Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj przed 21 Aszot odszedł za TM.
Po ostatniej dawce sterydów węzły sie pomniejszyły ale i tak nie zaczął jeść. Ostatni posiłek zjadł w piątek.
Po wizycie weta wczoraj (Aszot nie był w stanie sam sie podnieś) podjęłam decyzję, ze już dłużej nie będzie cierpiał. Zasnął dumnie jak przystało na Aszota.
A ja sie bardzo cieszę że chociaż ten ponad rok mogliśmy być razem: Aszot i ja.
Pamietaj o mnie piesku...

Posted

Dla Aszota [SIZE=4][COLOR=purple][B]['] ['] ['] [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Kasiu dzięki Tobie Aszot byl szczesliwy, uratowalas go i byłas dla niego najwazniejsza. [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Kasie, tak mi przykro.....................

Śledziłam ten wątek od początku, cieszyłam się razem z Wami, kiedy Aszot zmieniał się i piękniał u Ciebie, kiedy pokochał Waszą rodzinę, a Wy jego.............

Dałaś mu rok życia w szczęściu, spokoju i miłości.............. to bardzo dużo.......

Trzymaj się

Danka

Posted

tak mi przykro , dobrze ze ostatni rok życia pies byl tak kochany .
sledzilam od poczatku wasz wątek , kiedy ładowaliscie kupe futra na wózek w schronie , strzyzenie na raty , itd itd .
zrobilas dla tego psa tak duzo !

Posted

Kasiu tak mi przykro. To takie niesprawiedliwe, że psiaki które tak dużo przeszły w miłości i cieple odchodzą tak szybko. A Aszot znalazł u Ciebie swoje miejsce na ziemi - i dałaś mu cudowny rok życia...

Aszocik (')(')('), nie zdążyliśmy pójść na wspólny spacerek, może tam za TM kiedyś się uda?

Posted

Kasiu, zanim pojawiłaś sie Ty - Aszot nie żył. Dałaś mu drugie życie - u Ciebie narodził sie na nowo...
Terasz odszedł, ale w naszych sercach zostanie na zawsze...
[']

Posted

[`] [`] [`]

Kasie dziekuję za ta wielką mądra milość i dobroć ktorą dałaś Aszotowi. Myślę,ze otrzymał tyle uczucia przez wasz wspolny rok ile niewiele psiaków doświadczy w ciagu całego zycia. Dziękuję.

Posted

Dziękuje Wam.
Wiedziałam, że tak będzie ale i tak boli. I jest tak smutno...
A wiecie, że Linki podszedł do Aszota już po wszystkim i sie połozył koło niego...

Posted

Aszot. Serwo ...- to Psy, które sprawiły, że zaglądam na Dogo (ich losy śledziłam od poczatku i cichutko kibicowałam Wam, Kasie i Irmo).
W takich chwilach przywołuję z pamięci moment sprzed 12 lat, gdy pomagałam przejść przez TM mojej wspaniałej Gamie po blisko 18-tu latach wspólnego życia.
Aszociku, lubisz malutkie suczki. Gdy spotkasz tam Gamusię, pozdrów ją ode mnie....
Kasie, trzymaj się.

Posted

Kasiu, cokolwiek bym napisała - Ty to wiesz...

Niewiele watków na dogomanii czytam, ale ten zawsze...
Bardzo, bardzo mi przykro...
Całym sercem jestem z Tobą

Posted

na dogomanii wiele jest przejmujących, wzruszających historii

... dla mnie opowieśc o Aszocie zawsze była jedną z najpiękniejszych

wyciszona, niezwykle ciepła opowieśc, w której zupełnie zwykłymi słowami opisywana była jedna z najbardziej niezwykłych walk o uratowanie godności sponiewieranego psa

i tak samo, jak cicho, bez patosu się zaczęła - tak samo, mam wrażenie, szeptem się kończy

i tylko Ty Kasia wiesz, a my wszyscy mozemy sie jedynie domyślac, ile wydarzyło się na trasie pomiędzy schroniskiem - a Tęczowym Mostem...

Posted

Kinga najpiekniej opisala to, co czujemy. Kasiu, Kinga ma wielki dar, bo potrafi prostymi slowami opisac uczucia i radosci, i smutku:-( Wszyscy jestesmy z Toba, Kasiu, a Kindze dziekujemy, ze tak wzruszajaco napisala o naszych odczuciach ...[quote name='kinga']na dogomanii wiele jest przejmujących, wzruszających historii

... dla mnie opowieśc o Aszocie zawsze była jedną z najpiękniejszych

wyciszona, niezwykle ciepła opowieśc, w której zupełnie zwykłymi słowami opisywana była jedna z najbardziej niezwykłych walk o uratowanie godności sponiewieranego psa

i tak samo, jak cicho, bez patosu się zaczęła - tak samo, mam wrażenie, szeptem się kończy

i tylko Ty Kasia wiesz, a my wszyscy mozemy sie jedynie domyślac, ile wydarzyło się na trasie pomiędzy schroniskiem - a Tęczowym Mostem...[/quote]

Posted

Bardzo, bardzo mi przykro:placz: Kasiu, nie potrafię tak pięknie jak Kinga wyrazić co czuję... więc tylko podziękuję Ci... za to, że dzięki Tobie mogłam czytać ten wątek...