FredziaFredzia Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Vectra - żeby nie było że jestem gołosłowna :lol: Franek śpi tak jak Klamka: Quote
monia&nero Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 :lol:buldogi to sobie wymyślają pozycje do spania:lol: Nero czami śpi w takich pozycjach, że od samego patrzenia mnie wszystko boli:lol: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 no wyglada ...... cudownie okropnie hihihi ale znowu ino jedno zdjecie ty to jednak nas trzymasz w napieciu hihihi Quote
zaba14 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 oj... następny sprawny inaczej.. śliczny jest, dlaczego bulgoty tak mi się podobają?? ;( Quote
mychaaaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ło matulu, jakie pozy :) U nas dziwne pozy strzela tylko Hanuś, on lubi spać na plecach, albo opiera głowę na meblach i śpi płasko, z głową w górze ;) Quote
Maalwi Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ale Frankowi fajnie widac na białej sierści plamki na skórze ;) Quote
Alicja Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 :lol: http://images47.fotosik.pl/1415/c8d70e54edb8ada2gen.jpg Quote
KASIA&TOSIA Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Franio jest boski :))) a buldożerki rzeczywiście jak się czasem ułożą to się człowiek zastanawia jak tak można zasnąć w ogóle :)) Quote
jonQuilla Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Vectra napisał(a):chcesz Klamkę do kompletu ? :diabloti: jak Fredzia nie będzie chciała to ja chętnie wezmę! :) Franek śpi tak jak na gangstera przystało...mina pokerzysty i taki luźny styl bycia :D haha Quote
FredziaFredzia Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 monia&nero napisał(a)::lol:buldogi to sobie wymyślają pozycje do spania:lol: Nero czami śpi w takich pozycjach, że od samego patrzenia mnie wszystko boli:lol: Pokaż, pokaż! Tekla64 napisał(a):no wyglada ...... cudownie okropnie hihihi ale znowu ino jedno zdjecie ty to jednak nas trzymasz w napieciu hihihi Oj tam, oj tam... :evil_lol: zaba14 napisał(a):oj... następny sprawny inaczej.. śliczny jest, dlaczego bulgoty tak mi się podobają?? ;( Na to jest jedno wytłumaczenie - bo MUSISZ mieć takiego. :diabloti: mychaaaaa napisał(a):ło matulu, jakie pozy :) U nas dziwne pozy strzela tylko Hanuś, on lubi spać na plecach, albo opiera głowę na meblach i śpi płasko, z głową w górze ;) A to opieranie się o meble to znam u Erisa, także potrafię sobie wyobrazić. ;) Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahahah:D Franek wymiata:) Mówiłam przecież że rządzi na dzielni! Maalwi napisał(a):ale Frankowi fajnie widac na białej sierści plamki na skórze ;) On ma w niektórych miejscach jeszcze szarą sierść w miejscach plamek. ;) Vectra napisał(a):chcesz Klamkę do kompletu ? :diabloti: Proponujesz mi psa który im bardziej jesteś zdenerwowana tym bardziej się cieszy... Nie, dzięki. :diabloti: KASIA&TOSIA napisał(a):Franio jest boski :))) a buldożerki rzeczywiście jak się czasem ułożą to się człowiek zastanawia jak tak można zasnąć w ogóle :)) Tosia też tak ma? jonQuilla napisał(a):jak Fredzia nie będzie chciała to ja chętnie wezmę! :) Franek śpi tak jak na gangstera przystało...mina pokerzysty i taki luźny styl bycia :D haha Bierz śmiało. :lol: Rozgryzłaś go!:cool1: Nanana przyszedł dzisiaj drugi mandat... Tym razem z fotoradaru, jak jechaliśmy na wystawę do Mielna. Na szczęście nie ja płacę - Michał prowadził!:diabloti: Quote
Vectra Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Klamka się nigdy nie denerwuje !!! ona zawsze się cieszy :) Quote
FredziaFredzia Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Ale TY się denerwujesz, a ona JESZCZE BARDZIEJ się cieszy wtedy. :evil_lol: Quote
KASIA&TOSIA Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tosia ostatnio najchętniej śpi "kołami" do góry albo tak na boczku w wyprostowanymi łapkami ..jakby zrobic jej obrys to byłby cały taki jak w filmach na miejscach zbrodni....zaś w czasie spania w legowisku...oczywiście tylko jak zostaje sama w domku.... przybiera pozycje jak Franuś ..najwygodniej jej jest jak właśnie jakoś dziwnie głowa zwisa lub "wisi" w powietrzu..nie wiem jak im tak wygodnie.. Quote
Vectra Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Ale TY się denerwujesz, a ona JESZCZE BARDZIEJ się cieszy wtedy. :evil_lol: wiesz , ja to jestem spokojny człowiek od sporego czasu temu ... serio , trudno mnie wyprowadzić z równowagi :evil_lol: Teraz poszłam w ślady Rekina , nie irytuje się na wyczyny Egona ... Egon jest wstrząśnięty :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Mnie Rudzielec denerwuje tym swoim cieszeniem się z niemalże wszystkiego. Z tym że Salsa jest karna ale co z tego? Ja na nią nakrzyczę, ona się skuli, poudaje chwile że jej nie ma a gdy wyczuje że ze mnie negatywne emocje choć trochę zeszły to wszystko zaczyna się od początku, a jak coś do niej powiem normalnym tonem to zaczyna się tak ekscytować jakby wróciła zza światów. Drażnią mnie jej wahania nastrojów...ona się cieszy do psa, zachęca go do zabawy i nagle wyskakuje do niego z mordą, niekiedy od razu rzuca się do jakiegoś psa a jak na nią krzyknę to się cieszy jakby właśnie uratowała świat od zagłady. Mimo to nie wyobrażam sobie życia z innym psem...bardziej stabilnym. Ma to swój urok. Potrafi mnie jej głupota rozwalić na łopatki po tym jak najpierw mnie wkurczy do granic możliwości. Dlatego uwielbiam Klamkę, choć różnią się pod wieloma względami to z opowieści wywnioskowałam że są w jakiś sposób do siebie podobne...jadą po różnych torach ale w tą samą stronę i leżą one tuż obok siebie. Czasami się zastanawiam co by było gdyby połączyć sobie dwa takie 'wynalazki'....myślę że mogłoby być ciekawie ale chyba jednak nerwowo bym nie wytrzymała na dłuższą metę. Edited March 12, 2012 by jonQuilla Quote
FredziaFredzia Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 No niemożliwe - Vectra znalazła sposób na Egona. :diabloti: Nie wytrzymałabym chyba z takim psem - jak się złoszczę, to się złoszczę. Ale pewnie znalazłabym jakiś konsensus z nim. :lol: Quote
FredziaFredzia Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 O ja pie pipipi :crazyeye: [video=youtube;qqucJYRLbBY]http://www.youtube.com/watch?v=qqucJYRLbBY[/video] Sexy! :diabloti: Quote
monia&nero Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 FredziaFredzia napisał(a):O ja pie pipipi :crazyeye: [video=youtube;qqucJYRLbBY]http://www.youtube.com/watch?v=qqucJYRLbBY[/video] Sexy! :diabloti: o ja pierniczę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Amber Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Haha :lol: Ale nóg to mu niejedna kobita może pozazdrościć... I braku cellulitu :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 mychaaaaa napisał(a):chyba nic mnie już nie zdziwi ;) monia&nero napisał(a):o ja pierniczę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oj tam oj tam. :diabloti: Amber napisał(a):Haha :lol: Ale nóg to mu niejedna kobita może pozazdrościć... I braku cellulitu :evil_lol: No tu się zgodzę z nogami. A właśnie, faceci nie mają cellulitu, nie? Quote
Tyna21 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 FredziaFredzia napisał(a):A właśnie, faceci nie mają cellulitu, nie? A właśnie, że nie :D bo mają też, ale oczywiście nie taki jak my :angryy: nie żebym się wymądrzała :cool3: haha ale miałam niedawno na zajęciach o cellulicie i mężczyzn dotyka też, ale rzadko. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jakoś mnie ten Azis nie rusza... albo się starzeję albo mam zupelnie inne wyobrażenie o mężczyznach, hahaha... pzdr. Quote
Recommended Posts