gusia0106 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Po rodzinie do jedzenia nie biorę :evil_lol: Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Gusia ... wyściskaj Marleya od jego cichych wielbicielek :) Czytałam przepiękną opowieść o miłości psa do człowieka i człowieka do psa ... Vario! Coś zupełnie niebywałego i wspaniałego!!! Quote
3 x Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='3 x'] gusiu jest jeszcze jedna osoba spod dobrze znanego adresu w centrum warszawy co nie wpłaciła za allegro i sie zastanawiam czy ktoś nei wpłacał bezpośrednio do Ciebie ? Marlena W.? sprawdze jeszcze dokładnie w domu czy nie przegapilam zadnych płat nie powinnam ale zawsze to lepiej sprawdzić :) przegapilam wpłata od Marleny jest :) czyli czekamy tylko na 3 wpłaty :) edit: zrobiłam ogromne podsumowanie allegro, łacznie z adresowaniem kopert i tak wyszło mi, że z 44 osob 41 wpłaciło Ci co wpłacali że tak powiem wyraźnie na przesyłkę czyli dodawali do kwoty cegiełek wartośc wysyłki czyli najczesciej 2,05 zł- dostaną dyplomy pocztą - 11 osób Ci co wpłacali więcej niz sama wartośc cegiełek, ale była to kwota nijak mająca się do kosztów wysyłki czyli o równe 5,10 zł więcej też dostaną dyplomy poczta - i to będzie na mój koszt - 7 osób w sumie z allegro wpłynęło mi - 498,05 zł 11 opłaconych przesyłek (9 os - list ekonomiczny - 1,55 zł; 2 os - polecony - 3,75 zł, kopertami akurat dysponowalam więc licze za sam znaczek) - 21,45 zł opłata za allegro naszego bohatera wyniosła 38,25 zł z powyższego wychodzi mi: 498,05 zł - 21,45 zł - 38,25 zł = [FONT="Lucida Sans Unicode"][SIZE="5"]438,35zł[/FONT] co jest i takł więcej niż wskazywałaby liczba sprzedanych cegiełek a zaznaczam, ze jeszcze 3 osoby nie wpłaciły bardzo wszystkim dziekuję za wpłaty te większe i te mniejsze [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]DZIĘKUJĘ :)[/FONT] ze sprzeadzy pojedynczych cegiełek byłoprawie 100 zł więc jak ktos powie ze jego 5 zł nic nie zmienia to odeślijcie go do mnie a ja mu pokaże piękną tabelkę w excelu ;) kwote powyższą przelałam na konto Agi :) a rozliczenie wyślę mailem myslę że publikacja nicków z alegro zabroniona nie jest i tym samym beziemy mogli naszych darczyńców umieścic na wątku :) Quote
Tora&Faro Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 To będzie ładny zastrzyk gotówki dla Marleja:multi::multi::multi: ...że też to wszystko ogarnęłaś.....wyrazy uznania normalnie:klacz: btw. Gusiu co u Was? Quote
Plicha Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Hej kochane cioteczki, przepraszam za off-a ale szukamy pilnie osób, ktore mogłyby pomoc choć troszkę 15 szczeniorkom, ktore zostaly znalezione jednego dnia. Potrzebna jest karma dla nich (pomyslcie ile wcina takich 15 glodnych mordek) oraz pomoc finansowa żeby je zaszczepic. Szukamy osób, ktore "zaopiekuja sie" jednym szczeniorkiem i oplaca mu szczepienie (35zl) i odrobaczenie (ok 15zl). Dwa szczeniaczki juz maja swoich "opiekunow" 13 jeszcze czeka. Poniewaz wszystkie przebywaja w jednym domku to jak ktores zlapie jakies swinstwo to popadaja jak muchy Pomozcie prosze! Link do watku (bo moj bannerek nie przekierowuje): http://www.dogomania.pl/threads/1754...-prosi-o-karme Quote
gusia0106 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Ja Wam dam bohatera!!:angryy: Ja Wam dam głaskać Łazję!:angryy: Zamorduję!!Podpalę!! Utopię!!Jeszcze raz podpalę!! A na początek obleję zimną wodą i wystawię na balkon!!:angryy: A potem gwoździami do podłogi za te uszyska przybiję, żeby się z miejsca nie ruszył!!:angryy: Ubiję Gnojka, zobaczycie - i śladu po nim nie będzie!! Pojechałam dziś na zakupy zoologiczne dla reszty zwierzyńca. Myślę sobie, kupię mu ucho wędzone, a niech ma, w końcu Świąta idą ;) Wróciłam, zakupy zostawiłam, ucho psu dałam, myślę - niech zje w spokoju i wyszłam pobudzać do życia akumulator w moim aucie bo umarł. Wracam.....................a tu pobojowisko. Pomyślał sobie Marlej, że zakopie ucho, bo wredna jestem i niewiadomo w sumie czy jeszcze kiedyś dam. Rozkopał dwie duuuuże donice z kwiatami (ja mam nie pokolei na punkcie kawiatów...), ziemia na dywanie rozsypana caaaaaałym. Ale uznał, że to zła kryjówka.:angryy:To wlazł z doniczką na narożnik i tam zaczął zakopywać - narożnik cały w ziemi i śmierdzący uchem :angryy: Ale to też zła kryjówka - poszedł do sypialni poprzenosił sobie z krzesła ubrania na łóżko i zakopał w pościeli! :angryy: Nos sobie rozwalił przy okazji więc oprócz tego, że miało odcień pięknej głębokiej czerni to jeszcze na dodatek szkarłatu czerwieni. Nakrzyczałam! Taka byłam! A teraz obmyślam plan zemsty:diabloti: Zważyliśmy się rano............31,4.................ale jak mi się która dzisiaj ucieszy to będzie z nim lodowaciała na balkonie:mad: Quote
Ewanka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nieśmiało, powolutku .... przez ledwo uchylone drzwi zaglądam i ... co widzę ... ach, jaka piękna katastrofa !!! ;) :D ;) Mądry pies, widać, że odzyskuje psie atawistyczne odruchy - brawo Marley ! ... no i ta waga - dzielny chłopak :):):) Quote
gusia0106 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Ewanka napisał(a):Nieśmiało, powolutku .... przez ledwo uchylone drzwi zaglądam i ... co widzę ... ach, jaka piękna katastrofa !!! ;) :D ;) Mądry pies, widać, że odzyskuje psie atawistyczne odruchy - brawo Marley ! ... no i ta waga - dzielny chłopak :):):) Ooooo, no widzę, że Ciocia Ewanka, pierwsza będzie z Łajzą garowała na balkonie!!:angryy: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :mdleje: hahahahahha :roflt: hahaha naprawdę Gusia współczuję ale powstrzymać się od smiechu nie mogę :roflt: mam nadzieję, że świątecznych porzadków jeszcze nie robiłaś :evil_lol: Quote
Ewanka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gusia0106 napisał(a):Ooooo, no widzę, że Ciocia Ewanka, pierwsza będzie z Łajzą garowała na balkonie!!:angryy: :evil_lol: Jeśli z Marleyem, to mogę nawet nocować na mrozie ;) ;) :) Quote
Tora&Faro Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :grin::grin::grin: Gusiu wybacz ale wizja Marleja chowającego kość powala...... on się zachowuje jak normalny pies wreszcie...no i waga idzie w górę:multi: Moje potffffory porozciągały dzisiaj śmieci po całej chałupie bo taka jedna szafki z koszem nie zamknęła...:mad: Quote
margolcia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gusia0106 napisał(a):Ja Wam dam bohatera!!:angryy: Ja Wam dam głaskać Łazję!:angryy: Zważyliśmy się rano............31,4.................ale jak mi się która dzisiaj ucieszy to będzie z nim lodowaciała na balkonie:mad: Sister, aż się popłakałam ze śmiechu. :lol::evil_lol::lol: Potrzebujesz pomocy przy sprzataniu?? :diabloti: (mam dla Ciebie doniczkę z kwiatkiem) Quote
mysza 1 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gusia0106 napisał(a):Ja Wam dam bohatera!!:angryy: Ja Wam dam głaskać Łazję!:angryy: Zamorduję!!Podpalę!! Utopię!!Jeszcze raz podpalę!! A na początek obleję zimną wodą i wystawię na balkon!!:angryy: A potem gwoździami do podłogi za te uszyska przybiję, żeby się z miejsca nie ruszył!!:angryy: Ubiję Gnojka, zobaczycie - i śladu po nim nie będzie!! Pojechałam dziś na zakupy zoologiczne dla reszty zwierzyńca. Myślę sobie, kupię mu ucho wędzone, a niech ma, w końcu Świąta idą ;) Wróciłam, zakupy zostawiłam, ucho psu dałam, myślę - niech zje w spokoju i wyszłam pobudzać do życia akumulator w moim aucie bo umarł. Wracam.....................a tu pobojowisko. Pomyślał sobie Marlej, że zakopie ucho, bo wredna jestem i niewiadomo w sumie czy jeszcze kiedyś dam. Rozkopał dwie duuuuże donice z kwiatami (ja mam nie pokolei na punkcie kawiatów...), ziemia na dywanie rozsypana caaaaaałym. Ale uznał, że to zła kryjówka.:angryy:To wlazł z doniczką na narożnik i tam zaczął zakopywać - narożnik cały w ziemi i śmierdzący uchem :angryy: Ale to też zła kryjówka - poszedł do sypialni poprzenosił sobie z krzesła ubrania na łóżko i zakopał w pościeli! :angryy: Nos sobie rozwalił przy okazji więc oprócz tego, że miało odcień pięknej głębokiej czerni to jeszcze na dodatek szkarłatu czerwieni. Nakrzyczałam! Taka byłam! A teraz obmyślam plan zemsty:diabloti: Zważyliśmy się rano............31,4.................ale jak mi się która dzisiaj ucieszy to będzie z nim lodowaciała na balkonie:mad: Przerabiałam to z moją jedną taką. A z Brunkiem miałam tylko ogórkową na podłodze i całym domu rozniesioną przez 16 łap ;) Quote
Asior Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :D:D:D Gusia, wybacz, ale poplułam monitor.. Naprawde uśmiałam sie niesamowicie.. mój chłop tYż :D Quote
Ewanka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Gusi nie ma i ... chyba wiemy, co robi ;) Wspieram Cię mentalnie !!! .... ciekawe, czy przeprowadziłaś poważną rozmowę z Marleyem? Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gusia0106 napisał(a):Ooooo, no widzę, że Ciocia Ewanka, pierwsza będzie z Łajzą garowała na balkonie!!:angryy: :evil_lol: Za taką historię to i ja ide pomarznąć na balkonie z Marlejem:-) No szok po prostu co ten wariat wyrabia! Ale to poza totalnym pobojowiskiem dowód na to, że zaczyna kombinować, nie boi się podejmować decyzji i że jest lepiej!!!!!! Nie wyobrażam sobie tylko Gusiu tego sprzątania.... Tu bardzo współczuję Ci kochana. A waga? ja się wcale nie cieszę, ja sie tylko bardzo, ale to bardzo dziwię:-) :-) :-) SUPER sie dziwię:-) Quote
gusia0106 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 A ja, naiwna, na współczucie liczyłam :obrazic: NIE MA, powtarzam, NIE MA sprawiedliwości na świecie ;) Rozwalony nos wygląda tak: (jeszcze żyje, ale nie wiem jak długo :mad:) Quote
margolcia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Gusia, jak tu się gniewać na takiego mordziaka :lol: Quote
gusia0106 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 margolcia69 napisał(a):Gusia, jak tu się gniewać na takiego mordziaka :lol: No jak to jak???? Na śmieeeeeeeeeeeeeerć!!!! :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gusia0106 napisał(a):No jak to jak???? Na śmieeeeeeeeeeeeeerć!!!! :evil_lol: No nie, nie da rady gniewać się na ten pychol:-) Jest PRZEPIĘKNY, a te jego oczy patrzą tak, że człowieka aż ciary przechodzą i chciałoby sie całowac ten rozwalony nos:-) Quote
UBOCZE Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jakie niewiniątko.........:roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
UBOCZE Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ewa Marta napisał(a):No nie, nie da rady gniewać się na ten pychol:-) Jest PRZEPIĘKNY, a te jego oczy patrzą tak, że człowieka aż ciary przechodzą i chciałoby sie całowac ten rozwalony nos:-) Też myślę, że na ten pychol pogniewać się trudno...................... Quote
Greven Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gusia0106 napisał(a): Rozkopał dwie duuuuże donice z kwiatami (...) No widzisz, i po co Ci były te kwiatki ;) Quote
3 x Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 gusia0106 napisał(a):A ja, naiwna, na współczucie liczyłam :obrazic: współczuję ;) Quote
Recommended Posts