Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Marta']Nie mogę znaleźć:-( Dostałam dzisiaj Metro 8-stronicowe, może coś wypadło?

[quote name='ronja']ja też nie znalazłam

[quote name='3 x']tez nie widzialam i jakies tez cienkie metro było

Zgadza się, dzisiejsze Metro ma tylko 8 stron, a na 6 stronie, w prawym, dolnym rogu są ogłoszenia psów - m.in. Soni.

W e-wydaniu Metra nie ma ogłoszeń, a w moim papierowym są...

Czary? ;)

Posted

Sonia się odblokowała i idziemy dalej - w spontanicznej zabawie i przytulaniach możemy dotykać kawalka smyczy na calej długości, Bartek może nią nawet majtać na wszystkie strony i lekko pociągać. Nieśmiało zaczęliśmy wykorzystywać klikier, ale są z tym problemy.

Posted

[quote name='hop!']Zgadza się, dzisiejsze Metro ma tylko 8 stron, a na 6 stronie, w prawym, dolnym rogu są ogłoszenia psów - m.in. Soni. jestem pewnie laikiem , ale mam wrażenie że ten opis nie oddaje prawdy odnosnie aktualnego stanu Sonii ... ten opis nie oddaje tak na prawdę problemów jakie może przyszły DS mieć z Sonią :shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
jestem pewnie laikiem , ale mam wrażenie że ten opis nie oddaje prawdy odnosnie aktualnego stanu Sonii ... ten opis nie oddaje tak na prawdę problemów jakie może przyszły DS mieć z Sonią :shake:

Jeżeli zgłosi się ktoś zainteresowany adopcją Soni, to na pewno zostanie szczegółowo poinformowany przez osobę kompetentną i znającą aktualny stan suczki. :)

A mogłabyś napisać tekst (5-6 zdań, bo takiej długości ogłoszenia drukują w Metrze), który Twoim zdaniem będzie "oddawał prawdę" o Soni?

Posted

hop! napisał(a):
Jeżeli zgłosi się ktoś zainteresowany adopcją Soni, to na pewno zostanie szczegółowo poinformowany przez osobę kompetentną i znającą aktualny stan suczki. :)

A mogłabyś napisać tekst (5-6 zdań, bo takiej długości ogłoszenia drukują w Metrze), który Twoim zdaniem będzie "oddawał prawdę" o Soni?

dokladnie
jak ktoś bedzie zainteresowany to zadzwoni i dowie sie więcej
nie sposob w kilku zdaniach ująć wszystko co by sie chciało i co by oddawało cała prawdę o psie
nie da bo jest za mało miejsca i tyle

Posted

ronja napisał(a):
Sonia się odblokowała i idziemy dalej - w spontanicznej zabawie i przytulaniach możemy dotykać kawalka smyczy na calej długości, Bartek może nią nawet majtać na wszystkie strony i lekko pociągać. Nieśmiało zaczęliśmy wykorzystywać klikier, ale są z tym problemy.

Fantastycznie, tak się cieszę! Czułam, że to tylko chwilowe wycofanie:-) Moja Barsa też miała chwilę buntu w trakcie tresury po j akiś 2 tygodniach. Na szczęście szybko jej przeszedł:-)

mysza 1 napisał(a):
Jak ostatnio byłam to Bartek ciągał za ten kikut smyczy a Sonia mu i tak buziaki dawała :)

Przy mnie też mógł go dotykać, ciągnąć i nic złego się nie działo:-) Ona Wam ufa Marta i choć pewnie nie raz jeszcze się wycofa, to znowu ruszy do przodu.
Nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła do Was podjechać:-) Niestety muszę czekać aż Jacuś będzie miał chwilę, bo ciężko mi sie prowadzi samochód:-(
Oczywiście upiekę wtedy ciasteczka, chociaż to mogę zrobić;-)

Posted

[quote name='hop!']Jeżeli zgłosi się ktoś zainteresowany adopcją Soni, to na pewno zostanie szczegółowo poinformowany przez osobę kompetentną i znającą aktualny stan suczki. :)

A mogłabyś napisać tekst (5-6 zdań, bo takiej długości ogłoszenia drukują w Metrze), który Twoim zdaniem będzie "oddawał prawdę" o Soni? to w takim razie faktycznie należy tylko żałować, że ten 'kącik' ma takie ograniczenia. Z drugiej strony dobrze, że w ogóle jest.

Posted

Ewa, zawsze możesz jechać ze mną jak będę się wybierać ;) Możemy też większą grupą nalot zrobić ;) A co tam, jakoś się wkupimy ;)
Tylko jeszcze nie wiem kiedy to będzie ale w razie czego dam znak :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ewa, zawsze możesz jechać ze mną jak będę się wybierać ;) Możemy też większą grupą nalot zrobić ;) A co tam, jakoś się wkupimy ;)
Tylko jeszcze nie wiem kiedy to będzie ale w razie czego dam znak :)

Super Mysza, dzięki! Daj jakby co znać:-) Mam puszki dla psiaków od (chyba Was to specjalnie nie zdziwi) Ellig:loveu:

Posted

Sonia coraz częściej w spontanicznej zabawie interesuje się zabawkami. Biega za gumową zabawką na dworzu, sporadycznie ją jednak podejmuje. W domu upatrzyła sobie miśka, którego gnębi;)
zdjęcia niezbyt udane, ale nie chciałam aparatem wystraszyć Soni