Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i troszkę zamieszania było na początku , a teraz siedzisz i cisza....słodziak niesamowity i bezdomny, niedobrze.

Ciotki potrzeba nowy banerek, bo ten co jest nie działa , plisss!!

Posted

Nowy tekst do świątecznego pakietu ogłoszeń dla Terrego:

" Gdy nasze marzenia będa się w świąteczny wieczór spełniać i będziemy dzielić się radością z rodziną..gdzieś w ciemnym, zimnym schroniskowym boksie, będzie po cichutku bić stęsknione psie serduszko. Terry , czteroletni terierek miał dotąd wielkiego pecha...Dwa razy wracał z adopcji, za każdym razem jego radość, ufność i energia została zamknieta za ciężkimi zakratowanymi drzwiami. Psiak jest niesamowicie radosny, przytulaśny, pełen energii, uwielbia gonitwy , ruch i zabawę, bardzo garnie się do ludzi, byłby świetnym kumplem i towarzyszem dziecinnych zabaw. Wierzymy, że jest gdzieś ten jeden, jedyny cudowny domek kochający terierki, w którym spełnią się marzenia tego skrzywdzonego psiaka....on napewno odwzajemni całą ludzką dobroć. "

• 2 weeks later...
Posted

i wciąż echoo....
chyba póki mam wolne poodnawiam chłopakowi ogłoszonka
wczoraj miałam zapytanie na poczcie, pewnie nie powinnam, ale sie uśmiałam
"Czy ten terierek te kury od sąsiadów tylko goni , czy je zagryza?" :)

Posted

O matko, zapomniałam przez to wszystko napisac o chłopaku..
A więc wiem tyle, że pani miejscowa z Boguchwały przyszła do przytuliska i wybrała Terrego, odszedł jej niedawno psiak i chciała się jakimś biedakiem zaopiekować. Podobno Terry ma do dyspozycji dom z ogródkiem , ma mieszkać głównie na zewnątrz, gdyby go ciagnęło do domu to też może, jest tam podobno dobra buda i duży ogród do dyspozycji z dobrym ogrodzeniem i bez kur, to jest wszystko pod kontrolą, dziewczyny znaja ta pania i na tej samej ulicy mieszka Irka więc ma odwiedzic niebawem Terrego i zobaczyć jak się miewa. Ja myślę, że Terry bedzie się tam dobrze czuł, on nigdy nie mieszkał w domu , więc pewnie nie tęski za kanapowym życiem, a możliwość hasania po ogródku to dla niego duża radość. Na pewno nie ma mowy o żadnym wiązaniu i łańcuchu!!!!