Ladymonia0610 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ania012 napisał(a):Jeszcze raz powiem. złota z Ciebie kobieta :) Oj tam <wstydniś> Bardzo mi zależało żeby pomoc tym pieskom. I udało się:) Jak mamuska z dzieciaczkami i towarzyszem (czyli ojcem szczeniaków) bedą już w hotelu trzeba bedzie bardzo szybko szukac domków dla szczeniaków. Nastepnie idzie ojciec a na koncu matka do adopcji. Może uda się zebrać jakieś pieniązki na sterylizacje:) Quote
Danusia110 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ladymonia,poprawka!!!,są cztery szczeniaczki:),dzisiaj przyprowadziła jeszcze dwa!!!,tym razem czarniutkie:),i chyba to pieski:) Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Danusia110 napisał(a):Ladymonia,poprawka!!!,są cztery szczeniaczki:),dzisiaj przyprowadziła jeszcze dwa!!!,tym razem czarniutkie:),i chyba to pieski:) Super wieści z fundacją:lol: Ze szczeniaczkami to jednak takie sobie, bo potrzeba teraz aż 6 domków:shake: To znaczy oczywiście super, że wyprowadziła, bo przecież by nie przeżyły same, tylko czy to już wszystkie??? Może jeszcze jakąś niespodziankę ma schowaną:razz: Quote
Marinka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Psiaki, zanim trafią do hotelu muszą być odrobaczone i zaszczepione...takie są słuszne wymogi ...chodzi o zdrowie wszystkich... Pani Danusiu, czy potrafi Pani określić wielkość i przybliżoną choćby wagę psów (Suni i Rudziaka)? Quote
Danusia110 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Witam:),kurcze nie mam "dobrego oka",ale suńka to drobiazdzek,może z 7kg,a piesek jest średniej wielkości może ok 13-tu,ale to tak na oko:) Quote
Danusia110 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 w mojej galerii można je zobaczyć w całej okazałości:) Quote
Marinka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Być może dziś uda się Pani Danusi zrobić zdjęcia psiaków oddające ich wielkość Wysłałam kilka zaproszeń na wątek...może ktoś do nas dołączy Quote
rita60 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jestem Marinkaa,na ta chwile nie moge pomoc finansowo.ale moge porozsylac info,a jak rodzinka bedzie w hoteliku pooglaszac. Quote
Marinka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Rita, wielkie dzięki za obecność na wątku...myślę, że skorzystamy z Twojej oferty :) Quote
Abrakadabra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Marinkaa - dziękuję za zaproszenie -na razie zaznaczę wątek, a wieczorem dokładnie go przeczytam. Quote
Danusia110 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 kurka:((!!,nie udało mi się zmierzyć wielkości psiaków ,Rudego od dwóch dni nie ma:(,a szczeniaków dzisiaj wieczorem było tylko trzy:((,i nie wiem czy jeden ukrył się w norce ,czy mu coś się przydarzyło:((,chyba że ktoś zabrał do domu...... Quote
Ladymonia0610 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cioteczki trzeba szukac jakiegos transportu dla psiaków. Jak coś ktoś bedzie wiedział proszę o wiadomość. Narazie rozmawiam z Funia o hoteliku dla piesków:) Quote
Ania012 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Danusia110 napisał(a):kurka:((!!,nie udało mi się zmierzyć wielkości psiaków ,Rudego od dwóch dni nie ma:(,a szczeniaków dzisiaj wieczorem było tylko trzy:((,i nie wiem czy jeden ukrył się w norce ,czy mu coś się przydarzyło:((,chyba że ktoś zabrał do domu...... Danusiu nie przejmuj się na razie, nasze szczyle też nie zawsze wychodziły wszystkie. Raz jednego szczyla (Polci) nie było widać przez 3 dni, byłyśmy przekonana , że już jej nie ma. Po trzech dniach królewna raczyła się nam pokazać. Quote
Danusia110 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Rudego nadal nie ma:((już trzeci dzień:(,maleństwa są trzy:(,czwartego nie ma:(.Biedakom ziemia sypie się w oczka,bo norka się obsypuje:(.Dzisiaj jednego udało mi się złapać,jak za suńką pomykał do lasu,bałam się że za daleko się wypuści,a dzikusek z nego że narobił hałasu na całą okolicę.przytuliłam go do siebie ,wycałowałam i się uspokoił:)) Quote
rita60 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To znaczy,ze nie ma Rudego i jednego szczylka,ale mamusia i pozostałe malizny sa ? Quote
Danusia110 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 rita60 napisał(a):To znaczy,ze nie ma Rudego i jednego szczylka,ale mamusia i pozostałe malizny sa ? dokładnie tak:(,najgorsze że nie mam pojęcia co mogło się stać z maluchem:( Quote
rita60 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Danusia110']dokładnie tak:(,najgorsze że nie mam pojęcia co mogło się stać z maluchem:([/QUOTE] Pewnie tak jak pisałas,ktos zlapał malizne,oby tylko dobry człowiek...... Quote
Nadziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 :thumbs::thumbs:cudowne psiatka , matenko ziemio jak one w tej norce przezyly :shake:cud poprostu cud....kluseczki za was sercem trzymam mocnooooooo , za mamunie i tatulka , zeby sie malizna odnalazla ! dzieki piekne ze cioteczki sie zajely maluszkami , cudownie ze jest gdzie zawiezc psiateczka:multi:niechaj beda wszystkie !ja bez grosika obecnie , postaram sie wspomoc troszke , ale za jakis czas Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dziękuję Wam za przybycie na wątek - jesteście kochane Martwię się tym zniknięciem maluszka i Rudego...oby nic złego im się nie stało... Quote
Nadziejka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [FONT=Century Gothic]Cudowne malenkosci obyscie byly wszystkie wszysciutenkie :modla::thumbs::thumbs:[/FONT] Quote
Danusia110 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Century Gothic]Cudowne malenkosci obyscie byly wszystkie wszysciutenkie :modla::thumbs::thumbs:[/FONT] :(:( nie wiem co się stało:(,dzisiaj pojawił się Rudy:0,ale jeśli chodzi o maluszki to widziałam tylko jednego:( żółtego:(,wczoraj były trzy:( Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Może są chore (takie zimne teraz noce :() i zostały w norce... Dobrze, że Rudy się znalazł :) Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Rudy szczeniaczek - prawda, że piękny? Mamusia z czarnym szczeniaczkiem...cudowności :) Trzeba jeść, aby żyć :) Czarne, śliczne maleństwo Quote
Recommended Posts