carolinascotties Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Bodziulka']uwaga, będę mówić :evil_lol: dostałam przed chwilą kilka fotek na komórkę :razz: czyli przekazuję informację od Asi, która dopiero wróciła do domu i jest bardzo zmęczona i więcej napisze pewnie jutro: [B]Oskar ma dom! :multi: [/B] Mam nadzieję, że teraz wszystkie osoby, które uważały, że Oskar nie ma szans i należy go uśpić, zrozumieją, czemu walczyliśmy: nie tylko dlatego, że znamy tego psiaka osobiście, wiemy jaką ma chęć do życia, ale również dlatego, że wiedzieliśmy coś więcej :cool3:[/quote] [SIZE=4][COLOR=darkslateblue]OSZALAŁAM Z RADOŚCI !!!!! PŁACZĘ ZE SZCZĘŚCIA !!! TO NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ POD SŁOŃCEM !!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#483d8b]:sweetCyb: :laola: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#483d8b]Nie znam Oskarka osobiście - ale jego radość i wola życia bucha z każdego zdjęcia i z Waszych relacji :multi: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE] [quote name='Bodziulka']Myślę, że największe podziękowania i uznanie należą się Asi :Rose: która od początku do końca o niego walczyła! Oskar mieszka w domu z ogrodem pod Warszawą. Ma koleżankę (i tu znowu zapomniałam rasy :evil_lol:) - taką mniejszą, kudłatą :lol: [/quote] [SIZE=3][COLOR=red][B][SIZE=5]ASIU[/SIZE] :buzi:- i WSZYSCY KOORDYNATORZY OSKARKOWEJ AKCJI - chylę czoła i jestem szcześliwa, że mogłam tu być z Wami[/B][/COLOR][/SIZE][I][SIZE=3][COLOR=red][B]...[/B][/COLOR][/SIZE] :Rose: :buzi: [/I] Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Kathleen'] Mam pytanie, czy będzie możliwość, aby od czasu do czasu dowiedzieć się co u Oskarka?[/quote] Na pewno! Asia będzie utrzymywała kontakt i chcemy dalej pomagać Oskarkowi czy to rzeczowo, czy finansowo... cos jeszcze miałam powiedzieć :hmmmm: i se zapomniałam :evil_lol: acha, Pani dowiedziała się o Oskarku z gazety codziennej ;) Quote
diana79 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 TO NAJSZCZĘŚLIWSZA WIADOMOŚC JAKĄ PRZECZYTAŁAM NA DOGOMANII :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: CUDA JEDNAK SIĘ ZDARZAJĄ :laola: OSKARKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W SWOIM DOMKU :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tigraa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To najwspanialsza wiadomość dzisiejszego dnia. Kochany Oskarku, duuuuuuużo szczęścia w nowym domku. Quote
Olga132 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Teraz dopiero widać ile osób kibicowało Oskarkowi i wierzyło, że ta historia zakończy się jednak happy endem!! I ja wierzę, że te wszystkie dobre myśli krążyły wkoło Oskarka i Asi i w końcu zmaterializowały się w postaci nowych opiekunów.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
Kanzaj Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Bodziulka']Na pewno! Asia będzie utrzymywała kontakt i chcemy dalej pomagać Oskarkowi czy to rzeczowo, czy finansowo... cos jeszcze miałam powiedzieć :hmmmm: i se zapomniałam :evil_lol: acha, Pani dowiedziała się o Oskarku z gazety codziennej ;)[/quote] A jednak!!!! Quote
magda222 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Codziennie śledzę losy Oskarka. Bardzo,bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: Quote
agpol Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oskarkową Historię śledzę od momentu utraty przez niego DT, nic nie pisałam bo nie mogłam pomóc, ale codziennie czytałam i baaaardzo mocno trzymałam kciuki, a teraz[B] baaaaaaaardzo[/B] się cieszę razem z wami wszystkimi. Oskarku wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia, zdrowiej, ciesz się, biegaj ze swoim wózeczkiem i dawaj każdego dnia mnóstwo radości swoim Pańciom :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :iloveyou: :cunao: :laola: [COLOR=red][B]Asiu jesteś naprawdę wielką kobietą[/B][/COLOR] :Rose:[COLOR=red][B] !!!!!!!!!![/B][/COLOR] Quote
kiniaczeq Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oskar ma dom :multi: przeogromnie sie cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
pucka69 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 co za super wiadomośś! wszystkiego najlepszego dla nowej rodziny Oskara i dla samego Oskara oczywiscie!!!:) Quote
Paulina12 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak wszystkigo najlepszego i jeszcze wiecej!! tylko dlaczego jest mi smutno moze dlatego ze nigdy go nie zobaczyłam a tam gdzie pisałam<na forach>o jego historii wszyscy pisali smutne i tyle...bede pamietac wszystkie spedzone chwile z wami i w pewnym sensie z Oskarkiem bo przeciez wszyscy bylismy tu dla niego!!<zdjecia i filmiki> ciesze sie a jednak mi smutno<co ja pisze??> mam nadzieje ze jak pojdziecie go odwiedziec to usciskacie go ode mnie tylko mocno i powiecie to od Paulinki;) ciesze sie!! to wszystko dzieki Wam ludzie ;) Quote
Paulina12 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a i jeszcze jedno asiaf teraz jak juz wiesz zeOskar jest bezpieczny i szczesliwy<bedzie tesknił zapewne za wami>to zajmij sie soba i dzieckiem<o ile dobrze czytałam jestes w ciazy>:multi: gratulacje ;) Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak, w ciązy i do tego zagrożonej... Asiu jak sobie teraz nie odpoiczniesz to wynajmiemy dogomaniaków, zeby Cie pilnowali i z domu nie wypuszczali :D Quote
carolinascotties Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']tak, w ciązy i do tego zagrożonej... Asiu jak sobie teraz nie odpoiczniesz to wynajmiemy dogomaniaków, zeby Cie pilnowali i z domu nie wypuszczali :D[/quote] o tak - ja nawet bazarek zrobię na wynagrodzenie dla tych strażników - hihi ;) Quote
ARKA Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :iloveyou: Jeden wyjatkowy Człowiek, spotkał jednego wyjątkowego psa Oskara po to, aby wsrod milionow ludzi znaleźć Oskarowi następnego wyjatkowego Człowieka! :iloveyou: Quote
ulvhedinn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: Cały czas wierzyłam w to dobre zakończenie:eviltong: Wielkie gratulacje!!!!! Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='ARKA'] :iloveyou: Jeden wyjatkowy Człowiek, spotkał jednego wyjątkowego psa Oskara po to, aby wsrod milionow ludzi znaleźć Oskarowi następnego wyjatkowego Człowieka! :iloveyou: [/quote] Pięknie napisane. Quote
Mona4 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To niesamowite,ze ma Tak Kochany dom!!Ale jemu sie to nalezalo Podziekowania dla Tych wspanialych ludzi i mizianka dla okarka. Quote
Bodziulka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='carolinascotties']o tak - ja nawet bazarek zrobię na wynagrodzenie dla tych strażników - hihi ;)[/quote] hehe i będziemy robić akcje zbiórki zabawek i ubranek dla dzidzi i jedzenia dla Asi, coby nam przy tym przymusowym zamknięciu z głodu nie padła :evil_lol: Quote
uryssa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jestem najszczęśliwsza jak tylko można! Wreszcie, to właśnie TO się temu pieskowi należało. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [COLOR=red][B]Do nowych właścicieli - jesteście wspaniali - macie serce ze złota!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: [/B][/COLOR] [COLOR=black]mamy jeszcze dla Oskarka małą wyprawkę, a na naszą pomoc zawsze może liczyć![/COLOR] Quote
Gabriella Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 czytam tak cudowne wieści przy wspaniałej muzyce z radia "What a Wonderful World" Armstrong'a i nic nie trzeba więcej dodać. Quote
Gabriella Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 powstrzymałam mój "katar sienny" i muszę zapytać, czy ten blodni na fotkach to jego nowa koleżanka/kolega? dla Oskarka:loveu: Quote
Bodziulka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ta foxterierka? tak, to nowa "siostrzyczka" Quote
Tomo 2 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Tak mało jest radości i sukcesów a tu dziś dowiaduję się o tak pięknym zakończeniu walki . [B]Dziewczyny dziękuje w imieniu forum beglowego [/B]Macie kontakt z Uryssą uzgodnijcie co i jak bo mamy dla Oskarka jeszcze parę rzeczy i jesteśmy gotowi wspomagać właścicieli . Dziś mnie po tej wiadomości nie jest wstanie w wyprowadzić z równowagi Trzymajcie się dobre duszki Quote
haker11 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To najwspanialsza wiadomość jaką można było sobie wyamrzyć! Oskar bądź szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Recommended Posts