kasia_r Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Byłam dziś z mamą u Oskara. Było dużo sprzątania po nocy. Całe posłanie musiałyśmy zmienić i zrobiłyśmy dwa prania. Oskar nakarmiony, wybawiony, wyściskany, i dwa razy naświetlony (byłyśmy długo, więc naświetliłyśmy go na początku i jak wychodziłyśmy). Żal mi psiaka, że sam musi siedzieć przez większosć dnia. Zdjęcia z dzisiaj wkleje później. Pozdrawiam i proszę w razie odwiedzin u Oskara, zajrzeć do Fionki. Quote
ARKA Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='ulvhedinn']Najlepszy byłby baran długowłosy- taki bardzo puchaty, górale takie sprzedają. Ale one dość drogie- warto się porozglądać np . po bazarach, ja Aksi kupiłam za 20 zł używany... O taki jak ten: czyli stary korzuch sprzed 30 lat moglby byc? Moze ktos ma gdzies w piwnicy, po babci/dziadku;) Quote
agpol Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No z kolei ze starym korzuchem to jest tak, ze przeważnie zawierają silne barwniki, które nie są najlepsze dla skóry, zwłaszcza podatnej na uszkodzenia.................... no ale gdyby korzuch był niefarbowany....:roll: Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Kwestia fufra rozwiązana!!!! Oskarek dostanie (dziękujcie mojej cioci...) wełnę zdrowotną- taką z jakiej się szyje te niebotycznie drogie kołdry :evil_lol: To jest mięciutkie, zachowuje się jak skóra, ale nie jest zdarte z nieżywego zwierzaka, 100% wełniane("czysta żywa wełna":evil_lol: ), ale w przeciwieństwie do skóry można prać, byle nie za często... Odcinek 185x135 cm, więc starczy nawet na dwa podwójnie złożone posłanka:cool3: Teraz potrzebny kolejny transport Wrocław-Warszawa:multi: Quote
Izabela124. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Oskarek dostanie (dziękujcie mojej cioci...) wełnę zdrowotną Super wiadomośc Quote
eloise Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 kochani, jak to sie stało, ze u Oskara były 3 osoby a miała być tylko pidzej? :) w klinice było sporo pacjentów, duże zamieszanie, u Fionki też 3 osoby, i lekarze lekko poirytowani taką ilością odwiedzających.... wiec zostawiłam podkłady, pomiziałam troszkę i wyszłam. Oskarek obecnie siedzi na podwórku z Pidzej i wujkiem... kurdę nie wiem, jak wujek sie nazywa :) właśnie rozmawiałam z Asiąf, będzie jutro rano u Oskara, więc nikt nie musi przychodzic w tym czasie, Asia będzie z Marzeną. Oskar jest włąśnie karmiony, już wrócił z dworu :) piszę od 15 minut tego posta, dlatego tyle w nim informacji :) Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 gackn napisał(a):Na kiedy ten transport będzie potrzebny? Na "jaknajszybciej" :evil_lol: Quote
gackn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wieczorem ok 22, będę wiedziała, czy cos da się zrobić. Jeśli mógłby być na jutro o tej samej porze co poprzednio, to umawiać? Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='eloise'] właśnie rozmawiałam z Asiąf, będzie jutro rano u Oskara, więc nikt nie musi przychodzic w tym czasie, Asia będzie z Marzeną. dokładnie, jesteśmy jutro rano tam umówione, więc prosimy o odwiedziny po południu - możecie się wyspać :evil_lol: [quote name='Sabina02']Czy Oskar ma skarpete na AFN?? nie, i myślę, że lepiej jakąkolwiek kasę przesyłać bezpośrednio do Asi, będzie bez prowizji AFN i szybciej ;) Quote
kasia_r Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dziś rano byłam z mamą u Oskara przez 3 godziny i nikogo nie było. Wczoraj na forum napisałam, że wybieramy się, żeby nie było zamieszania. Widocznie dziewczyny z "drugiej zmiany" nie doczytały. Pozdrawiam i może jutro też się wybiore w odwiedziny (oczywiście poinforuje na forum) Pozdrawiam Quote
Ania-Sonia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nie wytrzymalam bez kompa, wymoglam przeniesienie w miejsce gdzie jest net :eviltong: Czytam szybko i widzę, że ruch i organizacja u Oskarka na medal! :lol: Brawo dziewczyny!!! :multi: A cioci Bodziulce dziękuję za sms-owy serwis informacyjny :loveu: Oskarku, myślę o Tobie! Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 w takim razie czekam na info kto jutro o której (głównie chodzi mi o popołudnie) i w kolejne dni ;) Quote
pucka69 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a najlepiej by było zrobić taki grafik jak bodajże Bodziulka zrobiła - wszystko było czytelnie i przejrzyscie. Quote
pucka69 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :):):) jak widać czytamy sobie z Bodziulką w myślach ja mogę w poniedzialek - ale dopiero 19.30 - wygonią mnie do 20? Pracuję o 19, wcześniej nie dam rady:( Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ania-Sonia napisał(a): A cioci Bodziulce dziękuję za sms-owy serwis informacyjny :loveu: a spróbuj mi nie przywieźć jakiejś pamiątki z wyjazdu :mad: :evil_lol: ;) pucka69 napisał(a)::smile::smile::smile: jak widać czytamy sobie z Bodziulką w myślach hihihi Quote
Ania-Sonia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka napisał(a):a spróbuj mi nie przywieźć jakiejś pamiątki z wyjazdu :mad: :evil_lol: ;) Pomyślę, ale muszę Ci zadać pare pytan pomocniczych ;) Bodziulka, ale jutro rano u Oskara ma byc Asia, Marzena i chyba Ty? To czemu wpisałaś pidzej? ;) Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Pomyślę, ale muszę Ci zadać pare pytan pomocniczych ;) to nie musi być nic z sex shopu - takie rzeczy mogę sobie na miejscu kupić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Bodziulka, ale jutro rano u Oskara ma byc Asia, Marzena i chyba Ty? To czemu wpisałaś pidzej? ;) Otwiera Ci się poprzedni grafik, jak naciśniesz F5 to się otworzy aktualny, po prostu umieszczam grafiki pod tym samym adresem, żeby w każdym miejscu pokazywał się uaktualniony ;) Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 pucka69 napisał(a):jeeeny Bodziluka ! ale Ty jesteś mądra! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
kasia_r Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 sesja z rana: Walka z poduszką. Rozpieszczanie i wietrzenie dupska zarazem :) Walka. Quote
gackn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 kasia r, ale się Oskarek slicznie do Ciebie uśmiecha. Chyba jest Ci wdzieczny za pomoc i towarzystwo z rana. Dziękuję. Quote
Recommended Posts