Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']uwaga, będę mówić :evil_lol:
dostałam przed chwilą kilka fotek na komórkę :razz: czyli przekazuję informację od Asi, która dopiero wróciła do domu i jest bardzo zmęczona i więcej napisze pewnie jutro:
[B]Oskar ma dom! :multi: [/B]

Mam nadzieję, że teraz wszystkie osoby, które uważały, że Oskar nie ma szans i należy go uśpić, zrozumieją, czemu walczyliśmy: nie tylko dlatego, że znamy tego psiaka osobiście, wiemy jaką ma chęć do życia, ale również dlatego, że wiedzieliśmy coś więcej :cool3:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=darkslateblue]OSZALAŁAM Z RADOŚCI !!!!! PŁACZĘ ZE SZCZĘŚCIA !!! TO NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ POD SŁOŃCEM !!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#483d8b]:sweetCyb: :laola: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#483d8b]Nie znam Oskarka osobiście - ale jego radość i wola życia bucha z każdego zdjęcia i z Waszych relacji :multi: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]

[quote name='Bodziulka']Myślę, że największe podziękowania i uznanie należą się Asi :Rose: która od początku do końca o niego walczyła!

Oskar mieszka w domu z ogrodem pod Warszawą. Ma koleżankę (i tu znowu zapomniałam rasy :evil_lol:) - taką mniejszą, kudłatą :lol:

[/quote]

[SIZE=3][COLOR=red][B][SIZE=5]ASIU[/SIZE] :buzi:- i WSZYSCY KOORDYNATORZY OSKARKOWEJ AKCJI - chylę czoła i jestem szcześliwa, że mogłam tu być z Wami[/B][/COLOR][/SIZE][I][SIZE=3][COLOR=red][B]...[/B][/COLOR][/SIZE] :Rose: :buzi: [/I]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kathleen']
Mam pytanie, czy będzie możliwość, aby od czasu do czasu dowiedzieć się co u Oskarka?[/quote]

Na pewno! Asia będzie utrzymywała kontakt i chcemy dalej pomagać Oskarkowi czy to rzeczowo, czy finansowo...

cos jeszcze miałam powiedzieć :hmmmm: i se zapomniałam :evil_lol: acha, Pani dowiedziała się o Oskarku z gazety codziennej ;)

Posted

TO NAJSZCZĘŚLIWSZA WIADOMOŚC JAKĄ PRZECZYTAŁAM NA DOGOMANII
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
CUDA JEDNAK SIĘ ZDARZAJĄ :laola:
OSKARKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W SWOIM DOMKU :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Teraz dopiero widać ile osób kibicowało Oskarkowi i wierzyło, że ta historia zakończy się jednak happy endem!! I ja wierzę, że te wszystkie dobre myśli krążyły wkoło Oskarka i Asi i w końcu zmaterializowały się w postaci nowych opiekunów.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Bodziulka']Na pewno! Asia będzie utrzymywała kontakt i chcemy dalej pomagać Oskarkowi czy to rzeczowo, czy finansowo...

cos jeszcze miałam powiedzieć :hmmmm: i se zapomniałam :evil_lol: acha, Pani dowiedziała się o Oskarku z gazety codziennej ;)[/quote]

A jednak!!!!

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Oskarkową Historię śledzę od momentu utraty przez niego DT, nic nie pisałam bo nie mogłam pomóc, ale codziennie czytałam i baaaardzo mocno trzymałam kciuki, a teraz[B] baaaaaaaardzo[/B] się cieszę razem z wami wszystkimi.
Oskarku wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia, zdrowiej, ciesz się, biegaj ze swoim wózeczkiem i dawaj każdego dnia mnóstwo radości swoim Pańciom
:sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :iloveyou: :cunao: :laola:
[COLOR=red][B]Asiu jesteś naprawdę wielką kobietą[/B][/COLOR] :Rose:[COLOR=red][B] !!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Posted

tak wszystkigo najlepszego i jeszcze wiecej!!
tylko dlaczego jest mi smutno
moze dlatego ze nigdy go nie zobaczyłam a tam gdzie pisałam<na forach>o jego historii wszyscy pisali smutne i tyle...bede pamietac wszystkie spedzone chwile z wami i w pewnym sensie z Oskarkiem bo przeciez wszyscy bylismy tu dla niego!!<zdjecia i filmiki>
ciesze sie a jednak mi smutno<co ja pisze??>
mam nadzieje ze jak pojdziecie go odwiedziec to usciskacie go ode mnie
tylko mocno i powiecie to od Paulinki;)
ciesze sie!!
to wszystko dzieki Wam ludzie ;)

Posted

a i jeszcze jedno asiaf teraz jak juz wiesz zeOskar jest bezpieczny i szczesliwy<bedzie tesknił zapewne za wami>to zajmij sie soba i dzieckiem<o ile dobrze czytałam jestes w ciazy>:multi: gratulacje ;)

Posted

tak, w ciązy i do tego zagrożonej...
Asiu jak sobie teraz nie odpoiczniesz to wynajmiemy dogomaniaków, zeby Cie pilnowali i z domu nie wypuszczali :D

Posted

[quote name='Asior']tak, w ciązy i do tego zagrożonej...
Asiu jak sobie teraz nie odpoiczniesz to wynajmiemy dogomaniaków, zeby Cie pilnowali i z domu nie wypuszczali :D[/quote]

o tak - ja nawet bazarek zrobię na wynagrodzenie dla tych strażników - hihi ;)

Posted

:iloveyou: Jeden wyjatkowy Człowiek, spotkał jednego wyjątkowego psa Oskara po to, aby wsrod milionow ludzi znaleźć Oskarowi następnego wyjatkowego Człowieka! :iloveyou:

Posted

[quote name='ARKA']
:iloveyou: Jeden wyjatkowy Człowiek, spotkał jednego wyjątkowego psa Oskara po to, aby wsrod milionow ludzi znaleźć Oskarowi następnego wyjatkowego Człowieka! :iloveyou:
[/quote]

Pięknie napisane.

Posted

[quote name='carolinascotties']o tak - ja nawet bazarek zrobię na wynagrodzenie dla tych strażników - hihi ;)[/quote]

hehe i będziemy robić akcje zbiórki zabawek i ubranek dla dzidzi i jedzenia dla Asi, coby nam przy tym przymusowym zamknięciu z głodu nie padła :evil_lol:

Posted

Jestem najszczęśliwsza jak tylko można! Wreszcie, to właśnie TO się temu pieskowi należało. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
[COLOR=red][B]Do nowych właścicieli - jesteście wspaniali - macie serce ze złota!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: [/B][/COLOR]
[COLOR=black]mamy jeszcze dla Oskarka małą wyprawkę, a na naszą pomoc zawsze może liczyć![/COLOR]

Posted

Tak mało jest radości i sukcesów a tu dziś dowiaduję się o tak pięknym zakończeniu walki .
[B]Dziewczyny dziękuje w imieniu forum beglowego
[/B]Macie kontakt z Uryssą uzgodnijcie co i jak bo mamy dla Oskarka jeszcze parę rzeczy i jesteśmy gotowi wspomagać właścicieli .
Dziś mnie po tej wiadomości nie jest wstanie w wyprowadzić z równowagi
Trzymajcie się dobre duszki