majqa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 magda222 napisał(a): (...) Cegiełki się nie sprzedają :roll: Mogą się jeszcze rozkręcić...a jeśli nie to powodów jest parę, ich kombinacja dowolna: - tekst do bani (nie trafia do ludzi) - strach przed tą rasą (czyli trzeba amatora) - mała ilość zdjęć, w tym brak takich hm...pokazowych, portretówek, eksponujących piękno psa Quote
magda222 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Myślę,że ludzie chętniej wpłacają jak jest bardzo drastyczna sytuacja. No i fotki też muszą być stosowne,czyli drastyczne. A tu nie ma tragedii... Aukcja nie ocieka krwią i śmiercią... Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 magda222 napisał(a):Myślę,że ludzie chętniej wpłacają jak jest bardzo drastyczna sytuacja. No i fotki też muszą być stosowne,czyli drastyczne. A tu nie ma tragedii... Aukcja nie ocieka krwią i śmiercią... Myslisz, ze taki horor potrzebny :roll::roll::roll: Quote
magda222 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szarotka napisał(a):Myslisz, ze taki horor potrzebny :roll::roll::roll: No niestety,taka jest prawda. Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No to moze dodajcie jakies elementy grozy:roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ode mnie Gutek ma 50 ogłoszeń. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze dopomoże w poogłaszaniu. Quote
3 x Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='magda222']Myślę,że ludzie chętniej wpłacają jak jest bardzo drastyczna sytuacja. No i fotki też muszą być stosowne,czyli drastyczne. A tu nie ma tragedii... Aukcja nie ocieka krwią i śmiercią... z przykrością musze się z tym zgodzić ostatnio prowadzilam dwa allegra jedno dla amstafki Gabi - pojechała do hotelu który ma ją nauczyć, ze innych zwierząt się nie zjada i że małe dzieci nie są złe drugie dla trójłapka Trevora - też na hotelowanie, Trevor też nie może capnąć - pozostałośc po schronisku, że dotyk = ból reklama allegro taka sama, być może nawet Gabi ciut większa wnioski: allegro Trvora sprzedało się lepiej w pierwszej turze 70 cegiełek, teraz 40 Gabi idzie jak pod górę zeszło 22 sztuki i choć aukcja trwa nie sądzę aby nagle ruszyła z kopyta dodam jeszcze ze to Gaba ma po prawie 2 x więcej wyświetleń (ponad 1600) niż miał Trevor (ok 800-900) a mimo to allegro Gaby nie idzie mam dwa przypuszczenia co do tego, dlaczego tak się dzieje: 1. Gabi to amstaff - czyli rasa w przekonaniu wilu ludzi agresywna 2. Trevor - nie ma jednej łapki co może być postrzegane jako element tragedii no i wiadomo -reklama dzwignią handlu co do tektu to myślę, że to róznie , zależy co kto lubi ja np nie lubie rozwlekłych tektów, których treśc w 3/4 to upiększanie sytuacji ale znów inny takim tekstem się wzruszy i kupi cegiełkę a oleje krótszy tekst z samymi konkretami kóry zainteresowałby np mnie Quote
alek5464 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam! Nie zapomnialam o Gutku i obietnicy dolozenia na hotel. W przyszlym tygodniu wysylam 100zl wiem ze malo ale wiecej nie dam rady:oops:. Jezeli nie znajdzie domku to w przyszlym miesiacu tez wysle. Quote
magda222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cegiełki ruszyły.Sprzedało się 7 sztuk. Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Na aukcji cegiełkowej sprzedały się 23 cegiełki. Jeśli mam odnawiać aukcję,to potrzebne są nowe zdjęcia. Quote
Ksera Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Gucio czuje się bardzo dobrze, już się "odwiesił" i jest normalnym cieszącym się psem, bardzo nas polubił, więc, żeby się za bardzo nie przyzwyczajał domek potrzebny. Biafra wstawi nowe fotki. Quote
magda222 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ksera napisał(a):Gucio czuje się bardzo dobrze, już się "odwiesił" i jest normalnym cieszącym się psem, bardzo nas polubił, więc, żeby się za bardzo nie przyzwyczajał domek potrzebny. Biafra wstawi nowe fotki. Super wiadomość :) Szybko go odblokowałaś ;) Jak będą nowe fotki to odnowię mu allegro cegiełkowe. Quote
magda222 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wiem,że Biafra jest zarobiona po łokcie,ale czy ktoś inny nie mógłby wkleić zdjęć? Chciałabym odnowić allegro cegiełkowe i zbierać dalej kasę. Poza tym muszę rozesłać tym darczyńcom,którzy zakupili cegiełki zdjęcie Gutka z podziękowaniem. A chciałabym,żeby było to inne zdjęcie niż te które są w opisie aukcji. Quote
sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 magda222 napisał(a):Wiem,że Biafra jest zarobiona po łokcie,ale czy ktoś inny nie mógłby wkleić zdjęć? Chciałabym odnowić allegro cegiełkowe i zbierać dalej kasę. Poza tym muszę rozesłać tym darczyńcom,którzy zakupili cegiełki zdjęcie Gutka z podziękowaniem. A chciałabym,żeby było to inne zdjęcie niż te które są w opisie aukcji. Problemem penwie jest zrobienie zdjęć. Zadzwonię dziś do Biafry i powiem jej o tym.. Quote
Biafra Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Mam zdjęcia...Ksera mi wysłała. Już się poprawiam :oops: Quote
sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cudny Gucio :-) jak on z tym łańcuchem na piersi wygląda ;-) czadowy chłopak. A jak zahcowanie? Dalej dostaje szału na widok psów? Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Gucio ty jestes ciezki przystojniak :):) Quote
magda222 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Odnowione allegro cegiełkowe naszego przystojniaka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=840056555 Proszę rozsyłać i reklamować gdzie się da. Quote
Recommended Posts