Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dane kontaktowe zaraz podam. Podać adres Asi?

Co do fotki to zdarzają sie takie osoby, które chcą otrzymać zdjecie drogą pocztową na prywatny adres i jak zaznaczyłam w aukcji maja sie ze mna skontaktowac na maila. Koszt wysyłki jest podany - 1,50. Trzeba będzie tylko wydrukowac takie zdjecie.
Reszcie osób i tak jako podziękowanie powysyłam przerobione z tekstem zdjecie na maila.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro rano wybieram się do Fionki, a co za tym idzie będe siedzieć i u Oskara. Zabieram mamę, to będziemy we dwie. Jeśli nikogo przede mną nie będzie, naświetle chłopaka, nakarmie i posprzątam + wycałujemy, pomasujemy, wyściskamy.

Mam prośbe, jeśli będziecie odwiedzać Oskara, proszę o odwiedziny u Fiony. Ona bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi.
Jak się ją przytula , to dziewczynka wydaje się bardziej kontaktowa. A może do wyzdrowienia właśnie najbardziej potrzebuje człowieka?

No i można połączyć wizyty Oskarowe z Fionkowymi.
Dziękuje i pozdrawiam

Posted

[quote name='gackn']Wczoraj w pracy, gdy załatwiałam przewóz materaca stała przy mnie koleżanka z córką i gdy zobaczyły zdjecia Oskarka zaczęły się dopytywać co to za śliczny piesek. Puściłam im filmik i po obejrzeniu dziwczynka szybciutko wyszła z gabinetu a potem widziałam ją z czerwonym noskiem. Pomyslałam nawet, że może nie powinnam była pokazywać jej takiego dramatu. Pocieszając ją pózniej opowiedziałm jak to wspaniali ludzie pomagają, robią bazarki. Zainteresowała się co to takiego jest ten bazarek a dziś przyniosła mi własnorecznie zrobione wazoniki( teraz ja mam czerwony nochal). Czy ktoś mógłby zrobić bazarek "Od Aldonki dla Oskarka" z tymi wazoniczkami?????

Moze pidzej? czy zdjecia tych wazonikow juz masz?

Gackn..to bardzo pieknie wyszlo

Aldonko kochana :iloveyou::iloveyou:
bardzo, bardzo Ci dziekujemy :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb:
:laola: :laola:
za Twoje wrazliwe serduszko w imieniu oskarka i postaramy sie by te wazoniki szybciutko trafily na bazarek

a pieniazki przydadza sie, bo potrzeb duzo

DZIEKUJEMY ALDONKO!
:laola:

a moze diabelkowa?
wyczytalam, ze bedzie sie z TYoba kontaktowac i robic bazarek z ofiarowanych przez Ciebie rzeczy - moze ona zrobilaby bazarek, a moze halbinka?

ja za kilka dni, nie bede miec dostepu netu...

Posted

wielkie dzieki wszystkim ze materac dotarl juz do warszawy!
elois widze, ze wyjezdzasz, czy ulv przekazala jak sie nim poslugiwac, by byl najbardziej przydatny i by te odlezyny jeszce szybciej ruszyly do odwrotu

juz przeczytalam ulv dzieki za te wyjasnienia

czyli moze teraz poszukamy skory owczej?
moze ktos gdzies ma...straszne oskalpowana owieczka, lecz jesli juz teraz tylkoi tak moze pomoc no to niech psiak skorzysta

halo...moze wrzuccie tytul skora owcza potrzebna dla oskarka!
z pewnoscia ktos jeszcze ma...swego czasu mieli je na siedzeniach kierowcy taksowek..no ale to juz daaawno temu bylo

Posted

PodlacZylaM starą klawiaturę ktorej Brakuje kilku literek
klawiatura Lulki u Mnie nie dZiala
ale dZiekuje BardZo

kto ędZie wiecZoreM? Bo ja nie chcialaM Byc saMa i PrZyjade na 18sta
PokoMBinujeMy Z MateraceM

ufff

edit-
dziaaałaaa lulkowa klawiatura, wczoraj nie chciała ;)

Posted

Przy odleżynach i jako profilaktyka dla niepełnosprawnych polecane są skóry z włosem krótszym i gęstym, często te typowo rehabilitacyjne skóry mają celowo skracaną długość włosa. No, a poza tym lepsza jakakolwiek, niż żadna.

Posted

pidzej, skoro będziesz o 18, to ja podskoczę na chwilę, i zrobimy co trzeba z materacem, nei mogę długo zostać, bo mam mnóstwo roboty, ale na rozłozenie materaca czas wyskrobię :)

Posted

Z tego co widzę z aukcji fidelek2 Oskarek ma już 220 zł. To wspaniała inicjatywa fidelek2, oby tak dalej szło;)

Czy źle policzyłam??
No żle policzyłam bo jest 185 ale to i tak bardzo duzo.