majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zmiana tytułu konieczna, deklaracje też, bazarki itd. On nie może wrócić do punktu wyjścia. :-( Quote
alek5464 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dzieki za slowa zrozumienia ale i tak mam kaca moralnego ze nie wyszlo tak jak bylo zapalnowane :mad: Quote
Ksera Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='alek5464']dzieki za slowa zrozumienia ale i tak mam kaca moralnego ze nie wyszlo tak jak bylo zapalnowane :mad:[/QUOTE] To chyba jednak dobra decyzja bo Gucio się rozkręca :roll:, jutro lub w poniedziałek zrobię jakieś fotki. Quote
sonikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Ksera']To chyba jednak dobra decyzja bo Gucio się rozkręca :roll:, jutro lub w poniedziałek zrobię jakieś fotki.[/QUOTE] Ksera, napisz cos więcej,. My tu i tak gotowe na wszystko :shake: Mam nadzieję, ze Gucio ciebie nie chapsnął? Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Ksera'](...) Gucio się rozkręca :roll: (...) [/QUOTE] Ooops, nie zabrzmiało dobrze. :shake: Quote
Biafra Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Bez paniki ;) Gucio po prostu jest uparty jak osioł i myśli, że zawsze powinno być tylko tak jak on sobie wykombinował. Chciał napyskować psom przez kraty a Magda chciała iść na wybieg To się nazywa sprzeczność interesów :evil_lol: Gucio kłapnął podłą smycz , która go ciągnęła. Niestety smycz go też nie słucha i musiał iść na wybieg Quote
sonikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Biafra']Niestety smycz go też nie słucha i musiał iść na wybieg[/QUOTE] Biedny Guciolek, nawet smycz go nie słucha ;-) To musiał być szok :cool3: Quote
majqa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Biafra'](...) Gucio po prostu jest uparty jak osioł i myśli, że zawsze powinno być tylko tak jak on sobie wykombinował. (...) [/QUOTE] I to jest sztuka nie lada wyprowadzić go z tego błędu. Quote
majqa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hm...na forum rottusiów, póki co, brak wpisu/ odpowiedzi na apel Hani o pomoc w kosztach hotelowania. :-( Quote
kamilawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Guciu, coś mało cioteczek do ciebie zagląda :roll: Cioteczki, ten pies żyje, ale by dalej żyć potrzeba mu nadal pomocy. Nie zostawiajcie go samego... Zróbmy taki sam ruch na dogo, jak wtedy gdy Guciowi zostało kilka godzin życia! On nadal czeka na pomoc! Quote
Szarotka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Gucio, Gucio szczeknij basem, zeby przyszedl ktos tu czasem potrzebujesz duzo kasy wiec wytezaj swoje basy :):) Quote
majqa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jaki jest plan działania? Biafro, czy Twoja fundacja może wystawiać cegiełki? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Poszedł przelew ode mnie , niestety tylko tylę mogę :shake: Quote
Biafra Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Jaki jest plan działania? Biafro, czy Twoja fundacja może wystawiać cegiełki?[/QUOTE] No cóż...zostaje nam jedynie plan B :cool1: Gucio zostaje w hotelu, muszę go wykastrować i szukać dla niego domu. Chyba im szybciej tym lepiej. Guciowi niestety brakuje elementarnego wychowania i nie nadrobimy tego z dnia na dzień. Powinien trafić do osoby, która nie ugnie się jego terrorystycznym zapędom . Gucio jak każde rozwydrzone stworzenie próbuje się do oporu, ale jak na niego natrafi to wymięka. No i oczywiście dom bez psów. Do tego czasu jakimś cudem trzeba mu opłacić hotel u Ksery i kastrację. Cegiełki, oczywiście tak. Masz pomysł kto znajdzie chwilkę i wystawi mu aukcję :modla: ? O jakimś pięknym tekście nie wspomnę :diabloti: Ja mam obecnie kilkudniowe zaległości z wszelkiego rodzaju pracami :shake: Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Biafro:loveu:! Może znowu Magdę poproszę? Jest świetna w cegiełkach, uczciwa i jak wszyscy zarobiona:shake:. Jak się zgodzisz, to mogę napisać do niej. Quote
Biafra Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='irenaka']Biafro:loveu:! Może znowu Magdę poproszę? Jest świetna w cegiełkach, uczciwa i jak wszyscy zarobiona:shake:. Jak się zgodzisz, to mogę napisać do niej.[/QUOTE] Jasne :loveu: Dziękuję bardzo. Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 OKI Kochani, działaj Irenko z dograniem aukcji, ja umotam tekst. Potrzeba do niego danych kontaktowych, wstawisz Biafro na wątek? :lol: Postaram się uklecić takie cóóóś, żeby dało się od ręki zaadoptować jako tekst ogłoszeniowy. Prośba do Ksery - czy coś istotnego doszło jeszcze z obserwacji Gutka? Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sorry ale wiem, że tu i miłośnicy koni są;)- moze ktoś szuka konia klacz po wypadku, tylko dom może ją uratować! - Dogomania Forum Quote
Ksera Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Gucio dobrze, przeprosił się do suchej karmy. Do ludzi jak najbardziej ok, lwylewny nie jest, ale bez agresji żadnej, do psów... no może z suką by się dogadał, z psem absolutnie. Quote
magda222 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czekam na tekst i zabieram się za allegro. Quote
Biafra Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='magda222']Czekam na tekst i zabieram się za allegro.[/QUOTE] Dziękuję Ci dobra kobieto :loveu: Quote
Recommended Posts