Temida Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Porozsyłam do moich znajomych z Łodzi, z organizacji i poproszę o pomoc. Quote
gusia0106 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Temida']Porozsyłam do moich znajomych z Łodzi, z organizacji i poproszę o pomoc. Dziękujemy. Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/142777-Ares-zagin%C4%85%C5%82-w-%C5%82odzi!!!prosimy-o-pomoc-w-poszukiwaniach!!! Quote
mysza 1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 hop! napisał(a):Sonia jest dzisiaj w gazecie Metro. Super :loveu: ale telefon milczy jak zwykle. Quote
Ewa Marta Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 hop! napisał(a):Sonia jest dzisiaj w gazecie Metro. Nie mogę znaleźć:-( Dostałam dzisiaj Metro 8-stronicowe, może coś wypadło? Quote
ronja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ewa Marta napisał(a):Nie mogę znaleźć:-( Dostałam dzisiaj Metro 8-stronicowe, może coś wypadło? ja też nie znalazłam Quote
3 x Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ronja napisał(a):ja też nie znalazłam tez nie widzialam i jakies tez cienkie metro było Quote
hop! Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Ewa Marta']Nie mogę znaleźć:-( Dostałam dzisiaj Metro 8-stronicowe, może coś wypadło? [quote name='ronja']ja też nie znalazłam [quote name='3 x']tez nie widzialam i jakies tez cienkie metro było Zgadza się, dzisiejsze Metro ma tylko 8 stron, a na 6 stronie, w prawym, dolnym rogu są ogłoszenia psów - m.in. Soni. W e-wydaniu Metra nie ma ogłoszeń, a w moim papierowym są... Czary? ;) Quote
mysza 1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Wszystko możliwe z tymi czarami ;) Quote
3 x Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='hop!']Zgadza się, dzisiejsze Metro ma tylko 8 stron, a na 6 stronie, w prawym, dolnym rogu są ogłoszenia psów - m.in. Soni. http://img194.imageshack.us/img194/5324/soniav.jpg W e-wydaniu Metra nie ma ogłoszeń, a w moim papierowym są... Czary? ;) w moim wydaniu nie ma żadnych ogłoszeń ja mam warszawskie moze to jakoś regionalnie poleciało ? Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Przeglądałam te 8 stron kilka razy i w warszawskim wydaniu nie było Sonieczki:-( Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Podrzucam Sonieczkę:-) Co słychać u mojej ulubienicy? Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Sonia się odblokowała i idziemy dalej - w spontanicznej zabawie i przytulaniach możemy dotykać kawalka smyczy na calej długości, Bartek może nią nawet majtać na wszystkie strony i lekko pociągać. Nieśmiało zaczęliśmy wykorzystywać klikier, ale są z tym problemy. Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Jak ostatnio byłam to Bartek ciągał za ten kikut smyczy a Sonia mu i tak buziaki dawała :) Quote
marysia55 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='hop!']Zgadza się, dzisiejsze Metro ma tylko 8 stron, a na 6 stronie, w prawym, dolnym rogu są ogłoszenia psów - m.in. Soni. jestem pewnie laikiem , ale mam wrażenie że ten opis nie oddaje prawdy odnosnie aktualnego stanu Sonii ... ten opis nie oddaje tak na prawdę problemów jakie może przyszły DS mieć z Sonią :shake: Quote
hop! Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 marysia55 napisał(a):jestem pewnie laikiem , ale mam wrażenie że ten opis nie oddaje prawdy odnosnie aktualnego stanu Sonii ... ten opis nie oddaje tak na prawdę problemów jakie może przyszły DS mieć z Sonią :shake: Jeżeli zgłosi się ktoś zainteresowany adopcją Soni, to na pewno zostanie szczegółowo poinformowany przez osobę kompetentną i znającą aktualny stan suczki. :) A mogłabyś napisać tekst (5-6 zdań, bo takiej długości ogłoszenia drukują w Metrze), który Twoim zdaniem będzie "oddawał prawdę" o Soni? Quote
3 x Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hop! napisał(a):Jeżeli zgłosi się ktoś zainteresowany adopcją Soni, to na pewno zostanie szczegółowo poinformowany przez osobę kompetentną i znającą aktualny stan suczki. :) A mogłabyś napisać tekst (5-6 zdań, bo takiej długości ogłoszenia drukują w Metrze), który Twoim zdaniem będzie "oddawał prawdę" o Soni? dokladnie jak ktoś bedzie zainteresowany to zadzwoni i dowie sie więcej nie sposob w kilku zdaniach ująć wszystko co by sie chciało i co by oddawało cała prawdę o psie nie da bo jest za mało miejsca i tyle Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ronja napisał(a):Sonia się odblokowała i idziemy dalej - w spontanicznej zabawie i przytulaniach możemy dotykać kawalka smyczy na calej długości, Bartek może nią nawet majtać na wszystkie strony i lekko pociągać. Nieśmiało zaczęliśmy wykorzystywać klikier, ale są z tym problemy. Fantastycznie, tak się cieszę! Czułam, że to tylko chwilowe wycofanie:-) Moja Barsa też miała chwilę buntu w trakcie tresury po j akiś 2 tygodniach. Na szczęście szybko jej przeszedł:-) mysza 1 napisał(a):Jak ostatnio byłam to Bartek ciągał za ten kikut smyczy a Sonia mu i tak buziaki dawała :) Przy mnie też mógł go dotykać, ciągnąć i nic złego się nie działo:-) Ona Wam ufa Marta i choć pewnie nie raz jeszcze się wycofa, to znowu ruszy do przodu. Nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła do Was podjechać:-) Niestety muszę czekać aż Jacuś będzie miał chwilę, bo ciężko mi sie prowadzi samochód:-( Oczywiście upiekę wtedy ciasteczka, chociaż to mogę zrobić;-) Quote
marysia55 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='hop!']Jeżeli zgłosi się ktoś zainteresowany adopcją Soni, to na pewno zostanie szczegółowo poinformowany przez osobę kompetentną i znającą aktualny stan suczki. :) A mogłabyś napisać tekst (5-6 zdań, bo takiej długości ogłoszenia drukują w Metrze), który Twoim zdaniem będzie "oddawał prawdę" o Soni? to w takim razie faktycznie należy tylko żałować, że ten 'kącik' ma takie ograniczenia. Z drugiej strony dobrze, że w ogóle jest. Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Ewa, zawsze możesz jechać ze mną jak będę się wybierać ;) Możemy też większą grupą nalot zrobić ;) A co tam, jakoś się wkupimy ;) Tylko jeszcze nie wiem kiedy to będzie ale w razie czego dam znak :) Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 mysza 1 napisał(a):Ewa, zawsze możesz jechać ze mną jak będę się wybierać ;) Możemy też większą grupą nalot zrobić ;) A co tam, jakoś się wkupimy ;) Tylko jeszcze nie wiem kiedy to będzie ale w razie czego dam znak :) Super Mysza, dzięki! Daj jakby co znać:-) Mam puszki dla psiaków od (chyba Was to specjalnie nie zdziwi) Ellig:loveu: Quote
ronja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Sonia coraz częściej w spontanicznej zabawie interesuje się zabawkami. Biega za gumową zabawką na dworzu, sporadycznie ją jednak podejmuje. W domu upatrzyła sobie miśka, którego gnębi;) zdjęcia niezbyt udane, ale nie chciałam aparatem wystraszyć Soni Quote
mysza 1 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Fajne bardzo, nie liczy się jakość ale temat ;) Super :) Quote
hop! Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img525.imageshack.us/img525/4697/s127u.jpg Bardzo ładne zdjęcie. Quote
Recommended Posts