gusia0106 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='mysza 1']Jakoś tu cicho... może Marlej już gdzieś zniknął:evil_lol: Fotki nowe, opisy przygód :evil_lol:bym chciała.[/QUOTE] Na szczęście przygód brak ;) Ale taki normalny pies się z niego robi - muszę nagrać filmik jak on się cieszy jak sam z siebie podbiega do mnie na spacerze ;) Taki jest wtedy beztroski - chyba na chwilę zapomina co go w życiu spotkało. A mi się wtedy morda cieszy jeszcze bardziej niż jemu ;) Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='gusia0106']Na szczęście przygód brak ;) Ale taki normalny pies się z nego robi - muszę nagrać filmik jak on się cieszy jak sam z siebie podbiega do mnie na spacerze ;) Taki jest wtedy beztroski - chyba na chwilę zapomina co go w życiu spotkało. A mi się wtedy morda cieszy jeszcze bardziej niż jemu ;)[/QUOTE] Fajnie :loveu: Quote
Tora&Faro Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='gusia0106']Na szczęście przygód brak ;) Ale taki normalny pies się z niego robi - muszę nagrać filmik jak on się cieszy jak sam z siebie podbiega do mnie na spacerze ;) Taki jest wtedy beztroski - chyba na chwilę zapomina co go w życiu spotkało. A mi się wtedy morda cieszy jeszcze bardziej niż jemu ;)[/QUOTE] Nic lepszego nie mogłaś napisać Gusiu.....strasznie fajnie się czyta że Marlej zmierza ku dobremu....:loveu::loveu::loveu: Quote
snuszak Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mnie też to bardzo cieszy, trzeba było włożyć w to ogrom pracy ale udało Ci się, podziwiam i dziękuję :) Szczególnie, że Marley to psiak ze Swarzędza a mieszkam pod Poznaniem dlatego jest mi szczególnie bliski Quote
agaga21 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 dawno u was nie byłam. pozdrawiam serdecznie marleja i jego panią :) Quote
malawaszka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='agaga21']dawno u was nie byłam. pozdrawiam serdecznie marleja i jego panią :)[/QUOTE] stapasz po cienkim lodzie :roflt: Quote
mala_czarna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Co tu taka cisza?? Zdjęć nie ma, info nie ma, trzeba to sprawdzić, skontrolować!! Gusia, ja Ci tego "pokurcza" nie daruję! :) Quote
gusia0106 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='mala_czarna']Co tu taka cisza?? Zdjęć nie ma, info nie ma, trzeba to sprawdzić, skontrolować!! Gusia, ja Ci tego "pokurcza" nie daruję! :)[/QUOTE] Przyjedź i skontroluj :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tylko, że my się jakoś zgrać ostatnio nie możemy :( Quote
Tora&Faro Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 W odwiedziny do Marlejka to i ja się chyba niedługo wybiorę;)....stęskniłam się:loveu: Quote
gusia0106 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Tora&Faro']W odwiedziny do Marlejka to i ja się chyba niedługo wybiorę;)....stęskniłam się:loveu:[/QUOTE] U nas goście zawsze mile widziani! Quote
mala_czarna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Tora&Faro']W odwiedziny do Marlejka to i ja się chyba niedługo wybiorę;)....stęskniłam się:loveu:[/QUOTE] Byłoby miło, ba mam Kochana fanty dla Ciebie z bazarku :oops: Quote
Tora&Faro Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='mala_czarna']Byłoby miło, ba mam Kochana fanty dla Ciebie z bazarku :oops:[/QUOTE] Spokojnie...nie śpieszy mi się:)...a nad odwiedzinami myśl, jak i ja myślę;) Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Bardzo się oczywiście cieszę, że z Marleja robi się radosny i normalny pies, ale zejdę na moment na ziemię i zapytam nieśmiało, co z bazarkami dla naszego ulubieńca? Kasy jakoś mało, wystarczy na wizytę behawiorysty i koniec... Gusiu kochana, może warto coś zacząć? Masz jakies rzeczy na bazarek, czy zacząć szukać? Quote
gusia0106 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Ewa Marta']Bardzo się oczywiście cieszę, że z Marleja robi się radosny i normalny pies, ale zejdę na moment na ziemię i zapytam nieśmiało, co z bazarkami dla naszego ulubieńca? Kasy jakoś mało, wystarczy na wizytę behawiorysty i koniec... Gusiu kochana, może warto coś zacząć? Masz jakies rzeczy na bazarek, czy zacząć szukać?[/QUOTE] Mam. Tylko czasu jakby mniej ;) Zrobię. Obiecuję. Quote
Nutusia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nie no, jestem poważnie zawiedziona! Tydzień miałam wyjęty z dogo z powodu awarii kompa, wchodzę dziś w przekonaniu, że skoczę na 400 stronę, a tu taki zawód! :) Również pozdrawiam [B]mądrego[/B] Marleja i jego [B]uroczą[/B] panią (i wcale się nie boję! :) Quote
mysza 1 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A ja widziałam Glizdę wczoraj :eviltong: Jest świetny, wesoły, cieszy się, biega prześmiesznie skacząc przednimi łapami. Ma jeszcze rezerwę do obcych jak ja, ale to inny pies, dużo bardziej otwarty, fajny:loveu: I ładnie wygląda, ładniej niż na zdjęciach, nie mówiąc o tym, jak było po wyjściu ze Swarzędza. Quote
3 x Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='mysza 1']A ja widziałam Glizdę wczoraj :eviltong: Jest świetny, wesoły, cieszy się, [B]biega prześmiesznie skacząc przednimi łapami.[/B] Ma jeszcze rezerwę do obcych jak ja, ale to inny pies, dużo bardziej otwarty, fajny:loveu: I ładnie wygląda, ładniej niż na zdjęciach, nie mówiąc o tym, jak było po wyjściu ze Swarzędza.[/QUOTE] on wogóle ma fajne te długaśne łapy :) Quote
gusia0106 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='3 x']on wogóle ma fajne te długaśne łapy :)[/QUOTE] Ja to bym chciała mieć takie nogi jak on łapy ;) Quote
mala_czarna Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='gusia0106']Ja to bym chciała mieć takie nogi jak on łapy ;)[/QUOTE] Jakoś sobie nie mogę wyobrazić Ciebie z 4 nogami :evil_lol::eviltong: Quote
3 x Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Jakoś sobie nie mogę wyobrazić Ciebie z 4 nogami :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] ech chyba sie marlejuchowym łapciom nie przyglądała no cudne ma :) (nie wąchałam, oceniam li tylko względy wizualne :evil_lol:) Quote
Tora&Faro Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='3 x'] (nie wąchałam, oceniam li tylko względy wizualne :evil_lol:)[/QUOTE] Za to ja widziałam...i wąchałam:evil_lol:....i stwierdzam że Marlejowe łapki są urzekające:loveu: Quote
gusia0106 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='mysza 1']A ja widziałam Glizdę wczoraj :eviltong: Jest świetny, wesoły, cieszy się, biega prześmiesznie skacząc przednimi łapami. Ma jeszcze rezerwę do obcych jak ja, ale to inny pies, dużo bardziej otwarty, fajny:loveu: I ładnie wygląda, ładniej niż na zdjęciach, nie mówiąc o tym, jak było po wyjściu ze Swarzędza.[/QUOTE] Czyli co? Pora do domu, nie? :) Quote
3 x Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='gusia0106']Czyli co? Pora do domu, nie? :)[/QUOTE] ja podtrzymuję ofertę zrobienia marlejowi allegro będzie miał najładniejsze (jakie umiem) chociaz chciałabym je jak najpóźniej robić ;) edit: a przede wszystkim po zaczipowaniu! Quote
Nutusia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='gusia0106']Czyli co? Pora do domu, nie? :)[/QUOTE] A ta znów swoje... Proponuję wrócić do tematu łapek, a potem ewentualnie się przerzucić na temat, dajmy na to ogona...! :) Quote
Recommended Posts