Agata69 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Sk......... . Z tą wsia to trzeba w końcu coś zrobić, zainteresować media albo co. Ja już też nie mam siły. Quote
kasiaprodex Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Dzis byłam u klusek. Kluski to dobra nazwa ich obecnego stanu. Mamusia tez niczego sobie .Juz kosteczek nie policzymy. To taka zazdrosna zołza i szczypawka.Tylko ona do głaskania. Całe towarzystwo zdrowe i szukające domków. Komu moge przesłać zdjecia do wklejenia na watku bo mnie zaraz ku.. wezmie. Lubelska niunia Quote
andzia69 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wstaw aktualne zdjecia tych co szukaja domów to przekleję na niebieskie forum:( ech...do d..y to wszystko... Quote
andzia69 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 nic nie wiem...Kasiaprodex się nie odzywa:( Quote
kasiaprodex Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Jestem jestem tylko tyle na głowie ze nie wiem w co rączki włożyc Domu szukajajeszcze dwa szczeniaczki : sunia i piesek oraz ich mamusia. Piesekiem jest zainteresowana pewna pani ale nie wiadomo co jeszcze z tego bedzie. Quote
andzia69 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kasia - wklej zdjęcia aktualne i mamusi i maluchów, bo to juz spoore psiury są... Quote
kasiaprodex Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 oj tak szczeniaki juz duze takie jak w nowych domkach. Postaram sie wkleic zdjecia mamusi a o maluchach na razie nie bede wspominac aby nie zapeszyc Quote
Agata69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Fajna ta sunia. Rozumiem, ze jeszcze dwa szczeniaki zostały? Quote
andzia69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 śliczna sunieczka:) czy ktokolwiek o sunię pytał? co ze sterylką? robić ogłoszenia? Quote
kasiaprodex Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Niestety wszyscy pytali o szczeniki. Miedzy czasie poszła inna astka bardziej spokojna i do kotów. Ta jest bardzo zazdrosna i na kotach nie sprawdzana i chyba nie bede ryzykowac. Sunia została wczoraj ciachnieta bo dopiero teraz zdrowotnosc pozwoliła. Nie to ze była chora ale ta jej szczupłośc i cycunie. Teraz dziewczyna wyglada tak zdrowo. A zaczepialska ze ho ho ho. Można ja ogłaszac jak najbardziej. Quote
Himena007 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Negra woli spać u Kory na jej materacyku niż u siebie Quote
kasiaprodex Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 razem przeciez razniej.Dobrze ze dziewczyny sie dogaduja. a mała ma niezła poduszke Quote
agaga21 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://i50.tinypic.com/2hx9ge8.jpg boskie zdjęcie! te ich miny!!!!! Quote
andzia69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='agaga21']http://i50.tinypic.com/2hx9ge8.jpg boskie zdjęcie! te ich miny!!!!! mała już większa od jajniczki:crazyeye::lol::lol::lol: Quote
kasiaprodex Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 do adopcji pozostała tylko mamusia. Ostatnie dwa szczeniaczki pojechały do domków Quote
andzia69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 no to chociaż tyle, że maluchy nie marzną....szkoda tylko, ze mamusią nikt nie jest zainteresowany:( Quote
kasiaprodex Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 mamusie były zapytania . Typu do ogrodu na łańcuch. albo bez sterylki. Quote
kasiaprodex Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 mamusie były zapytania . Typu do ogrodu na łańcuch. albo bez sterylki. Maluchy nie marzły.Były w pomieszczeniu ogrzewanym ale co swój domek to swój. Quote
enia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Sliczna sunia, niech szybko ktoś ją pokocha bo tyle już czeka. Quote
CrazyMulan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Mamusia na pewno znajdzie nowy kochający domek :) A Lunka (jedna z suń ) jest u mnie w Lublinie :) Jest tu parę jej fotek :) Niebawem dodam kilka nowych fotek. Lunka rośnie i rozwija się prawidłowo. Rozrabia strasznie i męczy moją drugą sunię Mulan (już babcię z resztą ) Pozdrawiamy :) Quote
andzia69 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kasia - napisz gdzie sunia ma robione ogłoszenia - bedzie łatwiej :) no i dobrze by było jakiś opisik suni, jej charakteru (może coś się zmieniło) oraz kontakt do ogłoszeń dać w 1 poście, żeby ktoś, kto chciałby pomóc w ogłaszaniu nie musiał latać jak kot z pęcherzem po całym watku:) Quote
Himena007 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wczoraj minęły dwa miesiące jak Negrusia mieszka u mnie. Bardzo pokochałam ją przez ten czas. Nie mogę się nadziwić jej inteligencji, umie już dawać łapkę, siadać i kłaść się na komendę, oprócz tego, że kładzie się i siada na komendę nauczyłam ją czegoś takiego, że jak siedzi obok mnie i ja wyciągnę noge do przodu to ona się kładzie, a jak cofnę z powrotem to siada i tak możemy w kółko i nauka tego zajęła nam tylko 3 dni i nie ćwiczyłyśmy tego po kilka godzin tylko po kilka minut 4 razy dziennie po kilka minut, a dawania łapki nauczyła się w jeden dzień i juz wystarczy, że wyciągnę reke to jej łapka natychmiast ląduje na mojej dłoni. Negra bardzo chętnie się uczy, widzę, że sprawia jej to przyjemność, mi z reszta też. Quote
Recommended Posts