Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']To prawda ,Sonia fajna jest i slicznie wyglada i ja tez mam nadzieje ,ze do Soni w koncu usmiechnie sie szczescie bo jest 1 grudnia wiec jest wieksza szansa ,że znajdzie domek staly ;)chociaz ona napewno dt traktuje jak swój no bo niby skąd ona ma wiedziec ,ze to tylko tymczas. ;)
Znam Sonie z hotelu w niepolomicach wiec jej kibicuje ,nie czytam watku ale wiem jak tocza sie jej losy ,a teraz pozwolilam sobie wejsc na watek ;)
:)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowna Sonieczka!!!!! Marta, Ty to wiesz jak zbolałemu człowiekowi nastrój poprawić:loveu:
Mysza, chciałam Ci oficjalnie pogratulować nowej podopiecznej:-) I oficjalnie chciałam zadeklarować na miarę moich możliwości pomoc w każdej sprawie dotyczącej Soni. Nigdy nie była mi obojętna, ale to wiecie. Zależy ma na niej bardzo i wierzę, że otworzy się powolutku na tyle, że znajdzie wspaniały dom, który doceni jej długą drogę do normalności.
Czy Ty Mysza przejmiesz prowadzenie wątku i tam będą rozliczane finanse Soni? Pytam, bo poszukuję osób, które zechcą wesprzeć jej utrzymanie. Na dobry początek napiszę, że dostałam 2 dni temu do rozdysponiowania 50 zł dla psiaków od kmurdz, która pomagała mi w utrzymaniu Idolka i teraz Kajusia. Cała kwota za jej zgodą idzie na Sonieczkę:loveu: Kmurdz, dzięki za zaufanie!!! Kaskę właśnie wysłałam Ci Mysza na konto;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Cudowna Sonieczka!!!!! Marta, Ty to wiesz jak zbolałemu człowiekowi nastrój poprawić:loveu:
Mysza, chciałam Ci oficjalnie pogratulować nowej podopiecznej:-) I oficjalnie chciałam zadeklarować na miarę moich możliwości pomoc w każdej sprawie dotyczącej Soni. Nigdy nie była mi obojętna, ale to wiecie. Zależy ma na niej bardzo i wierzę, że otworzy się powolutku na tyle, że znajdzie wspaniały dom, który doceni jej długą drogę do normalności.
Czy Ty Mysza przejmiesz prowadzenie wątku i tam będą rozliczane finanse Soni? Pytam, bo poszukuję osób, które zechcą wesprzeć jej utrzymanie. Na dobry początek napiszę, że dostałam 2 dni temu do rozdysponiowania 50 zł dla psiaków od kmurdz, która pomagała mi w utrzymaniu Idolka i teraz Kajusia. Cała kwota za jej zgodą idzie na Sonieczkę:loveu: Kmurdz, dzięki za zaufanie!!! Kaskę właśnie wysłałam Ci Mysza na konto;-)

Od stycznia mogla bym zadeklarowac na sonie 20 zl miesiecznie (niestety tylko tyle bo mam na utrzymaniu dwa psiaki w hotelu,i mam swoje dwa chore )od stycznia bo do konca grudnia mam zadeklarowana kwote stała ale ta suczka juz pare miesiecy jest w domu ale nie zmienialam zlecenia bo dziewczyna ma ta kwote na inne bidy.

Posted

Ewa Marta napisał(a):

Dzięki Kochana :loveu:
Oczywiście zajmę się finansami Soni, będę prosić o wpłaty na konto fundacji. Szczegóły wkrótce ;)
Foksia i Dżekuś napisał(a):
Od stycznia mogla bym zadeklarowac na sonie 20 zl miesiecznie (niestety tylko tyle bo mam na utrzymaniu dwa psiaki w hotelu,i mam swoje dwa chore )od stycznia bo do konca grudnia mam zadeklarowana kwote stała ale ta suczka juz pare miesiecy jest w domu ale nie zmienialam zlecenia bo dziewczyna ma ta kwote na inne bidy.

Dziękuję bardzo
Foksia i Dżekuś napisał(a):
a i prosze na pw nr konta to zrobie od styczna zlecenie

Zaraz prześlę.

Sonia niesamowicie skacze w śniegu:loveu:, chyba bardzo to lubi ;)
Taka masa śniegu utrudnia okropnie życie niestety...

Posted

Sprzedałam dzisiaj kurtkę, którą dostałam od mojej koleżanki, a która nie poszła na moim bazarku. Udało mi się dostać za nią 120 zł i kwotę tę dzielę pomiędzy Sonię i Kaira:-) Mysza, przelałam Ci już 60 zł, bo nie znam narazie konta fundacji, a przecież Ty i tak kupiłaś suni karmę i na pewno jakieś wydatki będziesz ponosić.
Narazie to chyba koniec kaski, ale nie ustaję w poszukiwaniach;-)

Posted

o własnie pieniążki na Sonię do myszy czy na Fundację?

bo ja wczesniej zrozumiałam, ze mysza bierze sie za finanse
ale na tym watku nie jestem niczego co przeczytam pewna ;)

Posted

irenaka napisał(a):
Od 02.11.2010 opiekę nad Sonią przejęła Mysza1. Prawnym opiekunem stanie się 30.11.2010.

W tej sytuacji chyba lepiej i łatwiej byłoby, gdyby mysza 1 przejęła prowadzenie wątku. Wystarczy poprosić moderatora o zmianę.

Posted

ronja napisał(a):
nasz Karmelek - to jego właśnie Sonia najbardziej lubi i zaczepia do zabawy.

O właśnie! A prowadzisz jeszcze wątek swoich zwierzaków? Gdzieś go "zgubiłam"... ;)

Posted

hop! napisał(a):
O właśnie! A prowadzisz jeszcze wątek swoich zwierzaków? Gdzieś go "zgubiłam"... ;)

już dawno nie prowadzę - moje psy przewijają się na róznych wątkach:)
wiesz, że Rudzia staruszeczka odeszla już 2 miesiące temu:(?

Asior napisał(a):
przepiękny :loveu:

dziękujemy:p

(na pierwszym zdjęciu z Sonią co prawda wyszedł jak głąb:evil_lol:)

Posted

ronja napisał(a):
już dawno nie prowadzę - moje psy przewijają się na róznych wątkach:)
wiesz, że Rudzia staruszeczka odeszla już 2 miesiące temu:(?

Szkoda, że nie prowadzisz, ale rozumiem to. Na pewno brak czasu.

Przykro mi z powodu Rudzi... :-( Pocieszające jest to, że starowinka z Palucha, której nie dawano żadnych szans na dalsze życie, przeżyła u Was szczęśliwie jeszcze długi okres czasu. Oby inne staruszki miały tyle szczęścia.

[SIZE=2]A wracając do głównego i najważniejszego na tym wątku tematu - SONIA wygląda super!