jo-jo Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 malawaszka napisał(a):haha dokładnie :lol: Poznania gratulowałam, no i mam nadzieję, że Kielc też będziemy gratulować :razz: Nie stety nie ma czego...Byliśmy dopiero trzeci... No cóż gotuje nam się wyjazd do Głogowa, a póki co sezon skończony ;-) W nienajlepszym humorze ale cóś trudno ;-) Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to niedługo będziemy 3mać kciuczki za Głogów :evil_lol: Quote
jo-jo Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Moi Drodzy, przed dosłownie sekundą uświadomiłam sobie że moje czarno-białe maleństwo jest z nami już równo dwa latka!! Dokładnie dwa lata temu 26 listopada do mojego domu przyjechało maleństwo, moje oczko w głowie :loveu: Monisiu Dziękuję Ci za niego :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To moze jakies foteczki z tej jakze waznej okazji :cool3: :diabloti: Quote
jo-jo Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a):To moze jakies foteczki z tej jakze waznej okazji :cool3: :diabloti: No niestety Jojek ostatnio nie jest fotogeniczny, dlatego też żadnych sesji ni ma.. Jedyne fotki jakie mam to po dzisiejszej mojej wizycie u maluszków w hodowli Czarnoksiężnik z Archipelagu, a Jojek w tym czasie spał gdzies na kanapie z Ciuką-Luką,a na drugiej Didka :loveu: Quote
Paula Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jo-jo napisał(a):Moi Drodzy, przed dosłownie sekundą uświadomiłam sobie że moje czarno-białe maleństwo jest z nami już równo dwa latka!! Dokładnie dwa lata temu 26 listopada do mojego domu przyjechało maleństwo, moje oczko w głowie :loveu: Czesc Klaudia :multi: Zdrowko z okazji 2 rocznicy :popcorn: Fajna data ;) Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jo-jo napisał(a):No niestety Jojek ostatnio nie jest fotogeniczny, dlatego też żadnych sesji ni ma.. Jedyne fotki jakie mam to po dzisiejszej mojej wizycie u maluszków w hodowli Czarnoksiężnik z Archipelagu, a Jojek w tym czasie spał gdzies na kanapie z Ciuką-Luką,a na drugiej Didka :loveu: I ty to nazywasz JEDYNE FOTKI? :crazyeye: Dawaj no wszystko co masz :mad: Quote
jo-jo Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a): I ty to nazywasz JEDYNE FOTKI? :crazyeye: Dawaj no wszystko co masz :mad: No pewnie że jedyne :grin: paula_z napisał(a):Czesc Klaudia :multi: Zdrowko z okazji 2 rocznicy :popcorn: Fajna data ;-) Cześć Paula :multi: Zdrówko zdrówko ;-)) :calus: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To dasz czy sie dalej bedziesz tak ze mna droczyc? :diabloti: Quote
simbik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gratulujemy rocznicy :multi: :multi: :multi: . My powoli zbliżamy się do pierwszej Opowej :lol: , jak to zrobiliśmy niesamowitego kursa do wsi zabitej dechami pod Opolem :cool3: i przywieźliśmy nasze żółte cudo:loveu: . Natomiast jojeczkowych zdjęć coś tu ostatnio mało :mad:. Mi się udało wytropić osóbkę która obfociła nas w Kielcach i chyba was też :roll: . Quote
bellatriks Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jo-jo napisał(a):Moi Drodzy, przed dosłownie sekundą uświadomiłam sobie że moje czarno-białe maleństwo jest z nami już równo dwa latka!! Dokładnie dwa lata temu 26 listopada do mojego domu przyjechało maleństwo, moje oczko w głowie :loveu: Monisiu Dziękuję Ci za niego :loveu: :loveu: No to.. Kochana, po pierwsze buziaczki dla Jojka :buzi: i gratki:) No i... imprezka! :drinking: Quote
cuciola Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 to my tez wszystkiego naj dla Jojka!i wiecej zdjec..widze ze chyba maci taki sam problem z mala iloscia wolnegop czasu jak i ja Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cześć Jojkowa;)...no to już przesada ...ile razy wejdę tyle razy nie ma fot:obrazic: Quote
jo-jo Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witajcie Witajcie Kochani, No cóz fotek żadnych nie mam bo i nie mam kiedy ich robić :shake: Może coś w tym tygodniu uda mi się zrobić, jedyne fotki jakie mam to nadal są maluszków z przed tygodnia ;-)) A galkeria przumrze, bo przecież samymi rozmowami żyć nie może ;-)) Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Klaudia-to co ty robisz calymi dniami ze nie masz nic czasu? :cool3: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No to czekamy na fotki Jojeczka :loveu: Foty będą, prawda :cool3:? Quote
jo-jo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 kamila-dog napisał(a):Klaudia-to co ty robisz calymi dniami ze nie masz nic czasu? :cool3: A moja droga uczę się :evil_lol: Miałam koniec trymestru wiec zaliczenia trzeba było załatwić ;-)))))) Ale poprawię się teraz, chodź teraz co innego mą głowę zajmuję :loveu:(a raczej mój czas) haska_12 napisał(a):No to czekamy na fotki Jojeczka :loveu: Foty będą, prawda :cool3:? Fotki Jojeczka obiecuje jak isę uda :lol: Dzisiaj nie skromnie wspomne że kolejna wiosna mi przybyła, i Wszystkim tym co pamięytali o mnie Bardzo Dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 A oto Kwiatuszki które dzisiaj od Tatusia na urodzinki dostałam :loveu: Quote
simbik Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='jo-jo'] Dzisiaj nie skromnie wspomne że kolejna wiosna mi przybyła, i Wszystkim tym co pamięytali o mnie Bardzo Dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: :new-bday: :new-bday: :new-bday: [SIZE="6"] Wszystkiego naj, naj, najlepszego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Przede wszystkiem spełnienia wszystkich marzeń... nawet tych najbardziej nierealnych :lol: . :new-bday: :new-bday: :new-bday: Troszkę późno:oops: , ale po wczorajszych 600km za kółkiem jestem jeszcze troszkę skołowana. Quote
jo-jo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='simbik']:new-bday: :new-bday: :new-bday: Wszystkiego naj, naj, najlepszego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Przede wszystkiem spełnienia wszystkich marzeń... nawet tych najbardziej nierealnych :lol: . :new-bday: :new-bday: :new-bday: Troszkę późno:oops: , ale po wczorajszych 600km za kółkiem jestem jeszcze troszkę skołowana. Dziękuję :multi: A ja Gratuluje Wybietnie Obiecującego Teufelka :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 wszystkiego najlepszego od całej Poświatkowej bandy !!! Quote
arima Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Troszkę się spóżniłam :oops: ale:new-bday: :tort: :BIG: :drinka: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='jo-jo']A moja droga uczę się :evil_lol: Miałam koniec trymestru wiec zaliczenia trzeba było załatwić ;-)))))) Ale poprawię się teraz, chodź teraz co innego mą głowę zajmuję :loveu:(a raczej mój czas) A co to takiego? :cool3: [quote name='jo-jo']Fotki Jojeczka obiecuje jak isę uda :lol: Dzisiaj nie skromnie wspomne że kolejna wiosna mi przybyła, i Wszystkim tym co pamięytali o mnie Bardzo Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Przepraszam za spoznienie ale ja rowniez zycze wszystkiego naj naj :multi: [quote name='jo-jo']A oto Kwiatuszki które dzisiaj od Tatusia na urodzinki dostałam :loveu: Sliczne :evil_lol: Quote
Recommended Posts