Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania012 napisał(a):
Jeszcze raz powiem. złota z Ciebie kobieta :)

Oj tam <wstydniś> Bardzo mi zależało żeby pomoc tym pieskom. I udało się:)

Jak mamuska z dzieciaczkami i towarzyszem (czyli ojcem szczeniaków) bedą już w hotelu trzeba bedzie bardzo szybko szukac domków dla szczeniaków.
Nastepnie idzie ojciec a na koncu matka do adopcji.
Może uda się zebrać jakieś pieniązki na sterylizacje:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia110 napisał(a):
Ladymonia,poprawka!!!,są cztery szczeniaczki:),dzisiaj przyprowadziła jeszcze dwa!!!,tym razem czarniutkie:),i chyba to pieski:)

Super wieści z fundacją:lol:
Ze szczeniaczkami to jednak takie sobie, bo potrzeba teraz aż 6 domków:shake:
To znaczy oczywiście super, że wyprowadziła, bo przecież by nie przeżyły same, tylko czy to już wszystkie??? Może jeszcze jakąś niespodziankę ma schowaną:razz:

Posted

Psiaki, zanim trafią do hotelu muszą być odrobaczone i zaszczepione...takie są słuszne wymogi ...chodzi o zdrowie wszystkich...

Pani Danusiu, czy potrafi Pani określić wielkość i przybliżoną choćby wagę psów (Suni i Rudziaka)?

Posted

kurka:((!!,nie udało mi się zmierzyć wielkości psiaków ,Rudego od dwóch dni nie ma:(,a szczeniaków dzisiaj wieczorem było tylko trzy:((,i nie wiem czy jeden ukrył się w norce ,czy mu coś się przydarzyło:((,chyba że ktoś zabrał do domu......

Posted

Danusia110 napisał(a):
kurka:((!!,nie udało mi się zmierzyć wielkości psiaków ,Rudego od dwóch dni nie ma:(,a szczeniaków dzisiaj wieczorem było tylko trzy:((,i nie wiem czy jeden ukrył się w norce ,czy mu coś się przydarzyło:((,chyba że ktoś zabrał do domu......

Danusiu nie przejmuj się na razie, nasze szczyle też nie zawsze wychodziły wszystkie. Raz jednego szczyla (Polci) nie było widać przez 3 dni, byłyśmy przekonana , że już jej nie ma. Po trzech dniach królewna raczyła się nam pokazać.

Posted

Rudego nadal nie ma:((już trzeci dzień:(,maleństwa są trzy:(,czwartego nie ma:(.Biedakom ziemia sypie się w oczka,bo norka się obsypuje:(.Dzisiaj jednego udało mi się złapać,jak za suńką pomykał do lasu,bałam się że za daleko się wypuści,a dzikusek z nego że narobił hałasu na całą okolicę.przytuliłam go do siebie ,wycałowałam i się uspokoił:))

Posted

rita60 napisał(a):
To znaczy,ze nie ma Rudego i jednego szczylka,ale mamusia i pozostałe malizny sa ?

dokładnie tak:(,najgorsze że nie mam pojęcia co mogło się stać z maluchem:(

Posted

[quote name='Danusia110']dokładnie tak:(,najgorsze że nie mam pojęcia co mogło się stać z maluchem:([/QUOTE]
Pewnie tak jak pisałas,ktos zlapał malizne,oby tylko dobry człowiek......

Posted

:thumbs::thumbs:cudowne psiatka , matenko ziemio jak one w tej norce przezyly :shake:cud poprostu cud....kluseczki za was sercem trzymam mocnooooooo , za mamunie i tatulka , zeby sie malizna odnalazla ! dzieki piekne ze cioteczki sie zajely maluszkami , cudownie ze jest gdzie zawiezc psiateczka:multi:niechaj beda wszystkie !ja bez grosika obecnie , postaram sie wspomoc troszke , ale za jakis czas

Posted

[quote name='ewa gonzales'][FONT=Century Gothic]Cudowne malenkosci obyscie byly wszystkie wszysciutenkie :modla::thumbs::thumbs:[/FONT]
:(:( nie wiem co się stało:(,dzisiaj pojawił się Rudy:0,ale jeśli chodzi o maluszki to widziałam tylko jednego:( żółtego:(,wczoraj były trzy:(