Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gandalf napisał(a):
Maalwi poczekaj poczekaj jeszcze trochę naoglądasz się samków i sama za chwilę zostaniesz szczęśliwym posiadaczem samoyeda a jak sama widzisz z grzywkami dogadują się super :evil_lol:
Paulina wybór rasy o Tobie dobrze świadczy to znaczy że już jesteś prawdziwą samoyedziarą :diabloti::evil_lol:

hahha fakt smojedy też mi isę zaczeły podobać :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maalwi napisał(a):
i widzimy się w Koszalinie hihihi :D

Mam nadzieję że uda mi się wymiziać Bibianę!

Asiaczek napisał(a):
Podenco Ibicenco i Etna to prawdziwe wyzwanie dla potencjalnego posiadacza....

Pzdr.

Lubię wyzwania - a te psy mnie naprawdę urzekły, wiem, że sobie poradzę - z dogiem, samoyedem i jamnikiem sobie radziłam. :)

Maalwi napisał(a):
hahha fakt smojedy też mi isę zaczeły podobać :)

To teraz do miana prawdziwej samoyedomaniaczki brakuje Ci tylko jednego - samoyeda! :evil_lol:

Odzywam się dopiero teraz, bo byłam w Krakowie 3 dni. No przepiękne miasto, zazdroszczę mieszkańcom. :loveu:

Posted

Fredzia, planujesz zakup suczki podenco? :loveu:
Niecały miesiąc temu w finlandzkiej hodowli urodził się piękny miot! Aż sama nie mogę się napatrzeć na szczeniaczki, a świadomość, że do posiadania przedstawiciela tej rasy jeszcze z dwa, trzy lata, to ugh!

Posted

Erisek jest przecudowny. :loveu: szkoda, że nie wpadliśmy wtedy kiedy skończył 7 latek, no ale spóźnione stooo, ucałuj go. :lol: będziemy wpadać i czekamy na zdjęcia!

Posted

[quote name='deer_1987']Choc ja Warszawianka to Krakow mi sie podoba :loveu:

Jest boski!

[quote name='Paatrycja']Fredzia, planujesz zakup suczki podenco? :loveu:
Niecały miesiąc temu w finlandzkiej hodowli urodził się piękny miot!

Plany jakieś mgliste są, ale co z tego wyjdzie... ;) W jakiej hodowli?

[quote name='bianka19']Erisek jest przecudowny. :loveu: szkoda, że nie wpadliśmy wtedy kiedy skończył 7 latek, no ale spóźnione stooo, ucałuj go. :lol: będziemy wpadać i czekamy na zdjęcia!

Dziękujemy i zapraszamy!

[quote name='ania90']witamy sie :)

Cześć. :lol:

Dodaję obiecane zdjęcia znad morza z 6 lipca:

Nika

Eris

CDN...

Posted

Pepper dzielnie się trzyma jak na takiego staruszka. Ostatnio jakaś suczka znów ma cieczkę w okolicy i całymi dniami go nie ma, wraca na 10 minut napić się wody i znowu rozpaczliwie chce żeby go wypuścić - wieczny kawaler.

Trzymajcie kciuki za jutro - wystawa w Koszalinie. :)

Posted

Nie będę zapewne oryginalna jeśli napiszę,że pokłony i szacun za utrzymanie tej sierści w takiej kondycji.:multi:
Miałam kiedyś kudłacza i wiem jakie to straszliwie absorbujące było.:shake:
Chyba się nie nadaję do posiadania psów z włosiem wymagającym tyle zachodu

Posted

[quote name='Obama']Nie będę zapewne oryginalna jeśli napiszę,że pokłony i szacun za utrzymanie tej sierści w takiej kondycji.:multi:
Miałam kiedyś kudłacza i wiem jakie to straszliwie absorbujące było.:shake:
Chyba się nie nadaję do posiadania psów z włosiem wymagającym tyle zachodu

Ja sobie wypominam przy każdym czesaniu wybór takiego kudłacza :diabloti:- ale efekt wynagradza mi wszystko.

Wróciliśmy, zachaczyliśmy jeszcze o Kołobrzeg później.

A teraz wieści z Koszalina - ERIS z Reptowskiego Lasu w klasie championów ocena doskonała, lokata I, CWC, BOB i super opis!

Sędzia Andrzej Szutkiewicz bardzo pozytywny, rzeczowy. Dokładnie ogląda psa.

Zdjęć z wystawy mam 516 bez oglądania na razie, wstawię niedługo całą relację. Narazie padam z nóg, Eris zresztą też...

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ja sobie wypominam przy każdym czesaniu wybór takiego kudłacza :diabloti:- ale efekt wynagradza mi wszystko.
Wróciliśmy, zachaczyliśmy jeszcze o Kołobrzeg później.
A teraz wieści z Koszalina - ERIS z Reptowskiego Lasu w klasie championów ocena doskonała, lokata I, CWC, BOB i super opis!
Sędzia Andrzej Szutkiewicz bardzo pozytywny, rzeczowy. Dokładnie ogląda psa.
Zdjęć z wystawy mam 516 bez oglądania na razie, wstawię niedługo całą relację. Narazie padam z nóg, Eris zresztą też...
No to gratulujemy:)
A p. A. Szutkiewicza tez lubię; zawsze się miło usmiechnie do wystawcy, rzeczowy na ringu:)
I czekamy na obiecane foteczki:)

Pzdr.