Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
jest za gruba?
bo ja obiektywnie nie umiem spojrzec

Nie, jest w sam raz, widuję ją więc łatwiej mi odpowiedzieć na to pytanie ;)
Zdjęcia ją pogrubiają.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś mi się tak wydawało, że inaczej wygląda. Nie wiem, czy ujęłabym to jako 'gruba' - ona po prostu zrobiła się potężna, jakby urosła. Taka "napakowana" jest, chyba mase robi ;)

Posted

ronja napisał(a):
jest za gruba?
bo ja obiektywnie nie umiem spojrzec

Na fotkach wygląda masywnie. Moim zdaniem jeszcze nie jest za gruba, ale już trzeba uważać, by więcej nie przytyła.

Posted

ona ma budowę beczki niestety. a muskulaturę ćwiczy codziennie z Kaluchnym - bawią się, że aż miło popatrzeć. parę razy chciałam ich nagrać, ale moja obecnośc kończy te zabawy, bo lecą do mnie po przysmaki;)

Posted

Halina ma zaczerwienioną 3 powiekę i lekko spuchnięte oko. Najprawdopodobniej uraz mechaniczny (zabawy z Kaluchnym - i znowu jest na Kaluchnego). Oko nie jest uszkodzone. Sonia dostała Dicortineff 2 krople do oka 3-4 razy dziennie przez tydzień.

Posted

[quote name='ronja']jest za gruba?
bo ja obiektywnie nie umiem spojrzec[/QUOTE]

Nie gruba tylko dobrze odżywiona ;) :)

[quote name='mysza 1']Nie, jest w sam raz, widuję ją więc łatwiej mi odpowiedzieć na to pytanie ;)
Zdjęcia ją pogrubiają.[/QUOTE]

O to tak samo jak mnie ;)
Normalnie jestem szczupła tylko na zdjęciach jakoś grubo wyglądam ;)

Posted

oczko Halinki już prawie normalne. zapuszczanie kropelek to niestety nie jest łatwa czynność, bo Halina stawia opór, chce uciekać i trzeba ją przytrzymać. powoduje to lekkie wycofanie Halinki. dlatego Bartek ogranicza teraz treningi.

Posted

wklejam fakturę zbiorczą Sisi i Sonia. z tej kwoty 30zł to Sonia (25zl wścieklizna, 5zł dicortineff)

faktura z apteki - estrofem Sonia, trilac Amelka (podopieczna Myszy)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Zakończył się w końcu mój bazarek kosmetyczny robiony dla Soni i Kaira:-) Połowę dochodu z niego dostała Sonia. Wysłałam na konto Myszy1 154,50 zł:-)

Bardzo dziękuję :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Zakończył się w końcu mój bazarek kosmetyczny robiony dla Soni i Kaira:-) Połowę dochodu z niego dostała Sonia. Wysłałam na konto Myszy1 154,50 zł:-)

cd bazarku:-)
Po zakończeniu bazarku zakupy za 25 zł zrobiła jeszcze Kenny. Przysłała 25,50 zł:-)
Sonia dostanie 13 zł - na konto Myszy1
Kair dostanie 12,50 - do swojej koperty