dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Ochłodzisz się aptrząc na to wszystko:evil_lol: czy tu gedzieś na dgm jest tajna szkoła złoścliwosci szkoła o której jeszcze nic nie wiem :angryy: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 A więc faza pierwsza specjalnie dla Ciebie DeBe : Pompowanie basenu: A takie cuś chodzi cały dzień : No i oczywiście Pan Pies się wsyzstkiemu bacznie przypatruje:diabloti: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :lying: Ty naprawde to robisz.......................:pissed: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 DeBe napisał(a)::lying: Ty naprawde to robisz.......................:pissed: Hm a co ja takiego robię? :diabloti: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Hm a co ja takiego robię? :diabloti: niewinne oczy :lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo masz bardzo dobry pomysł chyba tyż wystawie basen :diabloti: w ogródku :p :p :p Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 DeBe napisał(a):niewinne oczy :lol: :evil_lol: A pewnie że niewinne Vectra gdybym miała ogródek to bym miała wielki basen, a póki co mam do dyspozycji jedynie balkon:diabloti: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 mam mały basen :placz: :placz: :placz: wzasadzie basenik :placz: :placz: duży mooożżżżżeeeee kiedyś :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 A więc 1/3 fazy pierwszej zakończona. Czyli pierwszy poziom napompowany :diabloti: I pompujemy dalej :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :crazyeye:o w morde .....to jaki ten twój balkon jest jak ci taki basen wlezie:razz: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ło matko!:-o Jaki duży balkonik musi być....:lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a dla kogo ten basen ?? dla Ciebie czy dla psa ?? :-o :-o u mnie to by racji bytu ten basen nie miał - jedno spotkanie z potfforami i by było pssssssssssyyyyyyyyyyyyyy i po basenie :diabloti: :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 A więc 2/3 fazy pierwszej zakończone :diabloti: To dla Ciebie Alu nie stety nie mam jak objąćmojego całego balkonu:angryy: A tu nasza Wierzba mini :evil_lol: Quote
anetta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :placz: jak mozesz nam to robic :placz: Chyba masz jakas werande bo na balkon to zmiescic...:razz: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 anetta napisał(a)::placz: jak mozesz nam to robic :placz: Chyba masz jakas werande bo na balkon to zmiescic...:razz: Ja mam zwykły najzwykleiszy balkonik :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Ja mam zwykły najzwykleiszy balkonik :diabloti::mad:wymiary poproszę ;) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:wymiary poproszę ;) yyy sama nie wiem, musialabym poszukać planów :diabloti: A i powiem Wam że zaraz basenik będzie napompowany w całości i na balkonik wyleci :loveu: Vectra basen jedynie dla ludziów chodź pies by nie odmówił:diabloti: Oj pomęczę Was dzisiaj tym basenem (przynajmniej jakimiś fotkami :evil_lol: ) Quote
olcha Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A nie masz jakichś sąsiadów paparazzi :evil_lol: ? Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 A więc Faza pierwsza zakończona :loveu: Basen gotowy do wyniesienia na balkon.. A Pan Pies cały czas pilnuje... A tu jeszcze troche balkonu.. A to hmmm.. Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']A Pan Pies cały czas pilnuje... A może Pan Pies chętny na pluskanko?:cool3: A to hmmm.. A to Pan Budda:evil_lol: Quote
anovi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):a dla kogo ten basen ?? dla Ciebie czy dla psa ?? :-o :-o u mnie to by racji bytu ten basen nie miał - jedno spotkanie z potfforami i by było pssssssssssyyyyyyyyyyyyyy i po basenie :diabloti: :diabloti: No ciekawe czy basenik po spotkaniu z Jojkiem też się nie wypompuje :P Tylko ciekawe co sąsiedzi piętro niżej na to... ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']A może Pan Pies chętny na pluskanko?:cool3: A to Pan Budda:evil_lol: A pewnie że chętny tylko, że lepsza była by duuuuuża woda, czyli jakieś jeziorko albo morze:loveu: A Pan Budda jest dość ciężki :razz: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 anovi napisał(a):No ciekawe czy basenik po spotkaniu z Jojkiem też się nie wypompuje :P Tylko ciekawe co sąsiedzi piętro niżej na to... ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sąsiedzi mieli by upragniony deszcz :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 anovi napisał(a):No ciekawe czy basenik po spotkaniu z Jojkiem też się nie wypompuje :P Tylko ciekawe co sąsiedzi piętro niżej na to... ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Raczej pęknie na wstępie :evil_lol: A sąsiedzi hmm jest szansa żeby do nich doleciał deszczyk ale to za tydzień jak wodę będziemy spuszcać i już resztki będą lecieć:diabloti: A tak to w basenie będzie nie cała tona wody :diabloti: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']A pewnie że chętny tylko, że lepsza była by duuuuuża woda, czyli jakieś jeziorko albo morze:loveu: No to już!:evil_lol: A Pan Budda jest dość ciężki :razz: No a jaki ma być. Musi pewnie stać na swoim miejscu. To ważna postać w Feng Shui:evil_lol: Quote
Recommended Posts