Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunka04']ja tu czekam na mojego ulubieńca i jego śliczną chryzantemkę;)[/QUOTE]
Ojojoj dzieki :D

[quote name='bianka19']Jak ślicznie razem wyglądacie ;)
Prześlicznie :D[/QUOTE]
Dzięki
[quote name='Axela_']Jest prześliczny :)
Pozdrawiam ; d[/QUOTE]
Witamy się i dziękujemy

[quote name='bianka19']Witamy się ;):)
Kiedy zimowe focie ?[/QUOTE]
Oj może jutro albo w sobotę dopiero....jakoś nie mam natchnienia, jeszcze muszę coś Alexa wyskubać...:D

[quote name='Mada:)']Ojej, ślicznie. Tak klimatycznie. :D A u nas w schronie był ostatnio trochę 'westowy' psiak, ale ma już domek. ;)Pozdrowienia od dwunastu łap. ;)[/QUOTE]
Ojejku nawet takie śliczne bidy trafiają... a jak jedziesz do schroniska to co tam porabiacie? prócz wyprowadzania psiurów:)

[quote name='niunka04']Evelynka co Ty tu tak rzadko ostatnio???[/QUOTE]
Nie rzadko bo prawie codziennie tylko do galeri nie mam co wrzucić :(

[quote name='Shel']Ale słodkie :D.[/QUOTE]
Niestety nie takie profesionalne jak Twoje :D

Posted

evelynka, najpierw spacerek, później powrót do boksu z psiakami, na końcu zdjęcia psiaków nowoprzybyłych, uzupełnienie kartotek (to już Pani Grazynki działka) i do domku. ;)

Posted

[quote name='Mada:)']evelynka, najpierw spacerek, później powrót do boksu z psiakami, na końcu zdjęcia psiaków nowoprzybyłych, uzupełnienie kartotek (to już Pani Grazynki działka) i do domku. ;)[/QUOTE]
To tak co tydzień macie nowe psiaki? No to macie co robić...może też kiedyś wpadnę
[quote name='bianka19']Hmm.. no to cierpliwie będziemy czekać na fotkii ;)[/QUOTE]
Nie macie innego wyjścia :)

Posted

[quote name='jolek68']słyszałam że wybierasz się na śniegowe szaleństwo to może uda się pstryknąć jakąś fotkę :)[/QUOTE]

Jeśli nie uda się dziś wspólny spacer to zdjęcia i tak będą, instrukcja już znów od rana idzie w ruch :D

Posted

Oki żebyście nie gadali że galerię zaniedbuję to was trochę zasypie zasypanymi fotkami. Dziś lekcja w wersji Makro ale bez zalecanego statywu, bo gdzie tu za psem ze statywem pomykać :D

Foch :D