Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pidzej, tam są też nawilżone husteczki, to nimi trzeba go powycierać, dzisiaj jest Dr Minika i Dr Łukasz, to na pewno pomogą Marzena zmontowała materac, nawet odkryłyśmy jak go się obsługuje :multi: :evil_lol: Oskarek trochę pobył na dworzu, mam kilka fotek i filmików, jak niedobry Pan Doktor ogląda mu ząbki :diabloti: :lol: ja jutro będę rano, pewnie koło 10 (przywiozę podkłady) Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kilka foteczek z siedzenia na świeżym powietrzu No czemu przestałeś miziać :mad: Zadowolony Pies, to Miziany Pies :evil_lol: Quote
Olga132 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja się wybieram do Oskarka we wtorek po poł. Zabiorę ręczniki do prania jesli będą jakieś brudne. Czy jeszcze ktoś planuje wizytę w tym czasie, bo to będzie moja pierwsza wizyta u Oskarka i tak trochę liczę na wsparcie. Quote
volontariuszka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 on jest taaaki cudowny...tak mi go szkoda... niestety mam już psa.... :-(:-( Jak jego samopoczucie i zdrowie? Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wózeczek jest w trakcie udoskonalania. Oskarek czuje się dobrze, rana na grzbiecie ładnie się goi, odleżyna chyba też lepiej, ale to będzie się goić znacznie dłużej. Samopoczucie psychiczne jest najlepsze, gdy jest ktos przy nim. tu jest link do małego jamniorowatego, którego wczoraj dziewczyny odebrały menelom http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75038 Quote
kasia_r Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dziewczyny, byłam dziś u Oskara po 12:30. Chłopak się tak ucieszył, że musiał mieć umytą pupę i łapy pod prysznicem. Zmieniłam mu kocyk i podkłady. Nowy materac nie był podłączony, więc razem z dr Łukaszem włączyliśmy go do kontaktu i nastawiliśmy pokrętło na "1", bo to przedział wagowy dla Oskara. Po moim wyjściu wszystko zostało pod kontrolą dr. Łukasza Pozdraiwam i czekam na nastepną wizytę u chłopaka Quote
MaxSta Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pozdrowionka dla Oskarka!!!!! Niestety mogę być tylko wirtualnie!!!! Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 kasia_r* napisał(a): Nowy materac nie był podłączony, więc razem z dr Łukaszem włączyliśmy go do kontaktu i nastawiliśmy pokrętło na "1", bo to przedział wagowy dla Oskara. Po moim wyjściu wszystko zostało pod kontrolą dr. Łukasza dziewczyny specjalnie nie zostawiły podłączonego, bo się bały, że Oskar może się dobrać do kabli, ale w sumie materac inaczej nie działa ;) Quote
gamoń Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ciotki jak Was nie ma Oskar sie nudzi ;) .Piszczy ,drapie łapką w drzwi.Głosno szczeka nawołujac gosci.;) ;) ;) Jak wychodziłam miała czysto . Pranie sie wirowało -mozna rozwiesic. Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A mnie dziś oświeciło :evil_lol: my tu sobie ustalamy kto kiedy i o której idzie, ale przecież nie każdy ma stały dostęo do neta i nie zawsze może powiedzieć kiedy będzie, dlatego wywieszę grafik na drzwiach Oskara i mam prośbę o wpisywanie się (nick albo imię) kiedy kto będzie :D Quote
asiaf1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Właśnie dzwoniła do mnie Kora, że jutro ma wywiad z Jedynką i chce, żeby był przeprowadzony u Oskarka. Czy ktoś będzie tam jutro rano? Ja nie jestem pewna czy będę mogła przyjechać o tej porze czyli między 9 a 11? Quote
asiaf1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 I jeszcze smutna wiadomość. Fionka , która jest w tej samej klinice ma białaczkę limfatyczną:placz:.Właśnie powiedziała mi o tym Pani MOnika. Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ja będę! o której dokładnie? O jej - biedna Fionka :( Quote
asiaf1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Bodziulka napisał(a):ja będę! o której dokładnie? tak dokładnie to będę wiedzieć jutro, chodzi o to, żeby jak kora będzie mówić to ktoś pomógł jej przytrzymac Oskarka czy cóś bo wiadomo, że on na obcych szczeka i będzie się pewnie rwał, żeby zjeść ekipę telewizyjną:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ok, postaram się być jak najwcześniej, jak już coś będziesz wiedziała, to puść sms-a Quote
nikador Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Bodziulka'] :lol: Kochanie,cudny jesteś...gdybym tylko mogła byłbys pierwszy którego bym adoptowała,ale nie mogę skarbie:-( Quote
Izabela124. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cudny psiak z Oskarka, ma takie piękne oczy Quote
eloise Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 POMOCY!!!! słuchajcie... wyrwałam sukę Amstaffkę, od gościa, ktoś zaoferował mi tymczas,zaiweżliśmy psiaka-4,5 h w jedną strone i po 7 godzinach DT REZYGNUJE!!!!! POMOCY!!! ja wyjeżdzam na 8 dni!!!!! nie ma co zrobić z sunią, nawet jakby mi ją pzrywieżli do warszawy pomóżcie mi proszę!!! to 10-letnia suka, łągodna, potrzebny tymczas z samcem, lub bez psa!!!!!!!!!!!! i potrzebuje pomocy kogoś, kto przejąby ode mnie sprawę Doxy na tydzień, bo mnie nie ma, a co ja zrobię przez telefon? tym bardziej, ze niebędę pod tele czały czas!!! proszę o pomoc tutaj, bo wiem, ze wiele osób czytuje wątek Oskara błagam, ja nie wiem co robić Quote
pidzej Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Eloise, współczuję, ale nie wiem co robić. Nie znam wątku Doxy- pisalaś do doddy? może cos na szybko wymyśli, jakiś hotel? ogłoszę ją ale wiadomo że w 1 dzień domu nie znajdzie. --- Materac był ustawiony na jedynkę, ale nic napompowany, zero. Nie znam się, ale to chyba nie tak powinno działać. Może najpierw napompować na czwórce, a potem zostawić na jedynce? Przełączyłam na chwilę na 4 i szybko zaczął rosnąć, jak wychodziłam zostawiłam na 1. Pranie się robi. Jutro przywiozę ręczniki i kocyk od Lulki. Cieszył się bardzo, gdy przyszłam, ale na szczęście kupki nie było. I jedną panią doktor obszczekał strasznie, zlapał za fartuch i nie chciał puścić. W końcu groźny pies;) O której mam być jutro? Właściwie czemu on tak trze łapką o łapkę? Quote
kasia_r Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 niby niemiecki jako tako umiem, ale głowy nie dam, że dobrze przeczytałam. Jutro postaram się dokładnie wczytać i odpowiednio nastawić materac. Dziś za dużo się działo i tylko szybciorem przeczytałam instrukcje obsługi. Poza tym źle u Fiony, więc może do mnie nie dociera wszystko. Quote
pidzej Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja spadam, nie wiem o której mam być jutro, ale widze że rano Bodziulka i kora z tv, to może po południu? Quote
Recommended Posts