Ania012 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):jesteś wielka:) bardzo dziękujemy!! Jutro prześle numer konta:) Pieniążki prześle jak tylko dostanę wypłatę ( do 10 powinna być) Ale te 20 to kropla w morzu..... Może ktoś niech zrobi banerki? Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Poprosiłam na nk osobę, która zajmuje się psiakami o zarejestrowanie się na dogo i podawanie informacji na bieżąco. http://nk.pl/profile/6752512/gallery/album/3/427 Quote
Danusia110 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Witam serdecznie:0jestem osobą która opiekuje się pieskami które zamieszkują w lesie,.Suńka to około 3letni piesek,ale pojawił się w lipcu tego rokusamiec:(,Rudy przemiły psiak.Dzisiaj suńka była cała przemoczonai z tego co zauważyłam wróciła do starej norki ,w której się schroniła przed deszczem.CZekam na ewentualne pytania,bo właściwie nie wiem co tu jeszcze napisać.Pozdrawiam:) Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Witamy Pani Danusiu na naszym forum :) Myślę, że wspólnymi siłami uda się nam pomóc psiakom. Wydaje mi się, że sunia potrzebuje w pierwszej kolejności DT, aby mogła przyzwyczaić się do kontaktu z człowiekiem i bycia z nim...dopiero później może trafić do adopcji. Rudy piesek jest zdaje się bardziej ufny Czy nadała im Pani imiona? Quote
Danusia110 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Marinkaa napisał(a):Witamy Pani Danusiu na naszym forum :) Myslę, że wspólnymi siłami uda się nam pomóc psiakom nie jestem zaprawiona w tym forum,mam małe problemy ,ponieważ nigdy nie korzystałam z tego typu dyskusjii:),ale może nie będzie żle:).W każdym razie jestem do dyspozycjii:) Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Danusia110 napisał(a):nie jestem zaprawiona w tym forum,mam małe problemy ,ponieważ nigdy nie korzystałam z tego typu dyskusjii:),ale może nie będzie żle:).W każdym razie jestem do dyspozycjii:) Nie będzie źle, da Pani radę :) Czy nadała Pani psiakom imiona? Quote
Danusia110 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Nie pieski jako takich imion nie mają .Suńka to ,suńka a Rudy to Rudy:),i na te imiona reagują:)troszkę mnie zmartwiło to ,że suńka schroniła się w starej norce,,podejżewam że może maleństwom coś się złego stało:,bo zawsze przebywała z nimi ,a dzisiaj czekała na mnie w starym miejscu:(.oby tak nie było:( Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Czy widziała Pani maleństwa? Czy sunia nadal je ukrywa? Quote
Ania012 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Witamy Pani Danusiu! Czy może Pani nam napisac czy udało się ustalic miejsce przebywania szczeniaków. Dziewczyny trzeba poszukać pilnie jakiegoś DT-taniego, gdyż wyadoptowanie suni która boi się ludzi może być duży problemem. Nasza sunia do dziś ufa tylko Pani Kai. Jeśli psiak jest ufny, to super! Zawsze z takim psiulem łatwiej. Tak czy inaczej nie można ich tam zostawić... Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Mogę spróbować w Zamościu dogadać się z Funią...ale to hotelik i dużo psiaków... najlepszy byłby DT, bo sunia potrzebuje indywidualnego podejścia...tak sadzę Quote
Ania012 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 indywidualny wiadomo najlepszy, ale o taki dom ciężko. Może zmienić tytuł Dramat- Sunia ze szczeniakami mieszka w leśniej norze- błagamy o DT czy coś w ten deseń Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Zrobione - Tytuł zmieniony ... może tym razem przyciągnie zainteresowanie Quote
Danusia110 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 nie wogóle ich nie widziałam:(kiedyś próbowałam iść za suńką ,ale ona się zoriętowała że ją obserwuję i stanęła w miejscu:(,i dalej już nie szła. Quote
Ania012 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [FONT=Tahoma]Cwana jest. Nasza przychodziła do nas z zupełnie inne strony. [/FONT] [FONT=Tahoma]A czy ma Pani chwile, aby przejść się po okolicy tej starej norki lub spróbować z daleka obserwować sunie. [/FONT] [FONT=Tahoma]Obawiam się, że sunia za nic sama nie pokaże miejsca gdzie są psiaki.[/FONT] Quote
Danusia110 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Suńki nie da się praktycznie obserwować.kiedy zachodzę ,to jej nie ma,muszę ją nawoływać a ona za kazdym razem przybiega z innego miejsca.jeśli chodzi o to czy mogę ją tam obserwować to powiem tak:boję się sama dłużej przebywać w lesie,miałam już nie ciekawe sytuacje:( Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Opiekowałam się w Lublinie poprzednimi szczeniakami suni i muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak ułożonymi szczeniakami. Do tego tak sprytnymi Quote
Ladymonia0610 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ah....Rudzielec jest piękny:) Zakochałam się:) Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Też myślę, że przyciągnie zainteresowanie :) Pani Danusiu wydaje mi się, ze on jest właściwie adopcyjny...mniej dziki niż sunia. Może nam Pani o nim coś napisać? Quote
Marinka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Moja deklaracja stała 20zł. Zapisałam w 1 poście :) Quote
Recommended Posts