Evelynkaa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Raczej nie ale dziś wieczorem a dokładnie przed chwilą, pierwszy raz sam skonczył spacerek :D też mamy sweterek ale tylko gdy jest mokry snieg żeby się kulki nie robiły. Ale chyba jutro mu będe zakładać już jak będzie dalej -20 Quote
Evelynkaa Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Hihi a więc i my pokazujemy śnieżne zdjęcia, ale było tak zimno dziś że sweterek był konieczny :D Quote
Shel Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cudny, uśmiechnięty pysio, a jak fajnie mu w tym kubraczku :) Quote
niunka04 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jej jaki on piękny!!! cudnie ma zrobioną główke;) Pasuje mu ten błękit Quote
Evelynkaa Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Pieseczkowo']Super Alexik wygląda :)[/QUOTE] Alexik dziękuje za dobre słówka :D [quote name='Shel']Cudny, uśmiechnięty pysio, a jak fajnie mu w tym kubraczku :)[/QUOTE] Hihi uśmiechnięty bo robi co chce :P He kubraczek po moim młodszym braciszku tylko muszę mu rękawy skrócić bo za długie :D:D:D [quote name='niunka04']Jej jaki on piękny!!! cudnie ma zrobioną główke;) Pasuje mu ten błękit[/QUOTE] Tak główkę ma ładną ale to dzięki skubaniu bo tak to by była oklapnięta chryzantemka. Oj tak w błękicie mu ładnie. [quote name='Daga & Maks']pasuje mu ten sweterek[/QUOTE] Dziękujemy :D Quote
jolek68 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 czasami mam żal że pomogłam w zmianie wyboru rasy przez córcię...westy są jednak śliczne choć białe :) Quote
niunka04 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ja to nie wiem może ja mam coś z psem nie tak:crazyeye: wychodzilam z nia przy -20 a ona nic nie trzesła się i nie chciała do domu wracać...:eviltong: No teraz główeczka prezentuje się ślicznie...:loveu: Szkoda że jesteś z daleka:shake: Quote
Mada:) Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Taki niewinny ten Alexik w ciuszku błękitnym! :D Kochaniuśki jest! Quote
Evelynkaa Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='jolek68']czasami mam żal że pomogłam w zmianie wyboru rasy przez córcię...westy są jednak śliczne choć białe :)[/QUOTE] śliczne i zadziorne, pewnie bardziej od sznupki :D Mnie nie przeszkadza to że jest biały, przynajmniej widać jak nadaje się do kąpania :D a i w okolicach wiosenno-letnio-jesiennych w nocy przynajmniej go zawsze widać :D:D:D Witamy u nas :) [quote name='niunka04']ja to nie wiem może ja mam coś z psem nie tak:crazyeye: wychodzilam z nia przy -20 a ona nic nie trzesła się i nie chciała do domu wracać...:eviltong: No teraz główeczka prezentuje się ślicznie...:loveu: Szkoda że jesteś z daleka:shake:[/QUOTE] No nic tylko się cieszyć taką kupką radości, dobrze że nie marznie :D Ja się już fotek doczekać nie mogę tych z dzisiaj popołudnia :D [quote name='Mada:)']Taki niewinny ten Alexik w ciuszku błękitnym! :D Kochaniuśki jest![/QUOTE] Dziękujemy :D a kiedy spacerek?? Quote
Mada:) Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Spacerek kiedy, to ja nie wiem. Postaram się dostosowac. :] W tygodniu ok 16.00, w niedzielę rano odpada, bom w schronisku. I to tyle. :D Quote
KT Arts Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://img215.imageshack.us/img215/1816/dsc9307.jpg CUDO:loveu: To sie nazywa szczęśliwy pies;) Quote
jolek68 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='evelynka']śliczne i zadziorne, pewnie bardziej od sznupki :D Mnie nie przeszkadza to że jest biały, przynajmniej widać jak nadaje się do kąpania :D a i w okolicach wiosenno-letnio-jesiennych w nocy przynajmniej go zawsze widać :D:D:D Witamy u nas :)[/QUOTE] kiedyś będzie pewnie i west :) sznupki ponoć mniej dokuczliwe dla dzieci ;) Quote
niunka04 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 co tu taka zaniedbana galeria? gdzie foteczki???:) Quote
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witamy westiki :buzi: Śliczniuutki Alexik :loveu: Ale chcemy następne fociaki :cool3: Mizianko :lol: Quote
Evelynkaa Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Mada:)']Spacerek kiedy, to ja nie wiem. Postaram się dostosowac. :] W tygodniu ok 16.00, w niedzielę rano odpada, bom w schronisku. I to tyle. :D Oki to spróbuje się dogadać z Baskimi i jeszcze Natalią [quote name='Niufciak']http://img215.imageshack.us/img215/1816/dsc9307.jpg CUDO:loveu: To sie nazywa szczęśliwy pies;) Hehe to się nazywa gryzę patyczek więc jestem szczęśliwy :D [quote name='jolek68']kiedyś będzie pewnie i west :) sznupki ponoć mniej dokuczliwe dla dzieci ;) Oj westiki dokazują, dokazują :D [quote name='niunka04']co tu taka zaniedbana galeria? gdzie foteczki???:) O ty wcale nie jest zaniedbana :P [quote name='bianka19']Witamy westiki :buzi: Śliczniuutki Alexik :loveu: Ale chcemy następne fociaki :cool3: Mizianko :lol: No u mnie zimowych fotek było już sporo a u Ciebie brak więc najpierw się Ty postaraj :D a potem może ja wrzucę Quote
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='evelynka'] No u mnie zimowych fotek było już sporo a u Ciebie brak więc najpierw się Ty postaraj :D a potem może ja wrzucę U mnie chyba dopiero jutro będą Quote
niunka04 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ja tu czekam na mojego ulubieńca i jego śliczną chryzantemkę;) Quote
Evelynkaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 No dobra jedne zdjęcie znalazłam wspólne :D Quote
bianka19 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak ślicznie razem wyglądacie ;) Prześlicznie :D Quote
Recommended Posts