Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny trzeba koniecznie pomyśleć o odrobaczeniu i szczepieniach... w pierwszej kolejności... to niezbędny warunek przyjęcia ich do hotelu... a czasu mamy bardzo mało :(

Posted

z nadzieja zagladam , zeby wszystkie byly :modla::modla:mysle o tych niuniach wszystkich w noc i dzien , ech tyle biedaczkow na tym swiecie naszym .....

Posted

[quote name='ewa gonzales']Psiatka cudne ....a noce juz z przymrozkami ech:shake:co slychac cioteczki?
Witam:0,ja też się bardzo martwię o maleństwa:(,dzisiaj były trzy,jednak tego jednego nie ma:(.Sunia bardzo ich pilnuje.Rudy ponoć poleciał gdzieś za inna suńką ,z tego co mi mówiono ,to przebywa u starszego pana na posesji,tam właśnie suczka ma cieczkę:(.Czy jest szansa że przed zimą pieski będą bezpieczne:(???,maleństwom ziemia obsypuje sie do oczek,ale są na tyle dzikie że nie pozwolą sobie na czyszczenie slepek:(Pozdrawiam i czekam na wieści:)

Posted

Dzieki sliczne ze ciotenki przyszly:modla::modla:oby byly wszystkie malenstwa ! Czy ten hotelik jest juz , juz czeka na sto procent? trzeba bedzie porobic bazareczki na psiaczkowa rodzinke , o matenko ziemio zeby tylko sie udalo je zabrac wszystkie z tej norki :modla::thumbs::bigcry:

Posted

Cioteczki sprawa wygląda następująco:

Hotelik za wszystkie psy -2 dorosłe suczke i jej kolegę rudego
i 4 szczeniaki weźmie 1200zł.

Jest to bardzo dużo kwota.

Rozmawiłam ze znajomą ze Stowarzyszenia i poprosiłam , aby porozmawiała z pewną osobą , która ma działke ogrodzoną z budami czy mogłaby je wziąść.
Psy nie były by na łancuchach!
w budach by spałych .
Karmę byśmy zakupili i karmili bardzo często.

Co proponujecie?

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Noce są coraz zimniejsze a ja spać nie mogę myśląć o tych psach :([/QUOTE]
Moniczko ja też nie mogę spać po nocach:(,rano wstaję i sprawdzam czy na dworze był w nocy mróz:(,dzisiaj były samochody siwiutkie:((.Martwię się czy one zdążą ,czy nie pomarzną:(.Pozdrawiam:)

Posted

cioteczki z dzialka byloby pieknie , choc na jakis czas , jesli sie ta pani zgodzi to zalatwiajcie te dzialeczke , na jedzonko uzbieramy , zeby tylko te dziteczki nie pozamarzaly o matulu:shake: w nocy i nad ranem mroz , minus kilka stopni ....Dziewczyny zalatwiajcie jak najszybciej :modla::thumbs:

Posted

[quote name='ewa gonzales']cioteczki z dzialka byloby pieknie , choc na jakis czas , jesli sie ta pani zgodzi to zalatwiajcie te dzialeczke , na jedzonko uzbieramy , zeby tylko te dziteczki nie pozamarzaly o matulu:shake: w nocy i nad ranem mroz , minus kilka stopni ....Dziewczyny zalatwiajcie jak najszybciej :modla::thumbs:dzisiaj maleństwa się wogóle nie pokazały,nie wiem czy są wszystkie i czy nic im nie jest??:(,suńka leżała obok norki ,a Rudego spotkałam jak już wracałam ,z lasu,biegł w kierunku swojej rodzinki.fakt,noce są już mrożne,i nie wiem czy uda nam się z pieskami:(.Pozdrawiam Was dziewczynki,i dziękuję za wszelkie starania:)

Posted

pozdrawiamy ciebie postokroc ciotenki i dzieki piekne:iloveyou::iloveyou:ze karmisz te psialinki , ze sie ciotenko zajelas pieknie. ale te mroziska no nie , to normalnie sie sni po nocach:shake:zimno przerazliwe ..ech ...zycie .....zeby sie udalo maluchom z mamcia przetrwac , moze jak njaszybciej ta budka u tej pani bylaby

Posted

Jestem na zaproszenie Ewuni . Dziewczyny, chyba nie ma co sie zastawiać, tylko trzymać kciuki, żeby pani od działki się zgodziła :modla::modla:. Teraz najważniejsze powyciągać je z tej nory :( Do karmy też się postaram coś dołożyć. Trzymam kciuki :thumbs::thumbs:

Posted

:buzi::iloveyou:Marudko jak dobrze ze jestes ! matko jedyno bo juz sie sni i sni i czlek mysli calusi czas , co i jak , czy sie da zalatwic ta budke na dzialeczce, oby oby , losie spraw!Zrobimy bazarki na jedzonko i szczepienia , niechaj tylko sie babeczka zgodzi:thumbs::thumbs:

Posted

Babeczka z działki się nie zgodziła.

Mam inny pomysł.

Wszystkie cioteczki bardzo proszę aby do swoich znajomych wysyłały link do naszej rodzinki z lasu z prośbą o jakąś deklaracje stała -nawet 10zł.

Ja już spać nie mogę myśląć o tych psiakach.
Zrobie jeszcze aukcje allegro cegiełkowa ...Kto może zrobić bazarki??????

CIOTECZKI POMÓŻCIE PROSZE!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Babeczka z działki się nie zgodziła.

Mam inny pomysł.

Wszystkie cioteczki bardzo proszę aby do swoich znajomych wysyłały link do naszej rodzinki z lasu z prośbą o jakąś deklaracje stała -nawet 10zł.

Ja już spać nie mogę myśląć o tych psiakach.
Zrobie jeszcze aukcje allegro cegiełkowa ...Kto może zrobić bazarki??????

CIOTECZKI POMÓŻCIE PROSZE!!!!!!!![/QUOTE] Matko!!:((,dzisiaj była cała rodzinka ,z wyjątkiem jednego malca:(,noc była bardzo zimna i jeden z maluchów jakoś dziwnie się zachowywał.Niby stał na nogach,ale oczka mu się same zamykały i się przewracał:(.Tracę już nadzieję że te piękne istotki znajdą bezpieczne miejsce,gdzie będą miały cieplutko:(.Strach już mnie coraz większy ogarnia,jak tam jestem,bo to całkiem na uboczu,i czasem myślę że dostanę z nienacka w łeb:((,póki co ryzykuję bo wiem że bez mojej pomocy one zginą:(

Posted

:shake:Danusiu kochana ja czytalam wczesniej ..i ..nie wiedzialam nawet co mam wpisac :-(matenko ziemio ....zatkalo mnie , poprostu , Danusiu ta zimnica straszna , co robic , gdzie pisac o tymaczs , cudzik jakis niechaj sie stanie

Posted

[quote name='ewa gonzales']:shake:Danusiu kochana ja czytalam wczesniej ..i ..nie wiedzialam nawet co mam wpisac :-(matenko ziemio ....zatkalo mnie , poprostu , Danusiu ta zimnica straszna , co robic , gdzie pisac o tymaczs , cudzik jakis niechaj sie stanie
:((((,i znów wieczór,a maleństwa w norce:(,czasem już mam mętlik w głowie,bo tu jestem sama:(,tyle osób wie o problemie,ale to ja muszę je karmić i martwic się czy one dadzą radę:(,tak,można liczyć chyba tylko na cud:((

Posted

[quote name='Danusia110']:((((,i znów wieczór,a maleństwa w norce:(,czasem już mam mętlik w głowie,bo tu jestem sama:(,tyle osób wie o problemie,ale to ja muszę je karmić i martwic się czy one dadzą radę:(,tak,można liczyć chyba tylko na cud:(([/QUOTE]

Przecież nie uzbieramy 1200 zł ....trzeba do schroniska zadzwonić , mają obowiazek zabrać matkę ze szczenietami...

Posted

Boże, nawet nie wiem co napisać...:-(
nie czytałam całego wątku,nie wiem czy wszystkie psy pozwolą się złapać i nie wiem jakie tam jest schronisko ( oczywiście na 4 gwiazdki na pewno nie ma co liczyć), ale rzeczywiście może schronisko to najlepsze wyjście z tej sytuacji i systematyczne odwiedzanie psiej rodzinki...