Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedziałam dziś u Oskara po Bodziulce, Wyszłam mniej więcej po 14:00. Sklejone podkłady sprawdziły się, Bardzo dobry pomysł.

Jak weszłam do Oskara zobaczyłam wszystko równo wymazane w kupie. Musiałam szorować podłogi i wstawiłam pranie. Oskara pod prysznicem prał Dr Łukasz.

Będę wieczorem u Fiony, to zajrze do Oskara. Jeśli nikogo nie będzie przede mną, nakarmie, posprzątam i wycałuje.

Kasia

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
a jak skonczy sie bazarek to mam wszystko wplacic na konto od Asi ?

Tak :D

kasia_r* napisał(a):
Jak weszłam do Oskara zobaczyłam wszystko równo wymazane w kupie. Musiałam szorować podłogi i wstawiłam pranie. Oskara pod prysznicem prał Dr Łukasz.

no niestety, on umie napaskudzić :roll: rano wymieniałam wszytko :evil_lol:
następne podkłady też się sklei :razz:

więc jutro będzie pidzej rano, po południu Olga, we środę rano jestem ja i chyba Asia z Marzeną

Posted

fidelek2 napisał(a):
W pierwszym poscie jest podany numer konta Asiaf1 więc może przelej pieniążki bezpośrednio tam - to jest na pewno wygodniej bo nie trzeba czekać na przelanie z AFN i nie zostanie potrącona żadna prowizja ;)
Zresztą z tego co wiem to i tak wszystkie pieniążki są teraz wpłacane na konto Asi - i z bazarków i z allegro...

Niestety, ja mam mozliwosc wplaty tylko na AFN, bo chce przesunac niewykozystane pieniazki z innej skarpety...

PS. Nie sadze aby Oskar musial byc pod opieka AFN... Jest mnostwo skarpet psow, ktore nie sa pod opieka AFN...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Niestety, ja mam mozliwosc wplaty tylko na AFN, bo chce przesunac niewykozystane pieniazki z innej skarpety...

PS. Nie sadze aby Oskar musial byc pod opieka AFN... Jest mnostwo skarpet psow, ktore nie sa pod opieka AFN...

Myślę, że jak ktoś chce to może wpłacać na AFN, zgoda jest potrzebna na wystawienie aukcji z kontem AFNu.

Posted

Ludek napisał(a):
Myślę, że jak ktoś chce to może wpłacać na AFN, zgoda jest potrzebna na wystawienie aukcji z kontem AFNu.

No tak, wiem ze moge wplacac, ale jesli nikt nie bedzie w stanie zajac sie faktura i ja wyslac do AFN, to pieniazki beda tam tkwily w nieskonczonosc, a nie o to przeciez chodzi...

Posted

Myślę, że jak na AFN już będą jakies pieniądze dla Oskara to znajdzie się też czas i faktura do wysłania. Asia wysyła faktury do Psiego Anioła, więc z AFN nie powinno być kłopotów.

Posted

Bodziulka napisał(a):
Myślę, że jak na AFN już będą jakies pieniądze dla Oskara to znajdzie się też czas i faktura do wysłania. Asia wysyła faktury do Psiego Anioła, więc z AFN nie powinno być kłopotów.

Dobra, to zaczekam co Asia napisze...:lol:

Posted

czy mogę prosić o udzieleni mi informacji? Mianowice kierowniczka tego pensjonatu w Otrębusach z wielką tkliwością w głosie podkreślała, że Oskar u niej zostaje dożywotnio-jak to sąsiedzi jej mówią, żeby go uśpić a ona rończo odpowiada "NIE", że jest wyjątkowy, ,że on jest już jej pieskiem do ońca jego dni, co się stało