lilk_a Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 widocznie dużo złego go od nich spotkało:shake: .... ale dobrze że chce wracać , tzn że uznał że to jego miejsce , spokojne miejsce gdzie nic złego go nie spotka :) Quote
jola_li Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='gusia0106']Odłączyli Go od respiratora, sam oddycha, to znaczy, że chyba lepiej...? [/QUOTE] To dobre wieści, Gusiu! Ale kciuki trzymam dalej... Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='jola_li']To dobre wieści, Gusiu! Ale kciuki trzymam dalej...[/QUOTE] Dzięki. Bardzo są potrzebne. W nocy Marley dał mi się pogłaskać po brzuszku. Na chwilkę, ale dał. Sam podniósł łapkę nawet. Choć w jego przypadku to łapsko właściwie - ma olbrzymie stopy. Od sąsiadów wiem, że nie wyje jak zostaje sam, nie szczeka. Jakby psa nie było. Quote
mala_czarna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przeczytałam dzisiaj o dziadku. No co ja będę komentować... Kanalie są na świecie i tyle. Gusia, czy Ty dzisiaj jesteś w pracy? Mam "wyprawkę" dla Marleya. Quote
jola_li Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='gusia0106']W nocy Marley dał mi się pogłaskać po brzuszku. Na chwilkę, ale dał. Sam podniósł łapkę nawet. Choć w jego przypadku to łapsko właściwie - ma olbrzymie stopy. Od sąsiadów wiem, że nie wyje jak zostaje sam, nie szczeka. Jakby psa nie było.[/QUOTE] To wszystko jest bardzo optymistyczne! Może to "wishful thinking", ale od początku mi się wydaje, że czasu tylko trzeba by Marlej zaufał i rozsmakował się w przyjaźni z człowiekiem. To, że Cię ugryzł, gdy rzucił się na niego pies, to - moim zdaniem - była pomyłka. Nie Ty miałaś oberwać. Gdy kiedyś moja pieska została zaatakowana, a ja interweniowałam, też mnie dziabnęła (do krwi). Ale jak bym jej o tym powiedziała, to nie mam wątpliwości, że by się wyparła - Co??? Ja??? Ciebie??? Nigdy w życiu!!!! Ja gryzłam tylko tę wredną małpę!!! Ona naprawdę nie wiedziała wtedy, że to ja! A to, że nie hałasuje to ogromny plus na przyszłość przy szukaniu DS. Znam ludzi, którzy mieli szczekającego w domu psa. Sąsiedzi nie wytrzymywali... Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='mala_czarna']Przeczytałam dzisiaj o dziadku. No co ja będę komentować... Kanalie są na świecie i tyle. Gusia, czy Ty dzisiaj jesteś w pracy? Mam "wyprawkę" dla Marleya.[/QUOTE] Jestem. W domu bym ześwirowała. Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='jola_li']To wszystko jest bardzo optymistyczne! Może to "wishful thinking", ale od początku mi się wydaje, że czasu tylko trzeba by Marlej zaufał i rozsmakował się w przyjaźni z człowiekiem. To, że Cię ugryzł, gdy rzucił się na niego pies, to - moim zdaniem - była "pomyłka". Nie Ty miałaś oberwać. Gdy kiedyś moja pieska została zaatakowana, a ja interweniowałam, też mnie dziabnęła (do krwi). Ale jak bym jej o tym powiedziała, to nie mam wątpliwości, że by się wyparła - Co??? Ja??? Ciebie??? Nigdy w życiu!!!! Ja gryzłam tylko tę wredną małpę!!! Ona naprawdę nie wiedziała wtedy, że to ja! A to, że nie hałasuje to ogromny plus na przyszłość przy szukaniu DS. Znam ludzi, którzy mieli szczekającego w domu psa. Sąsiedzi nie wytrzymywali...[/QUOTE] Tak, to na bank była pomyłka. Jestem tego pewna. Nic konkretnego nie mogę napisać bo to właśnie jest nic, ale ja widzę, że jest ciut lepiej. Bardziej daje się dotykać, oczki zakraplam krócej, brzuszek dał pogłaskać. Będzie dobrze. To bardzo mądry pies jest. Quote
obraczus87 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 poszło 100 zła dla Marleja, z Kundelkowej Skarbonki :loveu: Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='obraczus87']poszło 100 zła dla Marleja, z Kundelkowej Skarbonki :loveu:[/QUOTE] Baaaaardzo dziękujemy Quote
mysza 1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gusiu, strasznei mi przykro, bardzo mocno trzymam kciuki i wierzę, że z Twoim Dziadkiem wszystko będzie dobrze. Czułam, że cos się u Ciebie dzieje niedobrego i myślałam o Tobie przez cały weekend. Jeśli odłączyli Dziadka od respiratora to jest dużo lepiej. Musi być dobrze. Znajomości lekarskie mam w Warszawie, gdybyś przypadkiem tutaj czegoś potrzebowała, służę. Podasz mi nazwę szpitala w Zielonej Górze? Sprawdzę czy ktoś ze znajomych nie ma tam kogoś. Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Szpital Wojewódzki Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. Karola Marcinkowskiego ul. Zyty 26 Zielona Góra Dziadek leży na OIOMie Dzięki Mysza Maciek, ten od ewentualnego transportu Lilu dzisiaj ma mi dać odpowiedź czy i kiedy będzie jechał. Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gusiu kochana, cieszę się, że z Dziadkiem lepiej!!! Kciuki nadal trzymam, żeby szybciej wracał do zdrowia! Jeśli będziesz w stanie, chciałabym podrzucić Ci karton z jedzeniem dla Marleja, 20 zł i piękne srebro na bazarek od mojej przyjaciółki. Wszystko oczywiście dla Marleja:lol: Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Ewa Marta']Gusiu kochana, cieszę się, że z Dziadkiem lepiej!!! Kciuki nadal trzymam, żeby szybciej wracał do zdrowia! Jeśli będziesz w stanie, chciałabym podrzucić Ci karton z jedzeniem dla Marleja, 20 zł i piękne srebro na bazarek od mojej przyjaciółki. Wszystko oczywiście dla Marleja:lol:[/QUOTE] Dzięki Ewunia, jestem w stanie, pewnie. Od 17 mniej więcej będę w domu więc serdecznie Cię zapraszam. Chyba, że Ty nie za bardzo stoisz z czasem, to ja mogę podjechać bez problemu. Quote
Soema Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gusiu, a ten Twój znajomy mógłby coś jeszcze ewentualnie wziąc? ten psiak trafił do Swarzędza.. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zostawili-psa-astka-przywiazanego-do-ogrodzenia-z-kartka-na-pastwe-losua-pomocy-173044/[/url] :shake: Trzymam kciuki za Twojego dziadzie.. [SIZE=1]W ciągu dwóch dni mój TŻ stracił prababcie, a babcia w szpitalu leży po dwóch wylewach.. nie ma dla niej szans..:-([/SIZE] Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Soema']Gusiu, a ten Twój znajomy mógłby coś jeszcze ewentualnie wziąc? ten psiak trafił do Swarzędza.. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zostawili-psa-astka-przywiazanego-do-ogrodzenia-z-kartka-na-pastwe-losua-pomocy-173044/[/URL] :shake: Trzymam kciuki za Twojego dziadzie.. [SIZE=1]W ciągu dwóch dni mój TŻ stracił prababcie, a babcia w szpitalu leży po dwóch wylewach.. nie ma dla niej szans..:-([/SIZE][/QUOTE] Myślę, że tak. On psiarz jest. Dzwonię do niego, ale póki co poczta się włącza. Bardzo mi przykro z powodu prababci i babci......:-( Quote
mysza 1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gusiu, nie wiem tylko jak z wyciąganiem ze schronu. Ja bym poprosiła o to znajomego;) Dziewczyny z wątku transportowego tez szukają, chciały się podłączyć do mojego ale ja jeszcze zadnego pewnego nie mam. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f521/poznan-warszawa-pilnie-szukam-transportu-zwrot-kosztow-paliwa-172929/[/url] Quote
Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Allegro cegiełkowe gotowe: [LEFT][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=811827029"][SIZE=4][COLOR=Indigo][B]<klik>[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Bardzo proszę umieścić link do aukcji na pierwszej stronie oraz rozsyłać go gdzie się da! [/LEFT] Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Izabela124.']Allegro cegiełkowe gotowe: [LEFT][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=811827029"][SIZE=4][COLOR=indigo][B]<klik>[/B][/COLOR][/SIZE][/URL][/LEFT] [LEFT]Bardzo proszę umieścić link do aukcji na pierwszej stronie oraz rozsyłać go gdzie się da![/LEFT] [/QUOTE] O matko, jak szybko. Bardzo, ale to bardzo dziękuję Izabela Quote
mysza 1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Izabela124.']Allegro cegiełkowe gotowe: [LEFT][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=811827029"][SIZE=4][COLOR=Indigo][B]<klik>[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Bardzo proszę umieścić link do aukcji na pierwszej stronie oraz rozsyłać go gdzie się da! [/LEFT] [/QUOTE] Bardzo dziękujemy:loveu: rozesłałam już znajomym, jeszcze na dogo poreklamuję. Kupiłam 10 na dobry początek ;) Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='mysza 1']Bardzo dziękujemy:loveu: rozesłałam już znajomym, jeszcze na dogo poreklamuję. Kupiłam 10 na dobry początek ;)[/QUOTE] Kasy nie masz !!!!! :mad: Dzięki Kochana! Z wieści dobrych - Maciek powiedział, że weźmie oba psy jak będzie jechał. Właśnie dzwoni ustalać kiedy będzie mógł przyjechac do Warszawy. A ja muszę załatwić tak, żeby mógł przyjechać samochodem ;) Służbowo znaczy. Tylko jeden warunek. W zasadzie dwa. Ktoś musiałby dostarczyć mu psy do Pozania i odebrać z centrum Warszawy. Interesuje Was taka opcja? Quote
mysza 1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mnie tak. Jak tylko poznam datę, będę załatwiać zabrania psa ze schronu. Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='mysza 1']Mnie tak. Jak tylko poznam datę, będę załatwiać zabrania psa ze schronu.[/QUOTE] Oki, Maciek da mi znac jak się umówi. Twierdzi, że chciałby to załatwić w tym tygodniu. Wiem już, że nie da się służbowo - więc niestety konieczny będzie zwrot za paliwo. Quote
Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam nadzieję, że autorki obu tekstów nie obrażą się na mnie iż je połączyłam:oops: Quote
gusia0106 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Izabela124.']Allegro cegiełkowe gotowe: [LEFT][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=811827029"][SIZE=4][COLOR=indigo][B]<klik>[/B][/COLOR][/SIZE][/URL][/LEFT] [LEFT]Bardzo proszę umieścić link do aukcji na pierwszej stronie oraz rozsyłać go gdzie się da![/LEFT] [/QUOTE] Izabela, widzę, że zapomniałam wczoraj podać adres mailowy. Jeśli jest taka opcja, to śmiało możesz dodać [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
mysza 1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='gusia0106']Oki, Maciek da mi znac jak się umówi. Twierdzi, że chciaby to załatwić w tym tygodniu. Wiem już, że nie da się służbowo - więc niestety konieczny będzie zwrot za paliwo.[/QUOTE] To nic, jak pojadą 2 psy to rozbijemy to jakoś. Jak nie, to będę kombinować. Quote
Recommended Posts