tanitka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ja tez tak dostałam, ale wszystko jest OK poniewaz do niedawna Międzyleski Szpital Specjalistyczny był Centralnym Szpitalem KOlejowym - ul Bursztynowa. To jest ten sam szpital, pod tym samym adresem. Wiem bo mieszkam niedaleko tego szpitala.:lol: Quote
dogaja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Niestety, wyszłam z krwiodawczego obiegu: wydawało się, że już mi wbiją igłę, bo wszystko było w porządku, a tu, kurczę, coś, czego nie wzięłam pod uwagę, bo krwiodawcą byłam dawno: "Nie możesz oddać krwi, jeśli przebywałeś w okresie 01.01.1980 r. do 31.12.1996 r. łącznie przez 6 miesięcy lub dłużej w Wielkiej Brytanii, Francji, Irlandii". Tuż przed wybuchem epidemii "wciekłych krów" mieszkałam w Wielkiej Brytanii :placz: . Ale postaram się, Justynko, szybko znaleźć kogoś, kto odda krew dla Sabiny. Napisz, jak Mama czuje się dzisiaj? Quote
ania14p Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Tylko pdpisem mogę pomóc, nie dość, że jestem po żółtaczce, to jeszcze na lekach od kilku lat, trzymaj się Sabinko, tak dużo pozytywnej energii wyzwoliłaś, tak wiele osób i futrzaków czeka na Twój powrót! Quote
KORONA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Krew oddana, list wysłany :) Teraz pozostaje mi życzyć ogromu zdrówka... Quote
bea100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja w sprawie wszystkich pw. Muszę wyłączyć kompa, na dworze szaleje burza, mam nadzieję, że na trochę tylko... Quote
ASICA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 na woli jest burza??:crazyeye: na mokotowie cisza:p jeszcze... Justynko odwzwij się,jak czuje się Sabinka??? Quote
Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='dogaja']Niestety, wyszłam z krwiodawczego obiegu: wydawało się, że już mi wbiją igłę, bo wszystko było w porządku, a tu, kurczę, coś, czego nie wzięłam pod uwagę, bo krwiodawcą byłam dawno: "Nie możesz oddać krwi, jeśli przebywałeś w okresie 01.01.1980 r. do 31.12.1996 r. łącznie przez 6 miesięcy lub dłużej w Wielkiej Brytanii, Francji, Irlandii". Tuż przed wybuchem epidemii "wciekłych krów" mieszkałam w Wielkiej Brytanii :placz: . [/quote] Tutaj jest trochę więcej o ograniczeniach i warunkach ;) [URL="http://www.krewniacy.pl/06/"]http://www.krewniacy.pl/06/[/URL] (trzeba wejść na górze w "krwiodawstwo" i wybrać "zostań krwiodawcą") No ja niestety też nie mogę oddać :shake: ale namówiłam koleżankę, która jest honorową krwiodawczynią, żeby oddała na Sabinę przy najbliższej okazji (pewnie w przyszłym tygodniu, jak się zregeneruje po sesji - jeżeli jeszcze będzie taka potrzeba). Mogę tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i trzymać kciuki :thumbs: P.S. Na Bemowie też była burza, ale już przeszło :placz: i temperatura znowu rośnie :shake: Quote
bea100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No jestem, burza sobie poszła, znowu nie ma czym oddychać bo powietrze stoi a ja nadrobiłam i porozsyłałam właśnie ,,zaległe" pw :p Mam dużo korespondencji. wiele (wspaniałych i bardzo kochanych i zatroskanych o Sabinkę) osób prosi o dane :multi: No właśnie. Justynko, jak się dzisiaj mama czuje? Napisz nam też, czy już doszły jakieś nasze ,,priorytety" ( i od kogo? bo myśle, że chcielibyście wiedzieć, czy Wasze karteczki-listy szczęśliwie podocierały do nadawcy i kiedy)? Jesli jeszcze nie to myśle, że będą nadchodziły sukcesywnie od dnia jutrzejszego :cool1: Quote
Liliana Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dobry wieczór - tu [SIZE=4]JUSTYNA[/SIZE] Komputer jakoś nagle zaczął występować jako animowy użytkownik i musiałam się zalogować pod inną nazwą. Piszę późno bo byłam wieczorem w szpitalu. Z mamą jest nieco lepiej - już jest wybudzona. [SIZE=4]Bardzo proszę o kontynuowanie akcji tylko do jutra.[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] Jeszcze raz składam wszystkim podziękowania i pozdrawiam serdecznie. Quote
Liliana Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='bea100']No jestem, burza sobie poszła, znowu nie ma czym oddychać bo powietrze stoi a ja nadrobiłam i porozsyłałam właśnie ,,zaległe" pw :p Mam dużo korespondencji. wiele (wspaniałych i bardzo kochanych i zatroskanych o Sabinkę) osób prosi o dane :multi: No właśnie. Justynko, jak się dzisiaj mama czuje? Napisz nam też, czy już doszły jakieś nasze ,,priorytety" ( i od kogo? bo myśle, że chcielibyście wiedzieć, czy Wasze karteczki-listy szczęśliwie podocierały do nadawcy i kiedy)? Jesli jeszcze nie to myśle, że będą nadchodziły sukcesywnie od dnia jutrzejszego :cool1:[/quote] Dziś jeszcze nic nie doszło. Quote
bea100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Liliana'] ... Z mamą jest nieco lepiej - już jest wybudzona. ...[/quote] :multi: no to Dobry Wieczór Sabino1, wracasz wracasz do zdrowia...:loveu: Quote
tanitka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 bardzo się cieszę, że z Sabiną już lepiej i że jest już wybudzona:lol: a czy jutro wieczorem będziesz Justyna u mamy, to bym pod szpitalem przekazała ci zaświadczenie chyba, że mogę je zostawić w szpitalu w jakimś miejscu. Ja będę w Międzylesiu gdzieć od19.00 ASICA była nawet u ciebie w domu, zeby przekazać szybciutko zaświadczenie, ale cię nie zastała. Quote
dogaja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='bea100']:multi: no to Dobry Wieczór Sabino1, wracasz wracasz do zdrowia...:loveu:[/QUOTE] Sabinko, mam nadzieję, że śniłaś piękne sny... A jak już się nieco otrząśniesz z tego długiego śnienia - to zafundujemy Ci wspaniałą DOGOTERAPIĘ, w ramach rekonwalescencji!!! :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: [COLOR="Lime"][COLOR="SeaGreen"]Spiesz się: czekają na Ciebie ciepłe uszy, mokre nosy i radosne ogony![/COLOR][/COLOR]:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
KORONA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Liliana'] Z mamą jest nieco lepiej - już jest wybudzona. [/QUOTE] To wspaniała wiadomość !!! Mam nadzieję, ze teraz będzie już tylko lepiej. Sabinka wyspała się za wszystkie czasy, a teraz czas wracać.... Quote
Evelina Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Justyna, bardzo sie ciesze ze z Mama lepiej :loveu: Powiedz mi jak mam rozumiec sformuowanie [B]Bardzo proszę o kontynuowanie akcji tylko do jutra[/B] Akcja mam trwac jeszcze przez jutrzejszy dzien ? Chcialam to info umiescic na banerku, ale nie mam pewnosci czy dobrze rozumiem :oops: Quote
shirrrapeira Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tanitko dziekuje za wyjasnienie ja nie znam sie na tym za dobrze. Bardzo sie ciesze, ze z Sabinka lepiej, ze juz jest wybudzona. Bardzo sie ciesze i dziekuje moim przyjaciolom za to, ze nie wahali sie oddac krwi. Quote
Hania Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Liliana'] Z mamą jest nieco lepiej - już jest wybudzona. [/quote] Bardzo dziękujemy za dobre wiadomości :lol: Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Suuper.... :) Trzymałam kciuki, pewnie nie tylko ja, no to teraz Sabinka musi nam poopowiadac co sobie śniła. Quote
Agga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Dziś Pay i ja oddaliśmy krew. Mamy zaświadczenie dla szpitala. Pytanie jak Wam to dostarczyć.[/COLOR][/B] Quote
Ulka18 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zatem wieczorem możemy się spodziewac wiadomosci od Justynki. Prosimy o ucalowanie, usciskanie kochanej Sabinki. Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [I][B]Czytam i cieszkam ,że coraz lepiej .Sabinko , trzymaj się mocno ;).[/B][/I] Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cieszę sie, ze z Sabinka lepiej :loveu: [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Dziś Pay i ja oddaliśmy krew. Mamy zaświadczenie dla szpitala. Pytanie jak Wam to dostarczyć.[/COLOR][/B][/quote] skontaktuj się z Bea (jak nie masz tel. to Ci dam) albo Justyną (tel powyzej) to Ci dadza adres gdzie to wyslać ;) Quote
Evelina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Numery do Bea100 i Justyny zebrane sa w pierwszym poscie ;) Quote
julita104 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Bodziulka']Tutaj jest trochę więcej o ograniczeniach i warunkach ;) [URL="http://www.krewniacy.pl/06/"]http://www.krewniacy.pl/06/[/URL] (trzeba wejść na górze w "krwiodawstwo" i wybrać "zostań krwiodawcą") No ja niestety też nie mogę oddać :shake: ale namówiłam koleżankę, która jest honorową krwiodawczynią, żeby oddała na Sabinę przy najbliższej okazji (pewnie w przyszłym tygodniu, jak się zregeneruje po sesji - jeżeli jeszcze będzie taka potrzeba). Mogę tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i trzymać kciuki :thumbs: P.S. Na Bemowie też była burza, ale już przeszło :placz: i temperatura znowu rośnie :shake:[/quote] rety ile tam tych warunków :( Okazało się ze ja wogole tez nie moge (myslalam ze chwilowo bo biore leki ale okazalo sie ze nigdy nie bede mogła, lipa straszna:( ) bardzo rygorystyczne :( Śledzę wątek od początku i jestem pod wrażeniem jak dogomaniacy potrafią zadziałac!!! Dużo zdrówka dla Sabinki!!! Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja mimo że krwi oddać nie mogę to jestem całym sercem z Sabinką! Quote
Recommended Posts