Amber Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ojej jaka szkoda :( ;) Ale zrobiłam ci kolejny, nie animowany :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Oooo Amber dziękuję! :evil_lol: Teraz już jest regulaminowy i w słusznych kolorkach! I też słodziutki! Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 przebierasz w tych banerkach jak w ulęgałkach :lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Bo mi tu Amberusia takie fajne robi, nie mogę nie wstawiać! Quote
Amber Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 A proszę bardzo :loveu: Było tych czcionek od pyty ale pomyślałam, że na dogo łapki będą jak ulał. Najważniejsze, że w jedynych słusznych kolorkach :lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Bo mi tu Amberusia takie fajne robi, nie mogę nie wstawiać![/QUOTE] no przecie piekne som :grins: Quote
Vectra Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 baner zaakceptowany :loveu: aż chce się dopisać w regulaminie , że w tym sezonie zimowym , na dogo obowiązuje róż !!! :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Amber pasuje jak ulał! :evil_lol: Vectra, poproś Amber a też Ci taki piękny słodki zrobi - będzie pasował do Twojej szatańskiej bandy. Ala, omry - zazdrościcie, co???? :evil_lol: Sandra, aż tak? Quote
Amber Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja za każdym razem jak widzę ten baner to mam ochotę wystawić cycka i go nakarmić... W końcu to moje dzieciątko! (omg... co ja pier..... :evil_lol: Jaki baner taki twórca :eviltong:) Banerki mogę robić, inne kolorki też potrafię :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Amber']Ja za każdym razem jak widzę ten baner to mam ochotę wystawić cycka i go nakarmić... W końcu to moje dzieciątko! (omg... co ja pier..... :evil_lol: Jaki baner taki twórca :eviltong: O ja jeb.... co ja czytam. :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Hahahahaahh :) Umarłam :lol: I tak bije po oczach;) tj bił bo juz go nie ma...:) EDIT pojawił sie;) Quote
Amber Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Moja mama wie, że ćpiem, uprzedzając pytania :evil_lol: Jak nie ma jak jest!? Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Amber napisał(a):Moja mama wie, że ćpiem, uprzedzając pytania :evil_lol: Jak nie ma jak jest!? Ja się tam nie będę wtracac;) No jakoś mi sie opozniło wczytanie...- eydtowałam ;p Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 (edited) No przecież edytowała, że już jest, Amber spokojnie bo zawału dostaniesz! Jakby zniknął to w trybie natychmiastowym wstawiam go z powrotem. :lol: Matka wie, a ociec wie że ćpiesz?! O, ja go nie widzę też! ---> edit Jest. --- edit 2 Edited October 8, 2012 by FredziaFredzia Quote
Amber Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jakbyś kiedykolwiek miała problemy z tym banerem to wal od razu, zawsze służę pomocą, wiesz gdzie mnie znaleźć. Zresztą dzwoń o każdej porze dnia i nocy! Zostawiam nr tel do kontaktu: 56-655-23-55 Ojciec to przecież mój TŻ, więc też nie da się przed nim nic ukryć :-( Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Hahahhahaa ok, pogotowie bannerkowe! To serio Twój numer? ;-) Zapomniałam, no przecież on Cie zna dogłębnie, więc raczej NIC nie ukryjesz. Nigdzie. Quote
Amber Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Tak, tak, to jak najbardziej mój nr... Ale może dla pewności sprawdź go jeszcze w Google, bo mógł mi się pomylić :evil_lol: No dokładnie, nigdzie nic nie ukryje. Nawet stare sztuczki przemytników w tym wypadku są na nic :( Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Kur! Wiedziałam że się Rydzyk na forum ukrywa, ale nie wiedziałam, że pod Twoim nickiem! :lol: Quote
Amber Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 To teraz może prześle nr konta... Za banerek? :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Przecież on był za darmo... Chyba? :diabloti: Wolę numer konta, bo kolan księdza nie chcę lizać! Quote
Amber Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nie no oczywiście, on był co łaska, ale chyba WYPADAŁOBY zapłacić jakąś drobną (np. 800 zł) kwotę aby wesprzeć produkcję tychże banerków... Dla innych, potrzebujących... Przecież to wpłata na dobry, szlachetny cel. Bynajmniej na nowe alufelgi czy inne takie szatańskie wynalazki :shake: To samo z kolanami... Wiesz jak bolą? Taki masażyk to zbawienny by był... Ech, ci ludzie teraz tacy nieuprzejmi, nie pomogą, nie wesprą w potrzebie :shake: :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Nie pomogą i jeszcze zrobią z tego aferę, no nie Tadek? :evil_lol: Quote
Recommended Posts