Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze w tej nowej wersji to nawet nie wiem jak teraz dopisac cos do swojego postu

W kazdym razie suńcia juz w swoim nowym domku

:Mulan , moja sunia (12lat) zaakceptowała malutką, choć bez żadnych oznak euforii Muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji "

Posted

o Ciotka skromnisia

wkleiła bym zdjecia z "ostatnich godzin" przed adopcja ale jak? jak ja nic nie widze ani narzedzi które sie ciagle chowaja pod pierwszym postem, ani tematu nie moge zmienic nie mówic juz o buzkach i zdjeciach

Posted

nie przejmuj się ;)- emotki działają tylko jak się edytuje posta - wtedy je dopiero widać:)

a co do zdjęć - działa "obrazek" tylko musisz cokolwiek napisać w poscie, zeby dało się zdjęcie wkleić - to takie nowoczesne dogo:)

P. Marzenka już do mnie pisała - są zachwyceni malutką...tylko zmartwili się, ze moja Maniunia, która miała isć do innego domku, a nie do nich - dzieki temu mała z tego wątku do niej trafiła - do domu nie poszła...

Posted

andzia69 napisał(a):
nie przejmuj się ;)- emotki działają tylko jak się edytuje posta - wtedy je dopiero widać:)

a co do zdjęć - działa "obrazek" tylko musisz cokolwiek napisać w poscie, zeby dało się zdjęcie wkleić - to takie nowoczesne dogo:)

P. Marzenka już do mnie pisała - są zachwyceni malutką...tylko zmartwili się, ze moja Maniunia, która miała isć do innego domku, a nie do nich - dzieki temu mała z tego wątku do niej trafiła - do domu nie poszła...

jak edytuje posta to nic niema pusta biała kartka
co do zdjec to probowałam z napisaniem i bez .Wyskakuje mi jakas tabelka.
O Maniuni wiem mówili mi wczoraj

Posted

Kasia - obfociłaś pozostale do adopcji szczeniory? dobrze by było mieć ich aktualne zdjęcia, bo się na pewno zmieniły...a z tymi zdjęciami co mamy to one takie...niekonieczne...Dobrze by było mieć pojedyncze zdjęcia z opisem kazdego psiaka...

Posted

Malutka jest rewelacyjna.
Strasznie kochana psineczka, uwielbia się przytulać. Na początku była przestraszona nowym otoczeniem, ze strachu warczała na Korę, ale już się zaprzyjaźniły. Teraz zmęczona po zabawie śpi jak aniołek.

Jeszcze raz BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY Pani Dorotce i jej mężowi za przywiezienie malutkiej.:loveu::loveu::loveu: