Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pidzej, tam są też nawilżone husteczki, to nimi trzeba go powycierać, dzisiaj jest Dr Minika i Dr Łukasz, to na pewno pomogą

Marzena zmontowała materac, nawet odkryłyśmy jak go się obsługuje :multi: :evil_lol: Oskarek trochę pobył na dworzu, mam kilka fotek i filmików, jak niedobry Pan Doktor ogląda mu ząbki :diabloti: :lol:

ja jutro będę rano, pewnie koło 10 (przywiozę podkłady)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się wybieram do Oskarka we wtorek po poł. Zabiorę ręczniki do prania jesli będą jakieś brudne. Czy jeszcze ktoś planuje wizytę w tym czasie, bo to będzie moja pierwsza wizyta u Oskarka i tak trochę liczę na wsparcie.

Posted

Dziewczyny, byłam dziś u Oskara po 12:30. Chłopak się tak ucieszył, że musiał mieć umytą pupę i łapy pod prysznicem. Zmieniłam mu kocyk i podkłady.

Nowy materac nie był podłączony, więc razem z dr Łukaszem włączyliśmy go do kontaktu i nastawiliśmy pokrętło na "1", bo to przedział wagowy dla Oskara. Po moim wyjściu wszystko zostało pod kontrolą dr. Łukasza

Pozdraiwam i czekam na nastepną wizytę u chłopaka

Posted

kasia_r* napisał(a):

Nowy materac nie był podłączony, więc razem z dr Łukaszem włączyliśmy go do kontaktu i nastawiliśmy pokrętło na "1", bo to przedział wagowy dla Oskara. Po moim wyjściu wszystko zostało pod kontrolą dr. Łukasza

dziewczyny specjalnie nie zostawiły podłączonego, bo się bały, że Oskar może się dobrać do kabli, ale w sumie materac inaczej nie działa ;)

Posted

Ciotki jak Was nie ma Oskar sie nudzi ;) .Piszczy ,drapie łapką w drzwi.Głosno szczeka nawołujac gosci.;) ;) ;) Jak wychodziłam miała czysto .
Pranie sie wirowało -mozna rozwiesic.

Posted

A mnie dziś oświeciło :evil_lol: my tu sobie ustalamy kto kiedy i o której idzie, ale przecież nie każdy ma stały dostęo do neta i nie zawsze może powiedzieć kiedy będzie, dlatego wywieszę grafik na drzwiach Oskara i mam prośbę o wpisywanie się (nick albo imię) kiedy kto będzie :D

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie Kora, że jutro ma wywiad z Jedynką i chce, żeby był przeprowadzony u Oskarka.
Czy ktoś będzie tam jutro rano?
Ja nie jestem pewna czy będę mogła przyjechać o tej porze czyli między 9 a 11?

Posted

I jeszcze smutna wiadomość. Fionka , która jest w tej samej klinice ma białaczkę limfatyczną:placz:.Właśnie powiedziała mi o tym Pani MOnika.

Posted

Bodziulka napisał(a):
ja będę! o której dokładnie?

tak dokładnie to będę wiedzieć jutro, chodzi o to, żeby jak kora będzie mówić to ktoś pomógł jej przytrzymac Oskarka czy cóś bo wiadomo, że on na obcych szczeka i będzie się pewnie rwał, żeby zjeść ekipę telewizyjną:evil_lol:

Posted

POMOCY!!!!
słuchajcie...
wyrwałam sukę Amstaffkę, od gościa, ktoś zaoferował mi tymczas,zaiweżliśmy psiaka-4,5 h w jedną strone i po 7 godzinach DT REZYGNUJE!!!!!
POMOCY!!!
ja wyjeżdzam na 8 dni!!!!!
nie ma co zrobić z sunią, nawet jakby mi ją pzrywieżli do warszawy
pomóżcie mi proszę!!!
to 10-letnia suka, łągodna, potrzebny tymczas z samcem, lub bez psa!!!!!!!!!!!!
i potrzebuje pomocy kogoś, kto przejąby ode mnie sprawę Doxy na tydzień, bo mnie nie ma, a co ja zrobię przez telefon? tym bardziej, ze niebędę pod tele czały czas!!!
proszę o pomoc tutaj, bo wiem, ze wiele osób czytuje wątek Oskara
błagam, ja nie wiem co robić

Posted

Eloise, współczuję, ale nie wiem co robić. Nie znam wątku Doxy- pisalaś do doddy? może cos na szybko wymyśli, jakiś hotel? ogłoszę ją ale wiadomo że w 1 dzień domu nie znajdzie.

---

Materac był ustawiony na jedynkę, ale nic napompowany, zero. Nie znam się, ale to chyba nie tak powinno działać. Może najpierw napompować na czwórce, a potem zostawić na jedynce? Przełączyłam na chwilę na 4 i szybko zaczął rosnąć, jak wychodziłam zostawiłam na 1. Pranie się robi. Jutro przywiozę ręczniki i kocyk od Lulki.

Cieszył się bardzo, gdy przyszłam, ale na szczęście kupki nie było. I jedną panią doktor obszczekał strasznie, zlapał za fartuch i nie chciał puścić. W końcu groźny pies;)

O której mam być jutro?

Właściwie czemu on tak trze łapką o łapkę?

Posted

niby niemiecki jako tako umiem, ale głowy nie dam, że dobrze przeczytałam. Jutro postaram się dokładnie wczytać i odpowiednio nastawić materac. Dziś za dużo się działo i tylko szybciorem przeczytałam instrukcje obsługi. Poza tym źle u Fiony, więc może do mnie nie dociera wszystko.