Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paros napisał(a):
Wieczorny spacerek na górę :roll:

Paros może się podzielimy i na święta ogłosimy Dianę w necie tak jak jeszcze żaden piesek nie był ogłoszony.
Potrzebna mi pomoc w przygotowaniu materiału do ogłoszeń. Zdjęcia jak najmniej kb i tekst ogłoszeniowy na 500, 300, znaków i może jeden być większy tam gdzie nie ma ograniczeń. Na wielu stronach można dodać tylko jedno zdjęcie, żeby to zarządzenie obejść, może być zdjęcie sklejone - tak myślę.

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mogę poprosić przygotowany materiał na maila ([email protected]), albo zamieścić tu w wątku?

Dopiero uczę się z tymi ogłoszeniami, mogę zamieścić Dianę na kilku portalach (gumtree, ojej, tresura, petworld i 4lapy - wczoraj tam wykupiłam abonanament na super-usera - duże możliwości ogłoszeniowe, zresztą może paros Ty go już masz, bo chyba jesteś specjalistką od ogloszeń w necie :lol: )

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Czy mogę poprosić przygotowany materiał na maila ([email protected]), albo zamieścić tu w wątku?

Dopiero uczę się z tymi ogłoszeniami, mogę zamieścić Dianę na kilku portalach (gumtree, ojej, tresura, petworld i 4lapy - wczoraj tam wykupiłam abonanament na super-usera - duże możliwości ogłoszeniowe, zresztą może paros Ty go już masz, bo chyba jesteś specjalistką od ogloszeń w necie :lol: )

Ja nie mam abonamentu na 4lapy :shake: ale dobrze, że Ty masz :lol:
A do specjalistki to na pewno mi brakuje :roll:

Wyślę Tobie na maila teksty i zdjęcia :lol:

Wesołych, spokojnych Świąt Wielkanocnych

Posted

Diana dziękuje ślicznie za wszystkie ogłoszenia. Wierzymy, że stanie się dla niej dobry dzień, i będzie to dzięki wszystkim dobrym, pomagającym ciociom.

Posted

cierpliwości.
Bardzo dziękuję Wam za ogłoszenia. Teraz poprostu właściwy człowiek musi trafić na Dianę - swojego właściwego psa. Właśnie wczoraj miałam dokładnie taką, niełatwą, ale udaną adopcję starszej suni, i wierzę, że z Dianą będzie tak samo i że jej również się uda.

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Zamówiłam ogłoszenie Diany na aaaby.pl - wyróżnione, na początku listy. Ma być publikowane od 16.04.
Jak już będzie wstawię link (wg. instrukcji - paros ;) :lol: )

Skoro wg mojej instrukcji to musi się udać :lol:
Podobno moje instrukcje są proste

Posted

ja zaglądam codziennie, tak samo jak myślami zawsze jestem z Dianą. Sunia wychodzi ze mną niezmiennie na spacery, w lesie mówi w psim języku wszystko, co jej na sercu leży, w boksie popłakuje cicho, dlaczego jeszcze nie ma swojego własnego pana. Z najnowszych ogłoszeń póki co nikt się nie zgłasza, ale bądźmy dobrej myśli, jej los przeciez musi się odmienić, wierzę w to głęboko.

Posted

Ja Diankę zawsze odwiedzam, nie raz coś napisze i tak z całego serca życzę Jej żeby trafiła do kochającego Ją człowieka. Sama mam dwa pieski i nie mogę Jej pomóc. Mam nadzieję, że Diana pojedzie niedługo do siebie.