Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prześlijcie mi numer konta na PW.Nie mam teraz czasu czytać całego wątku, ale w wolnej chwili na pewno to nadrobię. Dostałam zaproszenie na PW,aledopiero teraz mogłam tu zajrzeć :)
Wątek zapisuję.

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przelew wysłałam.Mamy ten sam bank,więc jutro z samego rana powinien dojść.
Przepraszam, ze zamiast przeczytać to pytam, ale naprawdę nie mam teraz czasu,a chciałabym wiedzieć kiedy Borysek jedzie do DT?:oops:

Posted

ile kosztuje doba w tych hotelu i czy tam pies będzie w jakiś sposób resocjalizowany ? czy hotel obejmuje tylko siedzenie np w kojcu ? czy będzie miał zabawę, bieganie, spacer z człowiekiem ? :roll:

Posted

Już odpowiadam:) Koszt hoteliku to 15 zł za dzień. W tej cenie kojec prawie 7 m, z drewnianą podłogą i ogromną ocieplaną budą ( w sumie w hoteliku są cztery kojce ale tylko w tym jednym jest tak duża buda). Kojce cały dzień są najczęściej otwarte (jeżeli psiaki w hoteliku się nie konfliktują) i psy mogą swobodnie przechodzić na ponad 1500 metrowy wybieg w postaci lekko zalesionej łąki. Poza tym mają minimum jeden spacer ( w zalezności od ilości psiaków w hoteliku) po okolicy, który trwa około godziny. Do wieczora na miejscu jest mój mąż , wieczorem ja. W cenie jest też karma w postaci Puriny przystosowanej do psa - w tym wypadku dla molosów. Jeżeli jest taka koniecznosć do psiaków przyjeżdza doświadczony weterynarz. Zapraszam na wątek hoteliku - jest trochę zdjęć:)

Posted

Nie dziękujcie już tak, bo popadnę w samozachwyt. :)
Podziękowania należą się bardziej osobie, która mnie tu "zaprosiła":)
Nie zawsze mam możliwości, żeby pomóc, ale jak mam, to pomagam - prosta sprawa :)
Trzymam kciuki za Boryska.

Posted

jurmar98 napisał(a):
Warunki hotelikowe fajne.A jak jest z odwiedzinami?Czy tylko o konkretnych godzinach?

Każdy kto ma psiaka u nas w hoteliku wie, ze można wpadac do nas praktycznie zawsze, bo zawsze ktoś jest w domu. I bardzo się cieszymy z takich odwiedzin bo zawsze więcej rąk do wyprowadzania naszych gości na spacerki:evil_lol:

Posted

Borysku, trzymaj się dzielnie!

A ja się czuję tak:
To już dziś:sweetCyb:
:Cool!::Cool!::Cool!: