Maalwi Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 gandalf napisał(a):Maalwi poczekaj poczekaj jeszcze trochę naoglądasz się samków i sama za chwilę zostaniesz szczęśliwym posiadaczem samoyeda a jak sama widzisz z grzywkami dogadują się super :evil_lol: Paulina wybór rasy o Tobie dobrze świadczy to znaczy że już jesteś prawdziwą samoyedziarą :diabloti::evil_lol: hahha fakt smojedy też mi isę zaczeły podobać :) Quote
FredziaFredzia Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Maalwi napisał(a):i widzimy się w Koszalinie hihihi :D Mam nadzieję że uda mi się wymiziać Bibianę! Asiaczek napisał(a):Podenco Ibicenco i Etna to prawdziwe wyzwanie dla potencjalnego posiadacza.... Pzdr. Lubię wyzwania - a te psy mnie naprawdę urzekły, wiem, że sobie poradzę - z dogiem, samoyedem i jamnikiem sobie radziłam. :) Maalwi napisał(a):hahha fakt smojedy też mi isę zaczeły podobać :) To teraz do miana prawdziwej samoyedomaniaczki brakuje Ci tylko jednego - samoyeda! :evil_lol: Odzywam się dopiero teraz, bo byłam w Krakowie 3 dni. No przepiękne miasto, zazdroszczę mieszkańcom. :loveu: Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Choc ja Warszawianka to Krakow mi sie podoba :loveu: Quote
Paatrycja Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Fredzia, planujesz zakup suczki podenco? :loveu: Niecały miesiąc temu w finlandzkiej hodowli urodził się piękny miot! Aż sama nie mogę się napatrzeć na szczeniaczki, a świadomość, że do posiadania przedstawiciela tej rasy jeszcze z dwa, trzy lata, to ugh! Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Erisek jest przecudowny. :loveu: szkoda, że nie wpadliśmy wtedy kiedy skończył 7 latek, no ale spóźnione stooo, ucałuj go. :lol: będziemy wpadać i czekamy na zdjęcia! Quote
FredziaFredzia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='deer_1987']Choc ja Warszawianka to Krakow mi sie podoba :loveu: Jest boski! [quote name='Paatrycja']Fredzia, planujesz zakup suczki podenco? :loveu: Niecały miesiąc temu w finlandzkiej hodowli urodził się piękny miot! Plany jakieś mgliste są, ale co z tego wyjdzie... ;) W jakiej hodowli? [quote name='bianka19']Erisek jest przecudowny. :loveu: szkoda, że nie wpadliśmy wtedy kiedy skończył 7 latek, no ale spóźnione stooo, ucałuj go. :lol: będziemy wpadać i czekamy na zdjęcia! Dziękujemy i zapraszamy! [quote name='ania90']witamy sie :) Cześć. :lol: Dodaję obiecane zdjęcia znad morza z 6 lipca: Nika Eris CDN... Quote
FredziaFredzia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Cd. I chyba nigdy nie dodawane - Eris z Panią. ;) Quote
taxelina Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/113263466.jpg Bardzo fajne radosne zdjecie! A jak tam Pepperek? Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jaki śliczny biały miś. :loveu: http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/113261782.jpg pasujecie do siebie. :cool3: http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/113263466.jpg Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 No to ja trzymam kciuki za przyszłościowego Podenco:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Pepper dzielnie się trzyma jak na takiego staruszka. Ostatnio jakaś suczka znów ma cieczkę w okolicy i całymi dniami go nie ma, wraca na 10 minut napić się wody i znowu rozpaczliwie chce żeby go wypuścić - wieczny kawaler. Trzymajcie kciuki za jutro - wystawa w Koszalinie. :) Quote
Obama Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nie będę zapewne oryginalna jeśli napiszę,że pokłony i szacun za utrzymanie tej sierści w takiej kondycji.:multi: Miałam kiedyś kudłacza i wiem jakie to straszliwie absorbujące było.:shake: Chyba się nie nadaję do posiadania psów z włosiem wymagającym tyle zachodu Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No i jak w tym Koszalinie? Wróciłaś już? pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Obama']Nie będę zapewne oryginalna jeśli napiszę,że pokłony i szacun za utrzymanie tej sierści w takiej kondycji.:multi: Miałam kiedyś kudłacza i wiem jakie to straszliwie absorbujące było.:shake: Chyba się nie nadaję do posiadania psów z włosiem wymagającym tyle zachodu Ja sobie wypominam przy każdym czesaniu wybór takiego kudłacza :diabloti:- ale efekt wynagradza mi wszystko. Wróciliśmy, zachaczyliśmy jeszcze o Kołobrzeg później. A teraz wieści z Koszalina - ERIS z Reptowskiego Lasu w klasie championów ocena doskonała, lokata I, CWC, BOB i super opis! Sędzia Andrzej Szutkiewicz bardzo pozytywny, rzeczowy. Dokładnie ogląda psa. Zdjęć z wystawy mam 516 bez oglądania na razie, wstawię niedługo całą relację. Narazie padam z nóg, Eris zresztą też... Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Ja sobie wypominam przy każdym czesaniu wybór takiego kudłacza :diabloti:- ale efekt wynagradza mi wszystko. Wróciliśmy, zachaczyliśmy jeszcze o Kołobrzeg później. A teraz wieści z Koszalina - ERIS z Reptowskiego Lasu w klasie championów ocena doskonała, lokata I, CWC, BOB i super opis! Sędzia Andrzej Szutkiewicz bardzo pozytywny, rzeczowy. Dokładnie ogląda psa. Zdjęć z wystawy mam 516 bez oglądania na razie, wstawię niedługo całą relację. Narazie padam z nóg, Eris zresztą też... No to gratulujemy:) A p. A. Szutkiewicza tez lubię; zawsze się miło usmiechnie do wystawcy, rzeczowy na ringu:) I czekamy na obiecane foteczki:) Pzdr. Quote
darii_iia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Witamy się. ;) Gratulację. ! ! ! :) Erisek jest cuudowny. :loveu: Jakie macie w planach jeszcze wystawy na ten rok ? :) Quote
AgataP Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Witamy Białego :hand: piękny pies, podziwiam wytrwałość właścicielki w utrzymywaniu sierści w bieli ;) i gratulujemy wyniku z Koszalina :) Quote
magdaww1 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 gratuluje udanej wystawy :) Miło było zobaczyć Erisa na żywo, jest super. Quote
mychaaaaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 gratuluję! :) słyszałam, że stawka zbyt duża nie była :evil_lol: ale super Wam poszło :) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mały spam, OK? Zapraszam na mój bazarek dla Szariczka i Leosia http://www.dogomania.pl/threads/2117...r.-godz.-24.00 Pzdr. Quote
Recommended Posts