Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poszly by wszystkie gdybym nie miala wymagam
i aby tylk poszly. to suka i pies do jednego kojca a ze szczeniakiami sobie poradza
Pani przwiez mi na stacje bo do dom jade to go zabiore

jakos nikt konkretny

Posted

kasiaprodex napisał(a):
niestety nic sie nie zmieniło. Nadal domu szukaja dwie sunie i chłopczyk.
Najlepiej chca z rodowodem za darmo albo do budy

podnosze w oczekiwaniu na dobry dom.......

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Sunia niestety jest mało fotogeniczna. Chciałam jej zrobic nowe zdjecia w sobote ale oczywiście co innego pilniejszego wypadło

ale bez dobrych zdjęć kto ją wypatrzy?

Posted

andzia69 napisał(a):
Negra lubi chyba pilota;)

Kasia - co u reszty?

lepiej nie pytaj. Zamiast sie ilośc zmniejszyc to niestety sie powiekszyła.
Ta dziewczynka co była jako pierwsza zarezerwowana bo kobitka chetna tylko wszystkie szczepienia musiał miec szczeniak poprostu sie rozmysliła.Wzieła innego szczeniaka

Inna amstaffka zarezerwowana przez kobitke a miala byc odebrana w niedziele niestety od soboty nie odbiera telefonu. Wiec du..
Kobita prez dwa tygodnie codziennie dzwoniła nawet po kilka razy zadajac to ciagle nowe pytania typu a co sunia najbardziej lubi zjesc a gdzie spac itd. juz miałyśmy jej serdecznie dosyc.

Oczywiscie aby sie chyba dobic pojechałam na wies.
Nie bede pisac jak psy ogólnie bo wszyscy wiedza jak to na wsi.
Jest taki jeden pies którego zgodzili sie oddac to foksterrier 2-u letni na krowim łańcuchu.Pies kupiony bo rasowy z papierami czytaj z ksiązeczka zdrowia ze wscieklizna. Nigdy nie przebywał w budzie na łancuchu ale co tam gania kury i nie nawidzi kotów. Wiec trza go uwiazac a ze wczesniej nie wiedział co to buda z łańcuchem i chlep namoczony w wodzie.Kogo to interesuje.
Kupili go bo mały , rasowy i taki czujny, bojowy. Zgodzili sie go oddac bo kur szkoda. Serce sie kraje na jego widok.Tylko gdzie go umiescic ?
Dowiedziałam sie tez ze akcja pozbywania sie psów nazywaja "akcja znicz" pytałam o szczególy ale nie chcieli powiedziec.