Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']:multi::multi::multi: udało się! jedna malizna będzie miała domek!:multi::multi::multi:

Kasiaprodex - pani Marzenka czeka na swoje szczescie - to ze zdjecia po prawej!

:multi::multi::multi:

jutro beda zakupione obroże.Kazda w innym kolorze aby te szczeniory pozaznaczać i oczywiscie sesji zdjeciowej juz nie odpuszcze:mad::mad::mad:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Jesteśmy umowione na sobote przyszła po południu. Sunia bedzie jeszcze raz odrobaczona zachipowana. Taka elegancka jak na dziewczyne przystało. Szczepienia tez juz wstepnie umówione.

czyli sunia pojedzie dopiero w następna sobotę? czyli wszystko ustalone:p

no to jeszcze "tylko" 8 domków:-(

Posted

wcale nie 8:multi:
1 jeszcze zarezerwowany
1 poszedł

to jeszcze 6

z czego w sprawie 2 sa rozmowy.Jezeli sie niuniek spodoba to bedzie potrzebna wizyta przed adopcyjna i transport Radom.

a jeden to byłby miejscowy

czyli (nie zapeszac) to by pozostały 4 sunie.

pożniej wstawie zdjecia jak jest mordowana kaczka przez sunie co ma jechac do Nadarzyna:mad:
nie beda drastyczne bo to kaczka pluszowa:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Kasiaprodex...czy kontaktowałaś się z p. Marzenką? bo dzwoniła do mnie dzisiaj....kupiła już miseczki, wyprawka też przygotowana....tylko kontaktu brak...

Andzia69

prosze przeslij mi e-maila do pMarzeny to wysle jej jeszcze troche zdjec.
Zapomnialam zapytac

Posted

[quote name='evita.']Tak na szybko allegro dla psiej rodzinki:
***Skazani na śmierć- 9 szczeniaków i ich mama* (803321536) - Aukcje internetowe Allegro
P.S. Tekst autorstwa Enii :)

dzieki Ciotki za alegro bo praktycznie wszystkie zapytania to własnie stad.

Moja goraca prosba o zdjecie drugiego zdjecia bo tam sa pieski juz zarezerwowane . Maja swoje domki tylko czekaja na chipowanie i szczepienie.

Posted

[quote name='andzia69']a może wstawisz tu aktualne zdjęcia maluchów jak masz?

podaję e-maila do p. Marzenki;

[email protected]

tak tak wstawie tylko ja tak latam to tu to tam. Sama juz nie daje rady.
Szukam o mapach dogo osb z radomia Bartoszyc do wizyt przedadopcyjnych a tu patrze ze tak szybko Bartoszyce mi sie pokazały na wątku ale czy cioteczka sprawdzi domek? a moze kgos poleci do sprawdzenia. Plissssssss

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Poszukiwane osoby do wizyty przedadopcyjnej w Radomiu oraz w Bartoszycach.Szansa dla szczeniaczków

Obawiam się, ze w tych Bartoszycach będzie ciężko:shake: to jest strasznie daleko od jakiegokolwiek większego miasta:-( prawie pod ruską granicą...

W Radomiu to nie ma sprawy - mam kogoś poprosić? czy znajdziesz?

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Poszukiwane osoby do wizyty przedadopcyjnej w Radomiu oraz w Bartoszycach.Szansa dla szczeniaczków

Wysyłałam do Pani prywatną wiadomość, nie wiem czy doszła bo nie otrzymałam odpowiedzi. Pisałam, że to moja mama wczoraj dzwoniła z Bartoszyc w sprawie adopcji jednej z suczek, i czy jeżeli nie znajdzie się ktos kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna to nie będziemy mogli adoptować szczeniaczka?

Posted

Czyli Bartoszyce - to domek prawie dogomaniacki?:p Himena - a ty tam mieszkasz czy gdzies indziej? bo jak tam to przecież nie będziemy prosić Ciebie o wizytację domu twojej mamy:lol:

Posted

Himena007 napisał(a):
Wysyłałam do Pani prywatną wiadomość, nie wiem czy doszła bo nie otrzymałam odpowiedzi. Pisałam, że to moja mama wczoraj dzwoniła z Bartoszyc w sprawie adopcji jednej z suczek, i czy jeżeli nie znajdzie się ktos kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna to nie będziemy mogli adoptować szczeniaczka?

własnie przed chwila wysłałam odpowiedz.
Sytuacja dośc dziwna i troche niezreczna. Sama nie wiem co teraz robic:crazyeye:

Posted

andzia69 napisał(a):
Czyli Bartoszyce - to domek prawie dogomaniacki?:p Himena - a ty tam mieszkasz czy gdzies indziej? bo jak tam to przecież nie będziemy prosić Ciebie o wizytację domu twojej mamy:lol:

Tak, mieszkam razem z mamą

Posted

Patrzcie sie Ciotki i przygladajecie jaki los czeka domy w Nadarzynie i Bartoszycach:evil_lol:

Morderczynie kaczek:mad::mad::mad:

a takie to to niewiniatka
(wstazeczka dla zaznaczenia co to za typek:razz:)

i drugie niewinne