Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to prawda:),chociaz z początku szczerzył na mnie zęby jak do niego się zbliżałam,dzisiaj sukcesywnie czeka o stałej porze na mnie na środku drogi.mało tego,skacze na mnie i bardzo się cieszy jak mnie widzi:).mogę w trakcie jedzenia zabrac mu spod mordki jedzenie i nie protestuje,dłoń wkładam mu do pyszczka a on delikaknie je z radości podgryza,jednym słowem jest słodki:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na nk napisała Pani, że sunia dziś wyglądała mizernie i nawet nie chciała jeść :-(
Mam nadzieję, że się bidulka nie rozchorowała.

Szczeniaczków nie chce pokazać, bo pewnie zapamiętała sobie jak zabierano od niej Dinę i Roksi i nie chce znów rozstawać się z dzieciaczkami

Posted

Przyszłam na zaproszenie Ladymonia. Pomóc finansowo nie mogę ,bo mam już zbyt dużo-na zdrowy rozum-deklaracji i nie mogę stać się niewypłacalna.Obiecuję zaglądać i przynajmniej podnosić wątek.

Posted

Dziewczyny czy są na dogo osoby z Bełchatowa, które mogłyby pomóc w szukaniu szczeniaków?
W zupełności rozumiem p. Danusie i nie możemy jej tak zostawić, a każdy dzień dla takiego szczylka jest b. ważny. Do tego te zimne noce!

Posted

Będziemy szukać jakiś osób....
Dziewczyny mam pomysł -ale nie wiem czy dobry.
Możemy zrobić bazarek dla piesków- co się uzbiera +nasze deklaracje opłacimy za miesiąc hoteliku.
W ciagu tych 30 dni bedziemy szukać dla szczeniaków i rudego pieska domu stałego.
Poproszę pewne Stowarzyszenie czy mogłoby zrobić aukcje cegiełkowa....
Co o tym sadzicie?

Posted

spróbujcie kochani na facebooku tam naprawdę cuda się dzieją.jest mnóstwoludzi,którzy pomogą.Proszę niech ktoś zarejestruje się na FB i pociągnie wydarzenie. Zobaczycie ludzie pomogą.

Posted

Dziewczyny jak psiaki?

Zalogowałam się na facebooku, ale jeszcze próbuje go ogarnąć. Troszkę techniki i się człowiek gubi.
Trzeba też pozapraszać ludzi, mało tu nas.

Posted

Ania012 napisał(a):
Czy ktoś może napisać fajny tekst o psiakach? Ja nie posiadam niestety takich zdolności ;(

Muszę się z Wami podzielić radością!!!,są szczeniaczki :))),dzisiaj suńka przyprowadziła je w stare miejsce.SZczeniąt jest dwie sztuki:),podobne do tatusia:)),nie wiem tylko jakiej płci:)))

Posted

Ania012 napisał(a):
Ladymonia0610 czy możesz napisać coś więcej?
Jak udało Ci się to załatwić?
Czy to dotyczy całej czwórki ?

Jestem wolontariuszką Stowarzyszenia Help Animals -poprosiłam pania prezes o pomoc.
Tak dotyczy to całej 4:)
Czekam na odpowiedz z hoteliku czy sa wolne boksy ....i trzeba bedzie załatwić jakiś transport:) i Pieski beda w hoteliku:)