zobaczyć, on to dopiero karzeł w takim razie. :lol: No patrzac na Niego koło Erisa widze :lol: A Frania nie wiem czy bedzie mi dane ;) Quote
Tyna21 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gratulacje! :) Zdjęcia super, a pańcia jaka elegancka ;) Quote
monia&nero Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-yNID6vE7vN4/T-ijlFR4Q6I/AAAAAAAABZ8/M5t8_JuBaes/s480/IMG_0332%2520%2528Kopiowanie%2529.JPG Super chłopaki :loveu: Świetnie się kawalerowie prezentowali :loveu: Ja bym tam im dała najwyższe noty! Quote
FredziaFredzia Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Saththa']No patrzac na Niego koło Erisa widze :lol: A Frania nie wiem czy bedzie mi dane ;) E tam, co roku wystawa w Szczecinie i co roku jestem - na pewno będzie. [quote name='Tyna21']Gratulacje! :) Zdjęcia super, a pańcia jaka elegancka ;) [quote name='monia&nero']https://lh5.googleusercontent.com/-yNID6vE7vN4/T-ijlFR4Q6I/AAAAAAAABZ8/M5t8_JuBaes/s480/IMG_0332%20%28Kopiowanie%29.JPG Super chłopaki :loveu: Świetnie się kawalerowie prezentowali :loveu: Ja bym tam im dała najwyższe noty! Dziękuję dziewczyny! Monia sędzią zostań! ;) F: "To mój brat Eris, pilnuję żeby mu się dobrze spało i nikt mu nie przeszkadzał." Quote
Saththa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 to sie pilnuj w przyszłym roku bo bede nawiedzac :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Czekam! :lol: Nooo trochu poczekasz :lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 To jeszcze dwa Franki wystawowe ;) Quote
Saththa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 http://images38.fotosik.pl/1670/4bf1226ae19d3e26.jpg jakiiiii duzy piecho.... Ty coś przeklamujesz w proporcjach ;) wielki Eris, wielki Franio :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Gratulacje z wyników wystawy, zdjęcia świetne, przystojni Panowie i Piękna Pani;) A zdjęcie Francia pilnującego brata super wyszło! :) Quote
FredziaFredzia Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 [quote name='Saththa']Ty coś przeklamujesz w proporcjach ;) wielki Eris, wielki Franio :lol: No co Ty, to dwa kurduple. ;) [quote name='Chiquita&DeeDee']Gratulacje z wyników wystawy, zdjęcia świetne, przystojni Panowie i Piękna Pani;) A zdjęcie Francia pilnującego brata super wyszło! :) Dziękuję! Trzymajcie kciuki za jutro! I żeby nie było tych 30 stopni i burzy... Quote
Vectra Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 No to trzymam kciuki , ale ma być gorąco jak dziś :shake: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Gratulacje za wystawę w Szczecinie; Ty to wiesz, jak się ustawić do zdjęcia;) W W-wie - dzisiaj upał, a i na jutro tez go zapowiadają. Podejrzewam, że w calej PL tak będzie.... Zaciskamy! pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='FredziaFredzia'] F: "To mój brat Eris, pilnuję żeby mu się dobrze spało i nikt mu nie przeszkadzał." Jaki ofiarny brat z niego ;):evil_lol: Ale fajnie razem wyglądają :) [quote name='FredziaFredzia'] Trzymajcie kciuki za jutro! I żeby nie było tych 30 stopni i burzy... To trzymam ;) Quote
Saththa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 FredziaFredzia napisał(a):No co Ty, to dwa kurduple. ;) .. no włąśnie a wyglądają na wielkie;) pogodowo chyba nienajgorzej heh Quote
FredziaFredzia Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Dziękuję za kciuki! :loveu: Eris dzisiaj bdb, sędzia się przyczepił do zgryzu, chociaż mówiłam że to uraz mechaniczny że jeden ząbek mu wystaje i championem nie mógłby zostać gdyby miał tak genetycznie... Chciał od weta zaświadczenie. Na następny raz wezmę. ;) Ale opis mamy piękny - i jest dopisek, że ocenę niestety obniża zgryz. Ale za to Franek! Doskonała ocena, lokata II/3 i nawet swój pierwszy srebrny medal dostał! Nie mam zdjęć, ale bardzo liczę na kogoś, że jednak mi podeśle jak ma. Quote
Saththa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ja to właśnie nie lubię wystaw chyba za ten pełny subiektywizm... ze byc albo nie byc danego dnia na wystawie zalezy tak naprawde od jednej jedynej osby ehhh nie wazne ;) GRATULUJEMY :) Quote
Amber Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Oj tak zaświadczenie zawsze warto mieć na takie rzeczy... Ja brałam nawet dla Finki w klasie weteranów, jak miała usuwane zęby... Teraz to już by ciężej było bo ich prawie w ogóle nie ma :lol: I gratulacje oczywiście... Następne będzie już złoto :) Quote
Vectra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Wystawa to zabawa :) raz lepiej raz gorzej ... nie ujmuje ani nie dodaje urody. Gratulacje !!! szczególnie że dla obu chłopaków , pogoda niefajna. Quote
FredziaFredzia Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Saththa']Ja to właśnie nie lubię wystaw chyba za ten pełny subiektywizm... ze byc albo nie byc danego dnia na wystawie zalezy tak naprawde od jednej jedynej osby ehhh nie wazne ;) GRATULUJEMY :) No właśnie i najśmieszniejsze jest to, że każdy sędzia ocenia po swojemu, a niby jest wzorzec. :lol: Dziękuję! [quote name='Amber']Oj tak zaświadczenie zawsze warto mieć na takie rzeczy... Ja brałam nawet dla Finki w klasie weteranów, jak miała usuwane zęby... Teraz to już by ciężej było bo ich prawie w ogóle nie ma :lol: I gratulacje oczywiście... Następne będzie już złoto :) Powiem Ci, że nie pomyślałam o tym - nawet u zagranicznych sędziów wystarczyło, że powiedziałam że to po urazie. Dziękuję! [quote name='Vectra']Wystawa to zabawa :) raz lepiej raz gorzej ... nie ujmuje ani nie dodaje urody. Gratulacje !!! szczególnie że dla obu chłopaków , pogoda niefajna. No pewnie, a ja lubię wystawy. Szkoda tylko, że z czasem są coraz droższe... ;) Dziękuję! No właśnie to było po nich widać, że już nie chcą tam być, że już do domu chcą. Ale to nie tylko po nich, większość psów leżała plackiem na trawie. No to mam takie zdjęcia na razie tylko: Franiczek Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Dziękuję za kciuki! :loveu: Eris dzisiaj bdb, sędzia się przyczepił do zgryzu, chociaż mówiłam że to uraz mechaniczny że jeden ząbek mu wystaje i championem nie mógłby zostać gdyby miał tak genetycznie... Chciał od weta zaświadczenie. Na następny raz wezmę. ;) Ale opis mamy piękny - i jest dopisek, że ocenę niestety obniża zgryz. Ale za to Franek! Doskonała ocena, lokata II/3 i nawet swój pierwszy srebrny medal dostał! Nie mam zdjęć, ale bardzo liczę na kogoś, że jednak mi podeśle jak ma. Ci sędziowie jacyś czepialscy są :) Gratuluję serdecznie ! Poprosimy o zdjęcie Franka z medalem :) Quote
darii_iia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Gratuluję.! ;) Widziałam Was z Franiem, ładnie się pokazaliście. :) Quote
Recommended Posts