Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasiaprodex']ser zanotowany i jogurt tez
wołowina nie przejdzie finansowo
a karma sucha to jaka.TYlko nie pisz z najwyzszej półki:razz:[/QUOTE]

No ja moim daję wołowinę od czwartego tygodnia, ale to jest kupa roboty bo trzeba ją skrobać nożem :razz:, biały ser troche później i raczej nie jako główny składnik diety.

Po 10 latach uczestniczenia w programie dla hodowców i karmienia Royalem uznałam, że tak się skiepścił że szkoda na niego kasy, ja daję bezzbożową Acanę, ale to ta półka której nie chcesz:oops:. W sumie dla takich piranii może być i purina, kiedyś mi przywiozłaś purinę proplan puppy - to w miarę dobra karma. Jeśli nadal masz do niej dojście to korzystaj.

Posted

Kasik, ale walnełaś " z grubej rury". Raz a dobrze :).
Ja szukam domu dla dwóch szczeniaków Ty odrazu dla 9....

Bedę zaglądać do dzieciaczków i mamusi..

Posted

[quote name='beka']Kasik, ale walnełaś " z grubej rury". Raz a dobrze :).
Ja szukam domu dla dwóch szczeniaków Ty odrazu dla 9....

Bedę zaglądać do dzieciaczków i mamusi..[/QUOTE]

Co TY dla 9-u dla 11-u
Mam jeszcze dwa pod opieka ale one bezpieczne terminowo:evil_lol:
Tak TY tylko z dwoma to mało wesoło nie chcesz troche?
Z dostawa do domu:evil_lol: razem z piłkami:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Neris']No ja moim daję wołowinę od czwartego tygodnia, ale to jest kupa roboty bo trzeba ją skrobać nożem :razz:, biały ser troche później i raczej nie jako główny składnik diety..[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::eek2::eek2::eek2::eek::crazyeye:

[quote name='Neris']Po 10 latach uczestniczenia w programie dla hodowców i karmienia Royalem uznałam, że tak się skiepścił że szkoda na niego kasy, ja daję bezzbożową Acanę, ale to ta półka której nie chcesz:oops:. W sumie dla takich piranii może być i purina, kiedyś mi przywiozłaś purinę proplan puppy - to w miarę dobra karma. Jeśli nadal masz do niej dojście to korzystaj.[/QUOTE]

niestety zrodełko wyschło:-(

Posted

[quote name='kasiaprodex']Co TY dla 9-u dla 11-u
Mam jeszcze dwa pod opieka ale one bezpieczne terminowo:evil_lol:
Tak TY tylko z dwoma to mało wesoło nie chcesz troche?
Z dostawa do domu:evil_lol: razem z piłkami:oops::oops::oops:[/QUOTE]

Ja chcę!!!
Ale tylko te piłki, bez dodatków. :p

Posted

[quote name='beka']O matko to jeszcze je masz?? Chyba nie wozisz ich cały czas w samochodzie :eviltong:?[/QUOTE]

a leżą i czekaja na okazje w piwnicy. W samochdzie to teraz jezdzi na stałe wyposazenie pt klatka, obroze,smycz i kagańce i karma dla psów i kotów.

no to jak ile szczeniaków chcesz?Możesz jeszcze wybrać:evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Ja chcę!!!
Ale tylko te piłki, bez dodatków. :p[/QUOTE]

nie ma tak łatwo.
Teraz promocja piłka no moze byc kilka a do tego gratisik malutki, rozbrykany i srajacy wszedzie szczeniak.:evil_lol:
Przyszykowac zestawik na sobote? a moze ze dwa aby nie było smutno:evil_lol:

Posted

[quote name='enia']podnosze psią rodzinke,
to jak w końcu mama sunia się nazywa?:razz:[/QUOTE]

czekamy na propozycje.
Osoba ktora wygra dostanie prezencik pod postacia szczeniaczka i bedzie miała mozliwośc sama go wybrać.:evil_lol:

Posted

[quote name='kasiaprodex']czekamy na propozycje.
Osoba ktora wygra dostanie prezencik pod postacia szczeniaczka i bedzie miała mozliwośc sama go wybrać.:evil_lol:[/QUOTE]

to ja sie nie licytuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kasiaprodex']czekamy na propozycje.
Osoba ktora wygra dostanie prezencik pod postacia szczeniaczka i bedzie miała mozliwośc sama go wybrać.:evil_lol:[/QUOTE]
to ja proponuje Nana, pewnie jeszcze wiele imion padnie więc nie liczę na wygraną......:p
Kasiu a jak sunia do ludzi, do psów i w ogóle jak się zachowuje? ona jeszcze karmi? bo na fotach tragicznie wyglądaja jej cycule.......

Posted

[quote name='andzia69']ale wiesz, że kto wygra konkurs na imię bierze 2 maluchy?:eviltong::diabloti:
nie strasz -Kasia obiecała tylko jednego:razz:

Posted

[quote name='agusiazet']Kurczę, aż dwa? Gdybym mogła wzięłabym wszystkie, ale niestety. A w ogóle, to ile maluszki mają?[/QUOTE]

5-6 tyg. ponoć....

a jakby jakieś ktosie wzięły choć po 2 szczylki na dt to by było dopiero fajnie:p się rozmarzyłam....