Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Dokładnie...LUna w Metrze;)[/QUOTE]

Ma tam to wspaniałe zdjęcie, kiedy szykuje się do skoku:-) Mimo wszystko lepsza taka sytuacja, w której urywają się telefony, a sunia ma dom, niż odwrotnie - zero telefonów, a sunia w hotelu;-) A nie próbujesz zagadnąć, że masz wspaniałego Amigo do adopcji?

Posted

Próbuję ale nie bardzo idzie. Bo suczkę, bo to, tamto.
A najgorzej, że jak jest tyle telefonów to już gadac się nie chce i nie wiadomo, czy warto zachęcać do adopcji, bo tacy dziwni niektórzy.
Ale mam parę adresów mailowych i wyślę propozycje...

Posted

[quote name='Ewa Marta'] A nie próbujesz zagadnąć, że masz wspaniałego Amigo do adopcji?[/QUOTE]
Albo fajnego Bruna , w końcu tez psie dziecko :)

bo Amigo to nie wiem czy dziewczyny tak łatwo oddadzą nie nacieszywszy się nim najpierw ;)

Posted

[quote name='3 x']Albo fajnego Bruna , w końcu tez psie dziecko :)

bo Amigo to nie wiem czy dziewczyny tak łatwo oddadzą nie nacieszywszy się nim najpierw ;)[/QUOTE]

Nie, każdy psiak musi jak najszybciej do domu, szkoda czasu na siedzienie w budach i kojcach ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Próbuję ale nie bardzo idzie. Bo suczkę, bo to, tamto.
A najgorzej, że jak jest tyle telefonów to już gadac się nie chce i nie wiadomo, czy warto zachęcać do adopcji, bo tacy dziwni niektórzy.
Ale mam parę adresów mailowych i wyślę propozycje...[/QUOTE]

To wstrzymaj się z wysyłką - mam super zdjęcia AMIGO, tylko, że się załadować w pracy nie chcą....
I Klary też bardzo fajne

Posted

[quote name='gusia0106']To wstrzymaj się z wysyłką - mam super zdjęcia AMIGO, tylko, że się załadować w pracy nie chcą....
I Klary też bardzo fajne[/QUOTE]
Ok, z domu powysyłam.

Wiecie, ludzie to przechodzą sami siebie- zamawiają na przykłąd rozmowy na mój koszt, dają sygnały, żeby oddzwaniać, jeśli tak im zależy na psie to nieźle...
Na szczęście nie muszę się już tym przejmować. ;)

Posted

[quote name='mysza 1']
Wiecie, ludzie to przechodzą sami siebie- zamawiają na przykłąd rozmowy na mój koszt, dają sygnały, żeby oddzwaniać, jeśli tak im zależy na psie to nieźle... [/QUOTE]

Ręce opadają :shake:.................

Takich to nawet najlepszy behawiorysta by nie wyprowadził na prostą :shake:..................

Posted

[quote name='mysza 1']Wiecie, ludzie to przechodzą sami siebie- zamawiają na przykłąd rozmowy na mój koszt, dają sygnały, żeby oddzwaniać, jeśli tak im zależy na psie to nieźle...
Na szczęście nie muszę się już tym przejmować. ;)[/QUOTE]

...a myślałam że już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć....

Posted

[quote name='3 x']
nie wiem jaka jest do końca prawda
nie wiem co powodowalo Kostek ze umiesciła psiaki tam gdzie umiesciła
[/QUOTE]

tego nie wie nikt...ale powiem ci, ze gdybym miała do wyboru zostawic sunię ze szczeniakami na mrozie przy - 20 a zawieźć je w takie miejsce...to chyba jednak wybrałabym takie miejsce:( tylko my nie mamy "takiego" miejsca...a sunia z 6 maluchami o ile jeszcze żyje dalej siedzi w polach...:-(

Neigh - czy ty będziesz robic wizytę przedadopcyjna dla naszej kieleckiej Lineczki od Amigi?:cool3:

Buziaczki dla coraz zdolniejszego misia Marlejka!:loveu:

Posted

Z przedadopcyjną dla Linki był cyrk. Miała być wczoraj - nie zapalilo mi auto. Dzwonie do potencjalnego domku. Pan też nie odpalił, ale proponuje odsiecz. Odpala swój przyjezdza do mnie odpalić moj. NIe daje rady.....

Bo u mnie była poważniejsza sprawa.....No i w efekcie dostałam smsa, ze mam się nie przejmować wizytą, bo zrobi ktoś inny.

Posted

Dziewczyny, bardzo proszę o wsparcie z tą ONeczką... :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/178565-MA-oda-suka-ONka-dom-schronisko-dom-poniewierka-a-teraz-Pilnie-DS-DT-hotel?p=13971766#post13971766[/url]

Posted

A my z Myszą sobię Maję znalazłyśmy

[url]http://www.dogomania.pl/threads/178540-MAJA-schrowana-8-letnia-onka-z-A-odzkiego-schronu-Czy-ktoA-ja-pokocha-i-da-jej-domek[/url]

Ma farta i jedzie do hotelu do Ronji:) Zapraszamy i o pomoc prosimy

Posted

[quote name='gusia0106']A my z Myszą sobię Maję znalazłyśmy

[url]http://www.dogomania.pl/threads/178540-MAJA-schrowana-8-letnia-onka-z-A-odzkiego-schronu-Czy-ktoA-ja-pokocha-i-da-jej-domek[/url]

Ma farta i jedzie do hotelu do Ronji:) Zapraszamy i o pomoc prosimy[/QUOTE]

gusia
dacie rade finansowo ?[COLOR="#c0c0c0"]
bo mi po akcji ze szczeniakiami odechciewa wszystkiego[/COLOR]

Posted

[quote name='3 x']gusia
dacie rade finansowo ?[COLOR="#c0c0c0"]
bo mi po akcji ze szczeniakiami odechciewa wszystkiego[/COLOR][/QUOTE]

Nie myślałyśmy jeszcze nad tym zdaje się ;)
Ma nużycę, w schronie bez szans na wyleczenie.
Wczoraj jedna nasza ONka poszła do domu więc może zostaną jakieś pieniądze.

Mam film z Marlejem...ale ten...w trakcie kręcenia przekręciłam aparat bo myślałam, że to nie ma znaczenia w nagrywaniu obrazu, ale ma...

No i teraz Marlej ładnie przybiega wołany ale trzeba głowę przekrzywiać bo biegnie jakby bokiem;)

I nie wiem czy wstawiać..

Posted

Eeeee, hotel wcale nie nowy, ale ze względu na jakość wiecznie obłożony;)
u Ronji:) (bo o ten dla Majki pytasz, tak?;) )

No dobra, wstawiam, ale jakość upiorna...

[video=youtube;hmv_dH1rjFo]http://www.youtube.com/watch?v=hmv_dH1rjFo[/video]

Posted

[quote name='Greven']Wstawiaj!!

Co to za nowy hotel?
Jaka akcja ze szczeniakami?

Wczoraj poszłam wcześnie spać i teraz taka nie na czasie jestem :([/QUOTE]

Biedrzycka się objawiła ze swoim hyclem i naszą koleżanką z dogo :-(((
(tak w skrócie).

Posted

[quote name='Tattoi']Biedrzycka się objawiła ze swoim hyclem i naszą koleżanką z dogo
(tak w skrócie).[/QUOTE]
To ja wiem jeszcze mniej, niż wiedziałam :(
Może jakieś linki?

Gusia, ja mam laptopa, to nie musiałam głowy przekrzywiać ;)
Ale on fajne miny strzela, a raz to nawet podskoczył!

Posted

Kilka pokoi niżej wątek 17 szczeniąt szuka domów, od strony 48.
Sorki, że nie wklejam linka, ale mam innego laptopa i fiksuje mi trochę, musze się nauczyć.