Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BajUla napisał(a):
Kalyna, Ciebie budzą tylko pies i dwa koty:diabloti:, a Fredzie budzą dwa psy i gooołyyy Miki i to w dodatku święty!!!!:evil_lol:

Pozdrowionka

oo i codziennie rano z tej okazji powinna dostać prezent od Mikołaja...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a u mnie ani wypasionego ani gołego Mikiego nie było :crazyeye:

a od budzenia w domu to jestem ja :diabloti: same poranne czterołapne śpiochy mi sie trafiły - no i to jest mega plus zwłaszcza w weekendy ;)

Posted

mój bulgot już się zapoznał i zaakceptował , zasady panujące w MOIM domu :diabloti:
budzenie mnie , o poranku , nie jest dobrym pomysłem .. więc grzecznie śpi i do 11

Posted

ockhama napisał(a):
bo bulwy sa mądre i pozytywnie nastawione są do świata :razz: po co mają komplikować życie sobie i innym ;) a sen to zdrowie :evil_lol:

staffiki ogarnęły , bulgot gorszy nie może być :diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]nie wiem jak teraz odnalazłabym się w sytuacji gdy pies mi mówi kiedy mam wstać...przyzwyczaiłam się do tego że Rudzielec śpi tyle co ja i nie marudzi, niekiedy to ja muszę ją z łóżka zrzucać na spacer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Jakbyś miała trojaczki i w dodatku głodomory to byś wiedziała jak to jest... ja mam 3 jęzory w oczach o 7 rano..:D nie istotne, że wróciłam późno czy coś... niedziela? Jaka tam niedziela... głodne to wstawać i już :D:D:D heheheh

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Jakbyś miała trojaczki i w dodatku głodomory to byś wiedziała jak to jest... ja mam 3 jęzory w oczach o 7 rano..:D nie istotne, że wróciłam późno czy coś... niedziela? Jaka tam niedziela... głodne to wstawać i już :D:D:D heheheh

ja mam ośmioraczki i uwierz, grzecznie śpią póki ja śpię - to jest kwestia wychowania , a nie głodu :) Jedyne rozgrzeszenie , to nagła awaria w zwieraczach :diabloti:
Lalka pierwszy spacer , zalicza po 14 :grins: najczęściej wykopana siłą
mnie by o 7 rano obudziły dwa razy - pierwszy i ostatni :evil_lol:

Posted

Jakbyś miała trojaczki i w dodatku głodomory to byś wiedziała jak to jest... ja mam 3 jęzory w oczach o 7 rano..:D

Hehehe, moje są super wychowane i wiedzą doskonale o której mają dostać jeść...

to sama sobie w którymś momencie zaprzeczasz :)

Ja nie mam hodowli - 3 mi w zupełności wystarcza

Jakbyś miała trojaczki

temu użyłam słowa - ośmioraczki :) jakbym miała czy trojaczki czy setkę , spały by tak samo. A są hodowle co mają jednego psa .. wiec takie kiepskie stwierdzenie :)

Posted

Dziewczyny bez klotni bo nasle na Was wscieklego buldozera i jego bialego niedzwiedzia. :evil_lol:
A przypomniala mi sie historyjka! Przed wietami sasiadka przywiozla nam chlebek, bo pracuje w piekarni a jak tata byl u niej to nie bylo. Na to Ala (siostra) mowi do niej zeby weszla, juz niesie pieniadze. Na to Pani mowi - nie, bo ja sie tego malego boje. Ala sie zaczela smiac, a ona jak sie okazalo mowila powaznie.:-o
Ale tez ciocia ktora przyjechala w ktorys dzien Swiat mowi - O Matko, to z tych groznych ras pies, nie? A w Szczecinie uslyszalam ze to szczeniak bullterriera. Eris oczywiscie dla wiekszosci niezapsionego spoleczenstwa to chow chow. :diabloti:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Dziewczyny bez klotni :diabloti:

tylko bez fantazji kochana :)

weź sobie staffika , to zobaczysz wtedy jakie będziesz miała zestawy ras i ich koligacji :evil_lol:

było powiedzieć że oczywiście że bull i oczywiście że chow - tylko się kufami zamieniły :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jakbyś miała trojaczki i w dodatku głodomory to byś wiedziała jak to jest... ja mam 3 jęzory w oczach o 7 rano..:D nie istotne, że wróciłam późno czy coś... niedziela? Jaka tam niedziela... głodne to wstawać i już :D:D:D heheheh
[FONT=Georgia]
Mój poprzedni pies miał wbudowany zegarek w dekielku...o 6 wstawał i domagał się spaceru, bo tak był od małego nauczony. Dzięki temu wiem że przy każdym moim psie będę się starała uniknąć takiej sytuacji...do minimum 8 ma spokojnie leżeć, najlepiej jednak do 10 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT][FONT=Georgia][/FONT]