kasiaprodex Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Byłam.Nie dostałaś odpowiedzi? Quote
Neris Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kasiaprodex']ser zanotowany i jogurt tez wołowina nie przejdzie finansowo a karma sucha to jaka.TYlko nie pisz z najwyzszej półki:razz:[/QUOTE] No ja moim daję wołowinę od czwartego tygodnia, ale to jest kupa roboty bo trzeba ją skrobać nożem :razz:, biały ser troche później i raczej nie jako główny składnik diety. Po 10 latach uczestniczenia w programie dla hodowców i karmienia Royalem uznałam, że tak się skiepścił że szkoda na niego kasy, ja daję bezzbożową Acanę, ale to ta półka której nie chcesz:oops:. W sumie dla takich piranii może być i purina, kiedyś mi przywiozłaś purinę proplan puppy - to w miarę dobra karma. Jeśli nadal masz do niej dojście to korzystaj. Quote
beka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kasik, ale walnełaś " z grubej rury". Raz a dobrze :). Ja szukam domu dla dwóch szczeniaków Ty odrazu dla 9.... Bedę zaglądać do dzieciaczków i mamusi.. Quote
kasiaprodex Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='beka']Kasik, ale walnełaś " z grubej rury". Raz a dobrze :). Ja szukam domu dla dwóch szczeniaków Ty odrazu dla 9.... Bedę zaglądać do dzieciaczków i mamusi..[/QUOTE] Co TY dla 9-u dla 11-u Mam jeszcze dwa pod opieka ale one bezpieczne terminowo:evil_lol: Tak TY tylko z dwoma to mało wesoło nie chcesz troche? Z dostawa do domu:evil_lol: razem z piłkami:oops::oops::oops: Quote
beka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 O matko to jeszcze je masz?? Chyba nie wozisz ich cały czas w samochodzie :eviltong:? Quote
kasiaprodex Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Neris']No ja moim daję wołowinę od czwartego tygodnia, ale to jest kupa roboty bo trzeba ją skrobać nożem :razz:, biały ser troche później i raczej nie jako główny składnik diety..[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::eek2::eek2::eek2::eek::crazyeye: [quote name='Neris']Po 10 latach uczestniczenia w programie dla hodowców i karmienia Royalem uznałam, że tak się skiepścił że szkoda na niego kasy, ja daję bezzbożową Acanę, ale to ta półka której nie chcesz:oops:. W sumie dla takich piranii może być i purina, kiedyś mi przywiozłaś purinę proplan puppy - to w miarę dobra karma. Jeśli nadal masz do niej dojście to korzystaj.[/QUOTE] niestety zrodełko wyschło:-( Quote
Neris Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kasiaprodex']Co TY dla 9-u dla 11-u Mam jeszcze dwa pod opieka ale one bezpieczne terminowo:evil_lol: Tak TY tylko z dwoma to mało wesoło nie chcesz troche? Z dostawa do domu:evil_lol: razem z piłkami:oops::oops::oops:[/QUOTE] Ja chcę!!! Ale tylko te piłki, bez dodatków. :p Quote
kasiaprodex Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='beka']O matko to jeszcze je masz?? Chyba nie wozisz ich cały czas w samochodzie :eviltong:?[/QUOTE] a leżą i czekaja na okazje w piwnicy. W samochdzie to teraz jezdzi na stałe wyposazenie pt klatka, obroze,smycz i kagańce i karma dla psów i kotów. no to jak ile szczeniaków chcesz?Możesz jeszcze wybrać:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Neris']Ja chcę!!! Ale tylko te piłki, bez dodatków. :p[/QUOTE] nie ma tak łatwo. Teraz promocja piłka no moze byc kilka a do tego gratisik malutki, rozbrykany i srajacy wszedzie szczeniak.:evil_lol: Przyszykowac zestawik na sobote? a moze ze dwa aby nie było smutno:evil_lol: Quote
Neris Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Coś się wyrywna zrobiłaś :cool3:, a jaka pomysłowa!!!! Quote
enia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 podnosze psią rodzinke, to jak w końcu mama sunia się nazywa?:razz: Quote
kasiaprodex Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='enia']podnosze psią rodzinke, to jak w końcu mama sunia się nazywa?:razz:[/QUOTE] czekamy na propozycje. Osoba ktora wygra dostanie prezencik pod postacia szczeniaczka i bedzie miała mozliwośc sama go wybrać.:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Neris']Coś się wyrywna zrobiłaś :cool3:, a jaka pomysłowa!!!![/QUOTE] takosik mnie ostatnio oświeciło Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='kasiaprodex']czekamy na propozycje. Osoba ktora wygra dostanie prezencik pod postacia szczeniaczka i bedzie miała mozliwośc sama go wybrać.:evil_lol:[/QUOTE] to ja sie nie licytuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
enia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='kasiaprodex']czekamy na propozycje. Osoba ktora wygra dostanie prezencik pod postacia szczeniaczka i bedzie miała mozliwośc sama go wybrać.:evil_lol:[/QUOTE] to ja proponuje Nana, pewnie jeszcze wiele imion padnie więc nie liczę na wygraną......:p Kasiu a jak sunia do ludzi, do psów i w ogóle jak się zachowuje? ona jeszcze karmi? bo na fotach tragicznie wyglądaja jej cycule....... Quote
Neris Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 MIMBLA :diabloti: imię piękne i raczej z nim nie wygram... Quote
agusiazet Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja proponuję Katia dla mamusi, chyba wiadomo na czyją cześć! Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agusiazet']Ja proponuję Katia dla mamusi, chyba wiadomo na czyją cześć![/QUOTE] ale wiesz, że kto wygra konkurs na imię bierze 2 maluchy?:eviltong::diabloti: Quote
enia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='andzia69']ale wiesz, że kto wygra konkurs na imię bierze 2 maluchy?:eviltong::diabloti: nie strasz -Kasia obiecała tylko jednego:razz: Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='enia']nie strasz -Kasia obiecała tylko jednego:razz: ale drugi idzie w pakiecie jako gratis:diabloti: plus piłeczki:eviltong: Quote
agusiazet Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kurczę, aż dwa? Gdybym mogła wzięłabym wszystkie, ale niestety. A w ogóle, to ile maluszki mają? Quote
Neris Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Moim skromnym zdaniem prowadzi Enia :p. Nanna to była ta sunia z Piotrusia Pana, prawda? Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agusiazet']Kurczę, aż dwa? Gdybym mogła wzięłabym wszystkie, ale niestety. A w ogóle, to ile maluszki mają?[/QUOTE] 5-6 tyg. ponoć.... a jakby jakieś ktosie wzięły choć po 2 szczylki na dt to by było dopiero fajnie:p się rozmarzyłam.... Quote
Agata69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pepa. Jesli wygram, wygraną podaruję mojej idolce Emilii2280.:evil_lol: Quote
Recommended Posts