justysiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wyslalam zdjecia do znajomych, moze chociaz tymczas sie uda:oops: Quote
kasiaprodex Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='andzia69']:multi::multi::multi: udało się! jedna malizna będzie miała domek!:multi::multi::multi: Kasiaprodex - pani Marzenka czeka na swoje szczescie - to ze zdjecia po prawej! :multi::multi::multi: jutro beda zakupione obroże.Kazda w innym kolorze aby te szczeniory pozaznaczać i oczywiscie sesji zdjeciowej juz nie odpuszcze:mad::mad::mad: Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kasia - kiedy pojedziecie z małą do pani? Quote
kasiaprodex Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 chciałabym w sobote lub niedziele. Tylko maluchy nie były szczepione bo robale z nich tonami wychodziły wiec trzeba było sie pozbyc dodatkowych gęb do karmienia.:angryy: Quote
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kasiaprodex...czy kontaktowałaś się z p. Marzenką? bo dzwoniła do mnie dzisiaj....kupiła już miseczki, wyprawka też przygotowana....tylko kontaktu brak... Quote
kasiaprodex Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Jesteśmy umowione na sobote przyszła po południu. Sunia bedzie jeszcze raz odrobaczona zachipowana. Taka elegancka jak na dziewczyne przystało. Szczepienia tez juz wstepnie umówione. Quote
andzia69 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 kasiaprodex napisał(a):Jesteśmy umowione na sobote przyszła po południu. Sunia bedzie jeszcze raz odrobaczona zachipowana. Taka elegancka jak na dziewczyne przystało. Szczepienia tez juz wstepnie umówione. czyli sunia pojedzie dopiero w następna sobotę? czyli wszystko ustalone:p no to jeszcze "tylko" 8 domków:-( Quote
kasiaprodex Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wcale nie 8:multi: 1 jeszcze zarezerwowany 1 poszedł to jeszcze 6 z czego w sprawie 2 sa rozmowy.Jezeli sie niuniek spodoba to bedzie potrzebna wizyta przed adopcyjna i transport Radom. a jeden to byłby miejscowy czyli (nie zapeszac) to by pozostały 4 sunie. pożniej wstawie zdjecia jak jest mordowana kaczka przez sunie co ma jechac do Nadarzyna:mad: nie beda drastyczne bo to kaczka pluszowa:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Potrzebna wizyta przedadopcyjna w Bartoszycach to jeszcze za Olsztynem. Kto z tamtych stron? Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 andzia69 napisał(a):Kasiaprodex...czy kontaktowałaś się z p. Marzenką? bo dzwoniła do mnie dzisiaj....kupiła już miseczki, wyprawka też przygotowana....tylko kontaktu brak... Andzia69 prosze przeslij mi e-maila do pMarzeny to wysle jej jeszcze troche zdjec. Zapomnialam zapytac Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='evita.']Tak na szybko allegro dla psiej rodzinki: ***Skazani na śmierć- 9 szczeniaków i ich mama* (803321536) - Aukcje internetowe Allegro P.S. Tekst autorstwa Enii :) dzieki Ciotki za alegro bo praktycznie wszystkie zapytania to własnie stad. Moja goraca prosba o zdjecie drugiego zdjecia bo tam sa pieski juz zarezerwowane . Maja swoje domki tylko czekaja na chipowanie i szczepienie. Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a może wstawisz tu aktualne zdjęcia maluchów jak masz? podaję e-maila do p. Marzenki; [email protected] Quote
Himena007 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobiłam ogłoszenie psiaczkom [FONT=Calibri]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2529715_skazani_na_smierc_9_szczeniaczkow_i_ich.html[/FONT] i jeszcze na spacerek.net i eoferty.com.pl Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='andzia69']a może wstawisz tu aktualne zdjęcia maluchów jak masz? podaję e-maila do p. Marzenki; [email protected] tak tak wstawie tylko ja tak latam to tu to tam. Sama juz nie daje rady. Szukam o mapach dogo osb z radomia Bartoszyc do wizyt przedadopcyjnych a tu patrze ze tak szybko Bartoszyce mi sie pokazały na wątku ale czy cioteczka sprawdzi domek? a moze kgos poleci do sprawdzenia. Plissssssss Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Poszukiwane osoby do wizyty przedadopcyjnej w Radomiu oraz w Bartoszycach.Szansa dla szczeniaczków Quote
Agata69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ładnie działacie, cicho, bez bicia piany, po prostu praca. Wysłałam 40 zł z bazarku. Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 kasiaprodex napisał(a):Poszukiwane osoby do wizyty przedadopcyjnej w Radomiu oraz w Bartoszycach.Szansa dla szczeniaczków Obawiam się, ze w tych Bartoszycach będzie ciężko:shake: to jest strasznie daleko od jakiegokolwiek większego miasta:-( prawie pod ruską granicą... W Radomiu to nie ma sprawy - mam kogoś poprosić? czy znajdziesz? Quote
bullterrierka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Radom melduje się na wątku ;) Wyśle Ci nr tel.na PW Quote
Himena007 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 kasiaprodex napisał(a):Poszukiwane osoby do wizyty przedadopcyjnej w Radomiu oraz w Bartoszycach.Szansa dla szczeniaczków Wysyłałam do Pani prywatną wiadomość, nie wiem czy doszła bo nie otrzymałam odpowiedzi. Pisałam, że to moja mama wczoraj dzwoniła z Bartoszyc w sprawie adopcji jednej z suczek, i czy jeżeli nie znajdzie się ktos kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna to nie będziemy mogli adoptować szczeniaczka? Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czyli Bartoszyce - to domek prawie dogomaniacki?:p Himena - a ty tam mieszkasz czy gdzies indziej? bo jak tam to przecież nie będziemy prosić Ciebie o wizytację domu twojej mamy:lol: Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Himena007 napisał(a):Wysyłałam do Pani prywatną wiadomość, nie wiem czy doszła bo nie otrzymałam odpowiedzi. Pisałam, że to moja mama wczoraj dzwoniła z Bartoszyc w sprawie adopcji jednej z suczek, i czy jeżeli nie znajdzie się ktos kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna to nie będziemy mogli adoptować szczeniaczka? własnie przed chwila wysłałam odpowiedz. Sytuacja dośc dziwna i troche niezreczna. Sama nie wiem co teraz robic:crazyeye: Quote
Himena007 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 andzia69 napisał(a):Czyli Bartoszyce - to domek prawie dogomaniacki?:p Himena - a ty tam mieszkasz czy gdzies indziej? bo jak tam to przecież nie będziemy prosić Ciebie o wizytację domu twojej mamy:lol: Tak, mieszkam razem z mamą Quote
kasiaprodex Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Patrzcie sie Ciotki i przygladajecie jaki los czeka domy w Nadarzynie i Bartoszycach:evil_lol: Morderczynie kaczek:mad::mad::mad: a takie to to niewiniatka (wstazeczka dla zaznaczenia co to za typek:razz:) i drugie niewinne Quote
Recommended Posts