Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Jakoś tu cicho... może Marlej już gdzieś zniknął:evil_lol:

Fotki nowe, opisy przygód :evil_lol:bym chciała.[/QUOTE]

Na szczęście przygód brak ;)

Ale taki normalny pies się z niego robi - muszę nagrać filmik jak on się cieszy jak sam z siebie podbiega do mnie na spacerze ;)
Taki jest wtedy beztroski - chyba na chwilę zapomina co go w życiu spotkało.
A mi się wtedy morda cieszy jeszcze bardziej niż jemu ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Na szczęście przygód brak ;)

Ale taki normalny pies się z nego robi - muszę nagrać filmik jak on się cieszy jak sam z siebie podbiega do mnie na spacerze ;)
A mi się wtedy morda cieszy jeszcze bardziej niż jemu ;)[/QUOTE]

Fajnie :loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Na szczęście przygód brak ;)

Ale taki normalny pies się z niego robi - muszę nagrać filmik jak on się cieszy jak sam z siebie podbiega do mnie na spacerze ;)
A mi się wtedy morda cieszy jeszcze bardziej niż jemu ;)[/QUOTE]

Nic lepszego nie mogłaś napisać Gusiu.....strasznie fajnie się czyta że Marlej zmierza ku dobremu....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mnie też to bardzo cieszy, trzeba było włożyć w to ogrom pracy ale udało Ci się, podziwiam i dziękuję :)
Szczególnie, że Marley to psiak ze Swarzędza a mieszkam pod Poznaniem dlatego jest mi szczególnie bliski

Posted

[quote name='mala_czarna']Co tu taka cisza?? Zdjęć nie ma, info nie ma, trzeba to sprawdzić, skontrolować!!
Gusia, ja Ci tego "pokurcza" nie daruję! :)[/QUOTE]

Przyjedź i skontroluj :evil_lol:

Posted

Bardzo się oczywiście cieszę, że z Marleja robi się radosny i normalny pies, ale zejdę na moment na ziemię i zapytam nieśmiało, co z bazarkami dla naszego ulubieńca? Kasy jakoś mało, wystarczy na wizytę behawiorysty i koniec... Gusiu kochana, może warto coś zacząć? Masz jakies rzeczy na bazarek, czy zacząć szukać?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Bardzo się oczywiście cieszę, że z Marleja robi się radosny i normalny pies, ale zejdę na moment na ziemię i zapytam nieśmiało, co z bazarkami dla naszego ulubieńca? Kasy jakoś mało, wystarczy na wizytę behawiorysty i koniec... Gusiu kochana, może warto coś zacząć? Masz jakies rzeczy na bazarek, czy zacząć szukać?[/QUOTE]

Mam. Tylko czasu jakby mniej ;)
Zrobię. Obiecuję.

Posted

Nie no, jestem poważnie zawiedziona! Tydzień miałam wyjęty z dogo z powodu awarii kompa, wchodzę dziś w przekonaniu, że skoczę na 400 stronę, a tu taki zawód! :)
Również pozdrawiam [B]mądrego[/B] Marleja i jego [B]uroczą[/B] panią (i wcale się nie boję! :)

Posted

A ja widziałam Glizdę wczoraj :eviltong:

Jest świetny, wesoły, cieszy się, biega prześmiesznie skacząc przednimi łapami.
Ma jeszcze rezerwę do obcych jak ja, ale to inny pies, dużo bardziej otwarty, fajny:loveu:
I ładnie wygląda, ładniej niż na zdjęciach, nie mówiąc o tym, jak było po wyjściu ze Swarzędza.

Posted

[quote name='mysza 1']A ja widziałam Glizdę wczoraj :eviltong:

Jest świetny, wesoły, cieszy się, [B]biega prześmiesznie skacząc przednimi łapami.[/B]
Ma jeszcze rezerwę do obcych jak ja, ale to inny pies, dużo bardziej otwarty, fajny:loveu:
I ładnie wygląda, ładniej niż na zdjęciach, nie mówiąc o tym, jak było po wyjściu ze Swarzędza.[/QUOTE]

on wogóle ma fajne te długaśne łapy :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Jakoś sobie nie mogę wyobrazić Ciebie z 4 nogami :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

ech
chyba sie marlejuchowym łapciom nie przyglądała
no cudne ma :)

(nie wąchałam, oceniam li tylko względy wizualne :evil_lol:)

Posted

[quote name='3 x']
(nie wąchałam, oceniam li tylko względy wizualne :evil_lol:)[/QUOTE]

Za to ja widziałam...i wąchałam:evil_lol:....i stwierdzam że Marlejowe łapki są urzekające:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']A ja widziałam Glizdę wczoraj :eviltong:

Jest świetny, wesoły, cieszy się, biega prześmiesznie skacząc przednimi łapami.
I ładnie wygląda, ładniej niż na zdjęciach, nie mówiąc o tym, jak było po wyjściu ze Swarzędza.[/QUOTE]

Czyli co? Pora do domu, nie?

:)

Posted

[quote name='gusia0106']Czyli co? Pora do domu, nie?

:)[/QUOTE]

ja podtrzymuję ofertę zrobienia marlejowi allegro
będzie miał najładniejsze (jakie umiem)
chociaz chciałabym je jak najpóźniej robić ;)

edit:
a przede wszystkim po zaczipowaniu!

Posted

[quote name='gusia0106']Czyli co? Pora do domu, nie? :)[/QUOTE]

A ta znów swoje... Proponuję wrócić do tematu łapek, a potem ewentualnie się przerzucić na temat, dajmy na to ogona...! :)