Mada:) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ojej, ślicznie. Tak klimatycznie. :D A u nas w schronie był ostatnio trochę 'westowy' psiak, ale ma już domek. ;)Pozdrowienia od dwunastu łap. ;) Quote
niunka04 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Evelynka co Ty tu tak rzadko ostatnio??? Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='niunka04']ja tu czekam na mojego ulubieńca i jego śliczną chryzantemkę;)[/QUOTE] Ojojoj dzieki :D [quote name='bianka19']Jak ślicznie razem wyglądacie ;) Prześlicznie :D[/QUOTE] Dzięki [quote name='Axela_']Jest prześliczny :) Pozdrawiam ; d[/QUOTE] Witamy się i dziękujemy [quote name='bianka19']Witamy się ;):) Kiedy zimowe focie ?[/QUOTE] Oj może jutro albo w sobotę dopiero....jakoś nie mam natchnienia, jeszcze muszę coś Alexa wyskubać...:D [quote name='Mada:)']Ojej, ślicznie. Tak klimatycznie. :D A u nas w schronie był ostatnio trochę 'westowy' psiak, ale ma już domek. ;)Pozdrowienia od dwunastu łap. ;)[/QUOTE] Ojejku nawet takie śliczne bidy trafiają... a jak jedziesz do schroniska to co tam porabiacie? prócz wyprowadzania psiurów:) [quote name='niunka04']Evelynka co Ty tu tak rzadko ostatnio???[/QUOTE] Nie rzadko bo prawie codziennie tylko do galeri nie mam co wrzucić :( [quote name='Shel']Ale słodkie :D.[/QUOTE] Niestety nie takie profesionalne jak Twoje :D Quote
Mada:) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 evelynka, najpierw spacerek, później powrót do boksu z psiakami, na końcu zdjęcia psiaków nowoprzybyłych, uzupełnienie kartotek (to już Pani Grazynki działka) i do domku. ;) Quote
bianka19 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hmm.. no to cierpliwie będziemy czekać na fotkii ;) Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Mada:)']evelynka, najpierw spacerek, później powrót do boksu z psiakami, na końcu zdjęcia psiaków nowoprzybyłych, uzupełnienie kartotek (to już Pani Grazynki działka) i do domku. ;)[/QUOTE] To tak co tydzień macie nowe psiaki? No to macie co robić...może też kiedyś wpadnę [quote name='bianka19']Hmm.. no to cierpliwie będziemy czekać na fotkii ;)[/QUOTE] Nie macie innego wyjścia :) Quote
Mada:) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wyprowadzamy tylko jeden boks - 3 psy. Za mało ludzi, żeby wyprowadzac więcej. :( Quote
bianka19 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='evelynka'] Nie macie innego wyjścia :)[/QUOTE] No niestety ;) Przecież musimy się doczekać na fotki naszego ulubieńca :loveu: Quote
jolek68 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 słyszałam że wybierasz się na śniegowe szaleństwo to może uda się pstryknąć jakąś fotkę :) Quote
Evelynkaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='jolek68']słyszałam że wybierasz się na śniegowe szaleństwo to może uda się pstryknąć jakąś fotkę :)[/QUOTE] Jeśli nie uda się dziś wspólny spacer to zdjęcia i tak będą, instrukcja już znów od rana idzie w ruch :D Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='evelynka']Hey a Ty nie w szkole??[/QUOTE] Mamy ferie :multi: Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='niunka04']u nas ferie są:multi:[/QUOTE] To tak , jak u nas :D Nareszcie wolne ;) Quote
Evelynkaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ale wam dobrze, ja już nie pamiętam tych czasów :( Quote
Evelynkaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Oki żebyście nie gadali że galerię zaniedbuję to was trochę zasypie zasypanymi fotkami. Dziś lekcja w wersji Makro ale bez zalecanego statywu, bo gdzie tu za psem ze statywem pomykać :D Foch :D Quote
Recommended Posts