KORONA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No nie! Teraz to masz przechlapane:mad: No ma, kurde, ma !! I to jak fajnie przechlapane !! Tak to i ja bym chciała... A mój żółty rumak dowiezie mnie co najwyżej do najbliższego skrzyżowania... Może drugi dałby radę dalej, ale niedysponowany ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Nie bijcie! Ja chciałam dobrze :placz: :evil_lol:;)no dobra ...mam wannę Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 KORONA napisał(a):No ma, kurde, ma !! I to jak fajnie przechlapane !! Tak to i ja bym chciała... A mój żółty rumak dowiezie mnie co najwyżej do najbliższego skrzyżowania... Może drugi dałby radę dalej, ale niedysponowany ;) Hmm a może rydwanik? Z dwoma konikami :loveu: (hmm a z jednym konikiem w piątek przyjedziesz?:razz: Basen czeka, a do szczeniolów przez te mecze w niedziele jedziemy) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)no dobra ...mam wannę Czy moge czuć się rozgrzeszona? :diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']No i Faza trzecia ostatnia Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bana jej!!!!!!!!!!!!!! Za dręczenie innych użytkowników forum!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Klaudia - jesteś obrzydliwa :) W takie upały się nie godzi :) A seio - czekam na fotki ze spacerku, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz... Chyba, ze mogę ściągnąć z tej stronki :) To sobie wezmę :) Chcę sie pochwalić moim Potworem i jego nowym kumplem mojej siostrze :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bana jej!!!!!!!!!!!!!! Za dręczenie innych użytkowników forum!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Klaudia - jesteś obrzydliwa :) W takie upały się nie godzi :) A seio - czekam na fotki ze spacerku, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz... Chyba, ze mogę ściągnąć z tej stronki :) To sobie wezmę :) Chcę sie pochwalić moim Potworem i jego nowym kumplem mojej siostrze :) o rany dobrze że mi przypomniałaś już Ci wysyłam :razz: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dzięki :) Cholera, gdyby nie to, ze w już w sobotę bedę nad morzem, to bym się dziś zajęczała na śmierć patrząc na Twój basenik... :razz: Wody!!! :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Dzięki :) Cholera, gdyby nie to, ze w już w sobotę bedę nad morzem, to bym się dziś zajęczała na śmierć patrząc na Twój basenik... :razz: Wody!!! :lol: A Twoje dziecko nadal męczy o spacer? :razz: P.S wysłałąm zdjęcia ;) Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):A Twoje dziecko nadal męczy o spacer? :razz: P.S wysłałąm zdjęcia ;) Dzięki raz jeszcze :) A moje dziecko pokochało Jojka miłością okrutną i wiekuistą :) Niestety, dziś już jest żywe i pełne energii... a naprawdę usiłowąłam go zmęczyć, tak jak Jojo wczoraj. I nic. No tak, ja się tak fajnie nie tarzam z nim po ziemi... :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Dzięki raz jeszcze :) A moje dziecko pokochało Jojka miłością okrutną i wiekuistą :) Niestety, dziś już jest żywe i pełne energii... a naprawdę usiłowąłam go zmęczyć, tak jak Jojo wczoraj. I nic. No tak, ja się tak fajnie nie tarzam z nim po ziemi... :evil_lol: :evil_lol: Więc mówisz że dziecko trzeba zmęczyć ? Nie ma sprawy:diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Czy moge czuć się rozgrzeszona? :diabloti:;)ze względu na wiek ...młodosć ma swoje prawa :evil_lol:i pozwala poszaleć :p Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)ze względu na wiek ...młodosć ma swoje prawa :evil_lol:i pozwala poszaleć :p Dziękuje Szanowna Pani :multi: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 PIKA napisał(a):rozumiem, ze to przygotowane dla jo-jka :razz: Hmm a dlaczego by nie :evil_lol: Chociaz to w kolorze piłeczki :loveu: , którą mam nadzieje będziesz pilnować w warszawie:razz: wraz ze zzdjęciami (musisz byćnie odpuszcze Ci!!) Quote
Evelina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Weszlam popatrzylam i utwierdzam sie w przekonaniu ze Warszawianki maja w sobie cos :evil_lol: Zwariowanych pomyslow im nie brakuje :evil_lol: Patrze i podziwiam jakie slicznosci :loveu: Dogi jednak nie dla mnie :shake: za wielkie. Nie lubie duzych porcji zarcia szykowac :oops: Dla mnie jakby pies zywil sie okruszkami, sam okruszkiem nie bedac byloby najlepiej :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Evelina napisał(a):Weszlam popatrzylam i utwierdzam sie w przekonaniu ze Warszawianki maja w sobie cos :evil_lol: Zwariowanych pomyslow im nie brakuje :evil_lol: Witam w naszych skromnych progach !!:multi: Chlebem i solą częstuje :diabloti: Eve jak nie mam siły robić zdjęć psu, to dlaczego by nie porobić faz rozstawiania basenu? :)) Wkońcu są zdjęcia a to najważniejsze :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ale wy macie basen gigantyczny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a jak pozbywacie się potem wody ? :cool3: :cool3: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):ale wy macie basen gigantyczny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a jak pozbywacie się potem wody ? :cool3: :cool3: Hmm pytanie dobre a odpowiedź prosta :razz: A więc jest na dnie basenu taki kureczek, który jak się otwiera to woda ziuuu i wylatuje ale za nim otworzymy ten kurek to ściągamy wode szlaufem z czwartego piętra na dół na podwórko i kwiatki podlewamy :diabloti: A potem jak już zostanie ledwo co na dnie jak już szlauf nie wyciąga wody otwiera się kurek i woda spłyyyywa :diabloti: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm pytanie dobre a odpowiedź prosta :razz: A więc jest na dnie basenu taki kureczek, który jak się otwiera to woda ziuuu i wylatuje ale za nim otworzymy ten kurek to ściągamy wode szlaufem z czwartego piętra na dół na podwórko i kwiatki podlewamy :diabloti: A potem jak już zostanie ledwo co na dnie jak już szlauf nie wyciąga wody otwiera się kurek i woda spłyyyywa :diabloti: aha :diabloti: bardzo proste :evil_lol: :evil_lol: a co na to sąsiedzi jak to troche wylatuje im na głowy :cool3: :cool3: Quote
Evelina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Chlebem i solą częstuje :diabloti: Dziekuje, szczegolnie za sol. Ostatnio nasluchalam sie wymowek, ze za malo sole. Przerzucilam sie na slodkie potrawy i mam spokoj. :evil_lol: [quote name='jo-jo']Eve jak nie mam siły robić zdjęć psu, to dlaczego by nie porobić faz rozstawiania basenu? :)) Wkońcu są zdjęcia a to najważniejsze :evil_lol:I slusznie. Im wiekszy pies tym wiekszy wysilek przy robieniu zdjec. Rozumiem Cie jojeczku :glaszcze: :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Vectra']aha :diabloti: bardzo proste :evil_lol: :evil_lol: a co na to sąsiedzi jak to troche wylatuje im na głowy :cool3: :cool3: Hmm a co byś zrobiła gdyby w drzwiach stanęły Ci trzy rozwydrzone dogi? :evil_lol: [quote name='Evelina']I slusznie. Im wiekszy pies tym wiekszy wysilek przy robieniu zdjec. Rozumiem Cie jojeczku :glaszcze: :lol: Oj to prawda, mojemu psu zrobić zdjęcie które można pokazac to cud! A basen stoi i się nie rusza:diabloti: Tylko co ja jutro będę fotografować, podniosłam galerie bo zdjęcia miałam ale zobaczymy :roll: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Chryste Panie, ile tu nagadane! :crazyeye: Ale basen zobił na mnie wrażenie, Leon już by w nim siedział :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']Chryste Panie, ile tu nagadane! :crazyeye: Ale basen zobił na mnie wrażenie, Leon już by w nim siedział :evil_lol: Magda dużo niby gadałyśmy? Hmm więcej to miałam grożeń :evil_lol: A Leon jak nie przedziurawii to zapraszam:diabloti: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hmm a co byś zrobiła gdyby w drzwiach stanęły Ci trzy rozwydrzone dogi? zapytała bym grzecznie czy macie suchy chleb dla konia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts