Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ewa, wielkie dzięki, jeszcze z bazarku ale nam się Sonia wzbogaci :loveu:

To złudne wzbogacenie, pokryje minus, który jest i zostanie troszeczkę na styczniową płatność:-) Ale widzę że Kamila_s chce pomóc:loveu: No i moja psiapsiuła Ania zbiera się z przelewem do Ciebie na Sonieczkę:loveu: Oby więcej takich osób wokół Soni!!!

Posted

[quote name='Ewa Marta']To złudne wzbogacenie, pokryje minus, który jest i zostanie troszeczkę na styczniową płatność:-) Ale widzę że Kamila_s chce pomóc:loveu: No i moja psiapsiuła Ania zbiera się z przelewem do Ciebie na Sonieczkę:loveu: Oby więcej takich osób wokół Soni!!!
Ewa, bardzo Ci dziękuję, ze tak mi pomagasz z Sonią :loveu:

Właśnie doszedł przelew od Twojej Ani, jestem w szoku, nie ukrywam, bo bardzo sporadycznie zdarzają się takie przelewy.
Dostałam na Sonię 500 zł :multi::multi::multi:

[SIZE=2]Bardzo, bardzo dziękuję Ani J
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Ewa, bardzo Ci dziękuję, ze tak mi pomagasz z Sonią :loveu:

Właśnie doszedł przelew od Twojej Ani, jestem w szoku, nie ukrywam, bo bardzo sporadycznie zdarzają się takie przelewy.

[SIZE=2]Bardzo, bardzo dziękuję Ani J :loveu::loveu::loveu:

Ania mówi mi przez telefon, że to Tobie należą się podziękowania za to, jak pomagasz psom:loveu: i mam jej głowy nie zawracać podziękowaniami, bo ona musi dokończyć gotowanie obiadu:evil_lol:
Wyściskam ją i tak, jak się spotkamy:loveu:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ania mówi mi przez telefon, że to Tobie należą się podziękowania za to, jak pomagasz psom:loveu: i mam jej głowy nie zawracać podziękowaniami, bo ona musi dokończyć gotowanie obiadu:evil_lol:
Wyściskam ją i tak, jak się spotkamy:loveu:

Niemożliwa jest, naprawdę :loveu:
Kamila_s napisał(a):
dziekuje....wieczorkiem puszczam przelew:-)

Bardzo dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Ewa, bardzo Ci dziękuję, ze tak mi pomagasz z Sonią :loveu:

[SIZE=2]Bardzo, bardzo dziękuję Ani J
:loveu::loveu::loveu:

Ewa zawsze ratuje , zawsze jest, zawsze zdobedzie pomoc! Serdecznie dziekujemy Pani Ani!:)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Podrzucę Sonię, bo wszyscy o niej zapomnieli:-(

Nie zapomnieli, nie zapomnieli.
Niektórzy zamykali bazarki, o których Ty zapomniałaś:)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Podrzucę Sonię, bo wszyscy o niej zapomnieli:-(

W żadnym wypadku, ja na pewno nie ;) Dzisiaj nawet się widziałam z Sonią ;) która lizała tradycyjnie Bartka ale dawał tez buziaki Marcie :loveu:

Posted

mmd napisał(a):
Nie zapomnieli, nie zapomnieli.
Niektórzy zamykali bazarki, o których Ty zapomniałaś:)

Właśnie tam pisałam, że rehabilitowałam kolano:-( Moja koleżanka rehabilitantka ćwiczy ze mną codziennie, ale czasami w bardzo dziwnych porach, bo tylko wtedy może wpaść. Chodzą wtedy po mnie 4 psy, bo ona przychodzi z dwiema dobermankami i wszystko zajmuje prawie 2 godziny:-)

Posted

mysza 1 napisał(a):
W żadnym wypadku, ja na pewno nie ;) Dzisiaj nawet się widziałam z Sonią ;) która lizała tradycyjnie Bartka ale dawał tez buziaki Marcie :loveu:

Kto dawał Marcie buziaki - Bartek?:evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Masaż psimi stópkami;)

To chwilami bywa bolesne:-) Ale one musza byc blisko, jak coś się dzieje. A jak stękam, że boli, to na kocu układa się całe stado i bacznie mnie obserwują, co chwilę dając buziaki albo dostaje pacnięcie łapą po nosie:-) A potem w pracy pytają, gdzie balowałam, że mam taki podrapany;-)