Kamila_s Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Wiem,ze jest tam na pierwszej stronie numer konta,ale nia ma tam numeru SWIFT:-)))))))))))))))) prosze o jego podanie:-) Quote
Ewa Marta Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mysza 1 napisał(a):Ewa, wielkie dzięki, jeszcze z bazarku ale nam się Sonia wzbogaci :loveu: To złudne wzbogacenie, pokryje minus, który jest i zostanie troszeczkę na styczniową płatność:-) Ale widzę że Kamila_s chce pomóc:loveu: No i moja psiapsiuła Ania zbiera się z przelewem do Ciebie na Sonieczkę:loveu: Oby więcej takich osób wokół Soni!!! Quote
mysza 1 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Kamila_s napisał(a):prosze tylko o ten numer SWIFT:-) Już podaję, nie było mnie na dogo. Numer swift banku DnB Nord: MHBFPLPW Quote
mysza 1 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Ewa Marta']To złudne wzbogacenie, pokryje minus, który jest i zostanie troszeczkę na styczniową płatność:-) Ale widzę że Kamila_s chce pomóc:loveu: No i moja psiapsiuła Ania zbiera się z przelewem do Ciebie na Sonieczkę:loveu: Oby więcej takich osób wokół Soni!!! Ewa, bardzo Ci dziękuję, ze tak mi pomagasz z Sonią :loveu: Właśnie doszedł przelew od Twojej Ani, jestem w szoku, nie ukrywam, bo bardzo sporadycznie zdarzają się takie przelewy. Dostałam na Sonię 500 zł :multi::multi::multi: [SIZE=2]Bardzo, bardzo dziękuję Ani J :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='mysza 1']Ewa, bardzo Ci dziękuję, ze tak mi pomagasz z Sonią :loveu: Właśnie doszedł przelew od Twojej Ani, jestem w szoku, nie ukrywam, bo bardzo sporadycznie zdarzają się takie przelewy. Dostałam na Sonię 500 zł :multi::multi::multi: [SIZE=2]Bardzo, bardzo dziękuję Ani J :loveu::loveu::loveu: Ania mówi mi przez telefon, że to Tobie należą się podziękowania za to, jak pomagasz psom:loveu: i mam jej głowy nie zawracać podziękowaniami, bo ona musi dokończyć gotowanie obiadu:evil_lol: Wyściskam ją i tak, jak się spotkamy:loveu: Quote
Kamila_s Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mysza 1 napisał(a):Już podaję, nie było mnie na dogo. Numer swift banku DnB Nord: MHBFPLPW dziekuje....wieczorkiem puszczam przelew:-) Quote
mysza 1 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Ewa Marta napisał(a):Ania mówi mi przez telefon, że to Tobie należą się podziękowania za to, jak pomagasz psom:loveu: i mam jej głowy nie zawracać podziękowaniami, bo ona musi dokończyć gotowanie obiadu:evil_lol: Wyściskam ją i tak, jak się spotkamy:loveu: Niemożliwa jest, naprawdę :loveu: Kamila_s napisał(a):dziekuje....wieczorkiem puszczam przelew:-) Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Ellig Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='mysza 1']Ewa, bardzo Ci dziękuję, ze tak mi pomagasz z Sonią :loveu: Właśnie doszedł przelew od Twojej Ani, jestem w szoku, nie ukrywam, bo bardzo sporadycznie zdarzają się takie przelewy. Dostałam na Sonię 500 zł :multi::multi::multi: [SIZE=2]Bardzo, bardzo dziękuję Ani J :loveu::loveu::loveu: Ewa zawsze ratuje , zawsze jest, zawsze zdobedzie pomoc! Serdecznie dziekujemy Pani Ani!:) Quote
Ewa Marta Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Podrzucę Sonię, bo wszyscy o niej zapomnieli:-( Quote
mmd Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ewa Marta napisał(a):Podrzucę Sonię, bo wszyscy o niej zapomnieli:-( Nie zapomnieli, nie zapomnieli. Niektórzy zamykali bazarki, o których Ty zapomniałaś:) Quote
mysza 1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Ewa Marta napisał(a):Podrzucę Sonię, bo wszyscy o niej zapomnieli:-( W żadnym wypadku, ja na pewno nie ;) Dzisiaj nawet się widziałam z Sonią ;) która lizała tradycyjnie Bartka ale dawał tez buziaki Marcie :loveu: Quote
Ewa Marta Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mmd napisał(a):Nie zapomnieli, nie zapomnieli. Niektórzy zamykali bazarki, o których Ty zapomniałaś:) Właśnie tam pisałam, że rehabilitowałam kolano:-( Moja koleżanka rehabilitantka ćwiczy ze mną codziennie, ale czasami w bardzo dziwnych porach, bo tylko wtedy może wpaść. Chodzą wtedy po mnie 4 psy, bo ona przychodzi z dwiema dobermankami i wszystko zajmuje prawie 2 godziny:-) Quote
Ewa Marta Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mysza 1 napisał(a):W żadnym wypadku, ja na pewno nie ;) Dzisiaj nawet się widziałam z Sonią ;) która lizała tradycyjnie Bartka ale dawał tez buziaki Marcie :loveu: Kto dawał Marcie buziaki - Bartek?:evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mmd napisał(a):Masaż psimi stópkami;) To chwilami bywa bolesne:-) Ale one musza byc blisko, jak coś się dzieje. A jak stękam, że boli, to na kocu układa się całe stado i bacznie mnie obserwują, co chwilę dając buziaki albo dostaje pacnięcie łapą po nosie:-) A potem w pracy pytają, gdzie balowałam, że mam taki podrapany;-) Quote
mmd Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ewa Marta napisał(a):Chodzą wtedy po mnie 4 psy... Masaż psimi stópkami;) Quote
mysza 1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 mmd napisał(a):Masaż psimi stópkami;) Dogoterapia ;) Późno juz to literki się mieszają ;) Quote
mysza 1 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Imageshack znowu nie współpracuje, tylko jedno zdjęcie się udało wstawić. Reszta mniejsza, bo z fotosika. Z ulubionym Panciem ;) Quote
Ewa Marta Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Słonko kochane:loveu: Jaka zrelaksowana:loveu: Pięknie wygląda, pysio takie spokojne, a oczka bez strachu... Quote
mysza 1 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Obecność Bartka ją bardzo uspokaja chociaż dużo się działo, jak to zwykle jak są goście ;) Quote
ronja Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 wklejam paragony - zaległy i dzisiejszy za estrofem [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8791/parso.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts