jo-jo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 PIKA napisał(a):a czy ja się będe mogla dołaczyć z moim owlosionym dogiem? :oops::evil_lol: Kochana to jest pytanie retoryczne rozumiem? Gdzie dogowisko bez Długowłosego Doga???:loveu: Quote
anea Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Mojej Tośki chyba z zaden sposob pod doga si enie podciagnie ale czy my tez sie mozemy dołączyć??? Tośka juz Korka i (nie tylko) poznała wiec juz moge zaświadczyć ze umie sie zachować, za siebie nie reczę bo jestem spragniona dożego towarzystwa :) Quote
jo-jo Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Anea jak nas się nie boisz to oczywiście ;-) Dzisiaj chyba z okazji naprawde dobrego humoru ( po bardzo złym wieczorze wczoraj...a szkoda) wzięłam się i przeprosiłam z serwerem i z jednego ze spacerku fotki aż dwie wstawie;-)) Quote
LAZY Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Uuuu...ales sie napracowała...hihi...wiecej nie ma?:eviltong: Quote
PIKA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Klaudia pomóz :placz: czy to jest dopuszczony kolor arlekina? :roll: łomatko...PIKAno to mówiem...takie ma być: noooo.....ma być sporo białego, ale BIAŁEGO a nie szaro-białego..i na tym tle takie różnoodcieniste szare...... strasznie mnie siem takiem podoba :multi: Quote
jo-jo Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 PIKA napisał(a):Klaudia pomóz :placz: czy to jest dopuszczony kolor arlekina? :roll: Zdecydowanie Nie, To jest Szary Arlekin jak się nie spojrzy Malaga ma podobne, ale to jest umaszczenie merle czyli szary arlekin, Quote
jo-jo Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Witajcie Vectry :multi: LAZY n obo ja ostatnio tylko pracuje nad grafikami komputerowymi to i fotek nie mam siły obrabiać :roll: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 gdzie takie latajace egzemplarze rozdają :cool3: :evil_lol: Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Anea jak nas się nie boisz to oczywiście ;-) Bac sie nie boje ale sie w miedzy czasie zdązyłam już na niedziele umówić :) nastepnym razem może sie uda Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jo-jo napisał(a):Zdecydowanie Nie, To jest Szary Arlekin jak się nie spojrzy Malaga ma podobne, ale to jest umaszczenie merle czyli szary arlekin, czyli miałam racje :multi::multi::evil_lol: a jak jutro ? I gdzie przede wszystkim ? :razz: Quote
jo-jo Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] gdzie takie latajace egzemplarze rozdają :cool3: :evil_lol: A trzeba na takie zapracować :evil_lol: [quote name='PIKA']czyli miałam racje :multi::multi::evil_lol: a jak jutro ? I gdzie przede wszystkim ? :razz: Jutro to już wiesz jak :evil_lol: A teraz Was podręcze bo godzinkę temu wróciłam od takich jednych żółciutkich klusków :loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowsko lata Quote
jo-jo Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 A czy poznają Państwo tego o to malca? :loveu: Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='jo-jo']A czy poznają Państwo tego o to malca? :loveu: czyzby to malenstwo juz tak uroslo ?? :crazyeye: :loveu: Quote
anushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Taura'] normalnie Jojek 3D buahahaha...:loveu: :loveu: tylko nie mów,że to dzieciak Jojka :crazyeye: Quote
jo-jo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 cuciola napisał(a):swietne fotki! wpadnijcie do nas! Dzięki, Napewno wpadniemy tlyko ostatnio krucho z czasem i nigdzie nie zaglądam :-( Elitesse napisał(a):czyzby to malenstwo juz tak uroslo ?? :crazyeye: :loveu: Niooo, i pomyśleć że jeszcze nie dawno wymyślaliśmy dla niego imiona, potem obserwowaliśmy tego małego kluska, a teraz to już taki wielki chłop:crazyeye: anea napisał(a):wow ale fajne "maleństwo" :) Dzięki ;-) Taura napisał(a):O matulu! Ale Jong uuuuuuuuurósł! :crazyeye: :loveu: Prawda? :loveu: :loveu: Ania-k napisał(a):normalnie Jojek 3D buahahaha...:loveu: :loveu: tylko nie mów,że to dzieciak Jojka :crazyeye: Ale powiem tak to dziecko Jojka :eviltong: Obecnie 7 miesięczne ale rośnie szybciutko :loveu: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Łojezusie :crazyeye: Ona ma 7 miesięcy ? :crazyeye: Alee wielki :loveu: Quote
Kamila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kurcze,juz 7 miesiecy minelo? :crazyeye: A ja mam wrazenie jakby to bylo 'wczoraj' jak sie malenstwa urodzily :razz: Quote
LAZY Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ALe ona ma piekną tą przednia lewa łape! Tak cudnie ubarwioną:lol: Quote
jo-jo Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Witajcie Kochani :multi: :multi: [quote name='PIKA']Łojezusie :crazyeye: Ona ma 7 miesięcy ? :crazyeye: Alee wielki :loveu: On , a ciekaw ajestem jak na żywo wygląda, ale chyba nie będzie mi to dane obejrzeć :shake: Chyba że przyjadą na wystawę do Polski, albo my pojedziemy do Niemiec... [quote name='kamila-dog']Kurcze,juz 7 miesiecy minelo? :crazyeye: A ja mam wrazenie jakby to bylo 'wczoraj' jak sie malenstwa urodzily :razz: Prawda? To wyczekiwanie, odliczanie a potem oglądanie :loveu: Jeny jak ja tęsknie za tymi maluchami :placz: [quote name='LAZY']ALe ona ma piekną tą przednia lewa łape! Tak cudnie ubarwioną:lol: Pan rękawek nadal jest rękawkiem :lol: A teraz musze sie pochwalić i na sobotniej wystawie w Głogowie tatuś owego "maleństwa" Zakończył CHAMPIONAT POLSKI :multi: :multi: :multi: :multi: A na dokładke dostał jeszcze BOB'a ;-) I pomyśleć że jeszcze wczoraj był taki malutki: Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='jo-jo'] A teraz musze sie pochwalić i na sobotniej wystawie w Głogowie tatuś owego "maleństwa" Zakończył CHAMPIONAT POLSKI :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE :laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A teraz musze sie pochwalić i na sobotniej wystawie w Głogowie tatuś owego "maleństwa" Zakończył CHAMPIONAT POLSKI :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje :laola: :laola: To teraz pijemy :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: :beerchug: Quote
Recommended Posts