Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A proszę bardzo :loveu: Było tych czcionek od pyty ale pomyślałam, że na dogo łapki będą jak ulał. Najważniejsze, że w jedynych słusznych kolorkach :lol:

Posted

Ja za każdym razem jak widzę ten baner to mam ochotę wystawić cycka i go nakarmić... W końcu to moje dzieciątko!

(omg... co ja pier..... :evil_lol: Jaki baner taki twórca
:eviltong:)

Banerki mogę robić, inne kolorki też potrafię :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ja za każdym razem jak widzę ten baner to mam ochotę wystawić cycka i go nakarmić... W końcu to moje dzieciątko!

(omg... co ja pier..... :evil_lol: Jaki baner taki twórca
:eviltong:

O ja jeb.... co ja czytam. :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Moja mama wie, że ćpiem, uprzedzając pytania :evil_lol:

Jak nie ma jak jest!?

Ja się tam nie będę wtracac;)

No jakoś mi sie opozniło wczytanie...- eydtowałam ;p

Posted (edited)

No przecież edytowała, że już jest, Amber spokojnie bo zawału dostaniesz! Jakby zniknął to w trybie natychmiastowym wstawiam go z powrotem. :lol: Matka wie, a ociec wie że ćpiesz?!

O, ja go nie widzę też! ---> edit
Jest. --- edit 2

Edited by FredziaFredzia
Posted

Jakbyś kiedykolwiek miała problemy z tym banerem to wal od razu, zawsze służę pomocą, wiesz gdzie mnie znaleźć. Zresztą dzwoń o każdej porze dnia i nocy! Zostawiam nr tel do kontaktu: 56-655-23-55

Ojciec to przecież mój TŻ, więc też nie da się przed nim nic ukryć :-(

Posted

Tak, tak, to jak najbardziej mój nr... Ale może dla pewności sprawdź go jeszcze w Google, bo mógł mi się pomylić :evil_lol:

No dokładnie, nigdzie nic nie ukryje. Nawet stare sztuczki przemytników w tym wypadku są na nic :(

Posted

Nie no oczywiście, on był co łaska, ale chyba WYPADAŁOBY zapłacić jakąś drobną (np. 800 zł) kwotę aby wesprzeć produkcję tychże banerków... Dla innych, potrzebujących... Przecież to wpłata na dobry, szlachetny cel. Bynajmniej na nowe alufelgi czy inne takie szatańskie wynalazki :shake:

To samo z kolanami... Wiesz jak bolą? Taki masażyk to zbawienny by był... Ech, ci ludzie teraz tacy nieuprzejmi, nie pomogą, nie wesprą w potrzebie :shake: :evil_lol: