Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bogusław , nie interesuje się pilnowaniem :) szczeka tylko w zabawie , albo jak próbuje wymuszać .... do tego ma bardzo piskliwy głosik Quote
justysiek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Z tej okazji mam film z przedwczoraj, kiedy to ulepiłam bałwana (), który wyjątkowo się Frankowi nie spodobał. nie podoba sie Franiowi, bo ten bałwan, to miso śniegowy:evil_lol: i ma jeszcze fajkę w ustach:diabloti: ale smieszny ten Franio:loveu: taki już mały meżczyzna:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dodam , że mój Franciszek by wyszedł z oknem , jakby zobaczył takie cudo i został podkręcony :diabloti: Quote
Tyna21 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 haha mały jest niezły :) trzeba było zrobić konfrontacje z bałwanem misiem :D a takie wyrzucanie nóg przy szczekaniu widziałam u buldoga angielskiego mojej koleżanki ;) Quote
jonQuilla Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale mnie ten filmik rozbawił... Franek jest niesamowity! Quote
monia&nero Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Franek broni Was przed potffforem :) Nero jak szczeka też czasami tak robi obydwoma tylnymi łapkami :)wyrzuca je tak śmiesznie do tyłu :) Pozdrawiam i miłego dzionka życzę Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no Franus obronca superancki ale za szybko nie chce odpuscic jak juz wlazl na tony, powiedz co zrobil z misiobalwanem jak juz wylazl na zewnatrz???? bo moje by rozniosly w puch ino by drzwi czy okno otworzyc Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Konfrontacja z wrogiem była, nawet nie chciał podejść do niego :lol:. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Rewelacyjny filmik:evil_lol: Bałwan na prawdę straszny:lol: Quote
Maalwi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Franek jest boski!Tak sie słodko wścieka :D uwielbiam go a Eris na śniegu praawie niewidoczny :) Gdzie sie niedługo wystawiacie? Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Behawiorysta pewnie by cos powiedział na temat tego wyrzucania tylnych nózek przy szczekaniu...:) pzdr. Quote
Lucky. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A ja widziałam Was dzisiaj za pleciugą :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Chiquita, no przestań nie aż tak. :diabloti: Malwina, na razie nie mam pojęcia. Najbliższa to Salzburg, ale może na coś wcześniej się zdecyduję. A Ty? Asiaczku, pewnie tak, ale behawiorysta na wszystko ma jakieś "ale". ;) Lucky. - i nie podeszłaś się pokazać?! Quote
zaba14 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 hej Franek jak zdenerwowany to aż tylnymi łapami przebiera :) Quote
BajUla Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Miziam potfffory:lol: i zgodnie z ustaleniami wklejam i zapraszam:p http://www.dogomania.pl/threads/223192-Bursztynowa-LUSIA-skrajnie-wychudzona-sunia-IDZIE-DO-HOTELIKU-DO-BONI!!-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!! Quote
Alicja Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ale się uśmiałam z Franusia :lol: pilnowacz :lol: Ozzy w takim przypadku chwilkę by postał popatrzał a potem wolnym krokiem , typu a ide ale nie zależy mi , podszedł by zobaczyć co to takiego a potem spojrzałby ...no przecie wiedziałem ze to bałwan :lol: on tak ze wszystkim :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 No nie wiem, nie wiem, ja tam wierzę Frankowi:diabloti: A te nóżki - nasza Carmen tak robi na listonosza:evil_lol: (2kg chiłki.. groźna naprawdę:eviltong:) Quote
Maalwi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 wystawiamy sie na razie w drzonkowie potem szczecin leszno gorzów koszalin znowu gorzów poznań... Ale na razie jestem pewna tylko co do drzonkowa bo Bibi klapło ucho :( Quote
monia&nero Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Asiaczek napisał(a):Behawiorysta pewnie by cos powiedział na temat tego wyrzucania tylnych nózek przy szczekaniu...:) pzdr. a co by powiedział? Quote
Alicja Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 monia&nero napisał(a):a co by powiedział? pewnie coś niezbyt mądrego :) Quote
Vectra Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Alicja napisał(a):pewnie coś niezbyt mądrego :) AMEN dobra kobieto :diabloti: Quote
Alicja Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Vectra napisał(a):AMEN dobra kobieto :diabloti: :evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Alicja napisał(a)::evil_lol::diabloti: mi szkoda kasy , bo nie lubię płacić za czyjąś głupotę , ale kiedyś se zawołam takiego behawiorystę. Nagram i będę oglądać dzień dnia , te złote rady. z ostatnich , to tuman kurzu behewieresra :cooldevi: tym ludziom co mają odemnie Piratkę , wmawiał że staffik to się z żadnym innym psem dogadać nie umie i na pewno się zagryzą im te dwie suki :diabloti: zaproszę go do mnie , najlepiej w okresie cieczek :evilbat: Quote
Recommended Posts