Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Drogi jest ten enzym trawienny. Marlej dostał dwa - jeden to Kreon10000 - koszt 50 kapsułek to 42,84 zł.
Drugi jest ciężko dostępny, ale dorwałam aptekę, w której był na zamówienie. Mam odebrać jutro po 11.[/QUOTE]

Gusiu, w naszej aptece przy Nugat można zamawiać leki przez internet i wpisać, że chcesz odebrać w tej właśnie placówce. Na stronie [URL="http://www.doz.pl"]www.doz.pl[/URL] możesz się zarejestrować albo wejść przez moje konto i zamawiać. Najczęściej w ciągu 2 dni lek czeka w aptece o czym informują Cię w mailu. Koszt Kreonu 10000 50 kapsułek wynosi 34,06 zł. To cena niemal hurtowa i nie czekasz w kolejkach. na KEN 105 rzeczywiście leki są tanie, ale podobno długaśna tam zawsze kolejka
jest...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']Uprzejmie donoszę, że zakupiłam 2 opakowania oksazepamu ;)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję po pierwsze.
Po drugie uprzejmie upraszam o informację, ileż Drogiej Pani pieniędzy oddać mam :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Bardzo dziękuję po pierwsze.
Po drugie uprzejmie upraszam o informację, ileż Drogiej Pani pieniędzy oddać mam :evil_lol:[/QUOTE]

Po pierwsze, nie dziękuj. Po drugie: nic nie jesteś winna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziewczyny,( i chłopaki ;) ) nie wiem do kogo się zwrócić.
Część z Was zna sprawę rannego szczeniaka ciągniętego przez "sanitariusza" schroniskowego, mówili o tym w tv wczoraj.
[URL]http://wiadomosci.onet.pl/2092396,11,1,1,item.html?drukuj=1[/URL]

Wczoraj w TVN pokazali tego biedaka, połamana miednica, siedzi w zimnym kojcu i nawet w schronie nie pokazali badań, bo z pewnością nic nie zrobili. Ponoć wydać też nie chcą.

Napisałam do Emira- szefowa odpisała mi, że może załatwić wyciągniecie ze schronu ale ktoś musi podjac się leczenia i płacenia, bo oni teraz są w dołku. Ja nie mam za co, zresztą wg mnie po to są fundacje w końcu...
Tak mi żal tej biedy, nie wiem co począć :(

Edit: podobno Straż dla zwierząt się zajęła sprawą ale zupełnie nie wiem co to oznacza dla psiaka, wczoraj, po tygodniu siedzenia w boksie był u weta..

Posted

[quote name='mala_czarna']Po pierwsze, nie dziękuj. Po drugie: nic nie jesteś winna :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki Kamul :kiss_2:

Ciotki, wiecie jaka akcja.........Pani Grażyno, będzie o Pani :mdrmed:

Przed chwilą odebrałam taki miły telefon, że normalnie ugięły mi się nogi.
Zadzwoniła Pani Grażyna, która trafiła przez przypadek na wątek Marleja.
Zaciekawił ją tytuł, a jak już przeczytała pierwszą stronę, to ciurkiem poleciało następne 124.
I bardzo chciała pomóc Marlejkowi. Bardzo.
I wpłaci na jego konto 200 zł :crazyeye:

Mówi, że pomóc może tylko materialnie. A przecież to TYLKO materialnie to dla niejednego psa być albo nie być. Dla Marleja też.

Sama ma w domu dwa nowofunlandy, a jeszcze ma serce i chęci, żeby pomagać.
Pierwszy raz w życiu odebrałam taki telefon.
Morda mi się śmieje :lol: i chce się chcieć, jak słowo honoru.

Pani Grażyno, bardzo ale to bardzo Pani dziękuję.
Ten telefon to więcej niż pieniądze. Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :loveu:

Pani Grażyna nas czyta Dziewczynki. Ukłońcie się ładnie i przywitajcie :grins:

Posted

Dzień dobry, mala_czarna się kłania. Baaardzo nisko :lol:
A tak na serio to chciałam napisać, że wraca mi wiara w ludzi. I się wzruszyłam. Bo kurde nie widzieć psa na oczy, mając "na stanie" swoje własne 4-łapy, a właściwie to 8, i zaoferować pomoc pieniężną to jednak trzeba mieć serducho.

Posted

[quote name='gusia0106']Dzięki Kamul :kiss_2:

Ciotki, wiecie jaka akcja.........Pani Grażyno, będzie o Pani :mdrmed:

Przed chwilą odebrałam taki miły telefon, że normalnie ugięły mi się nogi.
Zadzwoniła Pani Grażyna, która trafiła przez przypadek na wątek Marleja.
Zaciekawił ją tytuł, a jak już przeczytała pierwszą stronę, to ciurkiem poleciało następne 124.
I bardzo chciała pomóc Marlejkowi. Bardzo.
I wpłaci na jego konto 200 zł :crazyeye:

Mówi, że pomóc może tylko materialnie. A przecież to TYLKO materialnie to dla niejednego psa być albo nie być. Dla Marleja też.

Sama ma w domu dwa nowofunlandy, a jeszcze ma serce i chęci, żeby pomagać.
Pierwszy raz w życiu odebrałam taki telefon.
Morda mi się śmieje :lol: i chce się chcieć, jak słowo honoru.

Pani Grażyno, bardzo ale to bardzo Pani dziękuję.
Ten telefon to więcej niż pieniądze. Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :loveu:

Pani Grażyna nas czyta Dziewczynki. Ukłońcie się ładnie i przywitajcie :grins:[/QUOTE]

Pani Grażyno serdecznie witamy i dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pani Grażyno, w pas się kłaniamy i zapraszamy do nas na wątek. Każdy z nas pomaga jak może i umie, ale czasami brak funduszy uniemożliwia pomoc kolejnej bidzie. Tym piękniej dziękujemy i gdyby miala Pani ochotę do nas dołączyć, proszę się zarejestrować i popisac z nami. W grupie ludzi wrażliwych na cierpienia zwierzaków jakoś nam raźniej:-)

Posted

Tak, tak - bardzo serdecznie zapraszamy Panią Grażynkę na wątek i dziękujemy za miłe słowa:p Gusi się one należą jak najbardziej i wszystkim, które jej pomagają duchem i czynem:loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Ja to pikuś. Nawet bez Pan ;) Bez Was to wszystko byłoby niemożliwe.

Pierwsza porcja enzymów już za Marlejem. Zobaczymy, zobaczymy...[/QUOTE]

Ty Pikuś (Pani Pikuś;-) ) Fajnie, że jesteś:-)

Posted

poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem jakiś czas temu, ale nie mam odpowiedzi:(

Posted

[quote name='gusia0106']Właśnie dostałam sms od Pani Grażyny, że wpłaciła dla Marleja 250 zł.

Pani Grażyno, jeszcze raz pięknie dziękujemy[/QUOTE]

Dobro przyciąga dobro............
Pięknie dziękujemy, Pani Grażyno!