natalijo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Prześlijcie mi numer konta na PW.Nie mam teraz czasu czytać całego wątku, ale w wolnej chwili na pewno to nadrobię. Dostałam zaproszenie na PW,aledopiero teraz mogłam tu zajrzeć :) Wątek zapisuję. Quote
natalijo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Przelew wysłałam.Mamy ten sam bank,więc jutro z samego rana powinien dojść. Przepraszam, ze zamiast przeczytać to pytam, ale naprawdę nie mam teraz czasu,a chciałabym wiedzieć kiedy Borysek jedzie do DT?:oops: Quote
agabytom Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 W piątek rano;] Dziękujemy za przelew;]Boryskowi każdy grosz się przyda;] Quote
bela51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dotarł przelew [B]100 zł od natalijo[/B]. Bardzo dziekujemy.:loveu: Quote
Livka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziękujemy Natalijo :loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 natalijo jesteś Aniołem :) juz wiele razy pomogłaś... :) Quote
jurmar98 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Poumawiani już jesteśmy (dla przypomnienia dla zainteresowanych ;z Anią- 13,30 z Gosią -17.15)więc jak dobrze pójdzie to późnym wieczorem mały będzie w hoteliku. Quote
Lucy* Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ile kosztuje doba w tych hotelu i czy tam pies będzie w jakiś sposób resocjalizowany ? czy hotel obejmuje tylko siedzenie np w kojcu ? czy będzie miał zabawę, bieganie, spacer z człowiekiem ? :roll: Quote
megii1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Już odpowiadam:) Koszt hoteliku to 15 zł za dzień. W tej cenie kojec prawie 7 m, z drewnianą podłogą i ogromną ocieplaną budą ( w sumie w hoteliku są cztery kojce ale tylko w tym jednym jest tak duża buda). Kojce cały dzień są najczęściej otwarte (jeżeli psiaki w hoteliku się nie konfliktują) i psy mogą swobodnie przechodzić na ponad 1500 metrowy wybieg w postaci lekko zalesionej łąki. Poza tym mają minimum jeden spacer ( w zalezności od ilości psiaków w hoteliku) po okolicy, który trwa około godziny. Do wieczora na miejscu jest mój mąż , wieczorem ja. W cenie jest też karma w postaci Puriny przystosowanej do psa - w tym wypadku dla molosów. Jeżeli jest taka koniecznosć do psiaków przyjeżdza doświadczony weterynarz. Zapraszam na wątek hoteliku - jest trochę zdjęć:) Quote
jurmar98 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Warunki hotelikowe fajne.A jak jest z odwiedzinami?Czy tylko o konkretnych godzinach? Quote
natalijo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie dziękujcie już tak, bo popadnę w samozachwyt. :) Podziękowania należą się bardziej osobie, która mnie tu "zaprosiła":) Nie zawsze mam możliwości, żeby pomóc, ale jak mam, to pomagam - prosta sprawa :) Trzymam kciuki za Boryska. Quote
megii1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 jurmar98 napisał(a):Warunki hotelikowe fajne.A jak jest z odwiedzinami?Czy tylko o konkretnych godzinach? Każdy kto ma psiaka u nas w hoteliku wie, ze można wpadac do nas praktycznie zawsze, bo zawsze ktoś jest w domu. I bardzo się cieszymy z takich odwiedzin bo zawsze więcej rąk do wyprowadzania naszych gości na spacerki:evil_lol: Quote
Livka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Borys pięknie prosi o wsparcie - dajmy mu szansę na lepsze życie :roll:;) Każda złotóweczka się liczy :cool3::cool3: Quote
agabytom Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziś wielki dzień dla Boryska;] Czuje się jak w szkole,przed egzaminem;] Cioteczki i wujkowie kochani...Trzymajcie kciuki;] Quote
gos Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Borysku, trzymaj się dzielnie! A ja się czuję tak: To już dziś:sweetCyb: To już dziś:sweetCyb: To już dziś:sweetCyb: To już dziś:sweetCyb: To już dziś:sweetCyb: :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 przepraszam za off BIANKA NIE CHODZI!!! JEŻELI SIĘ NIE ZNAJDZIE DT CHOĆ NA DWA TYGODNIE W KATOWICACH, TRAFI DO SCHRONISKA, A TAM, PIES Z BEZWŁADNYMI NÓŻKAMI - WIADOMO.... PILNE!!!!!!!!!!!:placz::placz: Potrzebny DT na czas rehab.W KATOWICACH Tylko 2tyg! Sunia nie moze przerwac leczenia! Quote
agabytom Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja czuje całkiem inaczej;)ale nie ma takiego emota;)i szczęście,że nie ma:diabloti: Ciesze się strasznie:multi:Borysku jade zaraz po Ciebie:multi: Quote
bela51 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzisiaj wpłyneło 18 zł z książkowego bazarku Pliszki Dziekujemy !:loveu: Quote
agat21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 poproszę na priva numer konta dla Boryska wyjeżdżam i wracam w czwartek - wtedy będę mogła wpłacić kasę Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a ja poznałam Boryska :loveu: niecałą godzinę temu wyruszył w dalszą drogę już z Jurmarem - szerokiej drogi chłopaki :kciuki: Borysek to bardzo fajny pies! i duży :crazyeye: Quote
Livka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Szczęśliwej drogi życzymy Boryskowi i jego Przewoźnikowi:cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Taniec Jurmara z Psem Borysem :cool3: Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 i Borysiątko jakby były potrzebne do ogłoszeń :cool1: Quote
Recommended Posts