PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Już tłumacze na angielski Best Of Breed 8) Nigdy bym na to nie wpadł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nigdy bym na to nie wpadł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No patrz jakich ciekawych rzeczy się dowiadujesz :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 no wiesz on jeszcze młody przecie ledwo 18 miesięxcy :evil_lol: a dogi tak czy siak zawsze jak szczeniaki wyglądają 8) Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Monisiu jedziesz na przyczepke do DM?? we trójke na tylnym siedzeniu ;-))bo tak to jedno suczysko możemy zabrać ;-)) Ale to można chyba dogadać bo moja rodiznka napewno by Cię zabrała 8) Klauduś, ja zostanę w domu i się poobijam. Szukuje mi sie też wyjazd na działeczkę. Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Klauduś, ja zostanę w domu i się poobijam. Szukuje mi sie też wyjazd na działeczkę. Ehh szkoda a do Łodzi to też nie dojedzies z bo lenichować będziesz? :evil_lol: Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Ehh szkoda a do Łodzi to też nie dojedzies z bo lenichować będziesz? :evil_lol: Leniuchować... To słowo brzmi jak muzyka... :) Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):No patrz jakich ciekawych rzeczy się dowiadujesz :evil_lol: Kto by pomyślał, Dogo dokształca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Leniuchować... To słowo brzmi jak muzyka... :) dla Twoich uszu zawsze :lol: ehh szkoda to będziemy samotnie walczyć :( a myślałam że coś mi pokomentujesz co źle z Jojkiem robie :shake: PiotrekJ napisał(a):Kto by pomyślał, Dogo dokształca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cóż w różnych miejscach ludzie się uczą :-))) Quote
jo-jo Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Moniśka nie stety chyba będziesz do Łodzi leniuchu się ruszyć :evil_lol: Dzisiaj spotkałam Twoje dziecko (Fiśke) i pojadą posocjalizować się do łodzi i przy okazji zakupić łańcuszki itp ;-)) Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Wystawa W Dobrym Mieście ;-)) Jojek i inne dozie ;-) Tutaj pare fotek z dzisiejszej wystawki ;-)) Na początek Carmilla Myśliwi Wodana (miesiąc temu suka walczyła ożycie a teraz wygląda tak ;-)) Alberto Salvare Athena Azalea Atheneum Cudka Myśliwi Wodana Cynos Familiaris (czyli Mersi Madame) Eunice Myśliwi Wodana Heraklis nuo Grazuciu Jumpin' Jack Flash Saxifraga ;-) Jumanji Polaris Być Może Alhambra Roma Oregon Thai Oregon Venezia du Domaine de L'Ange Noir Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Skąd hmmm dobre pytanie :lol: Możemy się jeszcze pochwalić że dostaliśmy CWC i BOB'a :loveu: Quote
Paula Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 jo-jo napisał(a):Możemy się jeszcze pochwalić że dostaliśmy CWC i BOB'a :loveu: Widzielismy, gratulacje :happy1: Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 paula_z napisał(a):Widzielismy, gratulacje :happy1: Czy mi się zdawało czy widziałam w niebieskim namiocie ??:razz: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 o boziu ile slicznosci :o i mnie tam nie bylo :(:( domagam sie wystawy w Katowicach albo baa inaczej w Tychach :):):) Quote
jo-jo Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='basiulka22tychy']o boziu ile slicznosci :o i mnie tam nie bylo :(:( domagam sie wystawy w Katowicach albo baa inaczej w Tychach :):):) W Katowicach już byliśmy 8) Zaraz dorzuce jeszcze Jojka z ringu :lol: Quote
jo-jo Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Tu troche Jojeczka jeszcze ;-) :siara: Powyższe zdjęcia autorstwa Ani Gerlach hod. Viva La Vida Quote
asher Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Jojkowa, pamiętaj, że dzisiaj o 18 masz zabrać ze sobą na pola nieświeże skarpety :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 asher napisał(a):Jojkowa, pamiętaj, że dzisiaj o 18 masz zabrać ze sobą na pola nieświeże skarpety :evil_lol: Kochana ale ja takowych nie mam :evil_lol: Chcesz żebym odstraszała wszystkich na około ?:diabloti: Quote
asher Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 jo-jo napisał(a):Kochana ale ja takowych nie mam :evil_lol: Chcesz żebym odstraszała wszystkich na około ?:diabloti:Nie powiesz mi chyba, że u ciebie w domu codziennie pierze się skarpety? :evil_lol: Marsz do kosza z brudną bielizną i wyjmować mi parkę dla burków :mad: :diabloti: :modla: Quote
Recommended Posts