kasiaprodex Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 andzia69 napisał(a):Kasiaprodex - i co? kontaktowałaś się z tym domkiem???? wysłałam prw Quote
kasiaprodex Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 andzia69 napisał(a):no właśnie....nic nie wiadomo:( niestety nic sie nie zmieniło. Nadal domu szukaja dwie sunie i chłopczyk. Najlepiej chca z rodowodem za darmo albo do budy Quote
andzia69 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 a myślałam, że już choc maluszki mają domki:(:( Quote
kasiaprodex Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 poszly by wszystkie gdybym nie miala wymagam i aby tylk poszly. to suka i pies do jednego kojca a ze szczeniakiami sobie poradza Pani przwiez mi na stacje bo do dom jade to go zabiore jakos nikt konkretny Quote
kasiaprodex Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 maluszki i mama szuka omku.Cioteczki porozgladac sie moze ktos sie znajdzie do adopcji maluchów. One juz duze sa i takie misie kuleczki. Quote
enia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 kasiaprodex napisał(a):niestety nic sie nie zmieniło. Nadal domu szukaja dwie sunie i chłopczyk. Najlepiej chca z rodowodem za darmo albo do budy podnosze w oczekiwaniu na dobry dom....... Quote
Agata69 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Suka musi mieć sesje zdjeciową, koniecznie. Biedne maluchy. A domy tej piątki OK? Quote
kasiaprodex Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Sunia niestety jest mało fotogeniczna. Chciałam jej zrobic nowe zdjecia w sobote ale oczywiście co innego pilniejszego wypadło Quote
enia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 kasiaprodex napisał(a):Sunia niestety jest mało fotogeniczna. Chciałam jej zrobic nowe zdjecia w sobote ale oczywiście co innego pilniejszego wypadło ale bez dobrych zdjęć kto ją wypatrzy? Quote
kasiaprodex Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 evita. napisał(a):Wznowiłam allegro psiej rodzince ;) dziekuje Cioteczce Quote
andzia69 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 małe by chciały do domku....mamusia na pewno też:( Quote
Himena007 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mam nadzieje, że jeszcze przed świętami znajdą domki Quote
andzia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pozdrowienia z Nadarzyna;) u pani na rączkach najlepiej:) była sobie miska no i spanko - na kanapie:) a 3 maluszki i mama marzną...w tym "upale":( Quote
Himena007 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Śliczne fotki z Nadarzyna:loveu: A wiadomo co u reszty adoptowanych maluszków? Quote
Himena007 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dzisiaj mija miesiąc jak Negra mieszka z nami. Malutka jest bardzo kochana i mądra, już nauczyła się komendy ,,siad" a teraz uczymy się warowania. Quote
enia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Negra szczęściara :) co słychać u reszty? Quote
Himena007 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Negra ogląda ,,Barwy szczęścia" Nudny ten serial. Moge przełączyć? Przełącze Quote
andzia69 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Negra lubi chyba pilota;) Kasia - co u reszty? Quote
Agata69 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No własnie, nic na wątku nie wiadomo. Quote
kasiaprodex Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 andzia69 napisał(a):Negra lubi chyba pilota;) Kasia - co u reszty? lepiej nie pytaj. Zamiast sie ilośc zmniejszyc to niestety sie powiekszyła. Ta dziewczynka co była jako pierwsza zarezerwowana bo kobitka chetna tylko wszystkie szczepienia musiał miec szczeniak poprostu sie rozmysliła.Wzieła innego szczeniaka Inna amstaffka zarezerwowana przez kobitke a miala byc odebrana w niedziele niestety od soboty nie odbiera telefonu. Wiec du.. Kobita prez dwa tygodnie codziennie dzwoniła nawet po kilka razy zadajac to ciagle nowe pytania typu a co sunia najbardziej lubi zjesc a gdzie spac itd. juz miałyśmy jej serdecznie dosyc. Oczywiscie aby sie chyba dobic pojechałam na wies. Nie bede pisac jak psy ogólnie bo wszyscy wiedza jak to na wsi. Jest taki jeden pies którego zgodzili sie oddac to foksterrier 2-u letni na krowim łańcuchu.Pies kupiony bo rasowy z papierami czytaj z ksiązeczka zdrowia ze wscieklizna. Nigdy nie przebywał w budzie na łancuchu ale co tam gania kury i nie nawidzi kotów. Wiec trza go uwiazac a ze wczesniej nie wiedział co to buda z łańcuchem i chlep namoczony w wodzie.Kogo to interesuje. Kupili go bo mały , rasowy i taki czujny, bojowy. Zgodzili sie go oddac bo kur szkoda. Serce sie kraje na jego widok.Tylko gdzie go umiescic ? Dowiedziałam sie tez ze akcja pozbywania sie psów nazywaja "akcja znicz" pytałam o szczególy ale nie chcieli powiedziec. Quote
Recommended Posts