Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie liczę się do głosowanie, bo "decyzja należy do dziewczyn", ale Aga-33-76 jeżeli jesteś w stanie pokryć taką różnicę to super, bardzo dobrze, że mogą zostać u Gryzeldy. Ja dopóki nie oddam suni, która jest u mnie, nie mogę zadeklarować nic. Przykro mi. Zbierze się wogóle ok 500 zł na pobyt reszty psów w Zalesiu?

Posted

Kurcze muszę wam powiedzieć , że trochę głupio się czuję biorąc pieniądze ale myślę że kwota nie jest wygórowana tym bardziej że jedzonko jest jednak z mojej kieszeni bo one ani suchego ani tej puszki jeść nie chcą :/
Więc może to suche jedzonko do Zalesia niech pojedzie jeśli małe zostaną u mnie ?
Ryżyk się przydaje , bo gotuje im go z kurczakiem .
No i nie mogłam się oprzeć i kupiłam smakołyki.

Posted

A ja swoje zdanie powiem i już :eviltong: jeśli Agnieszka deklaruje się, że dopłaci różnice, to czemu mamy nie skorzystać?? Felus MUSI byc w cieple i już.

Teraz trzeba na gwałt szukac deklaracji na DT w Jeziórku. Może jakieś bazarki>?? Nie wiem poszukajcie w domu ubrań, książek itd.. warto nad tym pomyśleć. Ja ostatnio robiłam bazarek dla Zory, więc nic juz nie mam :(

Posted

[quote name='Kinia1984']ja moge zadeklarowac na stale 30 zł jesli Zora pojedzie do ds..[/QUOTE]

jeśli??? MUSI POJECHAC INACZEJ JA SIE ZASTRZELĘ....
Zorka jedzie w niedzielę do DS, więc poczekajmy aż pojedzie.

Posted

tylko ze bazarki to sa dorazne zastrzyki gotowki...jak np brakuje pare zl do dt..a narazie to my zadnej deklaracji nie mamy...wsadzimy je do jeziorka a sie okaze ze nie ma jak zaplacic...bazarki oczywiscie sie przydadza (ja juz wszystko wynioslam z domu:oops:) ale trzeba zmienic tytul przede wszystkim ze na cito szukamy deklaracji i ile nam brakuje...

Posted

Czy na te bazarki można alkohol wystawiać??
A dokładniej wino własnej roboty?
Jeśli tak to wydębię coś od mojej siostry :evil_lol: jej mąż robi przepyszne winka do rozgrzania na zimowe wieczory.

Posted

[quote name='tripti']ja nie liczę się do głosowanie, bo "decyzja należy do dziewczyn", ale Aga-33-76 jeżeli jesteś w stanie pokryć taką różnicę to super, bardzo dobrze, że mogą zostać u Gryzeldy. Ja dopóki nie oddam suni, która jest u mnie, nie mogę zadeklarować nic. Przykro mi. Zbierze się wogóle ok 500 zł na pobyt reszty psów w Zalesiu?[/QUOTE]

przepraszam, nie wiedziałam że pod tym nickiem kryje się płeć męska :oops:

Posted

[quote name='Gryzelda']Czy na te bazarki można alkohol wystawiać??
A dokładniej wino własnej roboty?
Jeśli tak to wydębię coś od mojej siostry :evil_lol: jej mąż robi przepyszne winka do rozgrzania na zimowe wieczory.[/QUOTE]

ja tu juz wodki widzialam, wina, nalewki wiec chyba mozna:lol:

Posted

[quote name='obraczus87']A ja swoje zdanie powiem i już :eviltong: jeśli Agnieszka deklaruje się, że dopłaci różnice, to czemu mamy nie skorzystać?? Felus MUSI byc w cieple i już.

Teraz trzeba na gwałt szukac deklaracji na DT w Jeziórku. Może jakieś bazarki>?? Nie wiem poszukajcie w domu ubrań, książek itd.. warto nad tym pomyśleć. Ja ostatnio robiłam bazarek dla Zory, więc nic juz nie mam :([/QUOTE]

Mam całą walizkę ubrań po mojej 14-letniej córce ale popsuty aparat. Mogę zawieźć którejś chętnej, żeby zrobić zdjęcia i pchnąć ubrania na bazarek.

Uwierzcie, że nie mogę znieść myśli że reszta psin ma kolejną dobę pozostać na zewnątrz :placz:

Felek jest chyba w gorszej kondycji fizycznej niż Pchełka; więc jeśli nie znajdzie się wystarczających środków, to chociaż niech on u Gryzeldy zostanie a część zadeklarowanej przez mnie kasy przekaże na pozostałe :-(

Jesu

Posted

Na szczęście w Jeziórku nie trzeba płacic z góry.
Kinia, wiem, że bazarki to doraźna pomoc, ale jednak zawsze jakis grosik wpływa.

Ja na razie w ogóle czasu nie mam na nic. Kompletnie. Więc nie podejme się fotografowania ubrań Agi. Swój bazarek robiłam około 5H bo własnie z fotkami sie bawiłam.

Btw, [B]LAURO[/B] zmień prosze tytuł wątku i dziewczyny do dzieła - trzeba niestety rozsyłac watek gdzie sie da.

Posted

Na razie nie ma mowy żeby rozdzielić Pchełkę i Felunia.
On jej daje przykład. Ona przy nim jest wesoła.
Dziś rano wyszłam z Feluniem to już pod brama słyszałam jak Pchełka za nim płacze.
Nie oddam jednego :mad:

Posted

[quote name='Aga-33-76']Mam całą walizkę ubrań po mojej 14-letniej córce ale popsuty aparat. Mogę zawieźć którejś chętnej, żeby zrobić zdjęcia i pchnąć ubrania na bazarek.

Uwierzcie, że nie mogę znieść myśli że reszta psin ma kolejną dobę pozostać na zewnątrz :placz:

Felek jest chyba w gorszej kondycji fizycznej niż Pchełka; więc jeśli nie znajdzie się wystarczających środków, to chociaż niech on u Gryzeldy zostanie a część zadeklarowanej przez mnie kasy przekaże na pozostałe :-(

Jesu[/QUOTE]
ja moge bazarki robic no problem..wiec ciuchy mozesz mi dac:) Aga ty gdzies tu pracujesz niedaleko prawda?;)

Posted

[quote name='Aga-33-76'][B]Ostateczna decyzja należy do dziewczyn[/B]. Zobowiązałam się, więc słowa dotrzymam. [/QUOTE]

Aga, Tripti zacytowała Twoje słowa. Nie głosuje na TAK czy NIE, zgodnie z Twoim stwierdzeniem, iż ostateczna decyzja należy do dziewczyn: patrz: Laura i Negri. Chyba o to chodziło Tripti.

Posted

[quote name='Gryzelda']Na razie nie ma mowy żeby rozdzielić Pchełkę i Felunia.
On jej daje przykład. Ona przy nim jest wesoła.
Dziś rano wyszłam z Feluniem to już pod brama słyszałam jak Pchełka za nim płacze.
Nie oddam jednego :mad:[/QUOTE]

ok, ok. Głupi pomysł. Fakt - w "kupie" zawsze raźniej ;)