mysza 1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='gusia0106']Dokładnie...LUna w Metrze;)[/QUOTE] Taa, super. Moja koleżanka z pracy mnie chyba zabije zaraz. Teraz trzeba utrafić, żeby Amigo był... Quote
Ewa Marta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='gusia0106']Dokładnie...LUna w Metrze;)[/QUOTE] Ma tam to wspaniałe zdjęcie, kiedy szykuje się do skoku:-) Mimo wszystko lepsza taka sytuacja, w której urywają się telefony, a sunia ma dom, niż odwrotnie - zero telefonów, a sunia w hotelu;-) A nie próbujesz zagadnąć, że masz wspaniałego Amigo do adopcji? Quote
mysza 1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Próbuję ale nie bardzo idzie. Bo suczkę, bo to, tamto. A najgorzej, że jak jest tyle telefonów to już gadac się nie chce i nie wiadomo, czy warto zachęcać do adopcji, bo tacy dziwni niektórzy. Ale mam parę adresów mailowych i wyślę propozycje... Quote
3 x Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Ewa Marta'] A nie próbujesz zagadnąć, że masz wspaniałego Amigo do adopcji?[/QUOTE] Albo fajnego Bruna , w końcu tez psie dziecko :) bo Amigo to nie wiem czy dziewczyny tak łatwo oddadzą nie nacieszywszy się nim najpierw ;) Quote
mysza 1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='3 x']Albo fajnego Bruna , w końcu tez psie dziecko :) bo Amigo to nie wiem czy dziewczyny tak łatwo oddadzą nie nacieszywszy się nim najpierw ;)[/QUOTE] Nie, każdy psiak musi jak najszybciej do domu, szkoda czasu na siedzienie w budach i kojcach ;) Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='mysza 1']Próbuję ale nie bardzo idzie. Bo suczkę, bo to, tamto. A najgorzej, że jak jest tyle telefonów to już gadac się nie chce i nie wiadomo, czy warto zachęcać do adopcji, bo tacy dziwni niektórzy. Ale mam parę adresów mailowych i wyślę propozycje...[/QUOTE] To wstrzymaj się z wysyłką - mam super zdjęcia AMIGO, tylko, że się załadować w pracy nie chcą.... I Klary też bardzo fajne Quote
mysza 1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='gusia0106']To wstrzymaj się z wysyłką - mam super zdjęcia AMIGO, tylko, że się załadować w pracy nie chcą.... I Klary też bardzo fajne[/QUOTE] Ok, z domu powysyłam. Wiecie, ludzie to przechodzą sami siebie- zamawiają na przykłąd rozmowy na mój koszt, dają sygnały, żeby oddzwaniać, jeśli tak im zależy na psie to nieźle... Na szczęście nie muszę się już tym przejmować. ;) Quote
jola_li Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='mysza 1'] Wiecie, ludzie to przechodzą sami siebie- zamawiają na przykłąd rozmowy na mój koszt, dają sygnały, żeby oddzwaniać, jeśli tak im zależy na psie to nieźle... [/QUOTE] Ręce opadają :shake:................. Takich to nawet najlepszy behawiorysta by nie wyprowadził na prostą :shake:.................. Quote
Tora&Faro Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='mysza 1']Wiecie, ludzie to przechodzą sami siebie- zamawiają na przykłąd rozmowy na mój koszt, dają sygnały, żeby oddzwaniać, jeśli tak im zależy na psie to nieźle... Na szczęście nie muszę się już tym przejmować. ;)[/QUOTE] ...a myślałam że już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć.... Quote
Neigh Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dla mnie szczytem była próba adopcji via sms......"gdzie jest ten pies, bo go biorę". Hihih a tekst z wyprowadzeniem przez bahawiorystę czad:-) Quote
andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='3 x'] nie wiem jaka jest do końca prawda nie wiem co powodowalo Kostek ze umiesciła psiaki tam gdzie umiesciła [/QUOTE] tego nie wie nikt...ale powiem ci, ze gdybym miała do wyboru zostawic sunię ze szczeniakami na mrozie przy - 20 a zawieźć je w takie miejsce...to chyba jednak wybrałabym takie miejsce:( tylko my nie mamy "takiego" miejsca...a sunia z 6 maluchami o ile jeszcze żyje dalej siedzi w polach...:-( Neigh - czy ty będziesz robic wizytę przedadopcyjna dla naszej kieleckiej Lineczki od Amigi?:cool3: Buziaczki dla coraz zdolniejszego misia Marlejka!:loveu: Quote
Neigh Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Z przedadopcyjną dla Linki był cyrk. Miała być wczoraj - nie zapalilo mi auto. Dzwonie do potencjalnego domku. Pan też nie odpalił, ale proponuje odsiecz. Odpala swój przyjezdza do mnie odpalić moj. NIe daje rady..... Bo u mnie była poważniejsza sprawa.....No i w efekcie dostałam smsa, ze mam się nie przejmować wizytą, bo zrobi ktoś inny. Quote
Greven Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dziewczyny, bardzo proszę o wsparcie z tą ONeczką... :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/178565-MA-oda-suka-ONka-dom-schronisko-dom-poniewierka-a-teraz-Pilnie-DS-DT-hotel?p=13971766#post13971766[/url] Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 A my z Myszą sobię Maję znalazłyśmy [url]http://www.dogomania.pl/threads/178540-MAJA-schrowana-8-letnia-onka-z-A-odzkiego-schronu-Czy-ktoA-ja-pokocha-i-da-jej-domek[/url] Ma farta i jedzie do hotelu do Ronji:) Zapraszamy i o pomoc prosimy Quote
Tora&Faro Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No Was to tylko na moment z oczu spuścić.....od razu nową bidę wynajdziecie;) Kochane Dziewczyny:loveu::loveu::loveu: Quote
3 x Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='gusia0106']A my z Myszą sobię Maję znalazłyśmy [url]http://www.dogomania.pl/threads/178540-MAJA-schrowana-8-letnia-onka-z-A-odzkiego-schronu-Czy-ktoA-ja-pokocha-i-da-jej-domek[/url] Ma farta i jedzie do hotelu do Ronji:) Zapraszamy i o pomoc prosimy[/QUOTE] gusia dacie rade finansowo ?[COLOR="#c0c0c0"] bo mi po akcji ze szczeniakiami odechciewa wszystkiego[/COLOR] Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='3 x']gusia dacie rade finansowo ?[COLOR="#c0c0c0"] bo mi po akcji ze szczeniakiami odechciewa wszystkiego[/COLOR][/QUOTE] Nie myślałyśmy jeszcze nad tym zdaje się ;) Ma nużycę, w schronie bez szans na wyleczenie. Wczoraj jedna nasza ONka poszła do domu więc może zostaną jakieś pieniądze. Mam film z Marlejem...ale ten...w trakcie kręcenia przekręciłam aparat bo myślałam, że to nie ma znaczenia w nagrywaniu obrazu, ale ma... No i teraz Marlej ładnie przybiega wołany ale trzeba głowę przekrzywiać bo biegnie jakby bokiem;) I nie wiem czy wstawiać.. Quote
Greven Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wstawiaj!! Co to za nowy hotel? Jaka akcja ze szczeniakami? Wczoraj poszłam wcześnie spać i teraz taka nie na czasie jestem :( Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Eeeee, hotel wcale nie nowy, ale ze względu na jakość wiecznie obłożony;) u Ronji:) (bo o ten dla Majki pytasz, tak?;) ) No dobra, wstawiam, ale jakość upiorna... [video=youtube;hmv_dH1rjFo]http://www.youtube.com/watch?v=hmv_dH1rjFo[/video] Quote
3 x Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='gusia0106'] No dobra, wstawiam, ale jakość upiorna... [/QUOTE] ale marleja i jego merdający ogon widać doskonale ;) Quote
Tattoi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Greven']Wstawiaj!! Co to za nowy hotel? Jaka akcja ze szczeniakami? Wczoraj poszłam wcześnie spać i teraz taka nie na czasie jestem :([/QUOTE] Biedrzycka się objawiła ze swoim hyclem i naszą koleżanką z dogo :-((( (tak w skrócie). Quote
Ewanka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wprawdzie marna jakość, ale za to świetnie widać radość w oczach i ... ogonie Marleja ;) :) Quote
Greven Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Tattoi']Biedrzycka się objawiła ze swoim hyclem i naszą koleżanką z dogo (tak w skrócie).[/QUOTE] To ja wiem jeszcze mniej, niż wiedziałam :( Może jakieś linki? Gusia, ja mam laptopa, to nie musiałam głowy przekrzywiać ;) Ale on fajne miny strzela, a raz to nawet podskoczył! Quote
Tattoi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kilka pokoi niżej wątek 17 szczeniąt szuka domów, od strony 48. Sorki, że nie wklejam linka, ale mam innego laptopa i fiksuje mi trochę, musze się nauczyć. Quote
3 x Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Greven'] Gusia, ja mam laptopa, to nie musiałam głowy przekrzywiać ;) [/QUOTE] ja tez przekrzywilam komputer :D Quote
Recommended Posts