Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis byłam u klusek.
Kluski to dobra nazwa ich obecnego stanu.
Mamusia tez niczego sobie .Juz kosteczek nie policzymy. To taka zazdrosna zołza i szczypawka.Tylko ona do głaskania.
Całe towarzystwo zdrowe i szukające domków.

Komu moge przesłać zdjecia do wklejenia na watku bo mnie zaraz ku.. wezmie.

Lubelska niunia

• 2 weeks later...
Posted

Jestem jestem tylko tyle na głowie ze nie wiem w co rączki włożyc

Domu szukajajeszcze dwa szczeniaczki : sunia i piesek oraz ich mamusia.
Piesekiem jest zainteresowana pewna pani ale nie wiadomo co jeszcze z tego bedzie.

Posted

Niestety wszyscy pytali o szczeniki. Miedzy czasie poszła inna astka bardziej spokojna i do kotów.
Ta jest bardzo zazdrosna i na kotach nie sprawdzana i chyba nie bede ryzykowac.
Sunia została wczoraj ciachnieta bo dopiero teraz zdrowotnosc pozwoliła. Nie to ze była chora ale ta jej szczupłośc i cycunie. Teraz dziewczyna wyglada tak zdrowo. A zaczepialska ze ho ho ho.
Można ja ogłaszac jak najbardziej.

Posted

Mamusia na pewno znajdzie nowy kochający domek :) A Lunka (jedna z suń ) jest u mnie w Lublinie :) Jest tu parę jej fotek :) Niebawem dodam kilka nowych fotek. Lunka rośnie i rozwija się prawidłowo. Rozrabia strasznie i męczy moją drugą sunię Mulan (już babcię z resztą ) Pozdrawiamy :)

Posted

Kasia - napisz gdzie sunia ma robione ogłoszenia - bedzie łatwiej :) no i dobrze by było jakiś opisik suni, jej charakteru (może coś się zmieniło) oraz kontakt do ogłoszeń dać w 1 poście, żeby ktoś, kto chciałby pomóc w ogłaszaniu nie musiał latać jak kot z pęcherzem po całym watku:)

Posted

Wczoraj minęły dwa miesiące jak Negrusia mieszka u mnie.
Bardzo pokochałam ją przez ten czas. Nie mogę się nadziwić jej inteligencji, umie już dawać łapkę, siadać i kłaść się na komendę, oprócz tego, że kładzie się i siada na komendę nauczyłam ją czegoś takiego, że jak siedzi obok mnie i ja wyciągnę noge do przodu to ona się kładzie, a jak cofnę z powrotem to siada i tak możemy w kółko i nauka tego zajęła nam tylko 3 dni i nie ćwiczyłyśmy tego po kilka godzin tylko po kilka minut 4 razy dziennie po kilka minut, a dawania łapki nauczyła się w jeden dzień i juz wystarczy, że wyciągnę reke to jej łapka natychmiast ląduje na mojej dłoni. Negra bardzo chętnie się uczy, widzę, że sprawia jej to przyjemność, mi z reszta też.