kasiaprodex Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Nikt do kluseczek nie zaglada Quote
enia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 kasiaprodex napisał(a):Nikt do kluseczek nie zaglada zaglądamy i trzymamy kciuki bardzo mocno za domy Quote
Himena007 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ja zaglądam kilka razy dziennie. I nie moge się już piątku doczekać kiedy malutka już u mnie będzie. Jak już te zarezerwowane pojadą do domków to 4 psiaczki jeszcze zostaną? Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 tak cztery psiaki 2 sunie i 2 pieski - Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 A oto zdjecia z Lublina zdjecia z telefonu Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Kurcze w tej nowej wersji to nawet nie wiem jak teraz dopisac cos do swojego postu W kazdym razie suńcia juz w swoim nowym domku :Mulan , moja sunia (12lat) zaakceptowała malutką, choć bez żadnych oznak euforii Muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji " Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 na tym zdjeciu widac przednią białą łapeczkę na której łepek położyła sunia. Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Sunia Bartoszycka ma lekko iałe łapeczki. Na tym zdjeciu widac dokładnie. Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 http://images40.fotosik.pl/226/d09cf076bfbe21f6.jpg Quote
Agata69 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kasiu, ggratuluję pierwszych adopcji. Trzymam kciuki za następne psiaczki. Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 o Ciotka skromnisia wkleiła bym zdjecia z "ostatnich godzin" przed adopcja ale jak? jak ja nic nie widze ani narzedzi które sie ciagle chowaja pod pierwszym postem, ani tematu nie moge zmienic nie mówic juz o buzkach i zdjeciach Quote
andzia69 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 nie przejmuj się ;)- emotki działają tylko jak się edytuje posta - wtedy je dopiero widać:) a co do zdjęć - działa "obrazek" tylko musisz cokolwiek napisać w poscie, zeby dało się zdjęcie wkleić - to takie nowoczesne dogo:) P. Marzenka już do mnie pisała - są zachwyceni malutką...tylko zmartwili się, ze moja Maniunia, która miała isć do innego domku, a nie do nich - dzieki temu mała z tego wątku do niej trafiła - do domu nie poszła... Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 andzia69 napisał(a):nie przejmuj się ;)- emotki działają tylko jak się edytuje posta - wtedy je dopiero widać:) a co do zdjęć - działa "obrazek" tylko musisz cokolwiek napisać w poscie, zeby dało się zdjęcie wkleić - to takie nowoczesne dogo:) P. Marzenka już do mnie pisała - są zachwyceni malutką...tylko zmartwili się, ze moja Maniunia, która miała isć do innego domku, a nie do nich - dzieki temu mała z tego wątku do niej trafiła - do domu nie poszła... jak edytuje posta to nic niema pusta biała kartka co do zdjec to probowałam z napisaniem i bez .Wyskakuje mi jakas tabelka. O Maniuni wiem mówili mi wczoraj Quote
enia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Himena 007 jesteś zobowiązana do wklejania zdjęć i newsów :) hop szczylki! Quote
Himena007 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A jak sie czuje mamusia psiaczków? Co u niej słychać? Quote
kasiaprodex Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 moge juz edytowac posty bo zmieniłam przegladarke ala ze zdjeciami w dalszym ciagu problem Quote
kasiaprodex Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 jutro szczeniorek spi u mnie a pózniej z samego rańca w droge Quote
andzia69 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Kasia - obfociłaś pozostale do adopcji szczeniory? dobrze by było mieć ich aktualne zdjęcia, bo się na pewno zmieniły...a z tymi zdjęciami co mamy to one takie...niekonieczne...Dobrze by było mieć pojedyncze zdjęcia z opisem kazdego psiaka... Quote
kasiaprodex Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 zrobie w sobote bo ich juz malutko zostało Quote
Himena007 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Malutka jest rewelacyjna. Strasznie kochana psineczka, uwielbia się przytulać. Na początku była przestraszona nowym otoczeniem, ze strachu warczała na Korę, ale już się zaprzyjaźniły. Teraz zmęczona po zabawie śpi jak aniołek. Jeszcze raz BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY Pani Dorotce i jej mężowi za przywiezienie malutkiej.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts