Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
haha dokładnie :lol: Poznania gratulowałam, no i mam nadzieję, że Kielc też będziemy gratulować :razz:

Nie stety nie ma czego...Byliśmy dopiero trzeci... No cóż gotuje nam się wyjazd do Głogowa, a póki co sezon skończony ;-)

W nienajlepszym humorze ale cóś trudno ;-)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moi Drodzy, przed dosłownie sekundą uświadomiłam sobie że moje czarno-białe maleństwo jest z nami już równo dwa latka!!

Dokładnie dwa lata temu 26 listopada do mojego domu przyjechało maleństwo, moje oczko w głowie :loveu:

Monisiu Dziękuję Ci za niego :loveu: :loveu:

Posted

kamila-dog napisał(a):
To moze jakies foteczki z tej jakze waznej okazji :cool3: :diabloti:

No niestety Jojek ostatnio nie jest fotogeniczny, dlatego też żadnych sesji ni ma.. Jedyne fotki jakie mam to po dzisiejszej mojej wizycie u maluszków w hodowli Czarnoksiężnik z Archipelagu, a Jojek w tym czasie spał gdzies na kanapie z Ciuką-Luką,a na drugiej Didka :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Moi Drodzy, przed dosłownie sekundą uświadomiłam sobie że moje czarno-białe maleństwo jest z nami już równo dwa latka!!

Dokładnie dwa lata temu 26 listopada do mojego domu przyjechało maleństwo, moje oczko w głowie :loveu:

Czesc Klaudia :multi: Zdrowko z okazji 2 rocznicy :popcorn: Fajna data ;)

Posted

jo-jo napisał(a):
No niestety Jojek ostatnio nie jest fotogeniczny, dlatego też żadnych sesji ni ma.. Jedyne fotki jakie mam to po dzisiejszej mojej wizycie u maluszków w hodowli Czarnoksiężnik z Archipelagu, a Jojek w tym czasie spał gdzies na kanapie z Ciuką-Luką,a na drugiej Didka :loveu:

I ty to nazywasz JEDYNE FOTKI? :crazyeye: Dawaj no wszystko co masz :mad:

Posted

kamila-dog napisał(a):

I ty to nazywasz JEDYNE FOTKI? :crazyeye: Dawaj no wszystko co masz :mad:

No pewnie że jedyne :grin:

paula_z napisał(a):
Czesc Klaudia :multi: Zdrowko z okazji 2 rocznicy :popcorn: Fajna data ;-)

Cześć Paula :multi:
Zdrówko zdrówko ;-)) :calus:

Posted

Gratulujemy rocznicy :multi: :multi: :multi: . My powoli zbliżamy się do pierwszej Opowej :lol: , jak to zrobiliśmy niesamowitego kursa do wsi zabitej dechami pod Opolem :cool3: i przywieźliśmy nasze żółte cudo:loveu: .
Natomiast jojeczkowych zdjęć coś tu ostatnio mało :mad:. Mi się udało wytropić osóbkę która obfociła nas w Kielcach i chyba was też :roll: .

Posted

jo-jo napisał(a):

Monisiu Dziękuję Ci za niego :loveu: :loveu:

No to.. Kochana, po pierwsze buziaczki dla Jojka :buzi: i gratki:)

No i... imprezka! :drinking:

Posted

Witajcie Witajcie Kochani,

No cóz fotek żadnych nie mam bo i nie mam kiedy ich robić :shake:
Może coś w tym tygodniu uda mi się zrobić, jedyne fotki jakie mam to nadal są maluszków z przed tygodnia ;-))

A galkeria przumrze, bo przecież samymi rozmowami żyć nie może ;-))

Posted

kamila-dog napisał(a):
Klaudia-to co ty robisz calymi dniami ze nie masz nic czasu? :cool3:

A moja droga uczę się :evil_lol: Miałam koniec trymestru wiec zaliczenia trzeba było załatwić ;-)))))) Ale poprawię się teraz, chodź teraz co innego mą głowę zajmuję :loveu:(a raczej mój czas)

haska_12 napisał(a):
No to czekamy na fotki Jojeczka :loveu:

Foty będą, prawda :cool3:?

Fotki Jojeczka obiecuje jak isę uda :lol:

Dzisiaj nie skromnie wspomne że kolejna wiosna mi przybyła, i Wszystkim tym co pamięytali o mnie Bardzo Dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']
Dzisiaj nie skromnie wspomne że kolejna wiosna mi przybyła, i Wszystkim tym co pamięytali o mnie Bardzo Dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:
:new-bday: :new-bday: :new-bday:
[SIZE="6"]
Wszystkiego naj, naj, najlepszego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Przede wszystkiem spełnienia wszystkich marzeń... nawet tych najbardziej nierealnych :lol: .

Troszkę późno:oops: , ale po wczorajszych 600km za kółkiem jestem jeszcze troszkę skołowana.

Posted

[quote name='simbik']:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Wszystkiego naj, naj, najlepszego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Przede wszystkiem spełnienia wszystkich marzeń... nawet tych najbardziej nierealnych :lol: .
Troszkę późno:oops: , ale po wczorajszych 600km za kółkiem jestem jeszcze troszkę skołowana.

Dziękuję :multi:
A ja Gratuluje Wybietnie Obiecującego Teufelka :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']A moja droga uczę się :evil_lol: Miałam koniec trymestru wiec zaliczenia trzeba było załatwić ;-)))))) Ale poprawię się teraz, chodź teraz co innego mą głowę zajmuję :loveu:(a raczej mój czas)

A co to takiego? :cool3:

[quote name='jo-jo']Fotki Jojeczka obiecuje jak isę uda :lol:

Dzisiaj nie skromnie wspomne że kolejna wiosna mi przybyła, i Wszystkim tym co pamięytali o mnie Bardzo Dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Przepraszam za spoznienie ale ja rowniez zycze wszystkiego naj naj :multi:

[quote name='jo-jo']A oto Kwiatuszki które dzisiaj od Tatusia na urodzinki dostałam :loveu:

Sliczne :evil_lol: