Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vectra napisał(a):
a nie uczono Cię , że nie mówi się podczas jedzenia ? :diabloti:

mój miesiąc dzieli się na 4 tygodnie - w jednym żrem , w jednym nie jem nic , w jednym jem słodkie i w jednym pije piwo :diabloti:

Miało być głodna, już poprawiłam. :lol: O - to podobnie jak u mnie, ale ja zamiast picia piwa też jem. :lol:

Saththa napisał(a):
Kurcze http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/130182855.jpg jako, ze spotkałam Erisa na zywo i pamietam, ze hmmmm niczego m unie ujmując wielkościowo mnie zdziwił ze taki hmmm "mały" to ja nie wiem jakiej Franek wielkości jest ehhhh

Weź prosze jakie zdjecie ze soba mu zrób;p

A tak się składa że mam zdjęcie z psami z tego samego dnia, na dole tego postu dodaję.

monia&nero napisał(a):
a jak słodko i miło! Tak jak Rami już wspomniała Franio macho-uroczo a Eris bajkowy jak zawsze :loveu:

Bo Eris to pies z kreskówki, ja go dorysowywuję na tych zdjęciach :lol:

Tekla64 napisał(a):
no ponoc snigu macie duzo wiecej jak my a szczerze mowiac wlasnie sniegu moim brakuje do pelni szczescia hihihi
Bialasy na sniegu cudne sa

No to co, z zamrażarki wyciągaj śnieg dla ferajny, o!

Zdjęcia wielkościowe psów i moje:

Posted

Oooo, widzę że Pańcia pozazdrościła Franiowi kubraczka i też w niebieskim śmiga:evil_lol:
A stringi też masz takie jak Franek, te niebieskie:eviltong: co to niby szelki:eviltong:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Dziękuje :)

Dziewczyny! Czy tez tak macie ze przed okresem (i w trakcie) cały czas chce się jeść? Ja normalnie od kilku dni chodzę głodna mimo ze cały czas coś jem. :mdleje:

Ja już nie mam tego problemu:eviltong:....jem cały czas:evil_lol::diabloti:

Posted

BajUla napisał(a):
Ja już nie mam tego problemu:eviltong:....jem cały czas:evil_lol::diabloti:

ale czego nie masz ? ja mogę jeść cały okres , aby nie mieć okresu :evilbat:

Posted

Moja kolezanka PRZED jadła cukier z cukiernicy, tak jej się chciało cos słodkiego. A normalnie słodyczy do ust nie bierze...

Ja czasami miewałam takie napady na "coś"... cos bym zjadła, ale nie wiem, co.... lodówka była otwierana, do sklepu chodziłam i to wszystko było nie to....
Nastepnego dnia wsio wracało do normy:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja czasami miewałam takie napady na "coś"... cos bym zjadła, ale nie wiem, co.... lodówka była otwierana, do sklepu chodziłam i to wszystko było nie to....
pzdr.

O to to to samo czasem mam. I nawet w sklepie chodzę pół godziny i nie wiem co mam wziąć. ;)

A co do wielkości Franka - no, nie przesadzałabym z tą chihuahua - chyba że mocno zapasioną. :diabloti: No ba, stringi sobie zakładam na plecy żeby się upodobnić do Frania!

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
O to to to samo czasem mam. I nawet w sklepie chodzę pół godziny i nie wiem co mam wziąć. ;)

A co do wielkości Franka - no, nie przesadzałabym z tą chihuahua - chyba że mocno zapasioną. :diabloti: No ba, stringi sobie zakładam na plecy żeby się upodobnić do Frania!

No ba, to Ty niezła aparatka jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BajUla']Wskocz do Vectry, filmik o Barbarze dodałam, grzecznościowo;)
Byłam byłam, widziałam Barbrę gwiazdę Youtube. :lol:

[quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy :)
Dla Was też!

[quote name='Tyna21']Cudne psy! :)
Cieszę się że się podobają!

ZIMNO!

Posted

[quote name='Alicja']
Vectra daj znać w którym tygodniu będziesz piła w lipcu tylko piwo to sobie bilet na PolskiBus już kupię :lol:

Jakie ostanio dobre coś piłam .. kupiłam tak kiedyś i leżało i leżało ... a zmarzłam z psami na wieczornych igraszkach , było minus 18 ... to sobie zrobiłam ... jakie dobre :mdleje: to cytrynowe

Posted

[quote name='Vectra']Jakie ostanio dobre coś piłam .. kupiłam tak kiedyś i leżało i leżało ... a zmarzłam z psami na wieczornych igraszkach , było minus 18 ... to sobie zrobiłam ... jakie dobre :mdleje: to cytrynowe

dopsz kupię sobie :) i wypiję w Rybniku :diabloti:

Posted

Tekla64 napisał(a):
no jo jedno jedyne zdjecie do tego w zasadzie ino ucha widac i czarny nos!!!

nie badz taka skapa daj cos jeszcze co?!

Dodaję film, może być?

darii_iia napisał(a):
Aale ma wielkie uszy. :lol:

To się tylko tak wydaje na zdjęciu. ;)

Amber napisał(a):
W takim kocyku to mu chyba mniej juz zimno ;)

Chyba... Ale on nie chciał w nim usiedzieć. :diabloti:

Alicja napisał(a):
Co zrobiłaś temu piesku :roflt:

Jaaaa? Nic.... :diabloti:

Franek dzisiaj kończy 7 miesięcy! Ale ten czas leci... Z tej okazji mam film z przedwczoraj, kiedy to ulepiłam bałwana (:evil_lol:), który wyjątkowo się Frankowi nie spodobał. Zwróćcie uwagę na wyrzucanie tylnych łapek do tyłu przy szczeku - jakże męskim oczywiście - Vectra, Boguś też tak robi?

[video=youtube;YbWOFUsemMk]http://www.youtube.com/watch?v=YbWOFUsemMk[/video]