Tekla64 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 no ponoc snigu macie duzo wiecej jak my a szczerze mowiac wlasnie sniegu moim brakuje do pelni szczescia hihihi Bialasy na sniegu cudne sa Quote
FredziaFredzia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Vectra napisał(a):a nie uczono Cię , że nie mówi się podczas jedzenia ? :diabloti: mój miesiąc dzieli się na 4 tygodnie - w jednym żrem , w jednym nie jem nic , w jednym jem słodkie i w jednym pije piwo :diabloti: Miało być głodna, już poprawiłam. :lol: O - to podobnie jak u mnie, ale ja zamiast picia piwa też jem. :lol: Saththa napisał(a):Kurcze http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/130182855.jpg jako, ze spotkałam Erisa na zywo i pamietam, ze hmmmm niczego m unie ujmując wielkościowo mnie zdziwił ze taki hmmm "mały" to ja nie wiem jakiej Franek wielkości jest ehhhh Weź prosze jakie zdjecie ze soba mu zrób;p A tak się składa że mam zdjęcie z psami z tego samego dnia, na dole tego postu dodaję. monia&nero napisał(a):a jak słodko i miło! Tak jak Rami już wspomniała Franio macho-uroczo a Eris bajkowy jak zawsze :loveu: Bo Eris to pies z kreskówki, ja go dorysowywuję na tych zdjęciach :lol: Tekla64 napisał(a):no ponoc snigu macie duzo wiecej jak my a szczerze mowiac wlasnie sniegu moim brakuje do pelni szczescia hihihi Bialasy na sniegu cudne sa No to co, z zamrażarki wyciągaj śnieg dla ferajny, o! Zdjęcia wielkościowe psów i moje: Quote
monia&nero Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 to z Erisa niezły olbrzym jest :) Franio to przy nim cziłała :) Quote
BajUla Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Oooo, widzę że Pańcia pozazdrościła Franiowi kubraczka i też w niebieskim śmiga:evil_lol: A stringi też masz takie jak Franek, te niebieskie:eviltong: co to niby szelki:eviltong: Quote
BajUla Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Dziękuje :) Dziewczyny! Czy tez tak macie ze przed okresem (i w trakcie) cały czas chce się jeść? Ja normalnie od kilku dni chodzę głodna mimo ze cały czas coś jem. :mdleje: Ja już nie mam tego problemu:eviltong:....jem cały czas:evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 BajUla napisał(a):Ja już nie mam tego problemu:eviltong:....jem cały czas:evil_lol::diabloti: ale czego nie masz ? ja mogę jeść cały okres , aby nie mieć okresu :evilbat: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Moja kolezanka PRZED jadła cukier z cukiernicy, tak jej się chciało cos słodkiego. A normalnie słodyczy do ust nie bierze... Ja czasami miewałam takie napady na "coś"... cos bym zjadła, ale nie wiem, co.... lodówka była otwierana, do sklepu chodziłam i to wszystko było nie to.... Nastepnego dnia wsio wracało do normy:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja czasami miewałam takie napady na "coś"... cos bym zjadła, ale nie wiem, co.... lodówka była otwierana, do sklepu chodziłam i to wszystko było nie to.... pzdr. O to to to samo czasem mam. I nawet w sklepie chodzę pół godziny i nie wiem co mam wziąć. ;) A co do wielkości Franka - no, nie przesadzałabym z tą chihuahua - chyba że mocno zapasioną. :diabloti: No ba, stringi sobie zakładam na plecy żeby się upodobnić do Frania! Quote
BajUla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 FredziaFredzia napisał(a):O to to to samo czasem mam. I nawet w sklepie chodzę pół godziny i nie wiem co mam wziąć. ;) A co do wielkości Franka - no, nie przesadzałabym z tą chihuahua - chyba że mocno zapasioną. :diabloti: No ba, stringi sobie zakładam na plecy żeby się upodobnić do Frania! No ba, to Ty niezła aparatka jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BajUla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wskocz do Vectry, filmik o Barbarze dodałam, grzecznościowo;) Quote
FredziaFredzia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='BajUla']Wskocz do Vectry, filmik o Barbarze dodałam, grzecznościowo;) Byłam byłam, widziałam Barbrę gwiazdę Youtube. :lol: [quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy :) Dla Was też! [quote name='Tyna21']Cudne psy! :) Cieszę się że się podobają! ZIMNO! Quote
Tekla64 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 no jo jedno jedyne zdjecie do tego w zasadzie ino ucha widac i czarny nos!!! nie badz taka skapa daj cos jeszcze co?! Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/130888937.jpg Jak slodko :loveu: Quote
monia&nero Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/130888937.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
darii_iia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Śliczna fota. :loveu: Aale ma wielkie uszy. :lol: Quote
Amber Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 W takim kocyku to mu chyba mniej juz zimno ;) Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Co zrobiłaś temu piesku :roflt: http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/130888937.jpg Vectra daj znać w którym tygodniu będziesz piła w lipcu tylko piwo to sobie bilet na PolskiBus już kupię :lol: Quote
Vectra Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Alicja'] Vectra daj znać w którym tygodniu będziesz piła w lipcu tylko piwo to sobie bilet na PolskiBus już kupię :lol: Jakie ostanio dobre coś piłam .. kupiłam tak kiedyś i leżało i leżało ... a zmarzłam z psami na wieczornych igraszkach , było minus 18 ... to sobie zrobiłam ... jakie dobre :mdleje: to cytrynowe Quote
Alicja Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Vectra']Jakie ostanio dobre coś piłam .. kupiłam tak kiedyś i leżało i leżało ... a zmarzłam z psami na wieczornych igraszkach , było minus 18 ... to sobie zrobiłam ... jakie dobre :mdleje: to cytrynowe dopsz kupię sobie :) i wypiję w Rybniku :diabloti: Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Alicja napisał(a):dopsz kupię sobie :) i wypiję w Rybniku :diabloti: kup kup , niebo w gębie, paluchy lizać ... to z cytryną Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ooo grzańczyk! A próbowałaś tego z maliną? Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/130888937.jpg ale śliczniutko:) Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Tekla64 napisał(a):no jo jedno jedyne zdjecie do tego w zasadzie ino ucha widac i czarny nos!!! nie badz taka skapa daj cos jeszcze co?! Dodaję film, może być? darii_iia napisał(a):Aale ma wielkie uszy. :lol: To się tylko tak wydaje na zdjęciu. ;) Amber napisał(a):W takim kocyku to mu chyba mniej juz zimno ;) Chyba... Ale on nie chciał w nim usiedzieć. :diabloti: Alicja napisał(a):Co zrobiłaś temu piesku :roflt: Jaaaa? Nic.... :diabloti: Franek dzisiaj kończy 7 miesięcy! Ale ten czas leci... Z tej okazji mam film z przedwczoraj, kiedy to ulepiłam bałwana (:evil_lol:), który wyjątkowo się Frankowi nie spodobał. Zwróćcie uwagę na wyrzucanie tylnych łapek do tyłu przy szczeku - jakże męskim oczywiście - Vectra, Boguś też tak robi? [video=youtube;YbWOFUsemMk]http://www.youtube.com/watch?v=YbWOFUsemMk[/video] Quote
Recommended Posts