FredziaFredzia Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 (edited) Bo na razie Eris nie wygląda estetycznie z tymi zaciekami, po sesji (kończę 30 stycznia) wielka kąpiel więc pewnie wtedy dopiero będą. ;) Ania! - dziękuję! :) jonQuilla - staram się żadnego nie faworyzować, a nawet jak pogłaszczę chwilę Frania to Eris już obrażony. Chiquita&DeeDee - kochane, kochane. ;) monai&nero - jak idzie szukanie psiaka? Dodaję obrazek, dosyć mocno zastanawiam się nad kupnem konia. :diabloti: Edited January 17, 2012 by FredziaFredzia Quote
monia&nero Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='FredziaFredzia'] monai&nero - jak idzie szukanie psiaka? oj gdyby nie to że różne względy osobiste pozawalają nam mieć drugiego psa dopiero około października/listopada to już byśmy jechali po sunię z de Vito Von Galxy. Ślicznota! biała w ciemobeżowe łatki cudo poprostu :) Już nie mogę się doczekać kiedy będziemy mieć drugą bulwę Quote
mychaaaaa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Dodaję obrazek, dosyć mocno zastanawiam się nad kupnem konia. :diabloti: Nie dziwię się, ceny paliw to jest M A S A K R A... Mam diesla i z oszczędności zaczęliśmy na luzie z górki zjeżdżać :evil_lol: Tylko jak przetransportować konno samojeda na wystawę? :hmmmm: Quote
FredziaFredzia Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Bryczką! Albo w plecak. :diabloti: Quote
Vectra Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 mychaaaaa napisał(a): Tylko jak przetransportować konno samojeda na wystawę? :hmmmm: Bozia łapy 4 dała ? to niech się uczy do czego służą :diabloti: Gratki za debiut :klacz: Quote
mychaaaaa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Vectra napisał(a):Bozia łapy 4 dała ? to niech się uczy do czego służą :diabloti: W sumie czemu nie :diabloti: najbliższa wystawa - Rzeszów... to tylko 500km :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 przelicz dobrze co jest jednak tansze w utrzymaniu smaochod czy kun!!!! ja bych se poogladala ale jak nie ma to poczekam na zdjecia i tak nie mam wyjscia hihihi Quote
FredziaFredzia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Chyba kuń... :razz: Vectra - czemu Ci galerię zablokowali?:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Chyba kuń... :razz: Vectra - czemu Ci galerię zablokowali?:crazyeye: [FONT=Georgia]śmiem sądzić że ona robi to sama żeby zwrócić naszą uwagę na swój wątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]śmiem sądzić że ona robi to sama żeby zwrócić naszą uwagę na swój wątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] otóż to :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Jak nie chcesz żebyśmy pisały u Ciebie w galerii, to wal od razu a nie blokujesz. :diabloti: Quote
Vectra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Jak nie chcesz żebyśmy pisały u Ciebie w galerii, to wal od razu a nie blokujesz. :diabloti: zawsze możemy się przenieść do Ciebie z pisaniem :diabloti: wiesz , za starych dobrych czasów , jak było tu na dogo wybitnie rodzinnie i wesoło , to w jedną noc , takiej jednej co chciała być fajna , chyba z 1000 postów w galerii nastukałyśmy :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 O to wtedy to chyba jeszcze się tak za bardzo nie udzielałam, ja mam skromne 44 strony od 2 lat. :lol: Quote
Vectra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 to było dużo wcześniej niż rok 2009 ;) teraz to tu jest nuda ........ Quote
Vectra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 FredziaFredzia napisał(a):A jak było przedtem? ;) żal było pracować , spać i wychodzić z dogomanii bolał ciągle brzuch i powiększały się zmarszczki mimiczne niebezpieczne było jedzenie i picie Quote
FredziaFredzia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 To żałuję że wtedy mnie nie było. Chociaż, może i lepiej, teraz chociaż z psami wychodzę. :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Wiedzieliście? "Od 26 stycznia rząd podpisze ustawę z ACTA o ocenzurowaniu Internetu. Nie będzie demotów, kwejka, facebooka, photoblog, zapytaj, youtube, żadnych portali społecznościowych, chomikuj, ściąga.pl, wikipedia, google - to wszystko zostanie usunięte. Twój dostawca internetowy będzie musiał przekazywać policji Twoje prywatne rozmowy oraz na jakie strony wchodziłeś/aś." :-? Już stron na których można było sobie obejrzeć filmy i seriale nie ma - zamykają i usuwają pliki. Czyli wszystkie fora też pozamykają? Nie będzie dogo? Quote
jonQuilla Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [FONT=Georgia]to chyba jakiś żart :-o[/FONT] Quote
monia&nero Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to chyba jakiś żart :-o[/FONT] dokładnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Saththa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nooo tyle czasu mnie nie było... a atutaj 4 zdjęcia? Nie ładnie;) P.S jaktam jesteś już w szczecinie? Twoje bazarkowe rzeczy czekają;) Quote
FredziaFredzia Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 No właśnie nie żart... Sandra ja cały czas jestem w Szczecinie. ;) a u Ciebie nie lepiej ze zdjęciami, hehe! Quote
Saththa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 FredziaFredzia napisał(a):No właśnie nie żart... Sandra ja cały czas jestem w Szczecinie. ;) a u Ciebie nie lepiej ze zdjęciami, hehe! były zdjęcia jednego psa 9 sztuk ;p albo 10 ;p no wiec jak sie umówimy? ja od 8-16 jestem na starym nowym miescie od wyszynskiego. Quote
monia&nero Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Witam Jak Tam zdrówko Erisa? A jak Franio rządzi na dzielni :) ? Pozdrawiam i miłego dzionka życzę Quote
Recommended Posts