Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka']No nie!
Teraz to masz przechlapane:mad:

No ma, kurde, ma !! I to jak fajnie przechlapane !! Tak to i ja bym chciała...

A mój żółty rumak dowiezie mnie co najwyżej do najbliższego skrzyżowania... Może drugi dałby radę dalej, ale niedysponowany ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KORONA napisał(a):
No ma, kurde, ma !! I to jak fajnie przechlapane !! Tak to i ja bym chciała...

A mój żółty rumak dowiezie mnie co najwyżej do najbliższego skrzyżowania... Może drugi dałby radę dalej, ale niedysponowany ;)

Hmm a może rydwanik? Z dwoma konikami :loveu: (hmm a z jednym konikiem w piątek przyjedziesz?:razz: Basen czeka, a do szczeniolów przez te mecze w niedziele jedziemy)

Posted

[quote name='jo-jo']No i Faza trzecia ostatnia

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana jej!!!!!!!!!!!!!! Za dręczenie innych użytkowników forum!!!!!!!!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Klaudia - jesteś obrzydliwa :) W takie upały się nie godzi :)

A seio - czekam na fotki ze spacerku, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz... Chyba, ze mogę ściągnąć z tej stronki :) To sobie wezmę :)
Chcę sie pochwalić moim Potworem i jego nowym kumplem mojej siostrze :)

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana jej!!!!!!!!!!!!!! Za dręczenie innych użytkowników forum!!!!!!!!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Klaudia - jesteś obrzydliwa :) W takie upały się nie godzi :)

A seio - czekam na fotki ze spacerku, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz... Chyba, ze mogę ściągnąć z tej stronki :) To sobie wezmę :)
Chcę sie pochwalić moim Potworem i jego nowym kumplem mojej siostrze :)

o rany dobrze że mi przypomniałaś już Ci wysyłam :razz:

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Dzięki :)

Cholera, gdyby nie to, ze w już w sobotę bedę nad morzem, to bym się dziś zajęczała na śmierć patrząc na Twój basenik... :razz:

Wody!!! :lol:

A Twoje dziecko nadal męczy o spacer? :razz:

P.S wysłałąm zdjęcia ;)

Posted

jo-jo napisał(a):
A Twoje dziecko nadal męczy o spacer? :razz:

P.S wysłałąm zdjęcia ;)

Dzięki raz jeszcze :)

A moje dziecko pokochało Jojka miłością okrutną i wiekuistą :)
Niestety, dziś już jest żywe i pełne energii... a naprawdę usiłowąłam go zmęczyć, tak jak Jojo wczoraj. I nic. No tak, ja się tak fajnie nie tarzam z nim po ziemi... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Dzięki raz jeszcze :)

A moje dziecko pokochało Jojka miłością okrutną i wiekuistą :)
Niestety, dziś już jest żywe i pełne energii... a naprawdę usiłowąłam go zmęczyć, tak jak Jojo wczoraj. I nic. No tak, ja się tak fajnie nie tarzam z nim po ziemi... :evil_lol: :evil_lol:

Więc mówisz że dziecko trzeba zmęczyć ? Nie ma sprawy:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ze względu na wiek ...młodosć ma swoje prawa :evil_lol:i pozwala poszaleć :p

Dziękuje Szanowna Pani :multi:

Posted

PIKA napisał(a):
rozumiem, ze to przygotowane dla jo-jka :razz:

Hmm a dlaczego by nie :evil_lol:
Chociaz to w kolorze piłeczki :loveu: , którą mam nadzieje będziesz pilnować w warszawie:razz: wraz ze zzdjęciami (musisz byćnie odpuszcze Ci!!)

Posted

Weszlam popatrzylam i utwierdzam sie w przekonaniu ze Warszawianki maja w sobie cos :evil_lol: Zwariowanych pomyslow im nie brakuje :evil_lol:

Patrze i podziwiam jakie slicznosci :loveu:
Dogi jednak nie dla mnie :shake: za wielkie. Nie lubie duzych porcji zarcia szykowac :oops:
Dla mnie jakby pies zywil sie okruszkami, sam okruszkiem nie bedac
byloby najlepiej :evil_lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Weszlam popatrzylam i utwierdzam sie w przekonaniu ze Warszawianki maja w sobie cos :evil_lol: Zwariowanych pomyslow im nie brakuje :evil_lol:

Witam w naszych skromnych progach !!:multi:
Chlebem i solą częstuje :diabloti:

Eve jak nie mam siły robić zdjęć psu, to dlaczego by nie porobić faz rozstawiania basenu? :))

Wkońcu są zdjęcia a to najważniejsze :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ale wy macie basen gigantyczny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

a jak pozbywacie się potem wody ? :cool3: :cool3:

Hmm pytanie dobre a odpowiedź prosta :razz:

A więc jest na dnie basenu taki kureczek, który jak się otwiera to woda ziuuu i wylatuje ale za nim otworzymy ten kurek to ściągamy wode szlaufem z czwartego piętra na dół na podwórko i kwiatki podlewamy :diabloti:

A potem jak już zostanie ledwo co na dnie jak już szlauf nie wyciąga wody otwiera się kurek i woda spłyyyywa :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
Hmm pytanie dobre a odpowiedź prosta :razz:

A więc jest na dnie basenu taki kureczek, który jak się otwiera to woda ziuuu i wylatuje ale za nim otworzymy ten kurek to ściągamy wode szlaufem z czwartego piętra na dół na podwórko i kwiatki podlewamy :diabloti:

A potem jak już zostanie ledwo co na dnie jak już szlauf nie wyciąga wody otwiera się kurek i woda spłyyyywa :diabloti:

aha :diabloti: bardzo proste :evil_lol: :evil_lol: a co na to sąsiedzi jak to troche wylatuje im na głowy :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='jo-jo']Chlebem i solą częstuje :diabloti: Dziekuje, szczegolnie za sol.
Ostatnio nasluchalam sie wymowek, ze za malo sole.
Przerzucilam sie na slodkie potrawy i mam spokoj. :evil_lol:

[quote name='jo-jo']Eve jak nie mam siły robić zdjęć psu, to dlaczego by nie porobić faz rozstawiania basenu? :))
Wkońcu są zdjęcia a to najważniejsze :evil_lol:I slusznie. Im wiekszy pies tym wiekszy wysilek przy robieniu zdjec.
Rozumiem Cie jojeczku :glaszcze: :lol:

Posted

[quote name='Vectra']aha :diabloti: bardzo proste :evil_lol: :evil_lol: a co na to sąsiedzi jak to troche wylatuje im na głowy :cool3: :cool3:

Hmm a co byś zrobiła gdyby w drzwiach stanęły Ci trzy rozwydrzone dogi? :evil_lol:

[quote name='Evelina']I slusznie. Im wiekszy pies tym wiekszy wysilek przy robieniu zdjec.
Rozumiem Cie jojeczku :glaszcze: :lol:

Oj to prawda, mojemu psu zrobić zdjęcie które można pokazac to cud!

A basen stoi i się nie rusza:diabloti: Tylko co ja jutro będę fotografować, podniosłam galerie bo zdjęcia miałam ale zobaczymy :roll:

Posted

[quote name='Maga100']Chryste Panie, ile tu nagadane! :crazyeye:

Ale basen zobił na mnie wrażenie, Leon już by w nim siedział :evil_lol:

Magda dużo niby gadałyśmy? Hmm więcej to miałam grożeń :evil_lol:

A Leon jak nie przedziurawii to zapraszam:diabloti: