Ewa Marta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gusia0106']Drogi jest ten enzym trawienny. Marlej dostał dwa - jeden to Kreon10000 - koszt 50 kapsułek to 42,84 zł. Drugi jest ciężko dostępny, ale dorwałam aptekę, w której był na zamówienie. Mam odebrać jutro po 11.[/QUOTE] Gusiu, w naszej aptece przy Nugat można zamawiać leki przez internet i wpisać, że chcesz odebrać w tej właśnie placówce. Na stronie [URL="http://www.doz.pl"]www.doz.pl[/URL] możesz się zarejestrować albo wejść przez moje konto i zamawiać. Najczęściej w ciągu 2 dni lek czeka w aptece o czym informują Cię w mailu. Koszt Kreonu 10000 50 kapsułek wynosi 34,06 zł. To cena niemal hurtowa i nie czekasz w kolejkach. na KEN 105 rzeczywiście leki są tanie, ale podobno długaśna tam zawsze kolejka jest... Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Nie wiedziałam kurcze....Zaraz się zarejestruję w naszej aptece. Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Rachuneczek z apteki [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/9566/200912101350494030001.png[/IMG] Quote
Saint Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [url]http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/196330,schronisko-w-swarzedzu-zostanie-zamkniete,id,t.html[/url] ;) Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Brawo Saint! Jakbyście potrzebowali opinii lekarza o stanie psa zabranego ze Swarzędza, to służę ;) Quote
mala_czarna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gusia0106']Rachuneczek z apteki [/QUOTE] Uprzejmie donoszę, że zakupiłam 2 opakowania oksazepamu ;) Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mala_czarna']Uprzejmie donoszę, że zakupiłam 2 opakowania oksazepamu ;)[/QUOTE] Bardzo dziękuję po pierwsze. Po drugie uprzejmie upraszam o informację, ileż Drogiej Pani pieniędzy oddać mam :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gusia0106']Bardzo dziękuję po pierwsze. Po drugie uprzejmie upraszam o informację, ileż Drogiej Pani pieniędzy oddać mam :evil_lol:[/QUOTE] Po pierwsze, nie dziękuj. Po drugie: nic nie jesteś winna :evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dziewczyny,( i chłopaki ;) ) nie wiem do kogo się zwrócić. Część z Was zna sprawę rannego szczeniaka ciągniętego przez "sanitariusza" schroniskowego, mówili o tym w tv wczoraj. [URL]http://wiadomosci.onet.pl/2092396,11,1,1,item.html?drukuj=1[/URL] Wczoraj w TVN pokazali tego biedaka, połamana miednica, siedzi w zimnym kojcu i nawet w schronie nie pokazali badań, bo z pewnością nic nie zrobili. Ponoć wydać też nie chcą. Napisałam do Emira- szefowa odpisała mi, że może załatwić wyciągniecie ze schronu ale ktoś musi podjac się leczenia i płacenia, bo oni teraz są w dołku. Ja nie mam za co, zresztą wg mnie po to są fundacje w końcu... Tak mi żal tej biedy, nie wiem co począć :( Edit: podobno Straż dla zwierząt się zajęła sprawą ale zupełnie nie wiem co to oznacza dla psiaka, wczoraj, po tygodniu siedzenia w boksie był u weta.. Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Chyba zaraz w Faktach będzie o nim informacja (?). Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='jola_li']Chyba zaraz w Faktach będzie o nim informacja (?).[/QUOTE] Tak, odnalazła się jej (suni znaczy) właścicielka Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mala_czarna']Po pierwsze, nie dziękuj. Po drugie: nic nie jesteś winna :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dzięki Kamul :kiss_2: Ciotki, wiecie jaka akcja.........Pani Grażyno, będzie o Pani :mdrmed: Przed chwilą odebrałam taki miły telefon, że normalnie ugięły mi się nogi. Zadzwoniła Pani Grażyna, która trafiła przez przypadek na wątek Marleja. Zaciekawił ją tytuł, a jak już przeczytała pierwszą stronę, to ciurkiem poleciało następne 124. I bardzo chciała pomóc Marlejkowi. Bardzo. I wpłaci na jego konto 200 zł :crazyeye: Mówi, że pomóc może tylko materialnie. A przecież to TYLKO materialnie to dla niejednego psa być albo nie być. Dla Marleja też. Sama ma w domu dwa nowofunlandy, a jeszcze ma serce i chęci, żeby pomagać. Pierwszy raz w życiu odebrałam taki telefon. Morda mi się śmieje :lol: i chce się chcieć, jak słowo honoru. Pani Grażyno, bardzo ale to bardzo Pani dziękuję. Ten telefon to więcej niż pieniądze. Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :loveu: Pani Grażyna nas czyta Dziewczynki. Ukłońcie się ładnie i przywitajcie :grins: Quote
mala_czarna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dzień dobry, mala_czarna się kłania. Baaardzo nisko :lol: A tak na serio to chciałam napisać, że wraca mi wiara w ludzi. I się wzruszyłam. Bo kurde nie widzieć psa na oczy, mając "na stanie" swoje własne 4-łapy, a właściwie to 8, i zaoferować pomoc pieniężną to jednak trzeba mieć serducho. Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pani Grażyna ma wielkie serce i Gusia ma wielkie serce --- dlatego tak pięknie się zdarzyło :-)! Quote
Tora&Faro Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gusia0106']Dzięki Kamul :kiss_2: Ciotki, wiecie jaka akcja.........Pani Grażyno, będzie o Pani :mdrmed: Przed chwilą odebrałam taki miły telefon, że normalnie ugięły mi się nogi. Zadzwoniła Pani Grażyna, która trafiła przez przypadek na wątek Marleja. Zaciekawił ją tytuł, a jak już przeczytała pierwszą stronę, to ciurkiem poleciało następne 124. I bardzo chciała pomóc Marlejkowi. Bardzo. I wpłaci na jego konto 200 zł :crazyeye: Mówi, że pomóc może tylko materialnie. A przecież to TYLKO materialnie to dla niejednego psa być albo nie być. Dla Marleja też. Sama ma w domu dwa nowofunlandy, a jeszcze ma serce i chęci, żeby pomagać. Pierwszy raz w życiu odebrałam taki telefon. Morda mi się śmieje :lol: i chce się chcieć, jak słowo honoru. Pani Grażyno, bardzo ale to bardzo Pani dziękuję. Ten telefon to więcej niż pieniądze. Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :loveu: Pani Grażyna nas czyta Dziewczynki. Ukłońcie się ładnie i przywitajcie :grins:[/QUOTE] Pani Grażyno serdecznie witamy i dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pani Grażyno, w pas się kłaniamy i zapraszamy do nas na wątek. Każdy z nas pomaga jak może i umie, ale czasami brak funduszy uniemożliwia pomoc kolejnej bidzie. Tym piękniej dziękujemy i gdyby miala Pani ochotę do nas dołączyć, proszę się zarejestrować i popisac z nami. W grupie ludzi wrażliwych na cierpienia zwierzaków jakoś nam raźniej:-) Quote
andzia69 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tak, tak - bardzo serdecznie zapraszamy Panią Grażynkę na wątek i dziękujemy za miłe słowa:p Gusi się one należą jak najbardziej i wszystkim, które jej pomagają duchem i czynem:loveu: Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ja to pikuś. Nawet bez Pan ;) Bez Was to wszystko byłoby niemożliwe. Pierwsza porcja enzymów już za Marlejem. Zobaczymy, zobaczymy... Quote
Ewa Marta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gusia0106']Ja to pikuś. Nawet bez Pan ;) Bez Was to wszystko byłoby niemożliwe. Pierwsza porcja enzymów już za Marlejem. Zobaczymy, zobaczymy...[/QUOTE] Ty Pikuś (Pani Pikuś;-) ) Fajnie, że jesteś:-) Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem jakiś czas temu, ale nie mam odpowiedzi:( Quote
Asior Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 mysza.... tu są fakty dzisiejsze w sprawie tego psiaka!!: [url]http://www.tvn24.pl/fakty.html[/url] Quote
gusia0106 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Właśnie dostałam sms od Pani Grażyny, że wpłaciła dla Marleja 250 zł. Pani Grażyno, jeszcze raz pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
jola_li Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='gusia0106']Właśnie dostałam sms od Pani Grażyny, że wpłaciła dla Marleja 250 zł. Pani Grażyno, jeszcze raz pięknie dziękujemy[/QUOTE] Dobro przyciąga dobro............ Pięknie dziękujemy, Pani Grażyno! Quote
Soema Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [COLOR=DimGray]Wybaczcie, post 38[/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/175251-3nieudane-adopcje-schron/page4[/url] Quote
Recommended Posts