Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czekają, tym razem na drugiego :lol:

Jakie stringi, to szelki są! BajUla, widzę ze wy ze Szczecina, trzeba się kiedyś umówić na spacer, niech Franek poczuje staffika, prawie jak u Ewy :diabloti:

A co mi się dzisiaj trafiło! Jestem od wczoraj w domu rodzinnym, już mam po sesji to się relaksuje, a co! A do czego zmierzam. Pepper ma problem z wskoczeniem na taras jak już zeskoczy, no wiec czeka i ciapie żeby go wnieść. Dzisiaj ja byłam najbliżej, wiec otwieram taras, schodze, zbieram siły żeby go podnieść (tak jak Franka) i... myślałam ze go przerzuce już do domu :lol: nie wiem ile waży, bo go nie wazylam, ale na pewno mniej niż mały pulpet. :lol:

Tak, do podniesienia Erisa tez zbieram siły zawsze, chociaż teraz już się nauczyłam - po operacji kilka dni musiałam go nosić z i na 1 piętro. :diabloti:

Posted

O ja też żałuję, że dogo wcześniej nie odkryłam:-(....rozwód byłby murowany, chata zapuszczona, dziecko brudne i głodne, monsz pewnie rozpity, piesy zabójcy osiedlowi, bo co by upolowali, to by mieli, oh...jak się rozmarzyłam....:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Fredzia, Ty coś tam kiedyś na wątku wspominałaś, tak mi się zdaje, że Erisek coś z oczkami miał. Wczoraj byłam u swoich wetów i dowiedziałam się, że u nich w gabinecie na Goleniowskiej w Dąbiu, tzn w Szczecinie, na gościnnych występach będzie w niedziele 5 lutego wet okulista Jacek Garncarz i kardiolog Małgorzata Garncarz. Okulista będzie z profesjonalnym sprzętem. Wczoraj jeszcze mieli parę miejsc. Koszt konsultacji jak u najlepszego "ludziowego " profesora - bagatela 150 zł, tak informacyjnie piszę.;)

Posted

O, fajnie wiedzieć! Tylko ze te Eriskowe oczka to nie tylko oczka niestety... Na razie ani nic się nie zwiększa ani nie zmniejsza - odpukac, wiec przemywam borasolem co jakiś czas, może to uczulenie na poprzednia karmę RC Urinary. Ale skonsultować można - tylko ja aktualnie portfel mam znacznie uszczuplony.
Ania, już widzę Twoje briardki w niej, szczególnie Pepulca. :lol: A odgłosy, mam to na codzień, przydatna sprawa, "Franek wyjdz z łazienki!" mimo ze np. Jestem w pokoju i czytam, nie muszę oderwać wzroku. ;)

Kąpałam dzisiaj Erisa! Woda z niego leciała... Czarna. :diabloti:

Posted

A tam, ja żadnych szelek nie widzę, tylko SRINGI!!!:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Taak my ze Szczecina, mieszkamy w otulinie czy tam na otulinie (czy jak to się mówi) Puszczy Bukowej, niedaleko Osiedla Bukowego, jak Ci to coś bardziej przybliży, tereny spacerowe pod ręką, więc zapraszam jak się już wybyczysz.;)

Rozumiem, że sesja do przodu?:lol:

ps

Jak ja sie cieszę, że ja już po szkołach, przynajmniej tych najważniejszych:evil_lol:

Posted (edited)

Naprzeciwko mieszkania w Szczecinie mam kościół... Do tej pory nie mieli głośników. Teraz mają - co 3 godziny słyszę całą mszę. Teraz akurat trwa.:mdleje:

(Dzisiaj jestem w Szczecinie.) BajUla, muszę się w Wasze rejony wybrać!

Czysty Eris, brudny Franek.

Film:
[video=youtube;4E8lg8YNbbA]http://www.youtube.com/watch?v=4E8lg8YNbbA[/video]

PS. Mógłby mi ktoś zmienić tytuł galerii? Bo coś mi nie wychodzi! Na "Eris z Reptowskiego Lasu - wieczny biały uśmiech i Franek buldożer"

Edited by FredziaFredzia
Dodałam zdjęcie i film.
Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No tak próbowałam - i nie mogę. Niby jest zmieniony, ale jednak nie.

ja też tak miałam, do moda trzeba napisać:)

chłopaki piekne, a Erisek jaki czyściutki:)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No tak próbowałam - i nie mogę. Niby jest zmieniony, ale jednak nie.

nie zawsze dziala tak, ale to mozesz poprosic w dziale administracja o zmiane.

A co u Peppera?

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie zawsze dziala tak, ale to mozesz poprosic w dziale administracja o zmiane.
A co u Peppera?

U Peppera ostatnio pisałam - prawie go przerzuciłam do domu z tarasu :lol: Czasem mu łapki się same już rozjeżdżają jak stoi albo wchodzi w szybę od tarasu, ale się dzielnie trzyma chłopak. ;) Karma którą mu zamówiłam smakuje, nie wybrzydza przy misce więc jest ok.

justysiek napisał(a):
ja też tak miałam, do moda trzeba napisać:)

Właśnie tak zrobię. Albo poczekam na Vectrę aż wejdzie na mój wątek, a że ona moderator to powinna pomagać takim zbłąkanym owieczkom jak ja. :diabloti:

zaba14 napisał(a):
Jak to jest że Eris czyściutki, a Franek taki biedny brudny? :)

Franek był kąpany miesiąc temu przed wystawą, teraz mi się nie chciało. Poczekam na wiosnę. ;) A Eris już był szary, to się zmobilizowałam.