Agata69 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Słodkie te psiątka, mam nadzieję, że ludzie wiedza o późniejszych sterylkach? Quote
Himena007 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Prześliczne pieseczki, super zdjęcia Quote
evita. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Wznowiłam allegro psiaczkom, bo poprzednie już się skończyło: ***Skazani na śmierć- 9 szczeniaków i ich mama* (820116578) - Aukcje internetowe Allegro P.S. Dajcie znac czy coś zmienic, poprawic itp. ;) Quote
agnieszka24 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Evita. nie wiem czy nie powinnaś usunąć słowa "chartytatywna". Mogą się przyczepić do tego i usunąć aukcję. Quote
evita. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 agnieszka24 napisał(a):Evita. nie wiem czy nie powinnaś usunąć słowa "chartytatywna". Mogą się przyczepić do tego i usunąć aukcję. Oki. Nigdy nie miałam z tym problemu, bo piszę tak przy kazdej aukcji, ale nie ma sprawy- wykasuję ten zwrot- bo lepiej dmuchac na zimne ;) Quote
lilith27 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ciotka lilith melduje się jako druga radomianka beatka kazała.............. cięzko było przebrnąć przez wątek emilia idzie ostro po bandzie (w mojej ocenie nie pierwszy raz ociera się o występek) Camara - brawo, ................czemu nikt wcześniej tego nie zauważył? kasia brawo ............. Agata brawo............. psy piękne........ piękna suczka........piękny pyszczek....jak landryneczka.......... Quote
Agata69 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziewczyny, poróbcie zdjęcia suni i już ja ogłaszać. Quote
Himena007 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Agata69 napisał(a):Dziewczyny, poróbcie zdjęcia suni i już ja ogłaszać. Jeśli będzie potrzebna pomoc w ogłaszaniu to ja oczywiście się zgłaszam. Naprawdę nie rozumiem jak ktoś mógł ją tak potraktować i wyrzucić wraz z maluszkami:placz: Quote
andzia69 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Agata69 napisał(a):Dziewczyny, poróbcie zdjęcia suni i już ja ogłaszać. Agatko - zdjęcia suni są chyba na pierwszej stronie - są dosc ładne i "wymowne" - może ktoś się ulituje:-( Kasia - napisz, które jeszcze szukają domków - Himena - a która jest "twoja"? Quote
Himena007 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ,,Moja" jest ta ślicznotka co jest na stronie 5 na pierwszym zdjęciu po lewej stronie. Już wszystko w domku przygotowane na jej przyjazd. Czekamy tylko na telefon w sprawie ustalenia szczegółów. Nie mozemy się już doczekać naszego maleństwa Quote
andzia69 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Himena007'],,Moja" jest ta ślicznotka co jest na stronie 5 na pierwszym zdjęciu po lewej stronie. Już wszystko w domku przygotowane na jej przyjazd. Czekamy tylko na telefon w sprawie ustalenia szczegółów. Nie mozemy się już doczekać naszego maleństwa to zdjęcie? to są pieski - a ty chyba pytałaś o sunię:oops: Quote
Himena007 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zapomniałam dopisać, że pierwsze zdjęcie z postu na którym sa suczynki Quote
bullterrierka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 lilith27 napisał(a):ciotka lilith melduje się jako druga radomianka beatka kazała.............. cięzko było przebrnąć przez wątek emilia idzie ostro po bandzie (w mojej ocenie nie pierwszy raz ociera się o występek) Camara - brawo, ................czemu nikt wcześniej tego nie zauważył? kasia brawo ............. Agata brawo............. psy piękne........ piękna suczka........piękny pyszczek....jak landryneczka.......... jak dobrze,że jesteś cioteczko:loveu: Kasiu kiedy mamy sprawdzać domek w Radomiu? Quote
bullterrierka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 dogo zmienione :( ledwo wątek znalazłam... Quote
andzia69 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 no masakra....brzydkie i do d..y teraz jest... Co tam u maluszków? P. Marzenka do mnie dzisiaj pisała, że już wszystko naszykowane, w sobotę świeże zarełko ma naszykować dla malizny:) Quote
kasiaprodex Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Nareszcie znalazłam. Nie podoba mi sie teraz dogo. Radom dzis z Beatką uzgodniony. Zobaczymy jak wypadnie wizyta. Mam nadzieje ze dobrze. Kurcze ze te Bartoszyce tak daleko.Tyle nas jest ze moze wspolnie jakos zalatwimy transporcik. Co do suni mamusi nowe zdjecia tez sa. Strasznie jest zazdrosna. Jak ją to głaskac można ile wlezie ale jak innego siersciucha o tego juz za wiele.Cycunie troche mniejsze. Quote
kasiaprodex Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 andzia69 napisał(a):no masakra....brzydkie i do d..y teraz jest... Co tam u maluszków? P. Marzenka do mnie dzisiaj pisała, że już wszystko naszykowane, w sobotę świeże zarełko ma naszykować dla malizny:) Owszem na sobote. tak wstepnie po południu ale sie jeszcze mamy zdzwonic.Miałam wysłac zdjecia "tej potwory" ale oczywiscie necik musiał pasc. Quote
kasiaprodex Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Agata69 napisał(a):Słodkie te psiątka, mam nadzieję, że ludzie wiedza o późniejszych sterylkach? sterylka to podstawa Quote
Himena007 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Znalazłam wątek transportowy. Może by poprosić kogos stąd o transport z Warszawy do Olsztyna? a do Olsztyna to my juz z mamą podjedziemy, albo ewentualnie do Kętrzyna, Lidzbarka czy Dobrego Miasta. http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=1 Albo może napisac tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62304 Quote
andzia69 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Kasia - z niebieskiego forum jest osoba chętna na sunię po prawej: (kurna - jak się teraz wkleja zdjęcia???) Quote
kasiaprodex Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='andzia69']Kasia - z niebieskiego forum jest osoba chętna na sunię po prawej: (kurna - jak się teraz wkleja zdjęcia???) super. Tylko ja tam nie działam.Czy jest mozliwośc aby ktos ta adopcje popilotował? Czy to jakas nowa osoba czy stary forumowicz Quote
andzia69 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 nowy forumowicz - chciała wziaść szczylka z Tomaszowa, ale ktos go zabrał ze schroniska, zanim dziewczyny coś tam z transportem załatwiły. Kobita ma już sunię astkę - chyba 12 letnią...zobaczymy czy ją dobrze zrozumiałam czy to o tą sunię chodziło - czekam az mi odpowie... napisała tak na założonym przez siebie wątku: "Interesuje mnie psiak w wieku 2-4 miesięcy. starsze nie wchodzą w rachubę gdyż mam już w domku 12-letnią Pit bullke. Jeżeli nie będzie żadnej bidulki, która potrzebuje pomocy w okolicach Lublina to maksymalna odległośc jaką jestem w stanie przebyć po psiaka to 150 km od Lublina. Jeżeli chodzi o pleć to nie ma żadnej różnicy czy będzie to piesio czy sunia." w razie co to mamy tam kogoś do sprawdzenia - nie martw nic;) Quote
andzia69 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='Himena007']Znalazłam wątek transportowy. Może by poprosić kogos stąd o transport z Warszawy do Olsztyna? a do Olsztyna to my juz z mamą podjedziemy, albo ewentualnie do Kętrzyna, Lidzbarka czy Dobrego Miasta. http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=1 Albo może napisac tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62304 Himena - jeśli zależy wam na psiaku możecie skorzystać z PKS - na transport okazjonalny czeka się czasem długo, no chyba, że zapłacicie za transport to mozemy kogos poszukać, kto pojedzie za zwrotem kosztow transportu... Połączenia na trasie : BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.CENTRALNY Opisy oznaczeń kursów zobaczysz po ich wskazaniu Trasę kursu zobaczysz klikając w relację Odjazd Przyjazd Oznaczenia Relacja 5:0010:41U P BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.ZACHODNI przez OLSZTYN 12:0517:46U m P BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.ZACHODNI przez OLSZTYN BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.ZACHODNI Opisy oznaczeń kursów zobaczysz po ich wskazaniu Trasę kursu zobaczysz klikając w relację Odjazd Przyjazd Oznaczenia Relacja 5:0010:47U P BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.ZACHODNI przez OLSZTYN 11:0016:105 + U m BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.ZACHODNI 12:0517:52U m P BARTOSZYCE - WARSZAWA DW.ZACHODNI przez OLSZTYN a z powrotem wygląda to tak: Połączenia na trasie : WARSZAWA DW.ZACHODNI - BARTOSZYCE Opisy oznaczeń kursów zobaczysz po ich wskazaniu Trasę kursu zobaczysz klikając w relację Odjazd Przyjazd Oznaczenia Relacja 12:3018:10U P WARSZAWA DW.ZACHODNI - BARTOSZYCE przez OLSZTYN 17:4523:005 + U m WARSZAWA DW.ZACHODNI - BARTOSZYCE 19:451:25U m P WARSZAWA DW.ZACHODNI - BARTOSZYCE przez OLSZTYN Quote
kasiaprodex Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Andzia69 jestes niezastapiona. Zreszta wszystkie Ciotki sa super. Dzieki bardzo za pomoc. Co te biedne szczylki by zrobiły bez Was. W pierwszym poście zamieściłam szczylki szukające domu. Mam nadzieje ze Radom nie sprawi psikusa i nie bede musiała zamieszczac jeszcze jednego zdjecia Quote
Recommended Posts