andzia69 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 a ja czekam na fotaski, żeby pozostałe maluszki poogłaszać:) Quote
Himena007 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Fotorelacja dzisiejszego wieczoru A przed południem wybrałyśmy się do Pani weterynarz, ponieważ malutkiej wczoraj ropiało oczko, dzisiaj już na szczęście troszeczkę mniej.Dostałyśmy kropelki i powinno być ok. Negra była bardzo dzielna, grzecznie dała się zbadać, wcale się nie bała. W poczekalni też grzecznie czekała na moich kolanach na naszą kolej. Jest bardzo kochana i bardzo inteligentna jak na swój wiek. Takiego cudownego szczeniorka nie da się nie kochać. Podbiła serca nas wszystkich już pierwszego dnia. Quote
andzia69 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 super foto-relacje z pierwszych dni małej:) oby wszystkie już znalazły domki...i mamusia...:( Quote
Agata69 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Bardzo przepraszam, ale potrzebuję pomocy. Udało mi si epo mękach założyć wątek , ale nie mogę wklejać zdjęć itd. Proszę wejdxcie do Lucy i pomózcie. Quote
Himena007 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A co słychac u mamusi, już jest w lepszej formie? Quote
Himena007 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Z ciocią Korą gryziemy gryzaczki Ulubione miejsce do odpoczywania po zabawie Quote
enia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Negra szczęściara :) oby wszystkim się tak udało. Quote
andzia69 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 czy są już te nowe zdjęcia maluchów, ktore zostały???? mialy być w weekend... Quote
evita. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Przecudne fotki maleńkiej :) P.S. Przedłużyłam allegro pozostałym szczeniakom i mamusi ;) Quote
kasiaprodex Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 andzia69 napisał(a):czy są już te nowe zdjęcia maluchów, ktore zostały???? mialy być w weekend... zdjecia sa zrobione tylko poprosiłabym kogos do wstawienia gdyz ja w dalszym ciagu nie mam takiej mozliwości. Ja w ogóle nie moge nic zrobic nawet zmienic postu nie mówiac juz o wklejaniu zdjec. Mamusia coraz lepiej wyglada i cycunie sie zmniejszyły.Niestety nikt o nią nie pyta. Mam nadzieje ze kluska bartoszycka nie daje za bardzo do wiwatu. Ona juz w trakcie drogi pokazała na co ja stac a była taka czysciutka wypolerowana wypachniona. Quote
evita. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dostałam w miarę sensownego maila z allegro w sprawie adopcji jednej z dziewczynek. Kasiaprodex- "przekierowałam" zainteresowaną do Ciebie ;) Quote
andzia69 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jak masz te zdjatka to wyślij do mnei a ja jakoś sprobuję je tu wstawić;) [email protected] Quote
kasiaprodex Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 evita. napisał(a):Dostałam w miarę sensownego maila z allegro w sprawie adopcji jednej z dziewczynek. Kasiaprodex- "przekierowałam" zainteresowaną do Ciebie ;) ok dzieki.Na wszystkie e-maile odpisuje nawet te głupawe. Quote
andzia69 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 psiaki, które jeszcze szukają domków: Sunie: 1. 2. Quote
andzia69 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 piesek: mam nadzieję, ze nie pomyliłam Quote
lilith27 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='andzia69']piesek: mam nadzieję, ze nie pomyliłam tu to ewidentnie siuraska widać Quote
kasiaprodex Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 nie Cioteczko nic nie pomyliłaś. W piatek przyjezdzaja państwo zobaczyc sunieczke. Mieli wczesniej sunie która zostala wzieta czy kupiona szczeniak jako ze bedzie sredniej wielkości piesek a wyrosła gadzina mix kaukaza.Pare tygodni temu poszła za TM i brakuje im ogona latajacego po domu. Dużo dzwoniło oszołomów typu chca kilka szczeniaków albo sunke i pieska a co ja pytam o sterylke to facet pytanie o adres jak ja znowu to on mi to o której godzinie i tak w koło Macieju Quote
kasiaprodex Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 evita. napisał(a):Przecudne fotki maleńkiej :) P.S. Przedłużyłam allegro pozostałym szczeniakom i mamusi ;) a czy mozna zamiescic ostatnie zdjecia. Mam tez mamusi ale wyszły kiepawo wiec moze w sobote bede miała lepsze Quote
enia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 szczeniorki i mamcia w górę! to jak w końcu suczka ma na imię? :) Quote
andzia69 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Mamcia chyba nie ma imienia... Kasiaprodex - sprawdzisz mi domek w Pruszkowie dla naszej chorowitki z Celestynowa? Quote
kasiaprodex Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 andzia69 napisał(a):Mamcia chyba nie ma imienia... Kasiaprodex - sprawdzisz mi domek w Pruszkowie dla naszej chorowitki z Celestynowa? jeszcze sie pytasz.Oczywista tylko sobote. moze byc? Quote
andzia69 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 kasiaprodex napisał(a):jeszcze sie pytasz.Oczywista tylko sobote. moze byc? Dzięki - to wyślę ci na pw namiary tyż do Kasi i zobaczymy co z tego wyjdzie:) Quote
andzia69 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Kasiaprodex - i co? kontaktowałaś się z tym domkiem???? Quote
Recommended Posts